Kizlar bebeklerinize hangi müzikleri dinletiyorsunuz? Ben gün içinde YYoutube'a bebek sarkilari yazip onlari dinletiyorum. Ingilizce şarkılarda var klasik muzikte.
Siz neler yapıyorsunuz? Oyun oynarken aciorum..
bende şöyl acıklayım bnm kv dem oglen 11-12 den once uyanmaz bnm cocugum butun gun kucak ısteyen bı cocuk ve bnm kv dem tutamaz atar yataga brakır kı bu cocuk donmeye basladı sureklı takıp ıster o da etmez bılıorm artı bnm cocumun bellı vitamin saatleri var bnm kv dem böle seylerı onemsemz bız vermedıkte noldu buyuduler modunda bı kadın artı beslenme duzenını sadece annem bılıor bunlarn harıcınde kv cocuk yıkamayı bılmez bebegm 2 gunluktu sert ıplıkten orulmus hatta ve hatta kullanılmıs bır lıf getrdı bebegı yıkamam ıcın bole bır kadının cocuk bakamadgnı kesınlıkle ıdda ederm en basıtı cocuguma muhallebı vermedgmı ustune basa basa anlatmama ragmen gecen gun erımıs tereyagna un koyup userıne su ekleyıp muahllebı gbı bsy koymus ve tuz koymus ben cocuma tuz seker un yedırmıorm algıda problem var sanrm kv demın artı esımde annesnn ne kdr ılgsz bırısı oldgndan kendı annesıne guvenmıo bn hıc guvenmıorm o yuzden onun annesı bnm annem dıe ayırırım lohusayken 2 gun yanmda kalan snra hastaym dııp evıne gıden ve 40 gun bıda aramayan torununu ozlemeyen bır kadın vs vs benm olaylar uzun amaaaaa bnm babanem dunya tontonu dunya sekerı bır kadın ona ragmen annem onla yerı geldı anlasamdysa bn aynı evde oturan hıc bı gelın kv denn uzun sure anlascgnı dusunmuorm halam annem babanem bakıo cunku beraber yasıolar bırbırlerıne yardmcı oluyorlar bnde calısıyrm aksamdan aksama alıorm cocumu bazen annemde kalıo annemle evımn arası 5 dakıka ........
ayrıca bn kv deyede her seyı samımıyetle soyluorm kesınlıkle yapmması gerekenler vardır ve yapamaz cocgumla alakalı kararlar veremez vs vs
Pirinc bebegin icin erken cnm.Koyma istersen.
Canim şimdi eve geldim gün boyu pek uyumamis mizmizmis ateşini ölçtum 37 derece emziriyorum birazdan ilaç vericem inşallah daha da yükselmez alt damagi da fena kabarmis sanırım disimizde geliyor.persembe akşam arabayla yola çıkacaz antalyadan bursaya o zamana kadar toparlansaydik iyidi yollarda perişan olmayız inşallah
Aa bilmıyorum canm. Dr soyledı bugun ver dıye. Onun yerıne ve koyabılırım sencePirinc bebegin icin erken cnm.Koyma istersen.
yok şekerim 1. kv dem annem gibi enerjik değil 2. eşim ailesyle görüşmüo küs değil ama gdip gelmıorz ıste 2-3 ay da en fazla 2 defa gdıorz onlar zaten subattan berı gelmıolar pek aramazlar gttgmzde severler eylulu okadr kı eylul onlara gttgmzde hep aglıo tanımıo durmuo onlarda... kv cok ılgılı bı ınsan degıl 3 cocuk buyutmus ama nasl buyutmus ben bılmem kendıde dıo zaten bsy yapcak sen netten bak dıe dalga gecıo ben her seyı arstırarak yapıorm onu rahatsz edıo sanırım arastrcm tabı cocuk bu kafama gore davranamam 1 yasndan once bal yasak dıorm bı defasnda gelmıs dıo bı parmak bal verelm kı eylul ozmn daha kucuktu falan fılan yanı bnm gerekcelerm var annemle kv de arasnda daglar fark var yanı benıde babanem buyuttu annemın gozu hıc arkdada degıldı annem hep der anlasamazdk ama allah ıcın cok ıyı buyutuldnz yanı hep der annem buyutmedıkı bızı annem calısıodu sıra gelmedı anneme ama ıste eyllun babanesı bole bı kadınEVET HAKLISIN OZAMAN BU KONUDA BÖLE İNSANLAR VAR ÖLE BÖLE ÇOCUK BÜYÜTÜNLER DİKKAT ETMEYENLER EĞER SEBEBİN BUYSA DOĞRUSUN BU KONUDA.
YANİ BAZILARI VARDIR YA KESİNLİKLE ANNEM BAKICAK KV DEME GÜVENMM FALAN DİYEN DİREK ÖLE DEYİNCE ACABA ÖLE DÜŞÜNENLERDENMİSİN DEDİM.
BEN SANDIM AYRI EVLERDE BAKIOLAR OZAMAN TMM RAHAT BAKILIR BEBEĞİN ARTIK BÜYÜDÜLERBİ KİŞİ ÇOK ZORLANIO BAKARKEN.ŞUANA KADAR BİŞİ DEMEDİM KV DEME İYİ BAKIO ALLAH VAR KIZDIĞIM ÇOKŞEY VAR BAKIMDA İYİ YANİ.EĞER ZARARLI VS BİŞEY OLURSA TABİKİ SÖLERİM ALLAHIN KULU TUTAMAZ OZAMAN.
biz daha hiç pirince gecmedık 6. ay kont. haftaya gıdıcez annem dr un talımatları dısına cıkmıo cok prensıplı kadın emanet bebek ya korkuoAa bilmıyorum canm. Dr soyledı bugun ver dıye. Onun yerıne ve koyabılırım sence
Cnm bebeği 5 aylık ondan dedim.6 AYI DOLAN BEBEKLER İÇİN PİRİNÇ ERKEN DEĞİL CANIM SİNDİRİMİ EN KOLAY BESİNDİR PİRİNÇ.
TABİ ÇOK DEĞİL YANİ.
yok şekerim 1. kv dem annem gibi enerjik değil 2. eşim ailesyle görüşmüo küs değil ama gdip gelmıorz ıste 2-3 ay da en fazla 2 defa gdıorz onlar zaten subattan berı gelmıolar pek aramazlar gttgmzde severler eylulu okadr kı eylul onlara gttgmzde hep aglıo tanımıo durmuo onlarda... kv cok ılgılı bı ınsan degıl 3 cocuk buyutmus ama nasl buyutmus ben bılmem kendıde dıo zaten bsy yapcak sen netten bak dıe dalga gecıo ben her seyı arstırarak yapıorm onu rahatsz edıo sanırım arastrcm tabı cocuk bu kafama gore davranamam 1 yasndan once bal yasak dıorm bı defasnda gelmıs dıo bı parmak bal verelm kı eylul ozmn daha kucuktu falan fılan yanı bnm gerekcelerm var annemle kv de arasnda daglar fark var yanı benıde babanem buyuttu annemın gozu hıc arkdada degıldı annem hep der anlasamazdk ama allah ıcın cok ıyı buyutuldnz yanı hep der annem buyutmedıkı bızı annem calısıodu sıra gelmedı anneme ama ıste eyllun babanesı bole bı kadın
Cnm bebeği 5 aylık ondan dedim.
Aa bilmıyorum canm. Dr soyledı bugun ver dıye. Onun yerıne ve koyabılırım sence
Tabıkı canım aceleye gerek yok ilerdede bol bol yıcekler zaten bunları. Tesekkur ederım tavsıyen için canmBİŞEY KOYMANA GEREK YOK CANIM SENİN DAHA ZATEN ERKEN HAVUÇ PATATES PÜRE VER BENCE ŞİMDİLİK DAHA SONRA KABAK EKLERSİN AZCIK PİRİNÇ AMA 6 AYINIZ DOLSUN ACELEYE GEREK YOK DİMİ.BEN PÜREYİ DAHA ÇOK TAVSİYE EDİYORUM ÇORBA MİDE BOŞ DOLDURUO BENCE SULU YA
Cnm sikma caniniayy kızlarr sinir oldum foruma bi konu açtımm ankarada bakıcı aranıyor diye yaa sanki burdan buldugum bakıcıya mı vercem çocugumu fiyat araştrmak için diğer türlü hep gazla söylüyorlr neyse kızın biri demediğini koymadı bana yaa sinirden çatlıycm resmen anneliğimi sorguluyo aptalÇok fena konuşcam tutuyorum kendimi nasıl kapatcam o konuyu bilen varmı
İns sorun olmaz7 gbı eşimin patronuna oturmaya gıdıcez zorla davet ettı kadn kıramadm bende ama kızım 8 de uyuyo orda nasıl vakıt gecırıcez bilmıyorum. Başkasnn evınde ilk deneyımımiz olucak hemde akşam
Ben nedense annemden baskasina guvenemiyrm batiyor herseyben kesınlıkle annem bakıcak dıenlerden degılım keske kv dem de gereken ozverıyı gosterse arastrsa bakmaı bılse onada baktırırım nıe hep bnm annem yorulsn yada eylul onuda tanısın bı babanesı oldgnu bılsn ama yok ya esımde hıc ıstemıo annesıne baktrmayı o kendıne bakamıo cocuga hıc bakamaz dıo ama bnm esım cok yogun calısıo bazen 2-3 gun anneme brakıorm eylulu gormuo falan ozluorm ama gozum arkdada degıl ıcım rahat dıo
Sgl cnm tavsien ixinKIZLAR Bİ KİTAP VAR MİNİK BEBEĞİME AFİYETLE DİYE YAZARIDA HATİCE KÜBRA TOYGAR ÇOK GÜZEL BİR KİTAP TARİFLER MÜKEMMEL ÇOKDA PAHALI DEĞİL TAVSİYE EDERİM.
Annecim bu ne yaa offbende şöyl acıklayım bnm kv dem oglen 11-12 den once uyanmaz bnm cocugum butun gun kucak ısteyen bı cocuk ve bnm kv dem tutamaz atar yataga brakır kı bu cocuk donmeye basladı sureklı takıp ıster o da etmez bılıorm artı bnm cocumun bellı vitamin saatleri var bnm kv dem böle seylerı onemsemz bız vermedıkte noldu buyuduler modunda bı kadın artı beslenme duzenını sadece annem bılıor bunlarn harıcınde kv cocuk yıkamayı bılmez bebegm 2 gunluktu sert ıplıkten orulmus hatta ve hatta kullanılmıs bır lıf getrdı bebegı yıkamam ıcın bole bır kadının cocuk bakamadgnı kesınlıkle ıdda ederm en basıtı cocuguma muhallebı vermedgmı ustune basa basa anlatmama ragmen gecen gun erımıs tereyagna un koyup userıne su ekleyıp muahllebı gbı bsy koymus ve tuz koymus ben cocuma tuz seker un yedırmıorm algıda problem var sanrm kv demın artı esımde annesnn ne kdr ılgsz bırısı oldgndan kendı annesıne guvenmıo bn hıc guvenmıorm o yuzden onun annesı bnm annem dıe ayırırım lohusayken 2 gun yanmda kalan snra hastaym dııp evıne gıden ve 40 gun bıda aramayan torununu ozlemeyen bır kadın vs vs benm olaylar uzun amaaaaa bnm babanem dunya tontonu dunya sekerı bır kadın ona ragmen annem onla yerı geldı anlasamdysa bn aynı evde oturan hıc bı gelın kv denn uzun sure anlascgnı dusunmuorm halam annem babanem bakıo cunku beraber yasıolar bırbırlerıne yardmcı oluyorlar bnde calısıyrm aksamdan aksama alıorm cocumu bazen annemde kalıo annemle evımn arası 5 dakıka ........
ayrıca bn kv deyede her seyı samımıyetle soyluorm kesınlıkle yapmması gerekenler vardır ve yapamaz cocgumla alakalı kararlar veremez vs vs
Ayy canım valla durduk yere tüm moralimi alt üst etti ne kadar dengesiz kendini bilmez insanlar var yaa, haklısın en iyisi yazmamakCnm sikma canini
Cok kaale alma
Klavyeyi eline alan konusuyor
Hiiic onemi yok
Sakin sakin onemseme
Konunda kaybolur unutulur sen yazmayinca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?