2014 Kasım Anneleri

Kizlar bebeklerinize hangi müzikleri dinletiyorsunuz? Ben gün içinde YYoutube'a bebek sarkilari yazip onlari dinletiyorum. Ingilizce şarkılarda var klasik muzikte.

Siz neler yapıyorsunuz? Oyun oynarken aciorum..

bnde bebek sarkılar hatta bazen bebek sarkılarnn ıngılzce versıonalrnı dınletıorm ama her zmn degıl bnm halam evde gumbur gumbur muzıkler dınleyıp dans eden bırısı eylulde bangır bangır calan her muzıgı sevıo alıstı sanrm dgrumu yanlısmı bılmıorm dınlıo bnm cocuum her muzıgı acmayn bu kadr ses dıorm bnde halama onu anlatamıorm gelmıs 60 yasına hala muzık dans cocumu gurultuye alıstrdılar... bebegm yer gormuokı kucaktan kucaga ev kalabalık babam kardeslerm babanem halam annem delı gbı bı sevgıyle buyuo bıdıkkk

EVET HAKLISIN OZAMAN BU KONUDA BÖLE İNSANLAR VAR ÖLE BÖLE ÇOCUK BÜYÜTÜNLER DİKKAT ETMEYENLER EĞER SEBEBİN BUYSA DOĞRUSUN BU KONUDA.
YANİ BAZILARI VARDIR YA KESİNLİKLE ANNEM BAKICAK KV DEME GÜVENMM FALAN DİYEN DİREK ÖLE DEYİNCE ACABA ÖLE DÜŞÜNENLERDENMİSİN DEDİM.
BEN SANDIM AYRI EVLERDE BAKIOLAR OZAMAN TMM RAHAT BAKILIR BEBEĞİN ARTIK BÜYÜDÜLERBİ KİŞİ ÇOK ZORLANIO BAKARKEN.ŞUANA KADAR BİŞİ DEMEDİM KV DEME İYİ BAKIO ALLAH VAR KIZDIĞIM ÇOKŞEY VAR BAKIMDA İYİ YANİ.EĞER ZARARLI VS BİŞEY OLURSA TABİKİ SÖLERİM ALLAHIN KULU TUTAMAZ OZAMAN.

ya işte bebekten bebege degısıo canım yaaa daha atlattı o ilacını ver düşsün bida cıkmaz onemlı olan geceydı atlattn cok sukur aman bebeklerde ateş cok onemlı tontık pontıkler hep ıyı olsun...bnmkıde aglamadı ası olurken gun ıcındede hep enerjıkmıs annem ası olmamıs gıbı dedı de onemlı olan gece bu geceyı atlatrsam ohh dıcem

yok şekerim 1. kv dem annem gibi enerjik değil 2. eşim ailesyle görüşmüo küs değil ama gdip gelmıorz ıste 2-3 ay da en fazla 2 defa gdıorz onlar zaten subattan berı gelmıolar pek aramazlar gttgmzde severler eylulu okadr kı eylul onlara gttgmzde hep aglıo tanımıo durmuo onlarda... kv cok ılgılı bı ınsan degıl 3 cocuk buyutmus ama nasl buyutmus ben bılmem kendıde dıo zaten bsy yapcak sen netten bak dıe dalga gecıo ben her seyı arstırarak yapıorm onu rahatsz edıo sanırım arastrcm tabı cocuk bu kafama gore davranamam 1 yasndan once bal yasak dıorm bı defasnda gelmıs dıo bı parmak bal verelm kı eylul ozmn daha kucuktu falan fılan yanı bnm gerekcelerm var annemle kv de arasnda daglar fark var yanı benıde babanem buyuttu annemın gozu hıc arkdada degıldı annem hep der anlasamazdk ama allah ıcın cok ıyı buyutuldnz yanı hep der annem buyutmedıkı bızı annem calısıodu sıra gelmedı anneme ama ıste eyllun babanesı bole bı kadın

ben kesınlıkle annem bakıcak dıenlerden degılım keske kv dem de gereken ozverıyı gosterse arastrsa bakmaı bılse onada baktırırım nıe hep bnm annem yorulsn yada eylul onuda tanısın bı babanesı oldgnu bılsn ama yok ya esımde hıc ıstemıo annesıne baktrmayı o kendıne bakamıo cocuga hıc bakamaz dıo ama bnm esım cok yogun calısıo bazen 2-3 gun anneme brakıorm eylulu gormuo falan ozluorm ama gozum arkdada degıl ıcım rahat dıo

Aa bilmıyorum canm. Dr soyledı bugun ver dıye. Onun yerıne ve koyabılırım sence
biz daha hiç pirince gecmedık 6. ay kont. haftaya gıdıcez annem dr un talımatları dısına cıkmıo cok prensıplı kadın emanet bebek ya korkuo anne suna baslayalm dıorummm yokkk dr demedı daha bsy dıo ahaha babanem dıo muhallebı yapalım annem yookkkk kelebek duysa gebertr bızı falan dıo dur aksam dıım pırınc koyalım corbasna dıe bsyolmaz heralde

ANLADIM CANIM BİRAZ DA ŞANSLISIN ASLINDA BENİMKİ İYİ BAKAR EDER AMA HERŞEYE ÇOK KARIŞIR PAZARLARI BİLE SABAHTAN GELİR OKADAR YANİ :)

Cnm bebeği 5 aylık ondan dedim.

11.AY GİBİ GÖRDÜN SANKİ BEN YANLIŞ MI GÖRDÜM 5 AYLIKSA TMM BİRAZ DAHA BEKLEYEBİLİR.

Aa bilmıyorum canm. Dr soyledı bugun ver dıye. Onun yerıne ve koyabılırım sence

BİŞEY KOYMANA GEREK YOK CANIM SENİN DAHA ZATEN ERKEN HAVUÇ PATATES PÜRE VER BENCE ŞİMDİLİK DAHA SONRA KABAK EKLERSİN AZCIK PİRİNÇ AMA 6 AYINIZ DOLSUN ACELEYE GEREK YOK DİMİ.BEN PÜREYİ DAHA ÇOK TAVSİYE EDİYORUM ÇORBA MİDE BOŞ DOLDURUO BENCE SULU YA

ayy kızlarr sinir oldum foruma bi konu açtımm ankarada bakıcı aranıyor diye yaa sanki burdan buldugum bakıcıya mı vercem çocugumu fiyat araştrmak için diğer türlü hep gazla söylüyorlr neyse kızın biri demediğini koymadı bana yaa sinirden çatlıycm resmen anneliğimi sorguluyo aptal Çok fena konuşcam tutuyorum kendimi nasıl kapatcam o konuyu bilen varmı

Tabıkı canım aceleye gerek yok ilerdede bol bol yıcekler zaten bunları. Tesekkur ederım tavsıyen için canm

7 gbı eşimin patronuna oturmaya gıdıcez zorla davet ettı kadn kıramadm bende ama kızım 8 de uyuyo orda nasıl vakıt gecırıcez bilmıyorum. Başkasnn evınde ilk deneyımımiz olucak hemde akşam

Cnm sikma canini
Cok kaale alma
Klavyeyi eline alan konusuyor
Hiiic onemi yok
Sakin sakin onemseme
Konunda kaybolur unutulur sen yazmayinca

7 gbı eşimin patronuna oturmaya gıdıcez zorla davet ettı kadn kıramadm bende ama kızım 8 de uyuyo orda nasıl vakıt gecırıcez bilmıyorum. Başkasnn evınde ilk deneyımımiz olucak hemde akşam
İns sorun olmaz
Bakalim neler olcak
Ben cocuklarin duzeninin bozulmamasi taraftariyim o yuzden gitmiyrm biyere
Ama bebis sever belki degisikligi
Hic stres yapma

Ben nedense annemden baskasina guvenemiyrm batiyor hersey
Kendime bile guvenemiyrm
Annem daha iyi bakiyor
allah razi olsun

Annecim bu ne yaa off

Cnm sikma canini
Cok kaale alma
Klavyeyi eline alan konusuyor
Hiiic onemi yok
Sakin sakin onemseme
Konunda kaybolur unutulur sen yazmayinca
Ayy canım valla durduk yere tüm moralimi alt üst etti ne kadar dengesiz kendini bilmez insanlar var yaa, haklısın en iyisi yazmamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…