2014 Kasım Anneleri

ayaklarıda kocaman benımkının
bugun ıdıl baby kenarları acık cok tatlı bı ayakkabı-patık gordum
almayı dusunuyorum

19 numaraya kadar
acaba 19 olur mu kı
Cnm ben 21 aldim. 19 tam oluyordu. Rahat rahat giyinsin dedim büyük aldim.

Dr dan geldık. Yumurta pekmez onumuzdekı ay vercez dedı. Sebze corbasına başlayabılırsın dedı. Kulagınu kaşıyodu sureklı oda damakları baya şişmiş ondan dedı. Kahvaltıda reçel tereyagı peynır bebe bıskuvısı bulamaç yapp ver.zamanı gelınce teker teker verıcez dedı. Her ay kontrole gelmene gerek yok kılosu herseyı normale donmuş çok guzel. Watsaptan yaz ben cvp verrm sorularına dedı. Cok şükür guler yuzle döndük kontrollerden

ŞUAN ÇOK SU İÇİORUM ANCAK ÇIKIO YA AZALMA OLDU ARTIK YANİ BÜTÜN GÜN İÇMZSEM SANMIORUM ÇIKARMI İLLAKİ ORUÇTAN HİÇ Bİ ŞEKİLDE KAÇILMAZ ASLINDA AMA BAKALIM YA DENERİM BAKTIM ÇIKIO SÜT DEVAM EDERİM.

olabilir canım ama mama ile daha vitaminki olur

HAZIR MAMALARDA NE KADAR VİTAMİN OLABİLİRKİ CANIM YA KATKI MADDESİ HEP AMA.

7700 AZMIYMIŞKİ CANIM.
6,50 AYLIK BEBEKLERİMİZ NE KADAR OLICAK Kİ.TAKILMA SEN O SÖYLEYENLERE HERKES BİŞEY DİO EVET BENDE ÇOK SİNİR OLUORUM HERKES KENDİ ÇOCUĞUNA BAKSIN DİCEN GEÇİCEN.EVLİMİ BİLMİORUM AMA DEĞİLSE YADA ÇOCUĞU YOKSA SEN YAP DAHA İYİ BAKARSIN BEN BUKADAR YAPABİİORUM DE ONA SEN.

HEPİMİZ ÖYLEYİZ CANIM NAPALI ŞİMDİ BÜTÜN ANNELER ÇALIŞAN ANNE HERŞEY ONLARIN İYİLİĞİ İÇİN SONUÇTA BİZDE İSTERİZ KENDİMİZ BAKALIM AMA NAPALIM İMKANLAR BU ŞİMDİ ARTIK TEK MAAŞLA GEÇİNMEK İMKANSIZ GİBİ BİRŞEY.BİZDE BİZİM EV KREDİSİ VAR.BENDE HER SABAH ÇOCUĞUMU BIRAKIRKEN ÇOK ÜZÜLÜORUM AMA NAPIM SONRA DÜŞÜNÜOM SONUÇTA GÜZEL BAKILIO YABANCILARA BIRAKANLAR NAPSIN DİORUM.

HERKES ÖLE İSTER AMA BİZİM ÖLE Bİ ŞANSIMIZ YOK CANIM.
EV ALDIK KREDİSİ VAR BAYA DA YÜKSEK BİRİMİZ ONU ÖDÜOSAK BİRİMİZ EVE BAKIOZ ÖLE Bİ ANLAŞMA YAPMADIM EŞİMLE YAPMIŞ OLSAYDIM EĞER ŞİMDİ PAŞAMI BULAMAZDIM.ÇÜNKÜ İMKAN YOK BEN BAKMAMA.

huhuuuu ben geldimmmm taptatlişko bebeklerın guzel annelrııı

sabah eylulun6. ay asıları vardı olduk cok sukur aglamadı gbı bsy bakalım gecemız nasıl gecıcek... boyu uzamıs 69 cm olmus tam 7950 yanı 8 kg olmus tshmınm yanıltmadı benı 8 ve ustu beklıodmmmm

Maşallah benim kızım da 67cm ama 7200kilosu ama biz dişlerden dolayı hiç iştahımız yok
ay kuzum napsın annesı ızdırabı var yakında bzde baslarz dıs cıkarmaya ne bulrsa agzna sokuo garıbım ben parmagmla kasıorm bazen

ay butun bebıslermz dıs cıkarmaya basladı ne guzel bsy yaaa zorlu gunlerbızı beklıo valla saglıklıolsnlarda ne yapalım
Oğlum 71 cm ayına gore biraz fazla mi acaba hayır ben de eşim de öyle çok çalışıyor uzun değiliz
normaldrheraşde ayına gore 71

kusuomu bnmkıde yutamıo yumurtaı 1-2 defa verdı annem damagna yapıstrıo yutamıo dedı dahada braktk vermeı alerjısı varsa bıraz bekleyıp bıda denesen etkısı olurmu bılemedm yogurdu sade verıoruz meyve yı ayrıca vrıorz karstrmıorm hıc

evet cnm bnmkı zayıf duruyor yuzude kucuk ay lilipit bu seker senın mı masallah masallhne tatlı

:)Eki Görüntüle 1539611

ay yazık ya ne dır bu bebekelrn cektgı off bzde bugn yaptrdk ycl12 cim sen gecenı atllatın smdı nasl bıldırcın ıyımı suan

valla bir arkds baya dert yanmıs bnde bır yandan calısıorm oudgmuda anlamadm verılen cvplardan yola cıkarak soylım kv de cok ıyı de olsa cok kotu de olsa aynı ev olmaz bnm annem 30 yıldr babanemle yasıo babanem asla kotu bı kadn dıl bızı buyuyttu emegı cok bılgılı ama ıh ıhhh annemle cok tartstılar fıkır catısması oldu vs vs durumn varsa kendın bak calısmak zorundaysan dadı tutmakıme guvenıcen 0 aydan ıtıbaren bebeklere bakılan kresler var oralaravereblrsn bnm ıs ardsm ole yapıo 9 aylık bebegı var sabah bı brakıo aksam alıo ve dıokı ınanamazsn nasl guzel ılgılenklerne ole bsy arastrablrsn... esıne gelınce yanlıs dusunuo bakıs acısını degstrmesı lazm 3 cocuk buyuttu daha ıyı bakar dıe bır sey yok bnm cocuguma bnm annem halam babanem 3 u bakıo ve gercekten cok bılınclıler

Kızlar patats havuc prınc corba yapıcam kaynattıktsn sonra nasıl ezmem lazm blendrmı tel suzgecmı

CANM SENN ANNEN YADA ŞÖLE SÖYLİM BİZİM ANNELERİMİZ NASIL BAKIOSA EŞLERİMİZİN ANNELERİDE BAKAR DİMİ.EVET 3 ÇOCUK BÜYÜTTÜ 5 ÇOCUK BÜYÜTTÜ İYİ BAKAR DİE BİŞEY YOK AMA BENM ANNEM SENN ANNEN DİE AYIRMAK ZATEN OLMAZ.HE SADECE KENDİ ANNEMİZ BAKTIĞINDA SÖZÜMÜZ GEÇER NAZIMIZ GEÇER TEK FARK BU.KV OLUNCA PEK BİŞEY SÖYLEYEMİYOZ.
HAYIRDIR SENN NİE 3Ü BİRDEN BAKIO

Kızlar doktor kontrolünden geliyorum keçi sütünü ve yoğurdunu sordum KESİNLİKle verme dedi herşey inek sütünden olsun dedi yani inek sütünüde direk verme yoğurdunu ver dedi çok şaşırdım

Bu arada Kristal parçacıkları sordum sıcaklrdan olduğunu söyledi sıcakda idrar beze temasından oluşan etkileşim filan dedi istersen idrar tahlili yaptırabilrsin ama bişey çıkamz dedi normalmiş
@leylakxx canım ayakdaki kıkırdamayı da sordum onada toplumsal bi açıklama yaptı ortadoğu ve avrupa bölgesi kadınlarının çocuklarında olan normal bişeymiş herhangi bi vitamn eksikliğinden filan kaynaklanmıyormş öyle dedi

ben kv ile bir oturyorum.ama benim kizlarima annem bakiyor.hic bi isime yardim etmez.her isimi kendim yapiyorum.onun yaptigi sadece tv izlesin gezmeye gitsin.etrafimda oyle kv varki torunlarina oyle guzel bakiyorlarki.kas benim kv.de cocuklarima bakardi diyorum.annem calisiyor.bizim icin isini aksatmali oluyor.

KIZLAR Bİ KİTAP VAR MİNİK BEBEĞİME AFİYETLE DİYE YAZARIDA HATİCE KÜBRA TOYGAR ÇOK GÜZEL BİR KİTAP TARİFLER MÜKEMMEL ÇOKDA PAHALI DEĞİL TAVSİYE EDERİM.

Canim şimdi eve geldim gün boyu pek uyumamis mizmizmis ateşini ölçtum 37 derece emziriyorum birazdan ilaç vericem inşallah daha da yükselmez alt damagi da fena kabarmis sanırım disimizde geliyor.persembe akşam arabayla yola çıkacaz antalyadan bursaya o zamana kadar toparlansaydik iyidi yollarda perişan olmayız inşallah

Kizlar bebeklerinize hangi müzikleri dinletiyorsunuz? Ben gün içinde YYoutube'a bebek sarkilari yazip onlari dinletiyorum. Ingilizce şarkılarda var klasik muzikte.

Siz neler yapıyorsunuz? Oyun oynarken aciorum..

bende şöyl acıklayım bnm kv dem oglen 11-12 den once uyanmaz bnm cocugum butun gun kucak ısteyen bı cocuk ve bnm kv dem tutamaz atar yataga brakır kı bu cocuk donmeye basladı sureklı takıp ıster o da etmez bılıorm artı bnm cocumun bellı vitamin saatleri var bnm kv dem böle seylerı onemsemz bız vermedıkte noldu buyuduler modunda bı kadın artı beslenme duzenını sadece annem bılıor bunlarn harıcınde kv cocuk yıkamayı bılmez bebegm 2 gunluktu sert ıplıkten orulmus hatta ve hatta kullanılmıs bır lıf getrdı bebegı yıkamam ıcın bole bır kadının cocuk bakamadgnı kesınlıkle ıdda ederm en basıtı cocuguma muhallebı vermedgmı ustune basa basa anlatmama ragmen gecen gun erımıs tereyagna un koyup userıne su ekleyıp muahllebı gbı bsy koymus ve tuz koymus ben cocuma tuz seker un yedırmıorm algıda problem var sanrm kv demın artı esımde annesnn ne kdr ılgsz bırısı oldgndan kendı annesıne guvenmıo bn hıc guvenmıorm o yuzden onun annesı bnm annem dıe ayırırım lohusayken 2 gun yanmda kalan snra hastaym dııp evıne gıden ve 40 gun bıda aramayan torununu ozlemeyen bır kadın vs vs benm olaylar uzun amaaaaa bnm babanem dunya tontonu dunya sekerı bır kadın ona ragmen annem onla yerı geldı anlasamdysa bn aynı evde oturan hıc bı gelın kv denn uzun sure anlascgnı dusunmuorm halam annem babanem bakıo cunku beraber yasıolar bırbırlerıne yardmcı oluyorlar bnde calısıyrm aksamdan aksama alıorm cocumu bazen annemde kalıo annemle evımn arası 5 dakıka ........

ayrıca bn kv deyede her seyı samımıyetle soyluorm kesınlıkle yapmması gerekenler vardır ve yapamaz cocgumla alakalı kararlar veremez vs vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…