Cnm ben 21 aldim. 19 tam oluyordu. Rahat rahat giyinsin dedim büyük aldim.ayaklarıda kocaman benımkının
bugun ıdıl baby kenarları acık cok tatlı bı ayakkabı-patık gordum
almayı dusunuyorum
19 numaraya kadar
acaba 19 olur mu kı
Ben Allah kuvvet versin tutucam inşallah. Gözünü korkutma öyle felaket birsey değil zaten 30 gün arada adet oldugun gunleri de cikarirsan asagi yukari 20 25 gün kalıyor. Bi de ek besin veriyoruz artık. Benim ablalarim iki yaşında zor biraktirdilar memeyi yegenlerime öyle soyliim. Ama hic oructan da kalmadilar. Sütte cogalma oldugunu soyleyenler bile var ben bunu ramazanin bereketine bagliyorum
Hamileyken de tuttum çok şükür 30 da 30. Sanki bebegimin sagligini duşunmuyomusum gibi konusanlar vardı. O ay çok güzel gelisti bebeğim. hatta kendime sasiriyordum Bekarken bile bu kdr rahat oruç gecirmemistim diye... işte bence Allah yardim ediyor ramazana özel :) çünkühamileliğimde acliga dayanamayan hemen eli ayagi titreyen biriydim. Bence tutulabilir ama güç yetiremem diye endişe eden varsa tutmayadabilir tabi..
olabilir canım ama mama ile daha vitaminki olur
Benim görümcemmmmmmmmm sağolsun her gittiğimde söylüyor psikolojik rahatsız zatenn.. Sürekli hasta sürekli bir yerleri ağrır.. Çocukların psikolojisini de berbat etmiş.. Ne zaman gitsem ay burda haziranda doğan bir bebek var öyle tosun umut çok minik kalmış... Diyorum abla arada kaç ay var çok normal diyorum olsun olsun geçen geldiğinizdew daha iyiydi kilo vermiş vs.. Hiç güzel bişi demiyor.. Deli oluyorum... Benim oğlumun da en son 15 gün önce aşı da boyu 70 cm di Kilosu 7700 tamam kilosu az ama napim sağlıklı olsun
aynı canım sanırım uzun flört sonucu olan evliliklerde böyle oluyor..
senin bebeğine senden iyi kimse bakamaz..
durumunuz el veriyorsada sakın eşini dinleme bunun için ondan izin almak zorunda değilsiniz..
ben şajsen şu anda durumumuz el verse oturur kendim bakarım bebeğimeki annem bakıyor çokta güel bakıyor sağolsun ama ben bebeğimin en güzel anlarını kaçırıyorum bundan ötesi varmı
Canım rabbım aabıt versın hepımıze bı eş ailelerınden eşlerden. Valla biz bebek yapmaya karr verdgmzdede durumumuz aynıydı yanı kredıler falan vardı. Ben calılıyodum. Eşime dedim ben bebegımı kendm buyutmek istıyorum kımseye baktrmam ve daha çalışmam kendıne guvenıyosan yapalm bu cocugu guvenmıyosan yapmayalm dedım. Sonuc kızım oldu be ben 8 aya kadar calıştm sadece okadr.
ay kuzum napsın annesı ızdırabı var yakında bzde baslarz dıs cıkarmaya ne bulrsa agzna sokuo garıbım ben parmagmla kasıorm bazenMaşallah benim kızım da 67cm ama 7200kilosu ama biz dişlerden dolayı hiç iştahımız yok
ay butun bebıslermz dıs cıkarmaya basladı ne guzel bsy yaaa zorlu gunlerbızı beklıo valla saglıklıolsnlarda ne yapalımGÜNAYDIN hatunlar, minik bebişler....
Nasılsınız?
Oğlum diş çıkarıyor artık kesinleştirdim alt damağı fena kabarmış bi değişik olmuş canım yavrum ya...
Rica ederim canım valla oğlum emmiyor ya canım artık tattırma faslını geçeli çok oldu yiyince öğün olarak yemesi lazım ki doysun.. Bu yüzden öyle öyle alıştırdım şimdi bir kase yiyor bir öğünde...
normaldrheraşde ayına gore 71Oğlum 71 cm ayına gore biraz fazla mi acaba hayır ben de eşim de öyle çok çalışıyor uzun değiliz
kusuomu bnmkıde yutamıo yumurtaı 1-2 defa verdı annem damagna yapıstrıo yutamıo dedı dahada braktk vermeı alerjısı varsa bıraz bekleyıp bıda denesen etkısı olurmu bılemedm yogurdu sade verıoruz meyve yı ayrıca vrıorz karstrmıorm hıcKöpek dişler çok sıkıntılıymış gerçekten,2yaşına kdr olcak bu durumlar artık kolay atlatırız inş. Yumurta verdiğim zmn kusuyo bnmki,kusma da alerji belirtisi olabiliyomuş ısrarla 2 gün daha denicem..yoğurdu neyle veriyosnuz tatlandırmak için? Elma armut püresi pek olmuyo yoğurtla
evet cnm bnmkı zayıf duruyor yuzude kucuk ay lilipit bu seker senın mı masallah masallhne tatlı
:)Eki Görüntüle 1539611
ay yazık ya ne dır bu bebekelrn cektgı off bzde bugn yaptrdk ycl12 cim sen gecenı atllatın smdı nasl bıldırcın ıyımı suanhayırlı sabahlar güzel anneler
biz dün altı ay aşımızı olduk ve maalesef bütün geceyi ateşli huzursuz uykusuz geçirdik calpol verdim iki defa en son da yarım fitil verdim öyle düştü şimdi aradım çok şükür iyiymiş yavrum inşallah atlattık diyeyim. ben ateşten çok korkuyorum 36.7 gördüğümde başladım ilaç vermeye 38.1 gördüğümde de fitil verdim ondan sonra çok şükür düştü, bi yerde okumuştum çocuğun bağışıklığı olsun 38 görünce verin ilaç diye ama ben asla bekleyemem ilaç verdiğim halde bi anda 38 e kadar çıktı, Allah korusun tüm çocuklarımızı
valla bir arkds baya dert yanmıs bnde bır yandan calısıorm oudgmuda anlamadm verılen cvplardan yola cıkarak soylım kv de cok ıyı de olsa cok kotu de olsa aynı ev olmaz bnm annem 30 yıldr babanemle yasıo babanem asla kotu bı kadn dıl bızı buyuyttu emegı cok bılgılı ama ıh ıhhh annemle cok tartstılar fıkır catısması oldu vs vs durumn varsa kendın bak calısmak zorundaysan dadı tutmakıme guvenıcen 0 aydan ıtıbaren bebeklere bakılan kresler var oralaravereblrsn bnm ıs ardsm ole yapıo 9 aylık bebegı var sabah bı brakıo aksam alıo ve dıokı ınanamazsn nasl guzel ılgılenklerne ole bsy arastrablrsn... esıne gelınce yanlıs dusunuo bakıs acısını degstrmesı lazm 3 cocuk buyuttu daha ıyı bakar dıe bır sey yok bnm cocuguma bnm annem halam babanem 3 u bakıo ve gercekten cok bılınclıler
catalla ezmeni tavsiye ederim.puturlu oluyo.bebeklerin yutma eylemi daha cabuk gelisiyor.Kızlar patats havuc prınc corba yapıcam kaynattıktsn sonra nasıl ezmem lazm blendrmı tel suzgecmı
Kızlar patats havuc prınc corba yapıcam kaynattıktsn sonra nasıl ezmem lazm blendrmı tel suzgecmı
ben catalla ezdıgımde oglum baya oguruyor canım daha erken bn blendırla cekıyorum sımdılık tel suzgecte olurKızlar patats havuc prınc corba yapıcam kaynattıktsn sonra nasıl ezmem lazm blendrmı tel suzgecmı
Canim şimdi eve geldim gün boyu pek uyumamis mizmizmis ateşini ölçtum 37 derece emziriyorum birazdan ilaç vericem inşallah daha da yükselmez alt damagi da fena kabarmis sanırım disimizde geliyor.persembe akşam arabayla yola çıkacaz antalyadan bursaya o zamana kadar toparlansaydik iyidi yollarda perişan olmayız inşallahhuhuuuuben geldimmmm taptatlişko bebeklerın guzel annelrııı
sabah eylulun6. ay asıları vardı olduk cok sukur aglamadı gbı bsy bakalım gecemız nasıl gecıcek... boyu uzamıs 69 cm olmus tam 7950 yanı 8 kg olmus tshmınm yanıltmadı benı 8 ve ustu beklıodmmmm
ay kuzum napsın annesı ızdırabı var yakında bzde baslarz dıs cıkarmaya ne bulrsa agzna sokuo garıbım ben parmagmla kasıorm bazen
ay butun bebıslermz dıs cıkarmaya basladı ne guzel bsy yaaa zorlu gunlerbızı beklıo valla saglıklıolsnlarda ne yapalım
normaldrheraşde ayına gore 71
kusuomu bnmkıde yutamıo yumurtaı 1-2 defa verdı annem damagna yapıstrıo yutamıo dedı dahada braktk vermeı alerjısı varsa bıraz bekleyıp bıda denesen etkısı olurmu bılemedm yogurdu sade verıoruz meyve yı ayrıca vrıorz karstrmıorm hıc
ay yazık ya ne dır bu bebekelrn cektgı off bzde bugn yaptrdk ycl12 cim sen gecenı atllatın smdı nasl bıldırcın ıyımı suan
Pirinc bebegin icin erken cnm.Koyma istersen.Kızlar patats havuc prınc corba yapıcam kaynattıktsn sonra nasıl ezmem lazm blendrmı tel suzgecmı
CANM SENN ANNEN YADA ŞÖLE SÖYLİM BİZİM ANNELERİMİZ NASIL BAKIOSA EŞLERİMİZİN ANNELERİDE BAKAR DİMİ.EVET 3 ÇOCUK BÜYÜTTÜ 5 ÇOCUK BÜYÜTTÜ İYİ BAKAR DİE BİŞEY YOK AMA BENM ANNEM SENN ANNEN DİE AYIRMAK ZATEN OLMAZ.HE SADECE KENDİ ANNEMİZ BAKTIĞINDA SÖZÜMÜZ GEÇER NAZIMIZ GEÇER TEK FARK BU.KV OLUNCA PEK BİŞEY SÖYLEYEMİYOZ.
HAYIRDIR SENN NİE 3Ü BİRDEN BAKIO
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?