2014 Kasım Anneleri

Ayy canım valla durduk yere tüm moralimi alt üst etti ne kadar dengesiz kendini bilmez insanlar var yaa, haklısın en iyisi yazmamak
Canimm uzme kendini ne bakiyorsun kendini bilmezin lafina.. Sanki tanimadigina canini emanet edeceksin.. Konunu nerde açtıysan o basligin bir moderatoru oluyor ona ozel msj at neden kapatmak istedigini soyle kapatir insallah..

İns sorun olmaz
Bakalim neler olcak
Ben cocuklarin duzeninin bozulmamasi taraftariyim o yuzden gitmiyrm biyere
Ama bebis sever belki degisikligi
Hic stres yapma
Valla kızım gtmeden uyudu uyanrsa gıder ki emınım uyanmıcak. Bende duzenının bozulmasını istemıyorum akşam gezmelerı bittı gıbı gozukuyo bızım için

Valla kızım gtmeden uyudu uyanrsa gıder ki emınım uyanmıcak. Bende duzenının bozulmasını istemıyorum akşam gezmelerı bittı gıbı gozukuyo bızım için
canim bisey olmaz ya gydr cik alissin bende boyle kastm.kastm cocukda biyere gdiince yabani gbydi memelkete gttm hergun.biyerde alsti gelincede yorgunluktan hemen uyuyodu arada bir gtmekten ne olcakki suan yine eski haline döndü gelen giden yok burda.s

Atesi 37.5 ve yukselmeye devam edio cok gergnm bu gece bitsin offf
gecer sorunsuz İnşallah canım Allah a emanet yavrularimiZ

Slm kizlar bayadir giremiyodum ozledim burayi biraz okudumda maşallah 10000 li sayfalara gelinmis.. ben bu ek gida işini yapamiyorum bebegim kilo almıyor 100 gr bile almamış bu ay bwl uyguluyorum yada uugulayamiyorum galiba.. cok karistirdim herseyi geçmişi de okuyamadım dr un verdiği listeyi yapiyorum bebegim yemiyor onları bazen elini agzina goturup çıkarıyor acaba formül mama da mi versem bi öğün ben ek gidaya gecince onu bırak tim ama hata mi ettim? ipin ucunu kacirdim toparlayamiyorum

Gözün aydın canım darısıda benim başıma inş:-(
inşallah canim.cok.Or.karar vermekannem.kv de gelemiuo.herkesin.isi.cikiyo.is.basa düşünce olmadan.olsun.yeterki.bakariz.diyolardi.simdi.ses.yok.kimseden Allah iyi insan cikarsin karşımıza hepimizin.İnşallah

Canim anne sutu almiyorsa mutlaka formül mamayla destekle zaten asil ogunu yine mama ek gida da aralarda ver alissin tatlara..

Ben de yapamıyorum yemiyor ısrarla su bile içmiyor herşeyin tatlı olmasını istiyor suya sebzeyede pekmez koycam nerdyse nasıl beslenecek bu yavrucaklar

neyyy berabet oturuyorsunuz ve çocuklara annen bakıyor öylemi..
bir yaşıma daha girdim valla..

7 gbı eşimin patronuna oturmaya gıdıcez zorla davet ettı kadn kıramadm bende ama kızım 8 de uyuyo orda nasıl vakıt gecırıcez bilmıyorum. Başkasnn evınde ilk deneyımımiz olucak hemde akşam

canım bu kadar takmayın kafanıza..
tabiki akşam gezmelerinede gidin artık bebeklerimiz büyüdü..
arada onlarda gitmeliler alışmalılar sonra çok zorlanırız...
gelince nasılsa uyur korkma..

canım emzirmiyorsan formül mamayı kesememelisin..
adı üstünde ek gıda ana gıdası yine anne sütü yada formül mama olmalı

Ne güzel anlatmışsın canım inşallah bebişleirmiz de akıllı olur bizleri üzmez.. Onlar bu dünyayı bizlerin yardımıyla daha güzel anlayabilir keşfedebilirler.. Rabbim onlara sağlık versin..

Evet canım yani tam 6 aylıkken o kadardı... Onun da var canım olmaz mı 5 tane.. En büyük görümcem bunu diyen.. İki üç bebeği de prematüre doğmuş..

kp rahmetli oldugu icin esimde en kucuk cocuk.mecburen beraber oturuyoruz.her aabah uykudan uyanir uyanmaz her tarafim ariyor diyo.hadi disari cikalim desek herkesden once hazir olup kapida bekliyo.ben kizimin cocuguna bakdim.annende senkine baksin diyor.

eşinde buna tamammı diyor yaniii...
ya eşin en küçük olduğu için neden sizde kalmak zorunda..
küçük olmak demek her yülü almak demekmi oluyor..
beraber oturman güzel saygı güzel ama o sana böyle davranıosa haksızlık

Canım valla gördüm ben de sinirlendim dayanamadım yazdım :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…