Kakasında kan ve mukus vardı sadece. 1 hafta önce deri döküntüsü gibi bişey çıktı kol altına yakın. bu ara biraz da kusmaya başladı. iş giderek kötüleşiyo anlayacağınız düzeleceğineşeytan diyo 2-3 hafta birkaç şey ye sadece düzelecekse düzelsin ama onu da doktor önermiyo hem ben vitaminsiz kalırım hem de bebek yeterince beslenemez öyle diye. 2 haftalık katı diyet yaptığım ay sadece 1 ayda 250-300 gr aldı sadece. diyeti açtım sonra. 10 günde 200 gr aldı. ne yapacağımı bilemiyorum.
Ya cokk hayli. Masalllah, suphanallah
way be ne gunlerdi saka maka 6ay gecti yakisikli mustinin guzel.annesi bu arada gayet iyisin gtmis kilolar
evet mamalar var. doktor ilk önce diyeti oturtmaya çalışalım dedi. zaten daha da düzelmezse mama verecek sanırım. o mamaların tadı da o kadar kötü ki. bebekler kabul etmek istemiyor. zaten biberonu da tutturamıyorum. biberondan su içmeyi bile beceremiyo kemiriyo ucunu.canım anne sütünü kessenizz yani herşeyden alıyorsa..
tamam anne sütü çok önemli ama bu şekilde ikinizede yazık..
bunun için özel mamalar var bildiğim kadarı ile
evet mamalar var. doktor ilk önce diyeti oturtmaya çalışalım dedi. zaten daha da düzelmezse mama verecek sanırım. o mamaların tadı da o kadar kötü ki. bebekler kabul etmek istemiyor. zaten biberonu da tutturamıyorum. biberondan su içmeyi bile beceremiyo kemiriyo ucunu.
ya çok tatlı maşallahhhEki Görüntüle 1542069 bebişime bi dua ediverin teyzeleri. bitsin gitsin bu alerji belası.
ya demi ama şimdi fotolara bakınca bir hoş oluyorumm..way be ne gunlerdi saka maka 6ay gecti yakisikli mustinin guzel.annesi bu arada gayet iyisin gtmis kilolar
Ayni durumdayız ben diyet yaptım. Diyet ime alerjen olmayan şeyleri koydum.oda üç beş şey. 1 hafta sonra düzelme olmaya başladı. Sonra 1 sey ekledim.4 gün bekledim öyle öyle devam ediyorum suan.kirmizi meyveler ve sebzeler baharat yumurta sut ürünleri vs.alerjen maalesefpost: 41156726, member: 340520"]evet mamalar var. doktor ilk önce diyeti oturtmaya çalışalım dedi. zaten daha da düzelmezse mama verecek sanırım. o mamaların tadı da o kadar kötü ki. bebekler kabul etmek istemiyor. zaten biberonu da tutturamıyorum. biberondan su içmeyi bile beceremiyo kemiriyo ucunu.
Ayni durumdayız ben diyet yaptım. Diyet ime alerjen olmayan şeyleri koydum.oda üç beş şey. 1 hafta sonra düzelme olmaya başladı. Sonra 1 sey ekledim.4 gün bekledim öyle öyle devam ediyorum suan.kirmizi meyveler ve sebzeler baharat yumurta sut ürünleri vs.alerjen maalesef
Rabbim en kisa zamanda kurtarır inşallah canimEki Görüntüle 1542069 bebişime bi dua ediverin teyzeleri. bitsin gitsin bu alerji belası.
sanırım ben de doktoru dinlemeyip sıkı diyet yapıcam. yoksa düzelcek gibi değil.Ayni durumdayız ben diyet yaptım. Diyet ime alerjen olmayan şeyleri koydum.oda üç beş şey. 1 hafta sonra düzelme olmaya başladı. Sonra 1 sey ekledim.4 gün bekledim öyle öyle devam ediyorum suan.kirmizi meyveler ve sebzeler baharat yumurta sut ürünleri vs.alerjen maalesef
zeytin ekmek takılcaz gibi görünüyo malesef. süt içinde bol bol otlarız artık. o da limon da alerjenmiş bilmem nasıl yeriz artıkayy ne yiyorsunuz peki yaa...Allah yardımcınız olsunn
isyannnnn aynı sana benziyorrrrr çok tatlı maşallahya çok tatlı maşallahhh
ya keşke iyi olsalarda bir şekilde bunlarda yeni geçer zaman..zeytin ekmek takılcaz gibi görünüyo malesef. süt içinde bol bol otlarız artık. o da limon da alerjenmiş bilmem nasıl yeriz artık
isyannnnn aynı sana benziyorrrrr çok tatlı maşallah
Tesekkur ederim..Allah şifa versin bebegimde tüm bebeklerede...çok zor bir durum.Ilk sadece zeytin ekmek açık çay ile başladım. Sonra kuzu eti vs die devam ediyorum.ciddi kilo kaybı var ve anne sütü veriyorum yüzde 85.... ve benden gitsin umrumda degil. Yeterki kuzum iyi olsun.yan etkileri kemiklerim sizliyor vs Allah gücünü veriyor ama.1 yaşını bekliyoruz Insallah geçicek ..isyan123, post: 41156983, member: 387182"]ayy ne yiyorsunuz peki yaa...Allah yardımcınız olsunn
ben bakınca resme sana benzettim ya bu kuzucuklar büyüyor yaaaya keşke iyi olsalarda bir şekilde bunlarda yeni geçer zaman..
ama işte sürekli sitres altında olmak kötü birşey..
inş hemen geçer.
kızz nerelerdesinn senn..
çok sevindim seni gördüğüme..
kimse bana benzetmiyor herles aynı baba fiyor..
pek sevindim şimdi bana benzediğini duyunca :)
Tesekkur ederim..Allah şifa versin bebegimde tüm bebeklerede...çok zor bir durum.Ilk sadece zeytin ekmek açık çay ile başladım. Sonra kuzu eti vs die devam ediyorum.ciddi kilo kaybı var ve anne sütü veriyorum yüzde 85.... ve benden gitsin umrumda degil. Yeterki kuzum iyi olsun.yan etkileri kemiklerim sizliyor vs Allah gücünü veriyor ama.1 yaşını bekliyoruz Insallah geçicek ..
Amin...Teşekkür ederim. Inşallah hayırlısı ile...Kabuklu kuru yemisler Salça avakado muz vs liste var bende.isteyen varsa listeyi go derim. Kendim yaptimzor ama geçecek canımmm inşş hayırlısı ile..
Rabbim dertsiz dert vermesin..
dert veriyorsa dermanını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?