2014 Kasım Anneleri

ismi çok güzel eminim kendi de öyledir ama düşünsene eskiden ne durumlarda büyümüş minicik bebekler yese de büyür yemese de azıcık yese bile ona yeter dert etme kendine
nerde çalışacaksın?
Öğretmenim canımm
hareketli bir çocuğa benziyor seninki:)
Hemde ne harekett yetişemiyorymm

Amin sagol cabım. Uç dört çeşit yapıyorum meyvesını acaba hergun farklı ıkı meyvemı versem belkı ozaman olmaz. Bakalm birkaçgün böyle denıcem. Dr mesaj attım ama daha dınuş yapmadı bakalm o ne dicek

Merhaba kızlar. İnşallah herkes ıyıdır, bebeklerıyle. Az önce aşı yaptırdım poyraz a eve geldk uyudu. 20 günde 200 gr almş çok üzüldüm. Şuan 7 kılo 900 cıktı. Ek gıda verıyorm, yoğurt meyve hergun bir kase corba sebze püreleri. Neden bole oldu anlamadım.BBebeklerinz çok tatlı bazı anneler paylaşmışlar. Allah bağışlasın. Buda Bizden gelsin.

neden yarın başlıyorsun canım yarın cuma değil mi seminer dönemine kadar dursaydın?
Canım iznim bitiyor daha fazla alamıycam maddi durumlardan dolayı rapor desen yeterince aldım mecburen başlıycam yani

Elbette dua ederiz Rabbim şu mübarek günlerin hürmetine tez vakitte şifasını versin inşallah

Oğlum sadece bi kaç kaşık yoğurt yiyo kızlar çorbaları demiyorum yemiyo manasını icmiyo zaten sabah patates hasladim yogurt a katip verdim yedi biraz bütün gün yoğurt başka ne yapabilirim yoğurtla şaştım kaldım sabah çorba yaptım bi umut ağlıyor yemek istemiyo patatesi verdim onu yedi hep boyle mi beslenecek bilmiyorum ki

Evet ya cok zor bende anneme bile. Birakmak istemiyorum aslinda ama evdede cok sikılıyorum

Teşekkür ederiz canim iyiyiz yuvarlaniyoruz kuzucumla ahh su yemek olayini da cozsek azcik gobegi ciksa benden mutlusu olmicak su hayatta işe basliyor mussun sıkma canını zaten okul kapanmasina da pek bişey kalmadi rabbim yardimcimiz olsun

Benımkıde yogurt yemıyo bayadr yapmıyorum.bıraz ara verdım tekrar denıcem sonra

Canim anne sutu almiyorsa mutlaka formül mamayla destekle zaten asil ogunu yine mama ek gida da aralarda ver alissin tatlara..

Ben de yapamıyorum yemiyor ısrarla su bile içmiyor herşeyin tatlı olmasını istiyor suya sebzeyede pekmez koycam nerdyse nasıl beslenecek bu yavrucaklar

Saolun kizlar anne sütü de veriyorum tabi ki ama kilo alimi az diye acaba formul mamada mi versem diyorum?

karnim icin mekik cekiyordum.biraz fazla yaptim ve simdi adet sancisi gibi agrim var.ssezeryanla dogun yaptim.acaba zarar vermis ola bilirmiyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…