hareketli bir çocuğa benziyor seninki:)Bunlarda bizden olsun
Öğretmenim canımmismi çok güzel eminim kendi de öyledir ama düşünsene eskiden ne durumlarda büyümüş minicik bebekler yese de büyür yemese de azıcık yese bile ona yeter dert etme kendine
nerde çalışacaksın?
Hemde ne harekett yetişemiyorymmhareketli bir çocuğa benziyor seninki:)
Amin sagol cabım. Uç dört çeşit yapıyorum meyvesını acaba hergun farklı ıkı meyvemı versem belkı ozaman olmaz. Bakalm birkaçgün böyle denıcem. Dr mesaj attım ama daha dınuş yapmadı bakalm o ne dicekBizde de vardı aynısı canım sık sık su içirmeye başladm hiç de sevmio suyu burada zeytinyağ koyuyorum herşeyin içine bir de Doktor sindirim düzenleyici bi şurup verdi 3 hafta kullan dedi 3 4 gün oldu çok şükür düzeldi bizimki inşallah bidaha gelmesin o günler Allah senn bebeğin de şifa versin
neden yarın başlıyorsun canım yarın cuma değil mi seminer dönemine kadar dursaydın?Öğretmenim canımm
Hemde ne harekett yetişemiyorymm
Canım iznim bitiyor daha fazla alamıycam maddi durumlardan dolayı rapor desen yeterince aldım mecburen başlıycam yanineden yarın başlıyorsun canım yarın cuma değil mi seminer dönemine kadar dursaydın?
Denemem mi uzun suredir diyet denemelerindeyim. Gotmedigim doktor da kslmadi. Biri baska sey souluyor digeri baska. Doktorlardan da cok sıkıldım artik. En son gastroentrolog sadece sut ve sut ürünlerini kes kademe kademe gidelim 20 gun sonra tekrar gel dedi. 1 haftadir sut ve sut urunu yemiyorum. Daha once 2 haftalik baya kati bi diyet yaptim yine gecmedi. 2 haftadan uzun tuttu oyuzden bu sefer zamani gecmesi vakit alabilir dedi. Keske sadece sut ve sut ürünüyle atlatsak ama sanki daha ciddi
Cok sagol. Aynen çaresizlik cok zor. Ne dokundugunu bilsem bu ksdar zor olmayacak. Dualariniza ihtiyacim var.
Buda poyraz
Evet ya cok zor bende anneme bile. Birakmak istemiyorum aslinda ama evdede cok sikılıyorumKızlar yarın işe başlıyorumm içim çok buruk şimdilik annem bAkıcak amaona bile güvenemiyorım çok üzülüyorumm nasıl bırakıcM yiğidimi ben:-( bana çok düşkün benden başkasıyla uyumuyor zaten yeme problemimizde var annem nasıl bakıcak becerebilcekmi off çok kötüyüm been :-( ne zormuşş ayrı kalma düşüncesi
ne guzel bı prenses bu boyle canım benım rabbım en yakın zamanda sıkıntını gıdersın ınsEki Görüntüle 1542069 bebişime bi dua ediverin teyzeleri. bitsin gitsin bu alerji belası.
Benımkıde yogurt yemıyo bayadr yapmıyorum.bıraz ara verdım tekrar denıcem sonraOğlum sadece bi kaç kaşık yoğurt yiyo kızlar çorbaları demiyorum yemiyo manasını icmiyo zaten sabah patates hasladim yogurt a katip verdim yedi biraz bütün gün yoğurt başka ne yapabilirim yoğurtla şaştım kaldım sabah çorba yaptım bi umut ağlıyor yemek istemiyo patatesi verdim onu yedi hep boyle mi beslenecek bilmiyorum ki
Canim anne sutu almiyorsa mutlaka formül mamayla destekle zaten asil ogunu yine mama ek gida da aralarda ver alissin tatlara..
Ben de yapamıyorum yemiyor ısrarla su bile içmiyor herşeyin tatlı olmasını istiyor suya sebzeyede pekmez koycam nerdyse nasıl beslenecek bu yavrucaklar
neyyy berabet oturuyorsunuz ve çocuklara annen bakıyor öylemi..
bir yaşıma daha girdim valla..
canım bu kadar takmayın kafanıza..
tabiki akşam gezmelerinede gidin artık bebeklerimiz büyüdü..
arada onlarda gitmeliler alışmalılar sonra çok zorlanırız...
gelince nasılsa uyur korkma..
canım emzirmiyorsan formül mamayı kesememelisin..
adı üstünde ek gıda ana gıdası yine anne sütü yada formül mama olmalı
Saolun kizlar anne sütü de veriyorum tabi ki ama kilo alimi az diye acaba formul mamada mi versem diyorum?CANIM ANNE SÜTÜ YOKSA MAMAYA DEVAM ETMELİSİN EN ÇOK ALMALARI GEREKEN ANNE SÜTÜ YADA MAMA ŞUAN.
OZAMAN CANIM HERKES KENDİ ÇOCUĞUNA BAKSIN BOŞVER TAKILMA SEN.
NE GÜZEL SÖLÜON VALLA AFERİN HAKKINI ARA TABİ.
KEŞKE BEN DE ÖLE YAPSAM OKADAR KAVGA ETTİK HİÇ AĞZIMI AÇMADIM VALLA SONRA PİŞMAN OLUORUM TABİ NİE SÖLEMEDİM DİE AMA NAPIM YAPAMIORUM.
Teşekkür ederiz canim iyiyiz yuvarlaniyoruz kuzucumla ahh su yemek olayini da cozsek azcik gobegi ciksa benden mutlusu olmicak su hayattaişe basliyor mussun sıkma canını zaten okul kapanmasina da pek bişey kalmadi rabbim yardimcimiz
İlahi göbek heeeevet işe başlıyorımm hem istyrm hem istemyrm nasıl geçicek 1 ay bilmemm hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?