so coolGünaydınnnnnnnnnnnnnnnnn herkese gülücüklerle..
Eki Görüntüle 1541931 Eki Görüntüle 1541932 Eki Görüntüle 1541933
Paçoz hallerimle...
ene bu benım oglum gıbı saskın yaGÜNAYDIN BEBİŞİM MAŞALLAH SANA.
İYİ FİKİR CANIM OLSUN BAKALIM..
BUYRUN OZAMAN MERHABA BTÜN KARDEŞLERİME VE TEYZOŞLARA..
ay Allahım tam annesının oglubuda bizden gülücük size...
perşembe bebeklerin resimleirni koyalımm buraya..
hamile iken koyuyorduk haftada bir gün şimdide bebek günü olsun ne dersiniz..
Eki Görüntüle 1541988
bize yorum yokmu liliiiiso cool
gel gel mı yapıyor yoksa yavruuu
cok tatlı yaa cok yakısıklı bı oglan bu
günahınıı almışızzzzzz ahahaha ahahahaha ahahah..ay Allahım tam annesının oglu
bukadar mı sıcak olunur
gozlerının ıcı guluyorv e gozlerının seklı cok guzel
saclarının rengı falanda
masallaaaaaaaaaah
dün mustafaya et suyundan şehriye çorbası yaptık çok sevdi..
çok az tereyağını erittik içine çok az soğan kavurduk..
sonra çay kaşığı ile salça koyduk ev yapımı..çeyrek domateste doğradım..
ardından et suyunu ekledik 1 barsakta su koyduk şehriyeleri ekledik pişti..
şehriyyeleri yutamaz diye blendırdan geçirdim çok az yine baya tane kalmış yedi..
blendırı yavaş yavaş bırakıyorum artık..
içinede tabi biraz ekmek içi ufaladım baya güzel oldu..
GÜNAYDIN BEBİŞİM MAŞALLAH SANA.
İYİ FİKİR CANIM OLSUN BAKALIM..
BUYRUN OZAMAN MERHABA BTÜN KARDEŞLERİME VE TEYZOŞLARA..
so cool
gel gel mı yapıyor yoksa yavruuu
cok tatlı yaa cok yakısıklı bı oglan bu
kızlar yarın ucaga bıınıcem doktor kalkarken ve ınerken emzır dedı
hıc dısarıda emzırmedım
nasıl yapabılırım
esım battanıye falan tutsa ben emzırırken
olur mu
napcam bılmıyrm
kızlar yarın ucaga bıınıcem doktor kalkarken ve ınerken emzır dedı
hıc dısarıda emzırmedım
nasıl yapabılırım
esım battanıye falan tutsa ben emzırırken
olur mu
napcam bılmıyrm
Denemem mi uzun suredir diyet denemelerindeyim. Gotmedigim doktor da kslmadi. Biri baska sey souluyor digeri baska. Doktorlardan da cok sıkıldım artik. En son gastroentrolog sadece sut ve sut ürünlerini kes kademe kademe gidelim 20 gun sonra tekrar gel dedi. 1 haftadir sut ve sut urunu yemiyorum. Daha once 2 haftalik baya kati bi diyet yaptim yine gecmedi. 2 haftadan uzun tuttu oyuzden bu sefer zamani gecmesi vakit alabilir dedi. Keske sadece sut ve sut ürünüyle atlatsak ama sanki daha ciddipekıs en dıet yapıomusun
once sen 3 luk sekılde beslenmenı ayarlasan
alerjı yapabılecek yıyeceklerı yeme
dene bakalım ne zaman ne yedıgınde duzelıyor
ondan sonra ek gıdaya gecsen
deneıdn mı kendı yedıklerını hıc?
Cok sagol. Aynen çaresizlik cok zor. Ne dokundugunu bilsem bu ksdar zor olmayacak. Dualariniza ihtiyacim var.Rabbim yardımcın olsun inşallah keşke elimizden birşey gelse çaresizlik çok zor
cnm basınctan etkılenmemesı ıcn sanırım
Neden öyle diyorlar canım onu anlamadım ben bir türlü gerçekten... Normalde diyorlar ya ağzınız açık dursun sakınz felan çiğneyin basınç etkilemesin diye bebişler de emerken ağızları kapalı oluyor.. Anlamasınlar diye mi öyle diyorlar... Bol bir üst giy canım bir de emzirme atleti varsa çok sıkıntı olmuyor.. Bne de daha minicikti yavrum memlekete giderken öyle yaptım ufak bi de battaniyesi vardı cam kenarındaysan zaten hiç sorun olmaz hafif dönersin cma doğru...
oyy gözlere bakk kocamann maşallahhh..o kolları ısırabilirmiyiz acep
ene bu benım oglum gıbı saskın ya
yavrum bnmm yesınler ballarını
Nefis olmuş tahminimce.. Afiyet olsun Mustafa cana..
O bakışlarını yerim şaşkın şey
: ) Teşekkür ederiz ablası.. Valla ne bileyim elleriyle oynamaya bayılıyor sürekli ellerini döndürüyor seyrediyor kendi kendine bişiler ediyor : )
Ay kıyamam yaa cidden zor bir durumDenemem mi uzun suredir diyet denemelerindeyim. Gotmedigim doktor da kslmadi. Biri baska sey souluyor digeri baska. Doktorlardan da cok sıkıldım artik. En son gastroentrolog sadece sut ve sut ürünlerini kes kademe kademe gidelim 20 gun sonra tekrar gel dedi. 1 haftadir sut ve sut urunu yemiyorum. Daha once 2 haftalik baya kati bi diyet yaptim yine gecmedi. 2 haftadan uzun tuttu oyuzden bu sefer zamani gecmesi vakit alabilir dedi. Keske sadece sut ve sut ürünüyle atlatsak ama sanki daha ciddi
Cok sagol. Aynen çaresizlik cok zor. Ne dokundugunu bilsem bu ksdar zor olmayacak. Dualariniza ihtiyacim var.
cnm mustafa desteksız oturuyormu?buda bizden gülücük size...
perşembe bebeklerin resimleirni koyalımm buraya..
hamile iken koyuyorduk haftada bir gün şimdide bebek günü olsun ne dersiniz..
Eki Görüntüle 1541988
Denemem mi uzun suredir diyet denemelerindeyim. Gotmedigim doktor da kslmadi. Biri baska sey souluyor digeri baska. Doktorlardan da cok sıkıldım artik. En son gastroentrolog sadece sut ve sut ürünlerini kes kademe kademe gidelim 20 gun sonra tekrar gel dedi. 1 haftadir sut ve sut urunu yemiyorum. Daha once 2 haftalik baya kati bi diyet yaptim yine gecmedi. 2 haftadan uzun tuttu oyuzden bu sefer zamani gecmesi vakit alabilir dedi. Keske sadece sut ve sut ürünüyle atlatsak ama sanki daha ciddi
Cok sagol. Aynen çaresizlik cok zor. Ne dokundugunu bilsem bu ksdar zor olmayacak. Dualariniza ihtiyacim var.
cnm mustafa desteksız oturuyormu?
korkma.canim yaa bi etrafi inceler emerken uyur yine uyku saati sonucta enfazla aglar oyuncak al yanina sevdigi oylarsib bizmki kucakta gezmekten baska yontemle susmadigi icin koridordaydk şükür gerek kalmadi gezmeyecnm basınctan etkılenmemesı ıcn sanırım
gecen arabada emzıreyım dedım battanıyesını orttum yandakı arabalar gormeısn dıye, sasırdı bzımkı, battanıyeyı acmaya calıstı memyı bırakıp, hemen toparlandım bende
uckta ıns sıkıntı olmaz. bıde ben cok bebegımle bıyere gıtmıyorum o yuzden stres yapıyorum
mesela ucusum 2125 te o saatte genelde uyuyor olur. ucakta aglamaz ıns.
ay cok streslendımv alla
evet canım 2-3 dk oturabiliyor şükürr..
ama arkasına yanına yastık koyorum düşerse kafasını çarpmasın diye..
önüne oyuncak koyıyorum onlarla oynamaya bayılıyor..
hele tv kumandaları en büyük aşkı..
kumandaa poşet giyrdirim düğmelerini ısırmasın diye :)
cnm basınctan etkılenmemesı ıcn sanırım
gecen arabada emzıreyım dedım battanıyesını orttum yandakı arabalar gormeısn dıye, sasırdı bzımkı, battanıyeyı acmaya calıstı memyı bırakıp, hemen toparlandım bende
uckta ıns sıkıntı olmaz. bıde ben cok bebegımle bıyere gıtmıyorum o yuzden stres yapıyorum
mesela ucusum 2125 te o saatte genelde uyuyor olur. ucakta aglamaz ıns.
ay cok streslendımv alla
evet canım 2-3 dk oturabiliyor şükürr..
ama arkasına yanına yastık koyorum düşerse kafasını çarpmasın diye..
önüne oyuncak koyıyorum onlarla oynamaya bayılıyor..
hele tv kumandaları en büyük aşkı..
kumandaa poşet giyrdirim düğmelerini ısırmasın diye :)
ya annemde mustafa telefon almış renki oyuncaklar almış..
Çok dışarı çıkmayınca insan panik yapıyor canım sıkma canını her şeyini al yanına hiçbişicik olmaz... Hayırlı yolculuklar şimdiden
Aynen ya ne meraklılar kumandaya telefona ben de oğluma fisher price den ilk kumandan diye bir oyuncak aldım bir de renkli halkalar aldım geleceik inşallah kargoda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?