dün mustafaya et suyundan şehriye çorbası yaptık çok sevdi..
çok az tereyağını erittik içine çok az soğan kavurduk..
sonra çay kaşığı ile salça koyduk ev yapımı..çeyrek domateste doğradım..
ardından et suyunu ekledik 1 barsakta su koyduk şehriyeleri ekledik pişti..
şehriyyeleri yutamaz diye blendırdan geçirdim çok az yine baya tane kalmış yedi..
blendırı yavaş yavaş bırakıyorum artık..
içinede tabi biraz ekmek içi ufaladım baya güzel oldu..
Ohhh afiyet olsun ne güzel yapmışsın.
Ben domatesi alerjen diye biliyorum o yüzdenvermiyordunm.salçalıda vermeyin demişti saglik ocagı.sen ne guzel vermişsin.
Kızlar yarın işe başlıyorumm içim çok buruk şimdilik annem bAkıcak amaona bile güvenemiyorım çok üzülüyorumm nasıl bırakıcM yiğidimi ben:-( bana çok düşkün benden başkasıyla uyumuyor zaten yeme problemimizde var annem nasıl bakıcak becerebilcekmi off çok kötüyüm been :-( ne zormuşş ayrı kalma düşüncesi
Ohhh afiyet olsun ne güzel yapmışsın.
Ben domatesi alerjen diye biliyorum o yüzdenvermiyordunm.salçalıda vermeyin demişti saglik ocagı.sen ne guzel vermişsin.
haklısın domates çilek alerjen bir yaşına kadar inek sütü gibi onlarda yasak
ben dün akşam kendimize yoğurt çorbası yapmıştım içinde nohut pirinç soğan tereyağ ve maydanoz vardı biraz da nane
süzgeçten geçirip yedirdim tuz atmışım bir daha kine onu da atmayacağım
Kızlar yarın işe başlıyorumm içim çok buruk şimdilik annem bAkıcak amaona bile güvenemiyorım çok üzülüyorumm nasıl bırakıcM yiğidimi ben:-( bana çok düşkün benden başkasıyla uyumuyor zaten yeme problemimizde var annem nasıl bakıcak becerebilcekmi off çok kötüyüm been :-( ne zormuşş ayrı kalma düşüncesi
Ya kızlar kızıma meyve sebze püresı verdgmde kakası cok katı oluyo ve karın agrısı cekıyo zorlanıyo. Napmam lazm sizce. Sebzeye zeytınyagıda koyıyorum ama fayda etmıyo
buda bizden gülücük size... perşembe bebeklerin resimleirni koyalımm buraya..
hamile iken koyuyorduk haftada bir gün şimdide bebek günü olsun ne dersiniz..
Ya kızlar kızıma meyve sebze püresı verdgmde kakası cok katı oluyo ve karın agrısı cekıyo zorlanıyo. Napmam lazm sizce. Sebzeye zeytınyagıda koyıyorum ama fayda etmıyo
Bizde de vardı aynısı canım sık sık su içirmeye başladm hiç de sevmio suyu burada zeytinyağ koyuyorum herşeyin içine bir de Doktor sindirim düzenleyici bi şurup verdi 3 hafta kullan dedi 3 4 gün oldu çok şükür düzeldi bizimki inşallah bidaha gelmesin o günler Allah senn bebeğin de şifa versin
Sağol canımm iyi olmaya çalışıyorum iştee sen nasılsın, anlattım canım da benim oğlum biraz aksi yani nasıl idare etcek annem yedirebilcekmi açmı kalcak off çok düşünyrm:-( mama yiyor canım emmedi
Sağol canımm iyi olmaya çalışıyorum iştee sen nasılsın, anlattım canım da benim oğlum biraz aksi yani nasıl idare etcek annem yedirebilcekmi açmı kalcak off çok düşünyrm:-( mama yiyor canım emmedi
ismi çok güzel eminim kendi de öyledir ama düşünsene eskiden ne durumlarda büyümüş minicik bebekler yese de büyür yemese de azıcık yese bile ona yeter dert etme kendine
nerde çalışacaksın?