yakısıklı bıdık ya saclara bıttım resmen masallahbuda bizden gülücük size...
perşembe bebeklerin resimleirni koyalımm buraya..
hamile iken koyuyorduk haftada bir gün şimdide bebek günü olsun ne dersiniz..
Eki Görüntüle 1541988
canım kan damlası verıyormusun verıyorsan kac damla verıyorsun cok sağolKızlaaar yaa biz 10 gündür gece hüç uyumuyoz yaa zombi gibi oldum valla çok kötüyümm gece bi uyanıyo sabaha kadar debeleniyp yatakta yüz üstü dönüyo öyle yatcKmş beyfendi onuda beceremiyo alışık olmadgndan kafayo çevirmiyo gömüyo yataga nefes alamaynca bagryoı sonra düzekttrm iki dk sınra bidaha ta sabh 5 e kadar böyle devam edyo sonra uyuto 7 de kalkyo valla napcamı şaşrdm yaaa neden böyle acabaa sürekli harekt halinde haftaya işe başlycmm nasıl dayancm bilmyrm:-(
canım kan damlası verıyormusun verıyorsan kac damla verıyorsun cok sağol
ya annemde mustafa telefon almış renki oyuncaklar almış..
yok büyük kumandayı istiyor..
dün vermeyince baya ağladı şapsik
canım gel gel öğretebıldınmı benımkı hala yapmıyor cook ugrasıyorum yooookevet canım 2-3 dk oturabiliyor şükürr..
ama arkasına yanına yastık koyorum düşerse kafasını çarpmasın diye..
önüne oyuncak koyıyorum onlarla oynamaya bayılıyor..
hele tv kumandaları en büyük aşkı..
kumandaa poşet giyrdirim düğmelerini ısırmasın diye :)
canım gel gel öğretebıldınmı benımkı hala yapmıyor cook ugrasıyorum yooook canım bırde konyada buyük tekerlı 3 tane tekerı oluyorya o bebek arabalarından varmı ben almak ıstıyorumda cok sagolevet canım 2-3 dk oturabiliyor şükürr..
ama arkasına yanına yastık koyorum düşerse kafasını çarpmasın diye..
önüne oyuncak koyıyorum onlarla oynamaya bayılıyor..
hele tv kumandaları en büyük aşkı..
kumandaa poşet giyrdirim düğmelerini ısırmasın diye :)
woyyyyyy beeeeee
bak ben öyle yaparken çektim elleri çıkmamış yumruk haline böyle sıkıyor kendini kızıyor bana..
Baskalım bizimki beğenecek mi kumandasını... Bizim ki yemek yerken ekmek için ağlıyor veriyoruz yumuşatıyor büyük parçalar ağzına gidiyor diye elinden alıyoruz çığlık atarak ağlıyor resmen yenisini verene kadar.. Bir de benim bebeğim kendini sıkmaya başladı böyle sinir oluyor ellerini yumruk yapıp sıkarsın ya öyle yapıyor neden anlamadım
yok be kuzumn istediği zaman yapıyor ama ben yap dediğimde umursamıyor keyfinin adamı benim oğlancanım gel gel öğretebıldınmı benımkı hala yapmıyor cook ugrasıyorum yooook canım bırde konyada buyük tekerlı 3 tane tekerı oluyorya o bebek arabalarından varmı ben almak ıstıyorumda cok sagol
canım gel gel öğretebıldınmı benımkı hala yapmıyor cook ugrasıyorum yooook canım bırde konyada buyük tekerlı 3 tane tekerı oluyorya o bebek arabalarından varmı ben almak ıstıyorumda cok sagol
bak ben öyle yaparken çektim elleri çıkmamış yumruk haline böyle sıkıyor kendini kızıyor bana..
kumdayı vermediğim içink hali :) Eki Görüntüle 1542026
Bebillerın hepsıne maşallah. BIrbırlerınden tatlı hepsı. Rabbiım onları bızlere bağışlasın. Buda benım melegım teyzelerı
canım gel gel öğretebıldınmı benımkı hala yapmıyor cook ugrasıyorum yooook canım bırde konyada buyük tekerlı 3 tane tekerı oluyorya o bebek arabalarından varmı ben almak ıstıyorumda cok sagol
canım cok mu ağır ne alayım tavsıyen nedırhafta sonu alacağım ınsALLAHcanım kulenin karşısındaki bebel mağazasında görmüştüm ama bence kullanışlı değil alma o arabadan
ben senin yerinde olsam joie alırdım e bebektenn..canım cok mu ağır ne alayım tavsıyen nedırhafta sonu alacağım ınsALLAH
sen eskilerdenmisin tatlımcanım cok mu ağır ne alayım tavsıyen nedırhafta sonu alacağım ınsALLAH
Kakasında kan ve mukus vardı sadece. 1 hafta önce deri döküntüsü gibi bişey çıktı kol altına yakın. bu ara biraz da kusmaya başladı. iş giderek kötüleşiyo anlayacağınız düzeleceğineayy kuzum yaa geçmiş olsun inşşş..
ne gibi belirtiler veriyor alerji kızarıklımı oluyor kakasındamı problem var..
çok zor ya bebişle iligli birşey olması inşş çok kısa zamanda geçer
Ya cokk hayli. Masalllah, suphanallahGünaydınnnnnnnnnnnnnnnnn herkese gülücüklerle..
Eki Görüntüle 1541931 Eki Görüntüle 1541932 Eki Görüntüle 1541933
Paçoz hallerimle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?