2014 Kasım Anneleri

evet canm çok zor alışıosun mecbur
rabbim sabır versin inş.iyi düşün bebeğinde iyi olsun.

Canm ben bi süre yapılmamalı diye bılıyorum. Plates yapıyorum bnde
karnim beni okadar. rrahatsiz ediyordi bian once kurtulmak istiyorum. doktora bile gittim karin yaglarindan kurtulmak icin.dr spor yap gidicek dedi.herkesi amelyat etmiyoruz dedi

karnim beni okadar. rrahatsiz ediyordi bian once kurtulmak istiyorum. doktora bile gittim karin yaglarindan kurtulmak icin.dr spor yap gidicek dedi.herkesi amelyat etmiyoruz dedi
Bende carlaklardan rahatszm cnm karnım catlak dolu mlsf

labne /2-3 mama kaısıgı
pekmez /1 mama kasıgı
yumurta sarısı/ 1 fasulye tanesı
sebze corbası (patates+havuc+bı cesıt sebze+az sızma zyagı)
elme 2 dilim rendesi
yogurt 4-5 mama kasıgı
su

Oy kizlar ikinci adetim basladi... Bu ne arkadaş... mahvetti beni resmen yaaa....

Eki Görüntüle 1542069 bebişime bi dua ediverin teyzeleri. bitsin gitsin bu alerji belası.
Maşallah suphanallah çok güzel azramiz. canım benim Rabbim yardımcınız olsun Ya Şafi Ya Şafi diyelim Rabbim şu mübarek günlerin hürmetine şifa versin bebegine ve tum hastalarımıza.Amin.

suyuyla beraber vermıyor musun?
Verıyorum canım cam rendeden guzelce rendeleyıp oylr verıyorum direk. Ama ilk kez dun yarım kase yedı püre olarak ondanda olmuş olabilir bırde 4.5 çeşıt meyve rendelemiştim. Bugun üç çeşit yaptım bakalm aynısı olucakmı

K
Hangi meyveleri veriyorsun cnm yaa.
Ben bir gun elma birgün armut veriyorumm.kayisi şeftali verebilirmiyiz acabaa

K

Hangi meyveleri veriyorsun cnm yaa.
Ben bir gun elma birgün armut veriyorumm.kayisi şeftali verebilirmiyiz acabaa
Ben verıyorum canm dr vereblrsn demstı. Kıraz cılek ananas yasak bisüre. Bugun seftalı muz kaysı verdm. Cok şukur kakasnda bır sorun olması dunkı gıbı hergun uc karısık meyve verıcem

Kızlar bahar alerjim başladı. Veee malesef oglumda da çıktı. Dun resmen bi toz bulutunun icinden geçtim. Hava kuru sicak polenler ucusuyodu. Oğlanı göğsüme bastım ama o da etkilendi. Gece uyuyamadi.Burnu tıkalı, hapsuruyo. Nefes alamadigindan ememiyo. Yiyemiyo. Burnunu kasiyo kuzum bana bakıp bakıp. Çocuk anasina cekecek baska sey bulamamis. Benim yasadiklarimi yaşayacak benim genlerim yüzünden((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…