canım en çok ananin babanin nazari değer derlerdi inanmazdim. Hos ben nazara falan da inanmazdim ya neyse. Ne desem tersi oluyo. Biri gelir der ki benim çocuğum uyumuyo hic. Ben derim aaa benimki çok güzel uyur. O gece zırt pirt kalkar. Cok usludur derim o gün azar. :)yok yeni degistirdim altını benim oğlum yapmaz derim acar acmaz üstüme iser beni rezil eder:)) o yüzden cenemi tutmayi ogrenmem lazımKizlar bebegim cok nazar oluyor, okuyorum üfluyorum yine oluyor, basinida kapsonuyla ortuyorum .nereye gitsek markette sokakta durdurup çocuğu seviyorlar maşallah deyin diyorum diyorlar, sizlerde durum nasil
Inan aynısı banada oluyor. Hatta derdim kendi kendimw ben mi nazar ettim kendimi ya da çocuğumu. Yalnız içimden geçirsem dilimle söylemesem yine de nazar etmiş olur muyumcanım en çok ananin babanin nazari değer derlerdi inanmazdim. Hos ben nazara falan da inanmazdim ya neyse. Ne desem tersi oluyo. Biri gelir der ki benim çocuğum uyumuyo hic. Ben derim aaa benimki çok güzel uyur. O gece zırt pirt kalkar. Cok usludur derim o gün azar. :)yok yeni degistirdim altını benim oğlum yapmaz derim acar acmaz üstüme iser beni rezil eder:)) o yüzden cenemi tutmayi ogrenmem lazım
canim nazar haktir ama onun icin dualardavarb korunmak icin ayetel kursi felak nas oku inanarak Allah a emanet et hicbirsey olmaz İnsallah biara bende taktim kimse gorsun bile istemiyodmda.nereye kadar:)ALLAH a emanetlerInan aynısı banada oluyor. Hatta derdim kendi kendimw ben mi nazar ettim kendimi ya da çocuğumu. Yalnız içimden geçirsem dilimle söylemesem yine de nazar etmiş olur muyum
allah yardimciniz olsun.İnsallah hicbiseyi yoktur.cok dikkatli olmak lazim.Merhaba kızlar. Oğlum 45 dk kadar önce yataktan düştü basın Parkeye değdi. Elim Ayağım tutuldu oda çok agladı ama kendine geldi. Uykusu geldiği için dusmenin ardından 30 dk sonra uyudu. Sizden dua istiyorum Lütfen. Şimdiden Allah razı olsun
allah yardimciniz olsun.İnsallah hicbiseyi yoktur.cok dikkatli olmak lazim.Merhaba kızlar. Oğlum 45 dk kadar önce yataktan düştü basın Parkeye değdi. Elim Ayağım tutuldu oda çok agladı ama kendine geldi. Uykusu geldiği için dusmenin ardından 30 dk sonra uyudu. Sizden dua istiyorum Lütfen. Şimdiden Allah razı olsun
cok gecmis olsun cok üzüldüm.. Uyaninca gozlemle canim gozlerde kayma kusma fln var mi diye Allah korusun tüm yavrularimizi..Merhaba kızlar. Oğlum 45 dk kadar önce yataktan düştü basın Parkeye değdi. Elim Ayağım tutuldu oda çok agladı ama kendine geldi. Uykusu geldiği için dusmenin ardından 30 dk sonra uyudu. Sizden dua istiyorum Lütfen. Şimdiden Allah razı olsun
allah yardimciniz olsun.İnsallah hicbiseyi yoktur.cok dikkatli olmak lazim.
cok gecmis olsun cok üzüldüm.. Uyaninca gozlemle canim gozlerde kayma kusma fln var mi diye Allah korusun tüm yavrularimizi..
Cok gecmis olsun allah korusun bidaha yasatmasin hickimseye gozlemle bakalim bi sorun yoktur umarim.. ben mamayla beslenenlere sormak istiorum konuslmustur belki ama surekli takip edemiorum bebeginiz bir kerede ne kadar mama iciyor bizimki 3 bucuk 4 saatte bir 150lik icio ve yetmio diye aglanio oglum ne kadarcik midesi varki fazla vermiorum bu sefer kusuo cunku vermelimiyim vermemelimiyim ne kadar yer biraksam bilmiorum kontrolumuz haftaya dr unuda ssorucam ama sizde durumlar nasil 7 aylik olucaz bu minikler buyudu kizlar bu forumu seviorum gobis fotolariniza bakarken ne gunlere geldikMerhaba kızlar. Oğlum 45 dk kadar önce yataktan düştü basın Parkeye değdi. Elim Ayağım tutuldu oda çok agladı ama kendine geldi. Uykusu geldiği için dusmenin ardından 30 dk sonra uyudu. Sizden dua istiyorum Lütfen. Şimdiden Allah razı olsun
Allah razı olsun. Mama konusunda hiçbir fikrim yok. Arkadaşları yardimci olacaklardır sana.Cok gecmis olsun allah korusun bidaha yasatmasin hickimseye gozlemle bakalim bi sorun yoktur umarim.. ben mamayla beslenenlere sormak istiorum konuslmustur belki ama surekli takip edemiorum bebeginiz bir kerede ne kadar mama iciyor bizimki 3 bucuk 4 saatte bir 150lik icio ve yetmio diye aglanio oglum ne kadarcik midesi varki fazla vermiorum bu sefer kusuo cunku vermelimiyim vermemelimiyim ne kadar yer biraksam bilmiorum kontrolumuz haftaya dr unuda ssorucam ama sizde durumlar nasil 7 aylik olucaz bu minikler buyudu kizlar bu forumu seviorum gobis fotolariniza bakarken ne gunlere geldik
coook gecmis olsun. RABBİM korusun melegini birsey olmaz İnşallah annesi bi anlik neyapacaklari belli olmuyo vallaAllah razı olsun. Mama konusunda hiçbir fikrim yok. Arkadaşları yardimci olacaklardır sana.
Benim oglum o kadar hareketli ki bi anlık dikkatsizligimle bu oldu Rabbim korusun hepsinicoook gecmis olsun. RABBİM korusun melegini birsey olmaz İnşallah annesi bi anlik neyapacaklari belli olmuyo valla
Cok gecmis olsun allah korusun bidaha yasatmasin hickimseye gozlemle bakalim bi sorun yoktur umarim.. ben mamayla beslenenlere sormak istiorum konuslmustur belki ama surekli takip edemiorum bebeginiz bir kerede ne kadar mama iciyor bizimki 3 bucuk 4 saatte bir 150lik icio ve yetmio diye aglanio oglum ne kadarcik midesi varki fazla vermiorum bu sefer kusuo cunku vermelimiyim vermemelimiyim ne kadar yer biraksam bilmiorum kontrolumuz haftaya dr unuda ssorucam ama sizde durumlar nasil 7 aylik olucaz bu minikler buyudu kizlar bu forumu seviorum gobis fotolariniza bakarken ne gunlere geldik
Cocuk agliyosa ver canim ya ne kadar yeter sen bilemezsin fazlasini kussun sorun degil en azindan doydugunu bilirsin benimki cok az iciyo uc saatte bir 100 125 cc ici genelde 100 cc ama 7300 kg 10 gun sonra yedi aylik olucak insallah 125 150 yaptigim zaman iki kerede veriyorum bitiremiyoCok gecmis olsun allah korusun bidaha yasatmasin hickimseye gozlemle bakalim bi sorun yoktur umarim.. ben mamayla beslenenlere sormak istiorum konuslmustur belki ama surekli takip edemiorum bebeginiz bir kerede ne kadar mama iciyor bizimki 3 bucuk 4 saatte bir 150lik icio ve yetmio diye aglanio oglum ne kadarcik midesi varki fazla vermiorum bu sefer kusuo cunku vermelimiyim vermemelimiyim ne kadar yer biraksam bilmiorum kontrolumuz haftaya dr unuda ssorucam ama sizde durumlar nasil 7 aylik olucaz bu minikler buyudu kizlar bu forumu seviorum gobis fotolariniza bakarken ne gunlere geldik
Canım detaylı tarıf verrmısın ben hiç yogurt corbası yapmadm çunku. Bır kere denemiştim kendimiz için kesilmişti birdaha yapmayı denemedimDun ogluma yoğurtla çorba yaptım yumurtanın sarisiyla zeytinyağını cirptim sonra yogurt ilave ettim biraz pirinç yarim patates dogradim piştikten sonra blendirla çektim biraz güzel içti
Allah razı olsun çok dikkat edin sizlerde yavrulara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?