Canım normalde bir yumurtayla zeytinyağını cirpiyoruz önce kesilmesine diye unla da yapanlar var ama ben boyle yapıyorum beyazıt için yumurtanın beyazini ayirdim sarişıyla biraz zeytinyağını cirptim iyice sonra yoğurdunu ekledim göz kararı onları da karıştırdı sonra pirincini yikadim ekledim yarim patatesi ekledim suyunu koyduktan sonra kaynayana kadar karistirdim sonra kısık ateşte pisirdim patatesi küçük küçük dogradim cabuk pissin diyeCanım detaylı tarıf verrmısın ben hiç yogurt corbası yapmadm çunku. Bır kere denemiştim kendimiz için kesilmişti birdaha yapmayı denemedim
Bizimkide aynıydı yarim saatte bi ayaktaydik sersem gibiyim şimdide çok mızmızgünaydınn annişler..
bu ne yaa resmen kış geldi gibi..
hava berbat çok şiddetli yağmur var..
çokta uykum var gecemiz çok huzursuzdu kötü bir geceydi offf
Bizimkide aynıydı yarim saatte bi ayaktaydik sersem gibiyim şimdide çok mızmız
Saol canım bunu denicem inş yer Sizinkiler mesela ne kadar yiyorCanım normalde bir yumurtayla zeytinyağını cirpiyoruz önce kesilmesine diye unla da yapanlar var ama ben boyle yapıyorum beyazıt için yumurtanın beyazini ayirdim sarişıyla biraz zeytinyağını cirptim iyice sonra yoğurdunu ekledim göz kararı onları da karıştırdı sonra pirincini yikadim ekledim yarim patatesi ekledim suyunu koyduktan sonra kaynayana kadar karistirdim sonra kısık ateşte pisirdim patatesi küçük küçük dogradim cabuk pissin diye
arkadaşlar bir şey danışmak istiyorum.dün 6. ay aşılarımızı yaptırmamız gerekiordu. eşim yurt dışında burda da gece benimle kalabilecek akrabam yok.10gündür bebeğimle tekim.ateş falan yapar veya huysuzlanışa tek başıma naparım.acaba 4 gün gecikmeli yaptırsam aşıyı bir şey olur mu .pazartesi eşim olacak.
olmaz bizDe gec yaptrdk ara sor yineede saglik ocaginiarkadaşlar bir şey danışmak istiyorum.dün 6. ay aşılarımızı yaptırmamız gerekiordu. eşim yurt dışında burda da gece benimle kalabilecek akrabam yok.10gündür bebeğimle tekim.ateş falan yapar veya huysuzlanışa tek başıma naparım.acaba 4 gün gecikmeli yaptırsam aşıyı bir şey olur mu .pazartesi eşim olacak.
annene git sende neden kv geliyorki..kızlar günaydın.
bugün canım sıkkın ya eşim şehir dışına gitti pazara kadar yok
yanımda sanırım kv kalıcak akşam çocuğu almaya gittiğimiz de bile daralıodum şimdi bide
sabaha kadar benle napıcam ya :=((((
annene git sende neden kv geliyorki..
ben eşim gittiği zaman annemde kalıyorum..
yada kv ye kendim istersem gidiyorum..
bu kadar sıkılacaksan öyle yap
CaSaol canım bunu denicem inş yer Sizinkiler mesela ne kadar yiyor
canım oglum yırmı gundur bıberonu redddedıyo ne denedıysem olmadı sadece yogurtlu seyler yıyo mamasını ıcmedıgı ıcın cok zorlanıyorum durumumuz hıc de stabıl deıl canım su kkadar yıyo dıyemıyorum bazen on kasık bazen 2 kasık bazen kasıgı gorur gormez aglamaya baslıo cok zor durumdayım sureklı aglama modunda bende dert yandım bı suru kusura bakma canımSaol canım bunu denicem inş yer Sizinkiler mesela ne kadar yiyor
Ayyy çok üzgünüm okuldayom şimdi ama kafam hep evde, yiğit in bukadar ağlıycagnı düşünmemiştimm sabah üzerini giydimm şaşkın şaşkın bakıp bekledi onuda gitdirceğimi sandı giyinincd dışarı çıkcağımızı anlıyor artık, baktı giydirmiyorumm öptüm kötü oldum anneme verip odadan çıktımm arkamdan bi göz yaşı döktüki sormayın o bakışı içimi sızlayttı yaa ne zormuşş :-( küçükken bıraksam bu kadar anlamazdı şuan çok daha zor eylülde başlayınca 11 aylık olcak ozaman hiç düşünemiyorum:-(
Canım şimdi başlasım öğretmenim 1 ay gtcm sonra tatil bidaha eylülde bŞlıycam yaa onu diyorum ozamn daha da büyücek bırakmk daha zor olcak birde eylülde bakıcı bakcak yanii şimdîden üzülüyrm çok zor yaa:-(SEN İŞE BAŞLAMADIN MI BUGÜN EYLÜL NE ANLAMADIM.
EVET ARTIK AKILLARI ERİYO YA SIKINTI BİZDE SIKINTI YOK ALIŞTI ARTIK BABANNEYE AĞLAMIO SABAHLARI BIRAKINCA DİODUM BİRAZ DAHA BÜYÜTSEYDİM DİE AMA OZAMAN DA BU SIKINTI ÇIKIO İŞTE DAYANAMAZ İNSAN YA OZAMAN BIRAKMAYA.
bizim de malesef aynı şey olacak. eylülde iş başı yapıcam ve bakıcıya vermek zorundayım. bazen diyorum 1 yıl ücretsize ayrılsam sonra kreşe versem. bakıcıdan daha güvenilir geliyo bana sanki. gerçi alerji olayımız devam ederse ne bakıcı ne kreş güvenilir olmayacak. küçük bi köye yerleşip tek maaşla kendim mi büyütsem çocuğumu. hiç bu kadar zor olacağı aklıma gelmemiştiCanım şimdi başlasım öğretmenim 1 ay gtcm sonra tatil bidaha eylülde bŞlıycam yaa onu diyorum ozamn daha da büyücek bırakmk daha zor olcak birde eylülde bakıcı bakcak yanii şimdîden üzülüyrm çok zor yaa:-(
Ay yavrum kıyamamya. Ben mutfaga gutmek için kızımı otun halısına bırakmıştım. Yuzustu döndu ellerını başının altına koyup yattı ama melül melül bana öyle bir baktıkı resmen al benı der gıbı. Aglayarak aldm resmen. Ben bile bu ufcık seyde boyle etkılenıyosam senı düşünemiyorum canım. Ama öyle böyle alışıcaklar. Hayat mücadelesi calışman gerekıyosa güçlü olmalısın. Akşam geldıgınde sadece onunla ilgılen en azından üzüntun özlemin azda olsa yatışır.Ayyy çok üzgünüm okuldayom şimdi ama kafam hep evde, yiğit in bukadar ağlıycagnı düşünmemiştimm sabah üzerini giydimm şaşkın şaşkın bakıp bekledi onuda gitdirceğimi sandı giyinincd dışarı çıkcağımızı anlıyor artık, baktı giydirmiyorumm öptüm kötü oldum anneme verip odadan çıktımm arkamdan bi göz yaşı döktüki sormayın o bakışı içimi sızlayttı yaa ne zormuşş :-( küçükken bıraksam bu kadar anlamazdı şuan çok daha zor eylülde başlayınca 11 aylık olcak ozaman hiç düşünemiyorum:-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?