2014 Kasım Anneleri

ben mesela gidiyorum kokluyorm nasl guluyor benı gorunce bazen ıc cekıo annemmm yaaaa sımarıyo şirin sesler cıakrıo balımmm popişini kuşunu her tarfnı yıorum opuyorm o sırada annem yemek yapıo ben cocugma bakıorm snra yemegmızı yııp cocugmuzu alıp evmze gdıorz anne baba bebek uclusu keyf yapıorz

Canlar kızıma sabahları kahvaltı tattrıyoum. Elimle az peynır az yumurta verıyorum. Öğlen meyve püresı verıyorum. Akşama dogruda sebze corbası yada püresı verıyorum. Başka bişey vermelimiyim bunlar yetermi şimdilik aralarda hep emıyo zaten gecede emıyo. Yogurt buara yemıyo ona ara verdım. Bunların yerıne degılıklık olsun dıye aralarda verebilcgım neler var bilmıyorum. HEp aynı şeylerı yesın istemıyorum. Sebzeler meyveler üç gındebir yenılerını eklıcem yenı başladk sayılır zaten

ay bnmkınnde ole melul bakısı var bu bebeklern tepkılerı hep benzıyor demekkı yatakkta yuzustu donup ellerını cenesıne koyuyor bakıo allam nasıl almım kucagma

ya valla <nnemde sabah formul mama verıo snra arada meyve püresi ama tek cesıt verıoruz bız hıc akrıstırmıorz snra oglen corba snra yogur snra bı ara yıne mama aksam bazen püre ama bn genelde mama verıorm duzenını annem bılıo saatlernı falan ben sevme ısıyle mesgulum

ay bnmkınnde ole melul bakısı var bu bebeklern tepkılerı hep benzıyor demekkı yatakkta yuzustu donup ellerını cenesıne koyuyor bakıo allam nasıl almım kucagma
Aynen hepsı aynı valla. Uyumak istemedıgınde mumaradan aglaması bile var benım cadının benı gorunce eller ayaklar coşuyo resmen şımarıyo gelde alma. Bız evde hep ıkımızz ayda yılda bırı gelır babamzda gc gelıyo akşamları babasını gormuyo uyudugu için ve bana cok baglandı halıyle. Odadan baska koltuga bile gıtsem aglıyo yanına gelınce coşuyo. Biri gelse kucagnda durucaksa illaki beni görmesi lazm goremezse asla durmuyo

Aralarda teker teker bırkaç meyvemı verıyo yoksa gunde bıkeremı meyve verıyo

öğretmendin ya unutmuşum canım.
evet öle olıcak büyüyünce daha zormuş napalım canım mecbur onlariçin herşey alışırsı merak etme.

ay bnmde sımarık kızım numaradan aglaması var goz yası bıle akmıo ıstedgı olsn nasıl guluyor gormen lazm allahm evlatlarmızı bagıslasn her an ları okdr guzelkı ıyıkı yapmısım... bnm esımde cok yogun calısıo baazı aksamlar gec gelmek zorunda kalıo ..eylulde tam kucak bebegı durmuo koltukta yatakta yıkıo ortalıgı
Aralarda teker teker bırkaç meyvemı verıyo yoksa gunde bıkeremı meyve verıyo

yoo tek meyve atıorm bugun kayısı varsa kayısı yarn dıelım seftalı yanı dokunmayan alerjı yapmayan her meyveyı 1 gunde verıo annem karıstrmak ıstedı ama bn ızın vermedım ole karısık seyler pek yedırmıorm her seyın tadnı teker teker anlasn dıe

bu benislerin hepsinin derdi ayrı ayrı canım ya kimi hiç uyumaz kimi hiç yemez buyuyecekler inş hepsi geçecek bu günleri ozleyecegiz hemen yapıp yedirmeye çalışacağım umarım yer

Mer

Kızlar dün 6.ay aşımızı olduk. Oğlum çok huzursuzlandı gece yatmadı ateş 38di. Neyseki calpol vermk zorunda kaldım. Şimdı uyuyor 3 saattr daha kalkmamış. Ikı gündr memeye karşı isteksiz bana trip atıyor :))adeta kızmış bana. İnşallah düzelir biran önce. Hava soğuk gezmeye de göturemiyorum. Canım oğlum ıyıkı varsın. Allah bütün bebeklere sağlıklı uzun ömür versin. Hepinizi öpüyorum

Bende aynı durumdayım bebeklerimizde bize çok bağlandı nasıl bırakcam çok merak ediyorum

canım ben 7 gün gecikmeli yaptırdımm..
9 ay aşımızıda 7 gün geç yazdı kağıda hemşire birşey olmuo yani
Bebd
bende gecikmeli yaptırdım bir hafta birşey olmuyo ama korkma bence tek başına da üstesinden gelebilirsin canım

selam arkadaşlar bebeğim 6. ayını bitirdi ek gıdalara 1 aydır uğraşıyorum ama ağzını açmıyor her çeşit çorba denedim kahvaltı meyve ne versem reddediyor tek yoğurdu yiyor böyle olan var mı?

Benim bebeğim de öyle canım ağzını açmıyor bi şekilde sokuyorum kaşığı ama olduğu gibi dışarı çıkarıyor inş zamanla düzelir

canım ilk başta zor oluyor ama sonra alışıyorlar senin geliş gidiş düzenine göre.ben 5 aylıkken bırakmıştım evet o zaman çok anlamıyorlar ama değişen bir şey yok şu an yine gitmemi istemiyor. erken başlasaydın da bu aylarda yine aynı sorunu yaşayacaktın. benim ders saatim fazla değil 2-3 derste bir eve geliyorum 2saat kadar kalıyorum yanında. yine de hala zorlanıyorum. bizim de şimdilik anneanne bakıyor eylül ayı ve bakıcı meselesi benim de şimdiden kabusum...

Ayy güzel fikirmiş bu köy işi valla zor canım Allah sabrını verir inş bugün ilk gündü erken geldim ama programım belli degil haftaya napcam nasıl olck bilmyrm annemle uyumamış yemek yememiş aç aç beklemiş yani iyice moralim bozuldu:-( şimdi annem ilgileniyo bakıcı nasıl olck iyi bakckmı falann oyy hayırlısı Allah yardımcımız olsun
Evet canım malesef çok zormuş dışardan kolay gibi görünüyor ama...
Bende aynı durumdayım bebeklerimizde bize çok bağlandı nasıl bırakcam çok merak ediyorum

Ne güzel canım senin süt iznini güzel ayarlamşlar bu benim aklıma gelmedi pazartesi bende rica edeyim bu şekilde zaten 15 saat verdi ders fazlasnı istemedim 3 gün giderim muhtemelen şimdi neysede eylül gerçekten çok zor olcak inş vicdanlı insanlarla karşılaşrzda yavrularmz rahat eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…