Ay yavrum kıyamamya. Ben mutfaga gutmek için kızımı otun halısına bırakmıştım. Yuzustu döndu ellerını başının altına koyup yattı ama melül melül bana öyle bir baktıkı resmen al benı der gıbı. Aglayarak aldm resmen. Ben bile bu ufcık seyde boyle etkılenıyosam senı düşünemiyorum canım. Ama öyle böyle alışıcaklar. Hayat mücadelesi calışman gerekıyosa güçlü olmalısın. Akşam geldıgınde sadece onunla ilgılen en azından üzüntun özlemin azda olsa yatışır.
Aynen hepsı aynı valla. Uyumak istemedıgınde mumaradan aglaması bile var benım cadının benı gorunce eller ayaklar coşuyo resmen şımarıyo gelde alma. Bız evde hep ıkımızz ayda yılda bırı gelır babamzda gc gelıyo akşamları babasını gormuyo uyudugu için ve bana cok baglandı halıyle. Odadan baska koltuga bile gıtsem aglıyo yanına gelınce coşuyo. Biri gelse kucagnda durucaksa illaki beni görmesi lazm goremezse asla durmuyoay bnmkınnde ole melul bakısı var bu bebeklern tepkılerı hep benzıyor demekkı yatakkta yuzustu donup ellerını cenesıne koyuyor bakıo allam nasıl almım kucagma
Aralarda teker teker bırkaç meyvemı verıyo yoksa gunde bıkeremı meyve verıyoya valla <nnemde sabah formul mama verıo snra arada meyve püresi ama tek cesıt verıoruz bız hıc akrıstırmıorz snra oglen corba snra yogur snra bı ara yıne mama aksam bazen püre ama bn genelde mama verıorm duzenını annem bılıo saatlernı falan ben sevme ısıylemesgulum
Canım şimdi başlasım öğretmenim 1 ay gtcm sonra tatil bidaha eylülde bŞlıycam yaa onu diyorum ozamn daha da büyücek bırakmk daha zor olcak birde eylülde bakıcı bakcak yanii şimdîden üzülüyrm çok zor yaa:-(
ay bnmde sımarık kızım numaradan aglaması var goz yası bıle akmıo ıstedgı olsn nasıl guluyor gormen lazm allahm evlatlarmızı bagıslasn her an ları okdr guzelkı ıyıkı yapmısım... bnm esımde cok yogun calısıo baazı aksamlar gec gelmek zorunda kalıo ..eylulde tam kucak bebegı durmuo koltukta yatakta yıkıo ortalıgıAynen hepsı aynı valla. Uyumak istemedıgınde mumaradan aglaması bile var benım cadının benı gorunce eller ayaklar coşuyo resmen şımarıyo gelde alma. Bız evde hep ıkımızz ayda yılda bırı gelır babamzda gc gelıyo akşamları babasını gormuyo uyudugu için ve bana cok baglandı halıyle. Odadan baska koltuga bile gıtsem aglıyo yanına gelınce coşuyo. Biri gelse kucagnda durucaksa illaki beni görmesi lazm goremezse asla durmuyo
Aralarda teker teker bırkaç meyvemı verıyo yoksa gunde bıkeremı meyve verıyo
bu benislerin hepsinin derdi ayrı ayrı canım ya kimi hiç uyumaz kimi hiç yemez buyuyecekler inş hepsi geçecek bu günleri ozleyecegiz hemen yapıp yedirmeye çalışacağım umarım yercanım oglum yırmı gundur bıberonu redddedıyo ne denedıysem olmadı sadece yogurtlu seyler yıyo mamasını ıcmedıgı ıcın cok zorlanıyorum durumumuz hıc de stabıl deıl canım su kkadar yıyo dıyemıyorum bazen on kasık bazen 2 kasık bazen kasıgı gorur gormez aglamaya baslıo cok zor durumdayım sureklı aglama modunda bende dert yandım bı suru kusura bakma canım[/QUOTE
MerTeşekkür ederiz canim iyiyiz yuvarlaniyoruz kuzucumla ahh su yemek olayini da cozsek azcik gobegi ciksa benden mutlusu olmicak su hayattaişe basliyor mussun sıkma canını zaten okul kapanmasina da pek bişey kalmadi rabbim yardimcimiz olsun
Teşekkür ederiz canim iyiyiz yuvarlaniyoruz kuzucumla ahh su yemek olayini da cozsek azcik gobegi ciksa benden mutlusu olmicak su hayattaişe basliyor mussun sıkma canını zaten okul kapanmasina da pek bişey kalmadi rabbim yardimcimiz olsun[/QUOTE
Merhaba. Aynı gün doğmuş bebekler :)) dün aşı yaptrdk oğlum sabaha kadar ates içindeydi .Çok zor bi gun oldu. Siz yaptırmış mıydınız?az kılo almş zaten 20 günde 200 gr.çok üzgünüm
Haklısın cnm sagolcanim nazar haktir ama onun icin dualardavarb korunmak icin ayetel kursi felak nas oku inanarak Allah a emanet et hicbirsey olmaz İnsallah biara bende taktim kimse gorsun bile istemiyodmda.nereye kadar:)ALLAH a emanetler
Bende aynı durumdayım bebeklerimizde bize çok bağlandı nasıl bırakcam çok merak ediyorumCanım şimdi başlasım öğretmenim 1 ay gtcm sonra tatil bidaha eylülde bŞlıycam yaa onu diyorum ozamn daha da büyücek bırakmk daha zor olcak birde eylülde bakıcı bakcak yanii şimdîden üzülüyrm çok zor yaa:-(
Bebdcanım ben 7 gün gecikmeli yaptırdımm..
9 ay aşımızıda 7 gün geç yazdı kağıda hemşire birşey olmuo yani
bende gecikmeli yaptırdım bir hafta birşey olmuyo ama korkma bence tek başına da üstesinden gelebilirsin canımarkadaşlar bir şey danışmak istiyorum.dün 6. ay aşılarımızı yaptırmamız gerekiordu. eşim yurt dışında burda da gece benimle kalabilecek akrabam yok.10gündür bebeğimle tekim.ateş falan yapar veya huysuzlanışa tek başıma naparım.acaba 4 gün gecikmeli yaptırsam aşıyı bir şey olur mu .pazartesi eşim olacak.
Geçmiş olsun canımAllah razı olsun çok dikkat edin sizlerde yavrulara
Benim bebeğim de öyle canım ağzını açmıyor bi şekilde sokuyorum kaşığı ama olduğu gibi dışarı çıkarıyor inş zamanla düzelirselam arkadaşlar bebeğim 6. ayını bitirdi ek gıdalara 1 aydır uğraşıyorum ama ağzını açmıyor her çeşit çorba denedim kahvaltı meyve ne versem reddediyor tek yoğurdu yiyor böyle olan var mı?
canım ilk başta zor oluyor ama sonra alışıyorlar senin geliş gidiş düzenine göre.ben 5 aylıkken bırakmıştım evet o zaman çok anlamıyorlar ama değişen bir şey yok şu an yine gitmemi istemiyor. erken başlasaydın da bu aylarda yine aynı sorunu yaşayacaktın. benim ders saatim fazla değil 2-3 derste bir eve geliyorum 2saat kadar kalıyorum yanında. yine de hala zorlanıyorum. bizim de şimdilik anneanne bakıyor eylül ayı ve bakıcı meselesi benim de şimdiden kabusum...Ayyy çok üzgünüm okuldayom şimdi ama kafam hep evde, yiğit in bukadar ağlıycagnı düşünmemiştimm sabah üzerini giydimm şaşkın şaşkın bakıp bekledi onuda gitdirceğimi sandı giyinincd dışarı çıkcağımızı anlıyor artık, baktı giydirmiyorumm öptüm kötü oldum anneme verip odadan çıktımm arkamdan bi göz yaşı döktüki sormayın o bakışı içimi sızlayttı yaa ne zormuşş :-( küçükken bıraksam bu kadar anlamazdı şuan çok daha zor eylülde başlayınca 11 aylık olcak ozaman hiç düşünemiyorum:-(
Ayy güzel fikirmiş bu köy işibizim de malesef aynı şey olacak. eylülde iş başı yapıcam ve bakıcıya vermek zorundayım. bazen diyorum 1 yıl ücretsize ayrılsam sonra kreşe versem. bakıcıdan daha güvenilir geliyo bana sanki. gerçi alerji olayımız devam ederse ne bakıcı ne kreş güvenilir olmayacak. küçük bi köye yerleşip tek maaşla kendim mi büyütsem çocuğumu. hiç bu kadar zor olacağı aklıma gelmemişti
Evet canım malesef çok zormuş dışardan kolay gibi görünüyor ama...Ay yavrum kıyamamya. Ben mutfaga gutmek için kızımı otun halısına bırakmıştım. Yuzustu döndu ellerını başının altına koyup yattı ama melül melül bana öyle bir baktıkı resmen al benı der gıbı. Aglayarak aldm resmen. Ben bile bu ufcık seyde boyle etkılenıyosam senı düşünemiyorum canım. Ama öyle böyle alışıcaklar. Hayat mücadelesi calışman gerekıyosa güçlü olmalısın. Akşam geldıgınde sadece onunla ilgılen en azından üzüntun özlemin azda olsa yatışır.
Bende aynı durumdayım bebeklerimizde bize çok bağlandı nasıl bırakcam çok merak ediyorum
Ne güzel canım senin süt iznini güzel ayarlamşlar bu benim aklıma gelmedi pazartesi bende rica edeyim bu şekilde zaten 15 saat verdi ders fazlasnı istemedim 3 gün giderim muhtemelen şimdi neysede eylül gerçekten çok zor olcak inş vicdanlı insanlarla karşılaşrzda yavrularmz rahat edercanım ilk başta zor oluyor ama sonra alışıyorlar senin geliş gidiş düzenine göre.ben 5 aylıkken bırakmıştım evet o zaman çok anlamıyorlar ama değişen bir şey yok şu an yine gitmemi istemiyor. erken başlasaydın da bu aylarda yine aynı sorunu yaşayacaktın. benim ders saatim fazla değil 2-3 derste bir eve geliyorum 2saat kadar kalıyorum yanında. yine de hala zorlanıyorum. bizim de şimdilik anneanne bakıyor eylül ayı ve bakıcı meselesi benim de şimdiden kabusum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?