Merhaba.
Devlete ben de gitmiştim. Malum oralar daha yoğun. Doktorlar hiç izin vermiyor bildiğim kadarıyla. Zaten muayene süresi de kısa oluyor, sıra çok. Bi seferinde kalbini bile dinletmemişti birisi. Özel daha tatmin edici bu konularda. Tabi imkan olduğu sürece.
hayırlı cumalar güzel anneler.. biz de dün kontrolden geldik bebeğimizle özlem giderdik çok şükür.. kıpır kıpırdı :) doktor cinsiyet kesin değil diye söylemiyordu ısrar edince kız olabilir dedi bize de gösterdi anlattı.. tabiki çok sevindik ama ben hep erkek hissediyor ruyalarımda erkek bebek görüyordum bir dahaki kontrole bir ay sonra çağırdı nasıl dayanacağım ben yaa özlerimm
evet bende alıcam inşAllah ama bende d&r dan alırım diye düşünüyordum
bakayım canım bir de senin dediğineEce ajandanın hamile ajandası var birde ona bak istersen ben ondan almayı düşünüyorum
bir ara öyle de düşündüm ama sanki hazır olanlar daha detaylı gibi geldiKendim hoş bir defter alıp ultrasonları vs şeyleri kafama göre süsleyip,resim yazı ne hissedersem aktarmayı düşünüyorum.Tabi tercihen hazır ajandalar da alınabilir ama bence gereksiz en iyisi el emeği göz nuru
hmm sağol canım inceledim baya d&r da ama gözümden kaçmış demek bir daha bakayım bir de genelde benim baktıklarımı pembe mavi diye ayırmışlar cinsiyet de daha belli olmadığından almamıştımcanım bende daha dün aldım d&r dan.baya çeşit vardı ben baktığımda bebeğin günlükleri genelde doğum sonrası için ayrılmış sayfalardan oluşuyordu.ben hamileliğim diye bir günlük buldum hafta hafta ayırmış sayfaları resim yapışturulcak yerleri yorum yazılcak yerleri var kendileride eklemişler işte bazı güzel sözleri bazı anekdotları falan içime sindi iyani
hayırlı cumalar güzel anneler.. biz de dün kontrolden geldik bebeğimizle özlem giderdik çok şükür.. kıpır kıpırdı :) doktor cinsiyet kesin değil diye söylemiyordu ısrar edince kız olabilir dedi bize de gösterdi anlattı.. tabiki çok sevindik ama ben hep erkek hissediyor ruyalarımda erkek bebek görüyordum bir dahaki kontrole bir ay sonra çağırdı nasıl dayanacağım ben yaa özlerimm
Tl den yazım hataları cook oluyor kusura bakmayın kizlar...11+3 de dr cinsiyetini soylermi acaba ne diyorsunuz
Hayırlı cumalar. Benim de yaklaşık bir ayım var. Eşim de rüya görüyor erkek diye, ben de hissediyorum, çevrem de genelde aynı kanaatte nedense :) Aynı sabırsızlıkla bekliyorum.
Hayırlısı olsun diyorum yine.
canım bebeğin duruş pozisyonuna bağlı dıye bılıyorum cok erken gösterende var bazı doktorlar ölçümden bıle anlayabılıyo ama yanlıslık olmasın dıye söyleyemıyo benım kızım 2 buçuk ayda gösterdi cinsıyetını kısmet bakalım erkek gıbı hıssedıyorum bunda aşerdiklerimde farklı yınede kısmet sağlıla sıhatle gelsınlerde ama bıraz erken 11 hafta
canlarım kız olsun erkek olsun ama Rabb'im den dileğim yavrularınız sağlıklı olsun. Benim bebeğimin kalp atışları durmuş , önce düşük yaptırdılar sonra kürtaja aldılar bebeğim melek oldu ...
Cok cok gecmis olsun ..kacinci haftada durmus canim..sen anladinmi peki durdugunu..allah hayirli olani veriyor..yine olur sakin üzülme
sağol tatlım 12+1 de gittim ama 8+5 te durmuş yavrumun gelişimi . . . benim sadece karın ağrım vardı oda hafif hafif son akşam belime böbreklerime vurmaya başladığında acilden gittim durmuş dediler. inanmadım başka bir yere gittim sonuç yine aynı . ertesi gün aldılar işte . . . Allah'ıma sonsuz şükürler olsun ki 8 yaşında bir oğlum var. İnşallah yine olur . Sizin yavrularınız sağlıklı sıhhatli olsunlar , dualarım sizin için
sağol tatlım 12+1 de gittim ama 8+5 te durmuş yavrumun gelişimi . . . benim sadece karın ağrım vardı oda hafif hafif son akşam belime böbreklerime vurmaya başladığında acilden gittim durmuş dediler. inanmadım başka bir yere gittim sonuç yine aynı . ertesi gün aldılar işte . . . Allah'ıma sonsuz şükürler olsun ki 8 yaşında bir oğlum var. İnşallah yine olur . Sizin yavrularınız sağlıklı sıhhatli olsunlar , dualarım sizin için
Allahım en yakın zamanda sana gene nasip etsin canım meleğin sana diğer dünyada şefaatçi olsun
Hoşgeldin kasım annelerine :)
çok geçmiş olsun canım inşallah tekrar olur...
ama ben yazdıklarını okuyunca korkmaya başladım ara ara sağ böbreğime vuran ağrım ve kasıklarımda batma var 2 haftadır...
yani 2 haftada 2-3 kez böbreklerim ağrıdı böyle bir kaç dakika..
inşallah sağlıklılardır yarın doktora gidicem :18:
en son 9+0 da gitmiştim...
canlarım kız olsun erkek olsun ama Rabb'im den dileğim yavrularınız sağlıklı olsun. Benim bebeğimin kalp atışları durmuş , önce düşük yaptırdılar sonra kürtaja aldılar bebeğim melek oldu ...
sakın ihmal etme sakın . . . kimsenin lafına da kanma! yok üşütmüşsündür , yok büyüyor bebek kendine yer açıyor , her kafadan bir ses çıkıyor. hatta imkanın varsa hemen git yavrunu gör için rahatlasın ! dr bana 1 ay sonra gel herşey normal demişti.bu hafta kontrole gidecektimİnşallah sizin yavrularınız sağlıklı sıhhatli olurlar
sakın ihmal etme sakın . . . kimsenin lafına da kanma! yok üşütmüşsündür , yok büyüyor bebek kendine yer açıyor , her kafadan bir ses çıkıyor. hatta imkanın varsa hemen git yavrunu gör için rahatlasın ! dr bana 1 ay sonra gel herşey normal demişti.bu hafta kontrole gidecektimİnşallah sizin yavrularınız sağlıklı sıhhatli olurlar
Canm once soracm onlar verirse alirm vermezlerse tlfndan cekecm canm ben adana da metro hstnsine gidyrm testimizn ucreti15tlymis:))sansliyz galiba
Hepinizin hamileliği hayırlı uğurlu ve bol sağlıklı olsun arkadaşlar. Bende hamileyim ama muhtemel hesaplamalar bebeğin doğumunu 1 aralık gösteriyor. Lakin doktorum kasımın sonlarına doğru %80 ihtimalle doğumun gerçekleşeceğini söylüyor. Bu durumda sanırım bende Kasım Annelerine giriyorum :)
Bilgilerim :
Yer: Tokat
Çocuk: İlk bebeğim
Yöntem: Aşılama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?