2014 Kasım Anneleri

Ayy inşallah öyle olmaz benim ki sabah erken saatlerde aldım randevuyu ki iyi baksın diye

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende erkek hissediyorum çevrem de durmadan senin oğlun olur diyorlar pazartesi kontrol var daha erken ama belki belli olur 11+5im şu an birde oynuyor mu dedin bende çok merak ediyorum hayırlısı bakalım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet bende alıcam inşAllah ama bende d&r dan alırım diye düşünüyordum

zaten nen çok d&r da var sanki değil mi ne zamandır araştırıyorum çünkü

ben de arıyorum canım öyle bir şey, biyerde nette buldum ama tükenmiş. başka da içime sinen bulamadım. bulursak haberleşelim
tamam canım bulursam haber veririm bende

Ece ajandanın hamile ajandası var birde ona bak istersen ben ondan almayı düşünüyorum
bakayım canım bir de senin dediğine
bir ara öyle de düşündüm ama sanki hazır olanlar daha detaylı gibi geldi
hmm sağol canım inceledim baya d&r da ama gözümden kaçmış demek bir daha bakayım bir de genelde benim baktıklarımı pembe mavi diye ayırmışlar cinsiyet de daha belli olmadığından almamıştım

Hayii cumLar...kacinci haftada soyledi doktorun merak etti....biliyomusun bende ruyamda kiz oldugunu gordum...kiz olacak gibi hissediyorum bu okadar gu lu bir hiski kizima isim bakmaya bile başladı m...haftaya 11+3 olucam soyler.i dr

Tl den yazım hataları cook oluyor kusura bakmayın kizlar...11+3 de dr cinsiyetini soylermi acaba ne diyorsunuz

canım bebeğin duruş pozisyonuna bağlı dıye bılıyorum cok erken gösterende var bazı doktorlar ölçümden bıle anlayabılıyo ama yanlıslık olmasın dıye söyleyemıyo benım kızım 2 buçuk ayda gösterdi cinsıyetını kısmet bakalım erkek gıbı hıssedıyorum bunda aşerdiklerimde farklı yınede kısmet sağlıla sıhatle gelsınlerde ama bıraz erken 11 hafta

canlarım kız olsun erkek olsun ama Rabb'im den dileğim yavrularınız sağlıklı olsun. Benim bebeğimin kalp atışları durmuş , önce düşük yaptırdılar sonra kürtaja aldılar bebeğim melek oldu ...

Erken gibi haklisin..dr tecrubeli ise soyler diyorum bakalim ...onemli olan saglik..benim kucuk bir prensesim daha olacak emin gibiyim nerdeyse...anne hissi yaniltmaz ...ne aseriyirsun..

Cok cok gecmis olsun ..kacinci haftada durmus canim..sen anladinmi peki durdugunu..allah hayirli olani veriyor..yine olur sakin üzülme

Cok cok gecmis olsun ..kacinci haftada durmus canim..sen anladinmi peki durdugunu..allah hayirli olani veriyor..yine olur sakin üzülme

sağol tatlım 12+1 de gittim ama 8+5 te durmuş yavrumun gelişimi . . . benim sadece karın ağrım vardı oda hafif hafif son akşam belime böbreklerime vurmaya başladığında acilden gittim durmuş dediler. inanmadım başka bir yere gittim sonuç yine aynı . ertesi gün aldılar işte . . . Allah'ıma sonsuz şükürler olsun ki 8 yaşında bir oğlum var. İnşallah yine olur . Sizin yavrularınız sağlıklı sıhhatli olsunlar , dualarım sizin için

çok geçmiş olsun canım inşallah tekrar olur...
ama ben yazdıklarını okuyunca korkmaya başladım ara ara sağ böbreğime vuran ağrım ve kasıklarımda batma var 2 haftadır...
yani 2 haftada 2-3 kez böbreklerim ağrıdı böyle bir kaç dakika..
inşallah sağlıklılardır yarın doktora gidicem :18:
en son 9+0 da gitmiştim...

Allahım en yakın zamanda sana gene nasip etsin canım meleğin sana diğer dünyada şefaatçi olsun

sakın ihmal etme sakın . . . kimsenin lafına da kanma! yok üşütmüşsündür , yok büyüyor bebek kendine yer açıyor , her kafadan bir ses çıkıyor. hatta imkanın varsa hemen git yavrunu gör için rahatlasın ! dr bana 1 ay sonra gel herşey normal demişti.bu hafta kontrole gidecektim İnşallah sizin yavrularınız sağlıklı sıhhatli olurlar

Çok çok geçmiş olsun ,inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik geçirirsin canın sağ olduktan sonra her şey zor da olsa atlatılır.

inşallah yarın kontrolüm var zaten şimdi işyerinden izin alamam...
of çok canım sıkıldı

böbrek ağrısı çok şiddetli miydi??
başka ne gibi belirtilerin oldu canım??

Hoşgeldin ,hayırlı olsun benimki de Kasım'ın sonlarına doğru olacakmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…