2014 Kasım Anneleri

Ayy inşallah öyle olmaz benim ki sabah erken saatlerde aldım randevuyu ki iyi baksın diye
diye

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Şansını denersin canım, belki sizin hastane izin verir. İnşallah iyi bir doktor da denk gelir. Tasa etme.

Muhakkak en önemlisi sağlık. En Son dedim zaten hayırlısı her zaman.
Ayrıca geçmiş olsun. Bu bebeğimden altı ay önce ben de bir bebeğimi kaybettim. Gelişim ve kalb atışı altıncı haftada durmuştu. Bir kaç doktor gezdim. Biri iyi dedi her şey On beş gün sonra kontrole gel, yine umutlandık ama yanıldı. İki sefer kaybettim. Kendiliğinden düşmedi. Kürtajla alındı. Çok sıkıntılı zamanlardı.
Yani seni çok iyi anlıyorum. Ümitvar ol sen de, bak şu An üçüncü ayım bitmek üzere inşallah. Kavuşmayı da nasip etsin Allah'ım hepimize.

Canımmm çok teşekkür ediyorum ♥
Rica ederim canım :)

Merhabalar bende katildim araniza yaklasik 1 aydir takip ediyordum dahil olmak istedim
SAT 12
Tahmini doğ tar 18 kasim
Yas 28
Malatya

Hoşgeldin :)

Son düzenleme:
canım çok sevindim maşallahhh
darısı başımıza inşallahhh
Aminnnn insllh canm yarn gorrsun sende sevncten agladm bile gorur gormez anidn oyyy kuzummbii demisim drda ne kizinmi dedi ne cabk gordun dedi hep beraber gulustk

ikiz mi çok tatlı maşallah ,henüz belli değil cinsiyeti ama kızlara daha bi seviniyorum haftaya salı kontrolüm var bakalım belli olacak mı

kızlar selam bi muhbbet vardıdaaaa yaptırdığımız idrar tahlillerinde ph dereecesi 6,5 üzeriyse erkek,altındaysa kız diye.cinsiyeti belli olanlar bi kontrol edin bakalım nedir ne değildirrrr

ikiz mi çok tatlı maşallah ,henüz belli değil cinsiyeti ama kızlara daha bi seviniyorum haftaya salı kontrolüm var bakalım belli olacak mı

Yok canm tek ikiz hicc istemiydm zaten evborcm var maddi manevi yetisemezdm Allah buna saglik versn

Hosbulduk :)

Merhabalar ben 11+4 günlük hamileyim. 18 Kasım da bi aksilik olmazsa doğumum olcak . Allah hepimize hamileliği de doğumu da kolaylıkla sağlıkla geçirebilmeyi nasip etsin :)

Merhabalar ben 11+4 günlük hamileyim. 18 Kasım da bi aksilik olmazsa doğumum olcak . Allah hepimize hamileliği de doğumu da kolaylıkla sağlıkla geçirebilmeyi nasip etsin :)

hayırlı olsun canım, amin inşallah..
ben de bugün ikili test için gittim, ultrason ölçümlerimiz normal çok şükür, inşallah test sonuçlarımız da temiz çıkar, bol bol dua yapacak başka birşey yok, hepimizin yardımcısı olsun allahım..

Aminnn ... Benimde ense kalınlığı normal çıktı çok şükür ama ikili test sonucumu daha öğrenemedim pazartesi öğrenicem endişeliyim. Ama sonuç ne olursa olsun hepsi Allah'tan

Kızlar iyi akşamlar herkese
Ikili test için giden arkadaşlar hangi aralığa normal dedi doktorunuz ense kalınlığı için

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba

Hayırlı olsun inşallah Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

kızlar izmirde olup medical park hastanesinde Çiğdem hanıma giden var mı?

Izmirde olan birisine rastladım sonunda :) bende karşıyaka da oturuyorum ama kontrole çınarlı ya gidiyorum sen ne taraftasın

Izmirde olan birisine rastladım sonunda :) bende karşıyaka da oturuyorum ama kontrole çınarlı ya gidiyorum sen ne taraftasın

Merhaba bende izmirdeyim😊 yeşim baytura gidiyorum ama doğum için araştırma yapmadım henüz kent diye düşünüyorum ama fiyatları konusunda bir bilgim yok henüz.siz araştırdınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…