yarın gidicem canım doktora ama belli olmaz sanırım...
Ayy inşallah öyle olmaz benim ki sabah erken saatlerde aldım randevuyu ki iyi baksın diye
diye
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Muhakkak en önemlisi sağlık. En Son dedim zaten hayırlısı her zaman.canlarım kız olsun erkek olsun ama Rabb'im den dileğim yavrularınız sağlıklı olsun. Benim bebeğimin kalp atışları durmuş , önce düşük yaptırdılar sonra kürtaja aldılar bebeğim melek oldu ...
Rica ederim canım :)Canımmm çok teşekkür ediyorum ♥
Merhabalar bende katildim araniza yaklasik 1 aydir takip ediyordum dahil olmak istedim
SAT 12
Tahmini doğ tar 18 kasim
Yas 28
Malatya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok çok geçmiş olsunnn Allahım tekrar bebek nasip etsin inşallahhh
Aminnnn insllh canm yarn gorrsun sende sevncten agladm bile gorur gormez anidn oyyy kuzummbii demisim drda ne kizinmi dedi ne cabk gordun dedi hep beraber gulustkcanım çok sevindim maşallahhh
darısı başımıza inşallahhh
Hoşgeldin ,hayırlı olsunbenimki de Kasım'ın sonlarına doğru olacakmış.
Evet canm ben gul hanima gidyrm cok guzel ilgileniyorlar yeni geldik drdan kizlR bihareketliydi masallh takla atyodu tekmeler atiyodu ac gitmeme ragmn 1dk durmadi kuzucum muthissss bi duygu ya budefaki baskaydi mevlm hepimizn kuzusunu korusn videoya cektm 20defaizledim esim diyo yetrnazar edcn :))))
ikiz miçok tatlı maşallah ,henüz belli değil cinsiyeti ama kızlara daha bi seviniyorum haftaya salı kontrolüm var bakalım belli olacak mı
Şansını denersin canım, belki sizin hastane izin verir. İnşallah iyi bir doktor da denk gelir. Tasa etme.
Muhakkak en önemlisi sağlık. En Son dedim zaten hayırlısı her zaman.
Ayrıca geçmiş olsun. Bu bebeğimden altı ay önce ben de bir bebeğimi kaybettim. Gelişim ve kalb atışı altıncı haftada durmuştu. Bir kaç doktor gezdim. Biri iyi dedi her şey On beş gün sonra kontrole gel, yine umutlandık ama yanıldı. İki sefer kaybettim. Kendiliğinden düşmedi. Kürtajla alındı. Çok sıkıntılı zamanlardı.
Yani seni çok iyi anlıyorum. Ümitvar ol sen de, bak şu An üçüncü ayım bitmek üzere inşallah. Kavuşmayı da nasip etsin Allah'ım hepimize.
Rica ederim canım :)
Hoşgeldin :)
Merhabalar ben 11+4 günlük hamileyim. 18 Kasım da bi aksilik olmazsa doğumum olcak . Allah hepimize hamileliği de doğumu da kolaylıkla sağlıkla geçirebilmeyi nasip etsin :)
hayırlı olsun canım, amin inşallah..
ben de bugün ikili test için gittim, ultrason ölçümlerimiz normal çok şükür, inşallah test sonuçlarımız da temiz çıkar, bol bol dua yapacak başka birşey yok, hepimizin yardımcısı olsun allahım..
Merhabalar ben 11+4 günlük hamileyim. 18 Kasım da bi aksilik olmazsa doğumum olcak . Allah hepimize hamileliği de doğumu da kolaylıkla sağlıkla geçirebilmeyi nasip etsin :)
Kızlar iyi akşamlar herkese
Ikili test için giden arkadaşlar hangi aralığa normal dedi doktorunuz ense kalınlığı için
İyi akşamlar bende yeni yaptırdım. 2 buçuğa kadar normal dedi doktorum
kızlar izmirde olup medical park hastanesinde Çiğdem hanıma giden var mı?
Merhaba
Hayırlı olsun inşallah Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Amiiin inşallah Allah hepimize nasip etsin bu güzel duyguyu :)
Izmirde olan birisine rastladım sonunda :) bende karşıyaka da oturuyorum ama kontrole çınarlı ya gidiyorum sen ne taraftasın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar iyi akşamlar herkese
Ikili test için giden arkadaşlar hangi aralığa normal dedi doktorunuz ense kalınlığı için
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?