2014 Kasım Anneleri

Ankarada 150 200 olan hastaneler var ben devlette yaptırıyorum 16. Haftada özele başlayacağım testler için devlete devam

ben devlete hiç gitmedim..
eşleri almıyolarmış içeri diye..
özelde ikiliye 25 dedi işte bende çok şaşırdım..
gerçi ben yaptıramıycam herhalde kan testini..
sadece usg ölçümü olucak..

ben devlete hiç gitmedim..
eşleri almıyolarmış içeri diye..
özelde ikiliye 25 dedi işte bende çok şaşırdım..
gerçi ben yaptıramıycam herhalde kan testini..
sadece usg ölçümü olucak..

Cok iyi fiyat cok sasırdım vallahi devlette daha güvenilir oluyor testler diye devlete geliyoruz ama eşi her zaman içeri almıyorlar dr un keyfine göre yani ama 16 da cinsiyet öğreneceğiz o yüzden artık özeldeki dr u xiyaret etmek şart oldu zaman geçsin biran önce

valla devlette de yanlış ölçümler yapıldığı oluyor...
ne biliyim bizim burda çok yoğun devlet hastanesi ve ilgilenmiyorlar doğru düzgün...
sen daha öğrenemediysen cisiyeti kız olabilir

valla devlette de yanlış ölçümler yapıldığı oluyor...
ne biliyim bizim burda çok yoğun devlet hastanesi ve ilgilenmiyorlar doğru düzgün...
sen daha öğrenemediysen cisiyeti kız olabilir

Dr tahmini görüyorum dedi 13. Haftanın başında bende kesin olsun öyle söyleyin dedim o da haftaya gel dedi ama ben 16 da gideceğim ki kesin olsun miniğim sağlıklı olsun da

Dr tahmini görüyorum dedi 13. Haftanın başında bende kesin olsun öyle söyleyin dedim o da haftaya gel dedi ama ben 16 da gideceğim ki kesin olsun miniğim sağlıklı olsun da

hehe iyi bakalım o zaman görüyorum dediğine göre erkek de olabilir

aylar sonra okuduğum tebessüm ettiren kelime -zorsundum- ya adana ya osmaniye memleketin arkadaşım valla
:)

Bravo şekerim Osmaniye de oturuyorum aslen Antepliyim ama burada 13yıl oldu işten dolayı buradayız ister istemez dillerini kullanıyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar bende devlete gideceğim eşleri neden içeri almıyorlar ki anlamadım çok saçma birşey miş her hastahane aynımı acaba

kızlar merhaba

ikili test sonucum temiz çıktı şükürler olsun.

ya bu arada herkesin oğlu oluyor sanırım kasımda

Slm arkadaşlar, iyisinizdir inşallah. Biraz önce Dr dan geldim niyetim 2 ki testi yaptirmamakti ama ense kalinligina bakmadi, ben de dayanamadim ve kan verdim. Ense kalinligi 1.4 boy 51.30mm cikti kan sonuclarini yarin alacagim gelişimi 11+6 ile uyumlu dedi fakat gercekte11+2.

As. İkili test yapmazsan bakmam mı dedi ense kalınlığına? Ben yaptırmadım, mayıs sonu kontrolüm var.

Kızlar bende devlete gideceğim eşleri neden içeri almıyorlar ki anlamadım çok saçma birşey miş her hastahane aynımı acaba

Merhaba.
Devlete ben de gitmiştim. Malum oralar daha yoğun. Doktorlar hiç izin vermiyor bildiğim kadarıyla. Zaten muayene süresi de kısa oluyor, sıra çok. Bi seferinde kalbini bile dinletmemişti birisi. Özel daha tatmin edici bu konularda. Tabi imkan olduğu sürece.

As. İkili test yapmazsan bakmam mı dedi ense kalınlığına? Ben yaptırmadım, mayıs sonu kontrolüm var.

Canim ben 2 liyi yapmayacaktim, ense kalinligina bakalim sadece dedim. Onada gerek yok dedi ben de yaptirdim 2 liyi sen kaç hataliksin

hayırlı cumalar güzel anneler.. biz de dün kontrolden geldik bebeğimizle özlem giderdik çok şükür.. kıpır kıpırdı :) doktor cinsiyet kesin değil diye söylemiyordu ısrar edince kız olabilir dedi bize de gösterdi anlattı.. tabiki çok sevindik ama ben hep erkek hissediyor ruyalarımda erkek bebek görüyordum bir dahaki kontrole bir ay sonra çağırdı nasıl dayanacağım ben yaa özlerimm

Hoşgeldin kasım annelerine :)

Hayırlı cumalar. Benim de yaklaşık bir ayım var. Eşim de rüya görüyor erkek diye, ben de hissediyorum, çevrem de genelde aynı kanaatte nedense :) Aynı sabırsızlıkla bekliyorum.
Hayırlısı olsun diyorum yine.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…