Ankarada 150 200 olan hastaneler var ben devlette yaptırıyorum 16. Haftada özele başlayacağım testler için devlete devam
ben devlete hiç gitmedim..
eşleri almıyolarmış içeri diye..
özelde ikiliye 25 dedi işte bende çok şaşırdım..
gerçi ben yaptıramıycam herhalde kan testini..
sadece usg ölçümü olucak..
Cok iyi fiyat cok sasırdım vallahi devlette daha güvenilir oluyor testler diye devlete geliyoruz ama eşi her zaman içeri almıyorlar dr un keyfine göre yani ama 16 da cinsiyet öğreneceğiz o yüzden artık özeldeki dr u xiyaret etmek şart olduzaman geçsin biran önce
valla devlette de yanlış ölçümler yapıldığı oluyor...
ne biliyim bizim burda çok yoğun devlet hastanesi ve ilgilenmiyorlar doğru düzgün...
sen daha öğrenemediysen cisiyeti kız olabilir
Dr tahmini görüyorum dedi 13. Haftanın başında bende kesin olsun öyle söyleyin dedim o da haftaya gel dedi ama ben 16 da gideceğim ki kesin olsunminiğim sağlıklı olsun da
aylar sonra okuduğum tebessüm ettiren kelime -zorsundum- ya adana ya osmaniye memleketin arkadaşım valla
:)
Slm arkadaşlar, iyisinizdir inşallah. Biraz önce Dr dan geldim niyetim 2 ki testi yaptirmamakti ama ense kalinligina bakmadi, ben de dayanamadim ve kan verdim. Ense kalinligi 1.4 boy 51.30mm cikti kan sonuclarini yarin alacagim gelişimi 11+6 ile uyumlu dedi fakat gercekte11+2.
Merhaba.Kızlar bende devlete gideceğim eşleri neden içeri almıyorlar ki anlamadım çok saçma birşey miş her hastahane aynımı acaba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
As. İkili test yapmazsan bakmam mı dedi ense kalınlığına? Ben yaptırmadım, mayıs sonu kontrolüm var.
Günaydın anneler cumamız mübarek olsun
Canim ben 2 liyi yapmayacaktim, ense kalinligina bakalim sadece dedim. Onada gerek yok dedi ben de yaptirdim 2 liyi sen kaç hataliksin
11+5 inşallah. Hakkımızda hayırlı olsun kararlarımız.
Hepinizin hamileliği hayırlı uğurlu ve bol sağlıklı olsun arkadaşlar. Bende hamileyim ama muhtemel hesaplamalar bebeğin doğumunu 1 aralık gösteriyor. Lakin doktorum kasımın sonlarına doğru %80 ihtimalle doğumun gerçekleşeceğini söylüyor. Bu durumda sanırım bende Kasım Annelerine giriyorum :)
Bilgilerim :
Yer: Tokat
Çocuk: İlk bebeğim
Yöntem: Aşılama
İnşallah canim Rabbim saglikli hayirli evlat nasip eder. Sen yaptirmayi düşünmüyor musun
hayırlı cumalar güzel anneler.. biz de dün kontrolden geldik bebeğimizle özlem giderdik çok şükür.. kıpır kıpırdı :) doktor cinsiyet kesin değil diye söylemiyordu ısrar edince kız olabilir dedi bize de gösterdi anlattı.. tabiki çok sevindik ama ben hep erkek hissediyor ruyalarımda erkek bebek görüyordum bir dahaki kontrole bir ay sonra çağırdı nasıl dayanacağım ben yaa özlerimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?