2014 Kasım Anneleri

selam bayanlar, araniza yeni katildim,ben de kasim annesi adayiyim ancak 25 gundur yatiyorum iki kere yogun kanamam oldu hala da yogun kahverengi lekelenmem var, hayirlisini versin Allahim insallah ..

Çok geçmiş olsun ,inşallah en yakın zamanda iyileşirsin.

Ahh canımmmm bendede ilk kıpır kıpırlığını gördüğümde özlem oluşmaya başladı o gerçekten özlemek için belirleyici oluyor ama dayanmak lazımm napalım onlar iyi olsunlarda

kızlar ben bugün 12+4 oldum çok şükür ama tuvalete gitmekten yıldım artık durmadan tuvalete gidiyorum gece kaç kere kalkıyorum allah bilir.sizde durum nasıl?

kızlar merhaba

ikili test sonucum temiz çıktı şükürler olsun.

ya bu arada herkesin oğlu oluyor sanırım kasımda

gözün aydın canım, darısı başımıza inşallah, kızlar ben şimdi gidiyorum, ne olur dua edin, allahım hepimizi hayırlı, sağlıklı sonuçlarla karşılaştırsın

Allah razı olsun duygum insan ister istemez vesveseleniyor, dün kendim aradım doktoru oda gözün aydın sonuçların temiz dedi. duygum eğer ultrasonda bebeğin hareketliyse korkma hareketliyse ve burun kemiği oluşmuşsa bu iyiye işaret

kızlar siz üçlü test yaptırmayı düşünüyor musunuz?

Son düzenleme:
inşallah yarın kontrolüm var zaten şimdi işyerinden izin alamam...
of çok canım sıkıldı

canını sıkma iyi düşün iyi olsun inşallah ! böbrek ağrım olmadı karın ağrım belime böbreklerime vurdu, nasıl anlatayım böyle belimde böbreklerimde bi baskı vardı , ayaklarımı karnıma çekip cenin pozisyonu aldığımda rahatlıyordum. tekrar söylüyorum sakın aklına kötü şeyler getirme, ama kontrollerini sıklaştır

Analucia Merhaba bende 8 mayısta doktora gideceğim 12 haftalik olacağım tam çok merak ediyorum bebeğimi 1 aydır görmüyorum kalp atışları için gitmiştim en son . Nasıl gidiyor hamilelik cinsiyeti belli olmuş çok güzel bi duygu önce sağlıklı olmasi tabi. Benim çok sıkıntım yok çok nadir çıkarıyorum senin nasıl geçiyor

2 haftada bir gidiyorum normalde..
inşallah yarın sağlıkla görürsem 10 günde bir gidicem...

güzel bir hastane ben Abdulhakim beye gitmiştim çok memnun kaldım,tecrübeliler.

Evet canm ben gul hanima gidyrm cok guzel ilgileniyorlar yeni geldik drdan kizlR bihareketliydi masallh takla atyodu tekmeler atiyodu ac gitmeme ragmn 1dk durmadi kuzucum muthissss bi duygu ya budefaki baskaydi mevlm hepimizn kuzusunu korusn videoya cektm 20defaizledim esim diyo yetrnazar edcn :))))

canım çok sevindim maşallahhh
darısı başımıza inşallahhh

boşyere strese girme canmm..benmm bir önceki gebeliğim düşükle sonuçlandı 10haftalıkken karnımda ölmüş..inann hiç bir belirti yaşamadım..canını sıkma..eminim bebişin çok iyidir annesi...

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inşallah iyilerdir canım hepimizinkiler...
eşim bile eve usg cihazı alalım merak ediyorum diye dalga geçiyor benle...
biz içimizdekileri nasıl merak etmeyelim

çok çok geçmiş olsunnn Allahım tekrar bebek nasip etsin inşallahhh

Son düzenleme:
Merhabalar bende katildim araniza yaklasik 1 aydir takip ediyordum dahil olmak istedim
SAT 12
Tahmini doğ tar 18 kasim
Yas 28
Malatya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inşallah iyilerdir canım hepimizinkiler...
eşim bile eve usg cihazı alalım merak ediyorum diye dalga geçiyor benle...
biz içimizdekileri nasıl merak etmeyelim

inş canmm..aynen ya..en azından kalp atışını duyabilcemiz bi cihaz olsa hiç fena olmaz...

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…