selam bayanlar, araniza yeni katildim,ben de kasim annesi adayiyim ancak 25 gundur yatiyorum iki kere yogun kanamam oldu hala da yogun kahverengi lekelenmem var, hayirlisini versin Allahim insallah ..
hayırlı cumalar güzel anneler.. biz de dün kontrolden geldik bebeğimizle özlem giderdik çok şükür.. kıpır kıpırdı :) doktor cinsiyet kesin değil diye söylemiyordu ısrar edince kız olabilir dedi bize de gösterdi anlattı.. tabiki çok sevindik ama ben hep erkek hissediyor ruyalarımda erkek bebek görüyordum bir dahaki kontrole bir ay sonra çağırdı nasıl dayanacağım ben yaa özlerimm
kızlar ben bugün 12+4 oldum çok şükür ama tuvalete gitmekten yıldım artık durmadan tuvalete gidiyorum gece kaç kere kalkıyorum allah bilir.sizde durum nasıl?
kızlar merhaba
ikili test sonucum temiz çıktı şükürler olsun.
ya bu arada herkesin oğlu oluyor sanırım kasımda
zeyy bebeklerinin cinsiyeti belli oldu mu? bana doktor 11+4 de erkeğe benziyor dedi
gece 3-4 kez uyanıyorum bende de durum aynıkızlar ben bugün 12+4 oldum çok şükür ama tuvalete gitmekten yıldım artık durmadan tuvalete gidiyorum gece kaç kere kalkıyorum allah bilir.sizde durum nasıl?
inşallah yarın kontrolüm var zaten şimdi işyerinden izin alamam...
of çok canım sıkıldı
canını sıkma iyi düşün iyi olsun inşallah ! böbrek ağrım olmadı karın ağrım belime böbreklerime vurdu, nasıl anlatayım böyle belimde böbreklerimde bi baskı vardı , ayaklarımı karnıma çekip cenin pozisyonu aldığımda rahatlıyordum. tekrar söylüyorum sakın aklına kötü şeyler getirme, ama kontrollerini sıklaştır
2 haftada bir gidiyorum normalde..
inşallah yarın sağlıkla görürsem 10 günde bir gidicem...
güzel bir hastane ben Abdulhakim beye gitmiştim çok memnun kaldım,tecrübeliler.
Evet canm ben gul hanima gidyrm cok guzel ilgileniyorlar yeni geldik drdan kizlR bihareketliydi masallh takla atyodu tekmeler atiyodu ac gitmeme ragmn 1dk durmadi kuzucum muthissss bi duygu ya budefaki baskaydi mevlm hepimizn kuzusunu korusn videoya cektm 20defaizledim esim diyo yetrnazar edcn :))))
çok geçmiş olsun canım inşallah tekrar olur...
ama ben yazdıklarını okuyunca korkmaya başladım ara ara sağ böbreğime vuran ağrım ve kasıklarımda batma var 2 haftadır...
yani 2 haftada 2-3 kez böbreklerim ağrıdı böyle bir kaç dakika..
inşallah sağlıklılardır yarın doktora gidicem :18:
en son 9+0 da gitmiştim...
boşyere strese girme canmm..benmm bir önceki gebeliğim düşükle sonuçlandı 10haftalıkken karnımda ölmüş..inann hiç bir belirti yaşamadım..canını sıkma..eminim bebişin çok iyidir annesi...
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sağol tatlım 12+1 de gittim ama 8+5 te durmuş yavrumun gelişimi . . . benim sadece karın ağrım vardı oda hafif hafif son akşam belime böbreklerime vurmaya başladığında acilden gittim durmuş dediler. inanmadım başka bir yere gittim sonuç yine aynı . ertesi gün aldılar işte . . . Allah'ıma sonsuz şükürler olsun ki 8 yaşında bir oğlum var. İnşallah yine olur . Sizin yavrularınız sağlıklı sıhhatli olsunlar , dualarım sizin için
inşallah iyilerdir canım hepimizinkiler...
eşim bile eve usg cihazı alalım merak ediyorum diye dalga geçiyor benle...
biz içimizdekileri nasıl merak etmeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?