2014 Kasım Anneleri

aylar sonra okuduğum tebessüm ettiren kelime -zorsundum- ya adana ya osmaniye memleketin arkadaşım valla
:)

aminn

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

GÜNAYDIN TÜM TATLI KASIM ANNELERİİİİİ:)
HEPİMİZE, HAYIRLI, SAĞLIKLI, BEREKETLİ YENİ BİR GÜN DİLİYORUM, HAYIRLI CUMALAR ..
BUGÜN İKİLİ TESTİM VAR BANA DUA EDİN OLUR MU

günaydın kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrr
nasılsınız bakalımmm????

HEPİMİZE, HAYIRLI, SAĞLIKLI, BEREKETLİ YENİ BİR GÜN DİLİYORUM, HAYIRLI CUMALAR ..

inşallah hayırlı sonuçlarla gelirsin canım..
benim de yarın :18:

Hepinizin hamileliği hayırlı uğurlu ve bol sağlıklı olsun arkadaşlar. Bende hamileyim ama muhtemel hesaplamalar bebeğin doğumunu 1 aralık gösteriyor. Lakin doktorum kasımın sonlarına doğru %80 ihtimalle doğumun gerçekleşeceğini söylüyor. Bu durumda sanırım bende Kasım Annelerine giriyorum :)

Bilgilerim :
Yer: Tokat
Çocuk: İlk bebeğim
Yöntem: Aşılama

Arkadaşlar aranızda tansiyonu düşenler var mı?benim sürekli 8-5 bu normal mi hamilelikte

Son düzenleme:
1 kasım tarihindeki akrep burcunu merak ediyorum ben de nasıl olcak , bebişim de erkek :) sizle aynıysa biraz bilgi alabilir miyim

benim yükselenim başak başağında özelliklerini taşıyorum inat konusunda akrepler çok inattır ama başağın sakinliği benim inadımı kırıyor :) ama bilmeniz gereken akrep erkekleri burçlar içinde en olumsuz özelliklere sahip olan erkeklerdir .

bende oraya gitmeyi düşünüyorum ama hep sezeryan tanıdıklarım normal doğum yapan duymadım çamlıcadaki erdemede gitmeyi düşünüyorum ama çok kararsızım

Ben cakmaktakine gidiyorum bana daha yakin diye.benim buyuk ihtimal zorunlu sezeryan olucak zaten o yuzden cokta sorun degil.hayirlisi canim hakkimizda ama erdemi ilk sirada tutuyorum hem fiyatlardan hemde yenidogan yogun bakimi var diye.bir yandan umraniye devletede baslicam simdi iki taraftanda takipte olucam

Gunaydinhayirli cumalar guzel anneler bugun 2li testimiz var cook heyecanliyim bebisimi 1aaydr gormuydm videoya aldrcm insllh

Gunaydinhayirli cumalar guzel anneler bugun 2li testimiz var cook heyecanliyim bebisimi 1aaydr gormuydm videoya aldrcm insllh[/QU
inş.cinsiyetinide ögrenirsin bugün :)

Son düzenleme:

bende testlerimi ümraniye devlette yaptırmayı düşünüyorum benim kardeşim doğum yaptı şehir dışında hemde devlet hastanesinde ama doktoru çok iyiydi önce bunlara kurs düzenlemişler aktif ve pozitif doğumla ilgili daha sonra doğumda kardeşim orda öğrendiklerini doğumunda uyguladı ve doktor illa ki doğum masasında doğum yapma zorunluluğu yok demiş anne nerde rahat hissederse orda demiş ve kardeşim sedyede doğum yapmış ameliyathanede ve bebeğin başı çıkana kadar doktor sadece izlemiş anne istediği şekilde rahat rahat doğum yapmış (aksi bir durumda müdahele edebilmek için odada 3 ebe 1 doktor ve 1 de anestezi uzmanı varmış ama çok şükür gerek kalmamış) bebeğin kafası çıktıktan sonra doktor bebeğin vücudunu dışarı çıkartmış ve göbek bağını anne eşinden ayırsın demiş kardeşim kesmiş kordunu çok aktif bir doğum olmuş müthiş bişey doktorun tayini çıkacakmış ama maalesef bursaya gidiyormuş böyle bir doktor bulamam sanırım ve doğumdan hemen sonra ten tene temesa çok önem veriyor annenin göğsüne bırakıyor bebeği sezeryanda bile yapıyormuş bebek annenin kokusunu alsın diye

Gunaydinhayirli cumalar guzel anneler bugun 2li testimiz var cook heyecanliyim bebisimi 1aaydr gormuydm videoya aldrcm insllh

isteyince video ya alıyolar mı yaaaa bende mi istesem yarın???
hangi hastaneye gidiyosun ben medical parka gidiyorum..

Günaydın arkadaşlarrrr
bu arada 1000. sayfamız olmuş
nice güzel paylaşımlı 1000.sayfalara

isteyince video ya alıyolar mı yaaaa bende mi istesem yarın???
hangi hastaneye gidiyosun ben medical parka gidiyorum..
Canm once soracm onlar verirse alirm vermezlerse tlfndan cekecm canm ben adana da metro hstnsine gidyrm testimizn ucreti15tlymis:))sansliyz galiba

günaydın canım,hayırlı haberlerle gel inşallah:) haberdar et bizi de:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…