aylar sonra okuduğum tebessüm ettiren kelime -zorsundum- ya adana ya osmaniye memleketin arkadaşım vallaAllah bunu sana bağışlasın canım biraz büyükler oğlum11 kızım9 yaşların dalar eziyetleri yok çok şükür ama arası biraz olunca zorsundum galiba inşallah dediğin gibi olur yaşım küçük evlendim biraz karlıyım o yüzden şimdi 29 um ve 3.heyecanla kucağıma alacağım günü bekliyoru.
Arkadaşlar hepimizin kandili mübarek olsunn, Allah ım bu gece hepimizin dualarını kabul etsin inşallah, inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza alırız,umarım onları vatana millete hayırlı birer evlat, Allah a hayırlı birer kul olarak yetiştiririz... Bol dualı geceler arkadaşlar...
GÜNAYDIN TÜM TATLI KASIM ANNELERİİİİİ:)
HEPİMİZE, HAYIRLI, SAĞLIKLI, BEREKETLİ YENİ BİR GÜN DİLİYORUM, HAYIRLI CUMALAR ..
BUGÜN İKİLİ TESTİM VAR BANA DUA EDİN OLUR MU
Cakmak erdem hastanesini tavsiye ederim muayenede 50 tl sgkliya
1 kasım tarihindeki akrep burcunu merak ediyorum ben de nasıl olcak , bebişim de erkek :) sizle aynıysa biraz bilgi alabilir miyim
bende oraya gitmeyi düşünüyorum ama hep sezeryan tanıdıklarım normal doğum yapan duymadımçamlıcadaki erdemede gitmeyi düşünüyorum ama çok kararsızım
Ben cakmaktakine gidiyorum bana daha yakin diye.benim buyuk ihtimal zorunlu sezeryan olucak zaten o yuzden cokta sorun degil.hayirlisi canim hakkimizda ama erdemi ilk sirada tutuyorum hem fiyatlardan hemde yenidogan yogun bakimi var diye.bir yandan umraniye devletede baslicam simdi iki taraftanda takipte olucam
Gunaydinhayirli cumalar guzel anneler bugun 2li testimiz var cook heyecanliyim bebisimi 1aaydr gormuydm videoya aldrcm insllh
Canm once soracm onlar verirse alirm vermezlerse tlfndan cekecm canm ben adana da metro hstnsine gidyrm testimizn ucreti15tlymis:))sansliyz galibaisteyince video ya alıyolar mı yaaaa bende mi istesem yarın???
hangi hastaneye gidiyosun ben medical parka gidiyorum..
Canm once soracm onlar verirse alirm vermezlerse tlfndan cekecm canm ben adana da metro hstnsine gidyrm testimizn ucreti15tlymis:))sansliyz galiba
GÜNAYDIN TÜM TATLI KASIM ANNELERİİİİİ:)
HEPİMİZE, HAYIRLI, SAĞLIKLI, BEREKETLİ YENİ BİR GÜN DİLİYORUM, HAYIRLI CUMALAR ..
BUGÜN İKİLİ TESTİM VAR BANA DUA EDİN OLUR MU
Günaydın arkadaşlarrrr
bu arada 1000. sayfamız olmuş
nice güzel paylaşımlı 1000.sayfalara
bizimde 25 tlymiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?