2014 Kasım Anneleri

Kızlar yiğit emekliyor artık ayy resmen peşinde dolanıyorumm 1 dk durmuyor her yeri karıştırıyor odalArı geziyor resmen yetişemiyorum çok güzel ama çok yorucu kendine zarae vercek diye korkuyrm hep tehlikeli şeylere koşuyor sehbadaki vazoyu çekiştryr bi bakıyrm mutfakta ayyy artık yetişemiycez bunların hızına valla

Ay hadı goZun aydn canım. Maşallah paşaya. Ya ınan sen anlattıkca ben heycanlandm. Kızımı gozumun onüne getırdım. İNŞ en kısa zamanda bızde goruruz o gunlerı. Sen teşvik etmkmiçin bişey yaptımmı kendı kendınemı başladı canm

Canım emekleme pozisyonuna geliyordu kendisi zaten bizde babasıyla önünde emekliyorduk bizi izliyrdu sadece bunu yaptk başka bi çaba yok yani zaten emeklemesi 1 ayı buldu senin bebiş küçük daha canım biz 7 aylık olduk her bebek farklı gelişiyor arkadaşmn kızı 11 aylık yeni emekliyor benim oğlan çoook hareketli bence heycanlanma başetmesi çok zor oturdugu günler iyiydi sanki

:))ya onların her hallerı bırbırınden guzel. Rabbıme bin şükürki bu guzel duyguyu bizlere nasip ettı. Bu mutlulugun tarıfı eşi benzerı yok

Ay atamadim linki. Bir cocugu annesimi bakıcısimi daha iyi tanir diye bir video vardı. .

Canlar benim kızım 2 hafta oldu emekleyeli. Ancak donerek emekliyor :) önüne birsey koyuyorum yuvarlana yuvarlana gidip aliyor
ayy benimkide topac gibi done.done.gidiyo heryere cok sukur.ama o.kolayini buldu emekleyecegini sanmiyorum:)en son tv sehpasinin ççekmecesini aciyodu ayaklariyla yaramaz :)

Maşallah bizimki de sürünerek gidiyor Tırtıl gibi
Maşallah cnm yakında ellerinin üzerine dikiLip emekler inşallah. Birde birsey sormak istiyorum. Bebegimde kuru oksuruk var sizce ne olabilir. Öksürük şurubu kulaniyoruz 4 gündür ama aynı. Boğazlarında tahriş olacak diye korkuyorum

Valla Öksürük şurupları pek işe yaramıyor Öksürük biraz uzun sürebiliyor zaten kuru kuru öksürüyor ya tahriş olmuştur biraz ılık su içir kurumasın boğazı

dün geceden beri oğlumu emziremiyorum. göğüslerimin ikisi de o kadar ağrıyor ki iç çamaşırı değse bile çok kötü acısı oluyor. kanama da çok var
o kadar içim sızlıyor ki ona mama verirken.
önerisi olan var mı şu kanama ve acı için

Valla Öksürük şurupları pek işe yaramıyor Öksürük biraz uzun sürebiliyor zaten kuru kuru öksürüyor ya tahriş olmuştur biraz ılık su içir kurumasın boğazı
Iciriyorum cnm ılık ıhlamur da veriyorum. Ya bazen bilerek oyun olsun diye mi yapıyor düşündüm gülüyor çünkü ama öyle yapıyor ki benim boğazım ağrıyor resmen kendininkini düşünemiyorum. Dr. Geniz akintisi dedi çabuk geçer mi acaba ya

4 saatte bir 150 az ondan istiyor mama üzerinde yazar aylara göre kaç cc içeceği ordan bakabilirsin
Dr umuz mama ustune bakma demisti bana kilomuz fazla canim ya az olsa mamasi kilomuz dusuk gider diye dusundugumden sonra obez olursa diye korkumdan dikkatli vermeye calisiroum saglik ocagi 2 ay once hatta mamasini azalt dedi dr umuz harektlenince gider kilosu sorun degil demisti

Bepanthen plus kremi var onu sürün göğüs ucunuza Sürün ise yariyor

Bepanthen plus kremi var onu sürün göğüs ucunuza Sürün ise yariyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…