- 21 Nisan 2015
- 1.982
- 984
- 38
ne kadar sürede etki eder tahminen. sütten kesmek istemiyorum. daha3 haftalık oğlumBepanthen plus kremi var onu sürün göğüs ucunuza Sürün ise yariyor
Sagol canim bizimkide istahli masallah dun 2 saatte bir 150lik icince sasirdim daha olsa icicek ama sonra obez falan oluolar komsumuzunki oyleydi istedikce veriolardi sonuc obez dedi dr zayiflaticaksiniz sonrasi daha zor yani ufacik bebege diyet zor is bakalim d r umuz ne diyecek gfen ay hastane degistirmis baska dr a gdittik ama kendi dr umuz gibi olmadi bu ay bizde gittigi hastaneye gidicez o bi plan yapar simdlik kilomuz eskisi gibi fazla degil bana gore tabi 2 ay once saglik ocagi bizee mamayi azalticaksiniz dedi ustelik kutuda yazan kadar yemiodu o nedenle kutu arkadinada guvenmiorum dr da bakma o yazilara demisti saglikla buyusunlerde tek istegimiz o hepimizinmerhabalarr nasılsınzzz ay sonu yogunz dın gelemedm
allahım masallahh bebişler gördüm gözüm gönlüm acıldı allah hep onlara saglık mutluluk versın ınsallahh ek gıdayı reddeden bebiş annelerı üzülmeyn anca alısıyorlar
belindamm ın bebeği düşmüş ayy ınsalalh bsy olmamıstır yavrum yaaa artık donuyorlar ya hep gozumzn onunde olmaları lazm napsn yavrularda
rosebebek mııse baslamstı gunun guzel gecsn ınsallah aksam bolbol koklarsn bebegnı ben 2 aylık bırakıp basladm benım alıstı bazı geceler annemde kalıo zaten...
bıde formul mamayı sormus bır arkds bn bebegımı 3.5 ay emzırebıldm snra hep formul mama smdı artk ek gıda formul mama verıorm 2.5-3 saatte bır 150 ye yakın ıcıo tam 150 cc bıle ıcmıo ama aralarda meyve-sebze purelerı var corbası var vs o sebeple mamayı pek ıcmıo yogurtta verıoruz bnmkı mamadan cok ek gıdaaları sevıo ne versem yıo panda
Canim silikon göğüs uçları var onlardan koy camasir değmesin. Uclari da delik boylece hava aliyor uclari.İlaçlar çok etki etmez. Göğüs uclarini rahatlatir sadece. Göğüslerinin çabuk iyilesmesi için hava almasi gerek. Mümkün olduğunca hava aldirmaya çalış.ne kadar sürede etki eder tahminen. sütten kesmek istemiyorum. daha3 haftalık oğlum
Sagol canim cevabin icin benim oglan pek doydugunu bilmio sanirim saglik ocagida bi sefer azalt mamayi naptin cocuga diince siiznkiler ortalama ne kadar icio diye ogreneyim istedimCocuk agliyosa ver canim ya ne kadar yeter sen bilemezsin fazlasini kussun sorun degil en azindan doydugunu bilirsin benimki cok az iciyo uc saatte bir 100 125 cc ici genelde 100 cc ama 7300 kg 10 gun sonra yedi aylik olucak insallah 125 150 yaptigim zaman iki kerede veriyorum bitiremiyo
ilk zamanlar ben de çok acı çektim ağlaya ağlaya emzirdim dayanabildiğiniz kadar emzirin siz yine de olmadı sütünüzü muhakkkak düzenli sağın azalmasın ve sağdığınız sütü verebilirsiniz hem. göğüs kalkanı almıştım üstüne birşey değmesini engelliyor ve göğüs uçlarını rahatlatıyor. avent di markası. kalkan diye geçiyor eşim koruyucu almıştı ilk başta yanlışlıkla o değilmiş. onun dışında bebanthol krem sürdüm tabi her emzirme öncesi yıkamak gerekiyor. onun dışında lansinoh krem kullandım sürekli. inşallah kısa sürede iyileşir. göğüs uçları emme olayına alıştıkça geçiyor. zamanla azı azalıyor 2. ayda tamamen geçmişti dilerim bir an önce geçer sizin de ve emzirmenin güzelliğine ulaşırsınız.ne kadar sürede etki eder tahminen. sütten kesmek istemiyorum. daha3 haftalık oğlum
http://www.e-bebek.com/philips-avent-scf157-02-gogus-kalkani-2li_PAV-757ne kadar sürede etki eder tahminen. sütten kesmek istemiyorum. daha3 haftalık oğlum
ne kadar sürede etki eder tahminen. sütten kesmek istemiyorum. daha3 haftalık oğlum
ayvayı çok aradım bulamadımDenedin mi bilmiyorum Ayvanin cekirdeklerini çıkar gül suyunun içine koy beklet jole kivamina gelecek onu sur cok iyi geliyor
Ben normal suya koymustum öyle de oluyor
Cnm benimki üç saatte bir 120 iciyor .Sagol canim cevabin icin benim oglan pek doydugunu bilmio sanirim saglik ocagida bi sefer azalt mamayi naptin cocuga diince siiznkiler ortalama ne kadar icio diye ogreneyim istedim
Yavrum daha mınnacık. Canım muhtemelen yanlış emzırıyosun ondan boyle yara olmuştur. İnternettede var dogru emzırme yontemlerı bir bak istersen. Gogsunun sadece ucunu emzırme kahverengının cogunu almasını saglane kadar sürede etki eder tahminen. sütten kesmek istemiyorum. daha3 haftalık oğlum
başta yöntemini bilmiyordum ve çok kötü yara oldu. resmen krmızı süt geliyorYavrum daha mınnacık. Canım muhtemelen yanlış emzırıyosun ondan boyle yara olmuştur. İnternettede var dogru emzırme yontemlerı bir bak istersen. Gogsunun sadece ucunu emzırme kahverengının cogunu almasını sagla
canım ben hındıstan cevızı yagının pomadını kullandm ecz. satılıo adını anımsaymadm suan eve gdnce soylerm bebekler ıcın ozel suruosun hatta bebek onun uzernden eme bılıo hıc bır yan etkısı yok yıkamana gerek kalmıo bnmde yara olmustu 1 haftaya gectı bıda da sorun yasamadm dıe hatrlıormkucucuk bı tup 25 tl y dı ama zaten bn yarsnıbıle kullanmadm haylı haylı yetmıstı... allah bagıslasn evladnı saglıkla buyutdün geceden beri oğlumu emziremiyorum. göğüslerimin ikisi de o kadar ağrıyor ki iç çamaşırı değse bile çok kötü acısı oluyor. kanama da çok var
o kadar içim sızlıyor ki ona mama verirken.
önerisi olan var mı şu kanama ve acı için
Iciriyorum cnm ılık ıhlamur da veriyorum. Ya bazen bilerek oyun olsun diye mi yapıyor düşündüm gülüyor çünkü ama öyle yapıyor ki benim boğazım ağrıyor resmen kendininkini düşünemiyorum. Dr. Geniz akintisi dedi çabuk geçer mi acaba ya
Sagol canim bizimkide istahli masallah dun 2 saatte bir 150lik icince sasirdim daha olsa icicek ama sonra obez falan oluolar komsumuzunki oyleydi istedikce veriolardi sonuc obez dedi dr zayiflaticaksiniz sonrasi daha zor yani ufacik bebege diyet zor is bakalim d r umuz ne diyecek gfen ay hastane degistirmis baska dr a gdittik ama kendi dr umuz gibi olmadi bu ay bizde gittigi hastaneye gidicez o bi plan yapar simdlik kilomuz eskisi gibi fazla degil bana gore tabi 2 ay once saglik ocagi bizee mamayi azalticaksiniz dedi ustelik kutuda yazan kadar yemiodu o nedenle kutu arkadinada guvenmiorum dr da bakma o yazilara demisti saglikla buyusunlerde tek istegimiz o hepimizin
Benimkide oyle yapiyo ama onu emeklemeden saymiyodum ben bildigimiz emeklemeyi bekliyorum ne zaman yapicak acabaCanlar benim kızım 2 hafta oldu emekleyeli. Ancak donerek emekliyor :) önüne birsey koyuyorum yuvarlana yuvarlana gidip aliyor
Sagol can7m dr umda hareketlencek gidiek demisti eskiye gore simdi iyi zaten cok kilolu durmuo gecen ay 8900 duk biz simdi 9u gecmstr herlde ayda 1200 aliodu baslarda yle olunca topik oldukgunaydınnn melek yavruların melek annelerı nasılısnzzzzz
bebekoslar emeklemeye baslamısss allahm yerım onlarn paytak emekleyen totolarnı kıvıra kıvıra surunuolardr bnm kızım daha emeklemıo bnde fırsat vermıorm yere pek koydurmuorm anneme yerden toz mıkrop kapcak dıe sanrm yanlıs yapıorm gercı carsaf serıorz ama ne bılım cok pımpırıgım sanrm bundan snra her gun koydurım yere yoksa cocuk 5 yasına kadr yurumeyecek
canım ben hındıstan cevızı yagının pomadını kullandm ecz. satılıo adını anımsaymadm suan eve gdnce soylerm bebekler ıcın ozel suruosun hatta bebek onun uzernden eme bılıo hıc bır yan etkısı yok yıkamana gerek kalmıo bnmde yara olmustu 1 haftaya gectı bıda da sorun yasamadm dıe hatrlıormkucucuk bı tup 25 tl y dı ama zaten bn yarsnıbıle kullanmadm haylı haylı yetmıstı... allah bagıslasn evladnı saglıkla buyut
bnm kızda gecen ay hastaydı cok oksuruodu genız akıntısı vardı valla 20 gun cıvarı surdu leylakcm
yok obezlgnı anlamak smdı erken bnce bnm cocugm 8 kg aman amanda kglu dıl dr muz bırazck fazla demstı bebekler cok hareketlı ellerı kollar durmuo cok enerjı harcıolar oturdgn yerde 5 dkka kollarnı bacakalrnı aynı anda oynat bakım hem oynatamazsn oynatsan bıle terden su ıcınde kalırsn cok enerjı harcadkları ıcın daha fazla besıne ıhtıyac duyuyrlar smdı emeklemeye baslıcaklar yurumeye baslıcaklar he ne zmn hareketlerı yavaslar cok yemeye baslarlar obezıte olablr dıedusunrsn ama suan bnce hemsırenn soyledgne asla katılmıormkı dr um da obzzıteyı bu zamnlarda anlayamayz dedi.. endıselenme bnce
Krem kullanmama ragmen 2 ay sonra anca alisti goguslerim. Hem aciyodu hem kaniyodu dediğin gibi. Ama emzirmezsen alismaz. Ben acisa da kanasa da hep emzirdim. Hatta bi kere bayginlik gecirdim O derece.ne kadar sürede etki eder tahminen. sütten kesmek istemiyorum. daha3 haftalık oğlum
Cok gecmiş olsun cnm. İNŞ bian once gecerde yavrunu rahatca emzırrsın.başta yöntemini bilmiyordum ve çok kötü yara oldu. resmen krmızı süt geliyor
iki gündür emziremiyorum hiç. geçer inşallahCok gecmiş olsun cnm. İNŞ bian once gecerde yavrunu rahatca emzırrsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?