benim goguslerim cok kotu olmusdu.kopacak gibi yarilmisdi.alayarak emzirdim.bi ay boyle oldu.kimseler olmadigind guguslerimi acip oyle uzanirdim.kizim acikip agladiginda bende alamaya baslardim:).ikinci cocuk olmasina ragmen cok cok kotu olmusdu ilkinden beterdi.Krem kullanmama ragmen 2 ay sonra anca alisti goguslerim. Hem aciyodu hem kaniyodu dediğin gibi. Ama emzirmezsen alismaz. Ben acisa da kanasa da hep emzirdim. Hatta bi kere bayginlik gecirdim O derece.
Ay atamadim linki. Bir cocugu annesimi bakıcısimi daha iyi tanir diye bir video vardı. .
ne kadar sürede etki eder tahminen. sütten kesmek istemiyorum. daha3 haftalık oğlum
Sagol canim bizimkide istahli masallah dun 2 saatte bir 150lik icince sasirdim daha olsa icicek ama sonra obez falan oluolar komsumuzunki oyleydi istedikce veriolardi sonuc obez dedi dr zayiflaticaksiniz sonrasi daha zor yani ufacik bebege diyet zor is bakalim d r umuz ne diyecek gfen ay hastane degistirmis baska dr a gdittik ama kendi dr umuz gibi olmadi bu ay bizde gittigi hastaneye gidicez o bi plan yapar simdlik kilomuz eskisi gibi fazla degil bana gore tabi 2 ay once saglik ocagi bizee mamayi azalticaksiniz dedi ustelik kutuda yazan kadar yemiodu o nedenle kutu arkadinada guvenmiorum dr da bakma o yazilara demisti saglikla buyusunlerde tek istegimiz o hepimizin
bi de insan o dönemde hiç geçmedün geceden beri oğlumu emziremiyorum. göğüslerimin ikisi de o kadar ağrıyor ki iç çamaşırı değse bile çok kötü acısı oluyor. kanama da çok var
o kadar içim sızlıyor ki ona mama verirken.
önerisi olan var mı şu kanama ve acı için
Emzirmezsen göğüs uçların alismaz bebiş de unutmasin emmeyi ilk zamanlar cok önemli. İnan bir çoğumuz ağlayarak emzirdik o dönemde.iki gündür emziremiyorum hiç. geçer inşallah
BENİM RESMEN KIRMIZI SÜT AKIYOR. O DERECEHANGİSİYMİŞ PEKİ CANIM.
AY YAVRUM KIYAMAM ÇOK KÜÇÜK.
CANIM SÜTÜNÜ SÜR UCUNA ÇOK İYİ GELİYOR.Bİ KREM VARDI ADINI UNUTTUM BEBEK EMİO..BEPANTOL ÇÜNKÜ YIKAMAN GEREKİYOR EMMEDEN ÖNCE.İNŞ.KIA SÜRER HEPİMİZİN YARA OLDU AMA EMZRDİK CAN YANA YANA SENN NASIL BİLMİORUM AMA
AYNEN OBEZ OLUO SONRA CANIM NE KADAR BEBEĞİN KİLOSU KAÇ.
GERÇİ DİŞ ÇIKARDIMI BİLMİORUM AMA OZAMAN ZATEN İŞTAHLARI KESİLİO YİYEMEZ ÇOCUK ÇOK
AŞIRI Bİ KİLOSU YOKSA DEVAM ET BENCE.
kan yutması kötü olmaz mıbi de insan o dönemde hiç geçme
Emzirmezsen göğüs uçların alismaz bebiş de unutmasin emmeyi ilk zamanlar cok önemli. İnan bir çoğumuz ağlayarak emzirdik o dönemde.
Ben emzirmiştim canım ya henüz cok küçük uzak kalmasın senden. Bi de dün gece yazmıştım okumuş muydun bilmiyorum da göğüs kalkanı alabilirsin emzirme sırası için de göğüs koruyucu.kan yutması kötü olmaz mı
Ben emzirmiştim canım ya henüz cok küçük uzak kalmasın senden. Bi de dün gece yazmıştım okumuş muydun bilmiyorum da göğüs kalkanı alabilirsin emzirme sırası için de göğüs koruyucu.
ya bence hemen bi doktora gitkanamam çok ama
Ya canım bukadar ilerlemeden nıye önlemını almadn. Kendınede bebişede ezıyet. Keske acımaya başlaynca kremlere kalkanlara başlasaydnkanamam çok ama
Ya kızlar sacma ama kızımın ilerde az kıllı olması için yapabilcegımız bişey varmı acaba:)) bunu cok merak edıyorum. Ben bu kıl tüy meselesınden cok sıkıldmya.
hemşireye sordum. zamanla geçer dedi. umursamadı yaniYa canım bukadar ilerlemeden nıye önlemını almadn. Kendınede bebişede ezıyet. Keske acımaya başlaynca kremlere kalkanlara başlasaydn
bitanem onu şimdiden dert etme ya :) daha minnak oYa kızlar sacma ama kızımın ilerde az kıllı olması için yapabilcegımız bişey varmı acaba:)) bunu cok merak edıyorum. Ben bu kıl tüy meselesınden cok sıkıldmya.
Yok canım oyle cok takmıyorumda. İlerde yapılıcak bişey varsa yapmak isterım kızım ilerde bol bol dua eder bana:))bitanem onu şimdiden dert etme ya :) daha minnak o
tekoloji glişti canım. o zamana kadar kolaylıklar çok olurYok canım oyle cok takmıyorumda. İlerde yapılıcak bişey varsa yapmak isterım kızım ilerde bol bol dua eder bana:))
canım ben cok cektim. sakın ihmal etme böyle bi şeyi sen mutlaka bi doktora git. Bi de iyi bi elektrikli göğüs pompası al ya da hastane tipi kirala. Gerekirse sag da ver sütünü. Gogsunde sütün birikirse gogsun sisip iltihap yapabilir. Ya da emzirmezsen sutun kesilebilir Allah korusun. Emzirmek onemli ama ciplak memeyle emzirmeye calisarak hem kendine hem bebege eziyet etmenin alemi yok. Emzirirken kalkan kullanmaya calis. Kalkani tutarsa bebek senin de canin yanmaz kanama da olmaz.kanamam çok ama
6 eczane dolandım kalkan bulamadım.canım ben cok cektim. sakın ihmal etme böyle bi şeyi sen mutlaka bi doktora git. Bi de iyi bi elektrikli göğüs pompası al ya da hastane tipi kirala. Gerekirse sag da ver sütünü. Gogsunde sütün birikirse gogsun sisip iltihap yapabilir. Ya da emzirmezsen sutun kesilebilir Allah korusun. Emzirmek onemli ama ciplak memeyle emzirmeye calisarak hem kendine hem bebege eziyet etmenin alemi yok. Emzirirken kalkan kullanmaya calis. Kalkani tutarsa bebek senin de canin yanmaz kanama da olmaz.
E bebekten sipariş verebilirsin ama pazartesi kargolanır6 eczane dolandım kalkan bulamadım.
slikon göğüs ucu da canımı acıttı
Tüh ya. Bi tanesi de getirtelim demedi mi canım ya? Insanlik kalmamış. Medikallerde belki olur ben ebebekten almıştım philips avent. Olmazsa internetten getirtirsin. Elektrikli pompayla sagip vermiştim ben. O emzirmek kadar acitmiyo.6 eczane dolandım kalkan bulamadım.
slikon göğüs ucu da canımı acıttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?