2014 Kasım Anneleri

Krem kullanmama ragmen 2 ay sonra anca alisti goguslerim. Hem aciyodu hem kaniyodu dediğin gibi. Ama emzirmezsen alismaz. Ben acisa da kanasa da hep emzirdim. Hatta bi kere bayginlik gecirdim O derece.
benim goguslerim cok kotu olmusdu.kopacak gibi yarilmisdi.alayarak emzirdim.bi ay boyle oldu.kimseler olmadigind guguslerimi acip oyle uzanirdim.kizim acikip agladiginda bende alamaya baslardim:).ikinci cocuk olmasina ragmen cok cok kotu olmusdu ilkinden beterdi.

Ay atamadim linki. Bir cocugu annesimi bakıcısimi daha iyi tanir diye bir video vardı. .

HANGİSİYMİŞ PEKİ CANIM.

ne kadar sürede etki eder tahminen. sütten kesmek istemiyorum. daha3 haftalık oğlum

AY YAVRUM KIYAMAM ÇOK KÜÇÜK.
CANIM SÜTÜNÜ SÜR UCUNA ÇOK İYİ GELİYOR.Bİ KREM VARDI ADINI UNUTTUM BEBEK EMİO..BEPANTOL ÇÜNKÜ YIKAMAN GEREKİYOR EMMEDEN ÖNCE.İNŞ.KIA SÜRER HEPİMİZİN YARA OLDU AMA EMZRDİK CAN YANA YANA SENN NASIL BİLMİORUM AMA

AYNEN OBEZ OLUO SONRA CANIM NE KADAR BEBEĞİN KİLOSU KAÇ.
GERÇİ DİŞ ÇIKARDIMI BİLMİORUM AMA OZAMAN ZATEN İŞTAHLARI KESİLİO YİYEMEZ ÇOCUK ÇOK
AŞIRI Bİ KİLOSU YOKSA DEVAM ET BENCE.

bi de insan o dönemde hiç geçme
iki gündür emziremiyorum hiç. geçer inşallah
Emzirmezsen göğüs uçların alismaz bebiş de unutmasin emmeyi ilk zamanlar cok önemli. İnan bir çoğumuz ağlayarak emzirdik o dönemde.

BENİM RESMEN KIRMIZI SÜT AKIYOR. O DERECE

Ya kızlar sacma ama kızımın ilerde az kıllı olması için yapabilcegımız bişey varmı acaba:)) bunu cok merak edıyorum. Ben bu kıl tüy meselesınden cok sıkıldmya.

Ya kızlar sacma ama kızımın ilerde az kıllı olması için yapabilcegımız bişey varmı acaba:)) bunu cok merak edıyorum. Ben bu kıl tüy meselesınden cok sıkıldmya.

BENİM DUYDUĞUM KARINCA YAĞI VARMIŞ SÜRÜLEBİLİRMİŞ AMA DOĞDUĞUNDA HEMEN Mİ SÜRÜLÜYO SONRALARDA FAYDA EDİOMU BİLMİORUM.

kanamam çok ama
canım ben cok cektim. sakın ihmal etme böyle bi şeyi sen mutlaka bi doktora git. Bi de iyi bi elektrikli göğüs pompası al ya da hastane tipi kirala. Gerekirse sag da ver sütünü. Gogsunde sütün birikirse gogsun sisip iltihap yapabilir. Ya da emzirmezsen sutun kesilebilir Allah korusun. Emzirmek onemli ama ciplak memeyle emzirmeye calisarak hem kendine hem bebege eziyet etmenin alemi yok. Emzirirken kalkan kullanmaya calis. Kalkani tutarsa bebek senin de canin yanmaz kanama da olmaz.

6 eczane dolandım kalkan bulamadım.
slikon göğüs ucu da canımı acıttı

6 eczane dolandım kalkan bulamadım.
slikon göğüs ucu da canımı acıttı
Tüh ya. Bi tanesi de getirtelim demedi mi canım ya? Insanlik kalmamış. Medikallerde belki olur ben ebebekten almıştım philips avent. Olmazsa internetten getirtirsin. Elektrikli pompayla sagip vermiştim ben. O emzirmek kadar acitmiyo.

Merhaba arkadaşlar..
Doktordan geldik bugün gitmiştik... Bebeğim 6 sında 7600 gramdı 25 gün sonra yani bugün 8200 olmuş.. Ayına göre kilosu az ortalama dedi doktor ama şüküe ek gıdaya başlayalı hızlı kilo almış.. Öncwden 2 ayda 600-700 gram alırdı bu 25 günde 600 gram almış... İnşallaH böyle devam eder toparlarız..
Dişlerimize baktı bişiler başlamış ama zamanı var daha hemen çıkmaz dedi..
Pipisindeki darlığı sordum geri geri itti hafif darlık var enfeksiyon yok düşünüyorsanız bu yaz sünnet olsun dedi yapışabilir dedi...
Kan ilacını ve d vitaminini ihmal etme 9. ayda kan tahliline bakıcaz dedi...
Ek gıda olarak en az 10 çeşit yiyo olması lazım kıyma felan kat çorbalarına kemik suyuyla yap dedi...
Keçi sütü de olsa ne inek sütü ne keçi sütü verme dedi yüzde 80 alerjen dedi.. Onun yerine yoğurt dedi..
Bizden haberler böyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…