2014 Kasım Anneleri

toplamni on.cesit gunluk mu canim masallahya İNşallah beninkide toparlar ama yemiyoko cok daha 7kilo bile degil

SuS kil tyy işinden bende nefret edyom buyuk ihtimal ondada olcak artk anali kiz
Canım e ebekten ben cok alışverış yaptım halada yapıyorum. Sorun yaşıcaını zannetmiyorm. Hatta bu hftaki ikinci kargom pztsı gelck
li epilasyon paketleri varsa onlara gideriz:)

Ii aksmlar kizlarr cok kotuyum 14 yasndaki yegenm oldu cook dua edin

Her hafta sonu sokakta düğün yapıyolar. Silah atıyolar. Fişekler patlatıyolar. Kızımı nereye yatırıcamı şaşırdm sesten yavrum uyuyamadı bir turlu. Nefret ettım şurdan sokakta düğünmu yapılırya burann adetide bu galiba. Yarında dvm ederse arayıp şikayet edıcem usanmadan edıcem.en kısa zamanda şu evı satıp burdan gtmek istıyorum. Her hafta aynı şeylerya

Kızlar çok acil nolur cvp verin oğlumu dün sünnet ettrdik şuan 6.5 aylık Doktor pipisi içeriye çok gömüktü zor bi ameliyat oldu dedi bi krem verdi ve pipiyi dışarı çıkarıp sürün dedi ama biz dışarı çıkaramıyoruz hem kanıyor hem çok ağlıyor sizler nasıl çıkardınız onu dışarıya ya nolur bana bi cvp verin çıkarmadan sürsek olmaz mı

Canim betnovate losyon fitokrem ve anestol Pomat bana çok iyi gelmişti ikisini karıştırıp sur göğüs Pedi kullanma hava almıyor iyilesmiyor pamuklu çamaşır kullan ve en etkili şey bu acının birgün geçeceğine inan ben 2.5 ay hergün ağladım neler denedim en son bu krem etkili oldu belkide geçeceği vardı dicem ama inanki kocaman yarilmisti artık kremi sürdüm sabah iyileşmeye başladığını gözümle gördüm ve her emzirme öncesi ve sonrası sütünü sür yumusatsin umarim hemen geçer

Cnm üstüne sürün şimdilik. Yarın dr u arayıp söylersin kanıyor diye.

aynen ben de ağlıyodum emzirirken. özellikle ilk alırken aldıktan sonra biraz alışıyodu. çıkarıp tekrar almak istediğinde oyun yapıyolar ya resmen minicik bebeğe bağırasım geliyodu. düzgün em diye mastit (süt tıkanıklığı) da oldu en son. ve ben baygınlık geçirine anladım :) tam emziriyodum gözlerim gitti anneme dedim al çocuğu bana bişey oluyo. ateşim yükseldi sonra bi titreme falan:) ay hatırlayınca bile kötü oldum.

kan yutması kötü olmaz mı
benim bebişde kan kusmuştu tabi acile koşmuştuk hemen. göğsümden dolayı olmuş işte. sormuştum doktora kanlı emzirmeye devam etmemim sakıncası var mı diye. doktor bişey olmaz emzirebilirsin hatta dayanabildiğin kadar emzir demişti.

Ii aksmlar kizlarr cok kotuyum 14 yasndaki yegenm oldu cook dua edin
Kaza falan mı? Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inş.

Biz 45 gunlukken sünnet ettirdik. Antibiyotikli bi merhem vermişti doktor ayni tarif ettiginiz seklide sürün demisti. Bizde kanama olmadı. Bi doktora hastaneye gidin isterseniz canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…