- 21 Nisan 2015
- 1.982
- 984
- 38
internetten bişey almam. sütten ağzım yandı bi kereE bebekten sipariş verebilirsin ama pazartesi kargolanır
medikallere bakıyımTüh ya. Bi tanesi de getirtelim demedi mi canım ya? Insanlik kalmamış. Medikallerde belki olur ben ebebekten almıştım philips avent. Olmazsa internetten getirtirsin. Elektrikli pompayla sagip vermiştim ben. O emzirmek kadar acitmiyo.
Canım e ebekten ben cok alışverış yaptım halada yapıyorum. Sorun yaşıcaını zannetmiyorm. Hatta bu hftaki ikinci kargom pztsı gelckinternetten bişey almam. sütten ağzım yandı bi kere
toplamni on.cesit gunluk mu canim masallahya İNşallah beninkide toparlar ama yemiyoko cok daha 7kilo bile degilMerhaba arkadaşlar..
Doktordan geldik bugün gitmiştik... Bebeğim 6 sında 7600 gramdı 25 gün sonra yani bugün 8200 olmuş.. Ayına göre kilosu az ortalama dedi doktor ama şüküe ek gıdaya başlayalı hızlı kilo almış.. Öncwden 2 ayda 600-700 gram alırdı bu 25 günde 600 gram almış... İnşallaH böyle devam eder toparlarız..
Dişlerimize baktı bişiler başlamış ama zamanı var daha hemen çıkmaz dedi..
Pipisindeki darlığı sordum geri geri itti hafif darlık var enfeksiyon yok düşünüyorsanız bu yaz sünnet olsun dedi yapışabilir dedi...
Kan ilacını ve d vitaminini ihmal etme 9. ayda kan tahliline bakıcaz dedi...
Ek gıda olarak en az 10 çeşit yiyo olması lazım kıyma felan kat çorbalarına kemik suyuyla yap dedi...
Keçi sütü de olsa ne inek sütü ne keçi sütü verme dedi yüzde 80 alerjen dedi.. Onun yerine yoğurt dedi..
Bizden haberler böyle..
li epilasyon paketleri varsa onlara gideriz:)Canım e ebekten ben cok alışverış yaptım halada yapıyorum. Sorun yaşıcaını zannetmiyorm. Hatta bu hftaki ikinci kargom pztsı gelck
yeminliyim benCanım e ebekten ben cok alışverış yaptım halada yapıyorum. Sorun yaşıcaını zannetmiyorm. Hatta bu hftaki ikinci kargom pztsı gelck
ayy kıyamam yaa basiniZ sagolsun kaza falanmiIi aksmlar kizlarr cok kotuyum 14 yasndaki yegenm oldu cook dua edin
Allah sabir versin başınız sağolsun canımIi aksmlar kizlarr cok kotuyum 14 yasndaki yegenm oldu cook dua edin
Ay yvrumya. Başını sagolsun canım. Rabbım sabır versinIi aksmlar kizlarr cok kotuyum 14 yasndaki yegenm oldu cook dua edin
Çok zor Allahım anne babasına sabır versinIi aksmlar kizlarr cok kotuyum 14 yasndaki yegenm oldu cook dua edin
Canim betnovate losyon fitokrem ve anestol Pomat bana çok iyi gelmişti ikisini karıştırıp sur göğüs Pedi kullanma hava almıyor iyilesmiyor pamuklu çamaşır kullan ve en etkili şey bu acının birgün geçeceğine inan ben 2.5 ay hergün ağladım neler denedim en son bu krem etkili oldu belkide geçeceği vardı dicem ama inanki kocaman yarilmisti artık kremi sürdüm sabah iyileşmeye başladığını gözümle gördüm ve her emzirme öncesi ve sonrası sütünü sür yumusatsin umarim hemen geçerdün geceden beri oğlumu emziremiyorum. göğüslerimin ikisi de o kadar ağrıyor ki iç çamaşırı değse bile çok kötü acısı oluyor. kanama da çok var
o kadar içim sızlıyor ki ona mama verirken.
önerisi olan var mı şu kanama ve acı için
Cnm üstüne sürün şimdilik. Yarın dr u arayıp söylersin kanıyor diye.Kızlar çok acil nolur cvp verin oğlumu dün sünnet ettrdik şuan 6.5 aylık Doktor pipisi içeriye çok gömüktü zor bi ameliyat oldu dedi bi krem verdi ve pipiyi dışarı çıkarıp sürün dedi ama biz dışarı çıkaramıyoruz hem kanıyor hem çok ağlıyor sizler nasıl çıkardınız onu dışarıya ya nolur bana bi cvp verin çıkarmadan sürsek olmaz mı
Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin.Ii aksmlar kizlarr cok kotuyum 14 yasndaki yegenm oldu cook dua edin
aynen ben de ağlıyodum emzirirken. özellikle ilk alırken aldıktan sonra biraz alışıyodu. çıkarıp tekrar almak istediğinde oyun yapıyolar ya resmen minicik bebeğe bağırasım geliyodu. düzgün em diyebenim goguslerim cok kotu olmusdu.kopacak gibi yarilmisdi.alayarak emzirdim.bi ay boyle oldu.kimseler olmadigind guguslerimi acip oyle uzanirdim.kizim acikip agladiginda bende alamaya baslardim:).ikinci cocuk olmasina ragmen cok cok kotu olmusdu ilkinden beterdi.
benim bebişde kan kusmuştu tabi acile koşmuştuk hemen. göğsümden dolayı olmuş işte. sormuştum doktora kanlı emzirmeye devam etmemim sakıncası var mı diye. doktor bişey olmaz emzirebilirsin hatta dayanabildiğin kadar emzir demişti.kan yutması kötü olmaz mı
Kaza falan mı? Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inş.Ii aksmlar kizlarr cok kotuyum 14 yasndaki yegenm oldu cook dua edin
Kızlar çok acil nolur cvp verin oğlumu dün sünnet ettrdik şuan 6.5 aylık Doktor pipisi içeriye çok gömüktü zor bi ameliyat oldu dedi bi krem verdi ve pipiyi dışarı çıkarıp sürün dedi ama biz dışarı çıkaramıyoruz hem kanıyor hem çok ağlıyor sizler nasıl çıkardınız onu dışarıya ya nolur bana bi cvp verin çıkarmadan sürsek olmaz mı
Biz 45 gunlukken sünnet ettirdik. Antibiyotikli bi merhem vermişti doktor ayni tarif ettiginiz seklide sürün demisti. Bizde kanama olmadı. Bi doktora hastaneye gidin isterseniz canım.Kızlar çok acil nolur cvp verin oğlumu dün sünnet ettrdik şuan 6.5 aylık Doktor pipisi içeriye çok gömüktü zor bi ameliyat oldu dedi bi krem verdi ve pipiyi dışarı çıkarıp sürün dedi ama biz dışarı çıkaramıyoruz hem kanıyor hem çok ağlıyor sizler nasıl çıkardınız onu dışarıya ya nolur bana bi cvp verin çıkarmadan sürsek olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?