Ii aksmlar kizlarr cok kotuyum 14 yasndaki yegenm oldu cook dua edin
Bızım babamız salı gunu ızınlı. Malum gezmek için o günü beklıyoruz. Kızım izin verırse temizlik yapıcamda hiç canm istemıyoya. Ya bırde dun ne düşündüm. Kızımla salı günleri hariç hiç ailecek yemekler yıyemıcez bişeyler yapamıcaz. Sadece benmle olcakGunaydinlar annisler babamız sabah erken ıse gıttı bız oglumla evdeyız gıbı gorunuyo bugunde hava da guzel gıbı gezmek hıc fena olmazdı aslında dur bakalım gun bıtmedı babamız dusunup bıraz erken gelse pek sanmıyorum ama umut dunyası ıste
canım bnde aynı durumdayım valla esım gec gelıo erken gıdıyo aksam geldgınde oglum uyumus oluyo genelde sadece gece aglayınca kalkıyo hemn sarılıyo ogluşumuza oyle goruncede cok uzuluyorum ama yapacak bırsey yok malesefBızım babamız salı gunu ızınlı. Malum gezmek için o günü beklıyoruz. Kızım izin verırse temizlik yapıcamda hiç canm istemıyoya. Ya bırde dun ne düşündüm. Kızımla salı günleri hariç hiç ailecek yemekler yıyemıcez bişeyler yapamıcaz. Sadece benmle olcak
Benımkıde sabah 5 10 dk vakıt gecırıyo. Allahtan bır hafta erken bır hafta gec gıdıyo e bızım cadıda cogunlukla 7 de kalkıyo o ara yatagımıza alıyorum babasının saclarını cekmeye baslaynca mecbur uyanıyo.canım bnde aynı durumdayım valla esım gec gelıo erken gıdıyo aksam geldgınde oglum uyumus oluyo genelde sadece gece aglayınca kalkıyo hemn sarılıyo ogluşumuza oyle goruncede cok uzuluyorum ama yapacak bırsey yok malesef
Allah rahmet eylesin.kabri nurla dolsun.basiniz sagolsun.Allah anasina babasina sabir versin.Ii aksmlar kizlarr cok kotuyum 14 yasndaki yegenm oldu cook dua edin
Sagolun kizlar mevlam hic kimseye evlat acisi vermesin cook zor ablama igne ustune igne yapiliyo haziranin 3dede ailecej umreye gideceklerdi hem hafizdi yegenim okadar guzeldiki anlatamm
bende 2013de bebeyimi kaybetdim.o kucucukdu bir hafta yasadi.ama acisi hala yureyimi dagliyor.cocuk olumlerini duydukca hep ogune donuyorum.onu koruyamadigim icin kendimi hic affedemiyorum.
Hemen etki eder her emzirmeden sonra sürün. Emzırneden öncede göğüs ucu silin.ne kadar sürede etki eder tahminen. sütten kesmek istemiyorum. daha3 haftalık oğlum
Cnm ona alıştılar artık benimki sürekli donerek emekliyor. Bizim ki lerin emekleme tarzı bu oldu. Yani anlayacağın işin kolayını buldular:)Benimkide oyle yapiyo ama onu emeklemeden saymiyodum ben bildigimiz emeklemeyi bekliyorum ne zaman yapicak acaba
geçmiş olsun canım nasıl çıkar ki içten dışa bilmiyorum bizim çıkıktı sen yine çıkarmadan sür ama kanama devam edrse doktora gösterin nasıl süreceğinizi göstersin. inşallah 1 haftaya geçiyor zaten o zamana kadar zor oluyor azıcık Allah yardımcın olsunKızlar çok acil nolur cvp verin oğlumu dün sünnet ettrdik şuan 6.5 aylık Doktor pipisi içeriye çok gömüktü zor bi ameliyat oldu dedi bi krem verdi ve pipiyi dışarı çıkarıp sürün dedi ama biz dışarı çıkaramıyoruz hem kanıyor hem çok ağlıyor sizler nasıl çıkardınız onu dışarıya ya nolur bana bi cvp verin çıkarmadan sürsek olmaz mı
Ah yavrum ya. Allah im sabir versin size. Nasıl buyuk bir aci nasıl... Anne olunca daha iyi anlıyor insan. Mevlam sabir yagdirsinSagolun kizlar mevlam hic kimseye evlat acisi vermesin cook zor ablama igne ustune igne yapiliyo haziranin 3dede ailecej umreye gideceklerdi hem hafizdi yegenim okadar guzeldiki anlatamm trafik kazasi gecrdi
Bazi bebeklerde oluyor öyle özellikle tombik bebeklerde gömülüyo onu dışarı masajla cikarman gerek diye biliyorum daha iyilesmedigi icin kanama da olucaktir doktora bi sorarsin ama sanirin bi süre cekecek bunu yavrucagizKızlar çok acil nolur cvp verin oğlumu dün sünnet ettrdik şuan 6.5 aylık Doktor pipisi içeriye çok gömüktü zor bi ameliyat oldu dedi bi krem verdi ve pipiyi dışarı çıkarıp sürün dedi ama biz dışarı çıkaramıyoruz hem kanıyor hem çok ağlıyor sizler nasıl çıkardınız onu dışarıya ya nolur bana bi cvp verin çıkarmadan sürsek olmaz mı
Mekanı cennet olsunIi aksmlar kizlarr cok kotuyum 14 yasndaki yegenm oldu cook dua edin
gunaydınnn melek yavruların melek annelerı nasılısnzzzzz
bebekoslar emeklemeye baslamısss allahm yerım onlarn paytak emekleyen totolarnı kıvıra kıvıra surunuolardr bnm kızım daha emeklemıo bnde fırsat vermıorm yere pek koydurmuorm anneme yerden toz mıkrop kapcak dıe sanrm yanlıs yapıorm gercı carsaf serıorz ama ne bılım cok pımpırıgım sanrm bundan snra her gun koydurım yere yoksa cocuk 5 yasına kadr yurumeyecek
canım ben hındıstan cevızı yagının pomadını kullandm ecz. satılıo adını anımsaymadm suan eve gdnce soylerm bebekler ıcın ozel suruosun hatta bebek onun uzernden eme bılıo hıc bır yan etkısı yok yıkamana gerek kalmıo bnmde yara olmustu 1 haftaya gectı bıda da sorun yasamadm dıe hatrlıormkucucuk bı tup 25 tl y dı ama zaten bn yarsnıbıle kullanmadm haylı haylı yetmıstı... allah bagıslasn evladnı saglıkla buyut
bnm kızda gecen ay hastaydı cok oksuruodu genız akıntısı vardı valla 20 gun cıvarı surdu leylakcm
uzun sürmüş cnm. Hangi ilaçları kullandıN. Asist balgam söktürücü verdi bize doktor . Zyrtec oral damla birde p editor surup verdi siz ne kullandiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?