2014 Kasım Anneleri

Gunaydinlar annisler babamız sabah erken ıse gıttı bız oglumla evdeyız gıbı gorunuyo bugunde hava da guzel gıbı gezmek hıc fena olmazdı aslında dur bakalım gun bıtmedı babamız dusunup bıraz erken gelse pek sanmıyorum ama umut dunyası ıste

Kızıma dun patates havuc kabak corba yapmıştm. Fazla yapmışım biraz bugunde yedırsem bişey olurmu kıxlarya

Bızım babamız salı gunu ızınlı. Malum gezmek için o günü beklıyoruz. Kızım izin verırse temizlik yapıcamda hiç canm istemıyoya. Ya bırde dun ne düşündüm. Kızımla salı günleri hariç hiç ailecek yemekler yıyemıcez bişeyler yapamıcaz. Sadece benmle olcak

canım bnde aynı durumdayım valla esım gec gelıo erken gıdıyo aksam geldgınde oglum uyumus oluyo genelde sadece gece aglayınca kalkıyo hemn sarılıyo ogluşumuza oyle goruncede cok uzuluyorum ama yapacak bırsey yok malesef

Benımkıde sabah 5 10 dk vakıt gecırıyo. Allahtan bır hafta erken bır hafta gec gıdıyo e bızım cadıda cogunlukla 7 de kalkıyo o ara yatagımıza alıyorum babasının saclarını cekmeye baslaynca mecbur uyanıyo.

Sagolun kizlar mevlam hic kimseye evlat acisi vermesin cook zor ablama igne ustune igne yapiliyo haziranin 3dede ailecej umreye gideceklerdi hem hafizdi yegenim okadar guzeldiki anlatamm trafik kazasi gecrdi

kizimin bu sabahdan ateslenmisdi.simdi olcdum 38 olmus.hala ilac vermedim.sabahdan beri cok huzursuz.on disleri kabarmis ama oyle cok diil.ama sag kopek disi iyice kabarmis.bembeyaz gozukuyor. once kopek disini cikara bilirmi? gerci arkadasimin kizi once ust dislerini cikardi.off buyuk kizimi anneme yolladim ikisiyle bas edemedim.kizima parka gideriz diye soz vermistim.

geçmiş olsun canım nasıl çıkar ki içten dışa bilmiyorum bizim çıkıktı sen yine çıkarmadan sür ama kanama devam edrse doktora gösterin nasıl süreceğinizi göstersin. inşallah 1 haftaya geçiyor zaten o zamana kadar zor oluyor azıcık Allah yardımcın olsun

Valla diyorum ki niye evlendim acaba rahat battı bana galiba çok güzel bi evlat verdi Rabbim şükürler olsun ama hayati boyle bi basıma sirtlanacagimi hic düşünmedim hayatin bahaneleri için erteledigim her gün ömrümden gidiyor

Sagolun kizlar mevlam hic kimseye evlat acisi vermesin cook zor ablama igne ustune igne yapiliyo haziranin 3dede ailecej umreye gideceklerdi hem hafizdi yegenim okadar guzeldiki anlatamm trafik kazasi gecrdi
Ah yavrum ya. Allah im sabir versin size. Nasıl buyuk bir aci nasıl... Anne olunca daha iyi anlıyor insan. Mevlam sabir yagdirsin

Bazi bebeklerde oluyor öyle özellikle tombik bebeklerde gömülüyo onu dışarı masajla cikarman gerek diye biliyorum daha iyilesmedigi icin kanama da olucaktir doktora bi sorarsin ama sanirin bi süre cekecek bunu yavrucagiz geçmiş olsun

Aminnn isin kotusu ablamlr malatyada otruyo ben gidemdm annemlr gelme diyo burasi sana gore degil ne yer var cocugu yatrack ne sessizllik nede bi corba yapabilirsn cocuga benimkide zerre sesde uyumaz deli gibi aglr sesde emmiyrda biraz sakinlessin gelen giden oyle gidecm esimde gondermem diyr zaten biraz daha bekle diyr burda daha kotyum 3 gun ise gitmedi esim cocugu kucagima bile alamyrm dunden bugune biraz daha iyiyim oglum oyle gozume bakiyr guldurmm icin ama yapamyrm elimde degil cok dua edin kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…