2014 Kasım Anneleri

Allah yardımcınız olsun melek oldu gitti maşallah hafız olmak ne güzel seni çok iyi anlıyorum aklın orda ablanla olmak istyosun inş tez zamanda gidersin gurbetlik

Peki pipisini dışarı çıkarabildiniz mi sürmek için canm yarın gitcz Dr a inşallahh

Dr ben biraz dışarı çıkardım ama sizin de daha çıkarıp sürmenz lazım dedi ama yapamadık etrafına sürüyoruz inş iyi olur canım çok sağol

Aslında bizimki Tombik değil hatta boyuna göre zayıf bile bilmiyorumki dikişli olmasa uğraşıcaz biraz ama şimdi bi zarar veririz diye de korkuyoruz

Ayyy Allahim hayatin gercegi Rabbim ablana esine sabirlar versin hepinize ne buyuk ve zor bi sinav ne kadar aci ben bile agladim burda okudum mahvoldum cok uzuldum anne olduktan sonra cok daha iyi anladim evladin ne demek oldugunu ayyy cok zor ya cok kotu oldum
Hicbisey bizim degil hepsi emanet bunun bilincine varabilsek bu kadar uzulmiycez ama olmuyo iste bende cok korkuyorum Rabbim evlat acisi gostermesin ve bu aciyi cekenlerin obur dunyada mukafati cok buyk bence cok aci cok zor bi sinav cunku

Kilosu gayet iyi benimki yedi aya on gun kaldi 7300 gr
Sen kilo almasi icin ayrica biseymi verdin tarif varsa banada yazarmisin

Ne için aldn canım onu

Ya kızlar sütüm ciddi azaldı gogsum dolmuyo artık. Ve sagmıyorum. Saganlarda süt artması oldumu ona göre sağmaya başlım ve ne sıklıkta sagıyosunuz. Onceden gun içinde azda olsa sızlar dolardı. Şimdi oda yok duzgunde beslenıyorum. Ama azaldgını hissedıyorum.

Kizlar bebislernz,artk gnduz,nevkdr aralikla uyuyo bbenm kizm iki gndr bir kez oglen uykusna yatti sonrada 4 saat snra 10dk uyudu kalkti normalde uc satte bir uyuyodu sizdede degstimi biranda bukdr acilnca uyku arasi garpsedmde gerci buara duzennmz yok saat basi aykta ondanda olablr.s

Aynı durum bizde de. Çok güzeldi uykusu bi kaç gündür diş mi atak mı bilmiyorum 10 dk da bir uyanıyor. Yatağına koyardim uyurdu şimdi sallayinca bile uyumuyor. Çok yoruyor beni.

Aynı durum bizde de. Çok güzeldi uykusu bi kaç gündür diş mi atak mı bilmiyorum 10 dk da bir uyanıyor. Yatağına koyardim uyurdu şimdi sallayinca bile uyumuyor. Çok yoruyor beni.
biZd rahat bir aydr boyle atak degil diste yok ne bilmiyorm.s dra gtcez sorcm yarin İnşallah

Canım benımkı bır ıkı haftadır oyleydı Gün içinde bır kere cok kısa uyumaya başlamıştı. Ki normalde ıkı yada uç saatte bır 40 dk falan uyurdu. Çok şükür iki gundur normale dondu. Arada oyle degışmeler oluyo. Bazen emmek istememenbazen tek memede emme uyumama hep farklı bişeyler çıkıyo

aynen oyle keyiflerne gtcez artk napalim:)

biZd rahat bir aydr boyle atak degil diste yok ne bilmiyorm.s dra gtcez sorcm yarin İnşallah
Bizde böyleyiz ya 1 aydır uykuya hasret kaldımm resmn artk bünyem dayanmyor atak dedim yok diş dedim yok valla dr götrcem artkbi derdi var ama nedir bulamdım:-( uykusuzluktan başım dönüyor artk gündüzleri oyy

Bizde böyleyiz ya 1 aydır uykuya hasret kaldımm resmn artk bünyem dayanmyor atak dedim yok diş dedim yok valla dr götrcem artkbi derdi var ama nedir bulamdım:-( uykusuzluktan başım dönüyor artk gündüzleri oyy
Öyle olunca sinir basıyor mu. Şahsen benim kız sürekli kucak istiyor eé uykuda yok . Günde 1 kere uyuyor kalan süre hep yanındayim. Zor sabır ediyorum

Öyle olunca sinir basıyor mu. Şahsen benim kız sürekli kucak istiyor eé uykuda yok . Günde 1 kere uyuyor kalan süre hep yanındayim. Zor sabır ediyorum
canim benede gtcem dra senle aynidertten muzdariptik soylemistin yarim saate uyaniyo artk gucum kalmiuo benimde onceden gundZ uyurdu yatar ona uyum saglardim oda yok acmi sikintisi mi var bilmiuorukiyanina aliyoru benle yatsinuyut diye artik heruerim tutuldu kipir kipir iyurken bile elimi burktum yatakta düşün bi saga bi sola çevirmekten Allahim.kolaylik guc kuvvet versin İnşallah hepimize

Sinirlnemk istemiyorum sakin davraniyorum guyaa ama hissediyordur kesin ya haftada biriki gun uyusa dzgn onada raziyim dinlenrdim ev isinii unuttum
toz alcak takadim kalmıyor

Sinirlnemk istemiyorum sakin davraniyorum guyaa ama hissediyordur kesin ya haftada biriki gun uyusa dzgn onada raziyim dinlenrdim ev isinii unuttum

toz alcak takadim kalmıyor
Biz de ayni durumdayız kesinlikle gece uykusu yok gece 1 de uyudu 3 den beri ayakta gündüz mızmız ne yerde duruyor ne kucakta sürekli başbaşa ilgilenmekten sinirlerin alt üst bir iki saat de olsa bakacak biri olsa bi yakının falan o da yok baba zaten aksam geç gelir sabah gidr nasıl dayancam bilmiyorum

toplamni on.cesit gunluk mu canim masallahya İNşallah beninkide toparlar ama yemiyoko cok daha 7kilo bile degil

Günlük demedi canım sanırım yani ek gıda çeşidi olarak en az 10 çeşit yemesi lazım ki kivi, çilek süt bal hariç nerdeyse herşeyden yiyebilir dedi...

Ii aksmlar kizlarr cok kotuyum 14 yasndaki yegenm oldu cook dua edin

Canım Bebeğim olunca çok daha iyi anladım evlat acısı nedir daha derinden hissedebiliyorum.. Allah sabırların en büyüğünü versin içim cız etti... Rabbim cennetinde saklasın.. Melek gitmiş zaten...

Kilosu gayet iyi benimki yedi aya on gun kaldi 7300 gr
Sen kilo almasi icin ayrica biseymi verdin tarif varsa banada yazarmisin

Ya doktor işte persentil tablosu felan var ya oraya göre bakıyor sanırım orda bi şey var boyuyla kiloyu hemen çakıştırıyor bişiler ediyor : ) Ortalama gidiyor dedi ama bana en azından hızlı kilo almaya başlaması sevindirdi.. Yok canım öyle ekstra bişi yapmadım ek gıdaya tam düzenli geçtik geçeli 25 gün oldu işte güzel yaramış ek gıdalar.. Bir de un-irmik kavurup cam kavanozda saklıyorum ya ondan katabileceklerime hep katıyorum öyle yediriyorum güzel besleyici kilo aldırıyor diye biliyorum bir de tavuk suyu et suyu felan çorbalarını öyle yapmaya gayret ediyorum.. Bizim tarif topiğimize de bakabilirsin..

Canım benim bebiş 3 saat ayakta kaldım mı muhakkak uykusu geliyor bazen 15 dk bazen yarım saat bazen de 1-1,5 saat uyuyor böyle böyle akşamı buluyoruz ama mesela dün inat etti 3 ten akşam 8 e kadar hiç uyumadı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…