- 26 Mayıs 2015
- 4.989
- 5.513
- 158
- 34
Allah yardımcınız olsun melek oldu gitti maşallah hafız olmak ne güzel seni çok iyi anlıyorum aklın orda ablanla olmak istyosun inş tez zamanda gidersin gurbetlikAminnn isin kotusu ablamlr malatyada otruyo ben gidemdm annemlr gelme diyo burasi sana gore degil ne yer var cocugu yatrack ne sessizllik nede bi corba yapabilirsn cocuga benimkide zerre sesde uyumaz deli gibi aglr sesde emmiyrda biraz sakinlessin gelen giden oyle gidecm esimde gondermem diyr zaten biraz daha bekle diyr burda daha kotyum 3 gun ise gitmedi esim cocugu kucagima bile alamyrm dunden bugune biraz daha iyiyim oglum oyle gozume bakiyr guldurmm icin ama yapamyrm elimde degil cok dua edin kizlar
Dr ben biraz dışarı çıkardım ama sizin de daha çıkarıp sürmenz lazım dedi ama yapamadık etrafına sürüyoruz inş iyi olur canım çok sağolgeçmiş olsun canım nasıl çıkar ki içten dışa bilmiyorum bizim çıkıktı sen yine çıkarmadan sür ama kanama devam edrse doktora gösterin nasıl süreceğinizi göstersin. inşallah 1 haftaya geçiyor zaten o zamana kadar zor oluyor azıcık Allah yardımcın olsun
Aslında bizimki Tombik değil hatta boyuna göre zayıf bile bilmiyorumki dikişli olmasa uğraşıcaz biraz ama şimdi bi zarar veririz diye de korkuyoruzBazi bebeklerde oluyor öyle özellikle tombik bebeklerde gömülüyo onu dışarı masajla cikarman gerek diye biliyorum daha iyilesmedigi icin kanama da olucaktir doktora bi sorarsin ama sanirin bi süre cekecek bunu yavrucagizgeçmiş olsun
Ayyy Allahim hayatin gercegi Rabbim ablana esine sabirlar versin hepinize ne buyuk ve zor bi sinav ne kadar aci ben bile agladim burda okudum mahvoldum cok uzuldum anne olduktan sonra cok daha iyi anladim evladin ne demek oldugunu ayyy cok zor ya cok kotu oldumAminnn isin kotusu ablamlr malatyada otruyo ben gidemdm annemlr gelme diyo burasi sana gore degil ne yer var cocugu yatrack ne sessizllik nede bi corba yapabilirsn cocuga benimkide zerre sesde uyumaz deli gibi aglr sesde emmiyrda biraz sakinlessin gelen giden oyle gidecm esimde gondermem diyr zaten biraz daha bekle diyr burda daha kotyum 3 gun ise gitmedi esim cocugu kucagima bile alamyrm dunden bugune biraz daha iyiyim oglum oyle gozume bakiyr guldurmm icin ama yapamyrm elimde degil cok dua edin kizlar
Kilosu gayet iyi benimki yedi aya on gun kaldi 7300 grMerhaba arkadaşlar..
Doktordan geldik bugün gitmiştik... Bebeğim 6 sında 7600 gramdı 25 gün sonra yani bugün 8200 olmuş.. Ayına göre kilosu az ortalama dedi doktor ama şüküe ek gıdaya başlayalı hızlı kilo almış.. Öncwden 2 ayda 600-700 gram alırdı bu 25 günde 600 gram almış... İnşallaH böyle devam eder toparlarız..
Dişlerimize baktı bişiler başlamış ama zamanı var daha hemen çıkmaz dedi..
Pipisindeki darlığı sordum geri geri itti hafif darlık var enfeksiyon yok düşünüyorsanız bu yaz sünnet olsun dedi yapışabilir dedi...
Kan ilacını ve d vitaminini ihmal etme 9. ayda kan tahliline bakıcaz dedi...
Ek gıda olarak en az 10 çeşit yiyo olması lazım kıyma felan kat çorbalarına kemik suyuyla yap dedi...
Keçi sütü de olsa ne inek sütü ne keçi sütü verme dedi yüzde 80 alerjen dedi.. Onun yerine yoğurt dedi..
Bizden haberler böyle..
Allah gani gani rahmet etsin. Ailesine sabırlar versinIi aksmlar kizlarr cok kotuyum 14 yasndaki yegenm oldu cook dua edin
Ne için aldn canım onuARKADAŞLAR MERYEM ANA ELİ OTU GİTTİGİDİYOR SANAL PAZAR VE SAHİBİNDEN . COM DA SATILIYOR. İNDİRİMDEYDİ BEN GİTTİGİDİYORDAN ALDIM. AKTARLARDA VE BİR ÇOK YERDE ARAŞTIRDIM BULAMADIM. BULDUKLARIM DA HEM DAHA PAHALI HEMDE AÇIK TORBA İÇERİSİNDE HİJYENİK OLMAYAN ÜRÜNLERDİ. 19.99 TL YE ALDIM.
Aynı durum bizde de. Çok güzeldi uykusu bi kaç gündür diş mi atak mı bilmiyorum 10 dk da bir uyanıyor. Yatağına koyardim uyurdu şimdi sallayinca bile uyumuyor. Çok yoruyor beni.Kizlar bebislernz,artk gnduz,nevkdr aralikla uyuyo bbenm kizm iki gndr bir kez oglen uykusna yatti sonrada 4 saat snra 10dk uyudu kalkti normalde uc satte bir uyuyodu sizdede degstimi biranda bukdr acilnca uyku arasi garpsedmde gerci buara duzennmz yok saat basi aykta ondanda olablr.s
biZd rahat bir aydr boyle atak degil diste yok ne bilmiyorm.s dra gtcez sorcm yarin İnşallahAynı durum bizde de. Çok güzeldi uykusu bi kaç gündür diş mi atak mı bilmiyorum 10 dk da bir uyanıyor. Yatağına koyardim uyurdu şimdi sallayinca bile uyumuyor. Çok yoruyor beni.
Canım benımkı bır ıkı haftadır oyleydı Gün içinde bır kere cok kısa uyumaya başlamıştı. Ki normalde ıkı yada uç saatte bır 40 dk falan uyurdu. Çok şükür iki gundur normale dondu. Arada oyle degışmeler oluyo. Bazen emmek istememenbazen tek memede emme uyumama hep farklı bişeyler çıkıyoKizlar bebislernz,artk gnduz,nevkdr aralikla uyuyo bbenm kizm iki gndr bir kez oglen uykusna yatti sonrada 4 saat snra 10dk uyudu kalkti normalde uc satte bir uyuyodu sizdede degstimi biranda bukdr acilnca uyku arasi garpsedmde gerci buara duzennmz yok saat basi aykta ondanda olablr.s
aynen oyle keyiflerne gtcez artk napalim:)Canım benımkı bır ıkı haftadır oyleydı Gün içinde bır kere cok kısa uyumaya başlamıştı. Ki normalde ıkı yada uç saatte bır 40 dk falan uyurdu. Çok şükür iki gundur normale dondu. Arada oyle degışmeler oluyo. Bazen emmek istememenbazen tek memede emme uyumama hep farklı bişeyler çıkıyo
Bizde böyleyiz ya 1 aydır uykuya hasret kaldımm resmn artk bünyem dayanmyor atak dedim yok diş dedim yok valla dr götrcem artkbi derdi var ama nedir bulamdım:-( uykusuzluktan başım dönüyor artk gündüzleri oyybiZd rahat bir aydr boyle atak degil diste yok ne bilmiyorm.s dra gtcez sorcm yarin İnşallah
Öyle olunca sinir basıyor mu. Şahsen benim kız sürekli kucak istiyor eé uykuda yok . Günde 1 kere uyuyor kalan süre hep yanındayim. Zor sabır ediyorumBizde böyleyiz ya 1 aydır uykuya hasret kaldımm resmn artk bünyem dayanmyor atak dedim yok diş dedim yok valla dr götrcem artkbi derdi var ama nedir bulamdım:-( uykusuzluktan başım dönüyor artk gündüzleri oyy
Bizde böyleyiz ya 1 aydır uykuya hasret kaldımm resmn artk bünyem dayanmyor atak dedim yok diş dedim yok valla dr götrcem artkbi derdi var ama nedir bulamdım:-( uykusuzluktan başım dönüyor artk gündüzleri oyy
canim benede gtcem dra senle aynidertten muzdariptik soylemistin yarim saate uyaniyo artk gucum kalmiuo benimde onceden gundZ uyurdu yatar ona uyum saglardim oda yok acmi sikintisi mi var bilmiuorukiÖyle olunca sinir basıyor mu. Şahsen benim kız sürekli kucak istiyor eé uykuda yok . Günde 1 kere uyuyor kalan süre hep yanındayim. Zor sabır ediyorum
toz alcak takadim kalmıyorÖyle olunca sinir basıyor mu. Şahsen benim kız sürekli kucak istiyor eé uykuda yok . Günde 1 kere uyuyor kalan süre hep yanındayim. Zor sabır ediyorum
Biz de ayni durumdayız kesinlikle gece uykusu yok gece 1 de uyudu 3 den beri ayakta gündüz mızmız ne yerde duruyor ne kucakta sürekli başbaşa ilgilenmekten sinirlerin alt üst bir iki saat de olsa bakacak biri olsa bi yakının falan o da yok baba zaten aksam geç gelir sabah gidr nasıl dayancam bilmiyorumSinirlnemk istemiyorum sakin davraniyorum guyaa ama hissediyordur kesin ya haftada biriki gun uyusa dzgn onada raziyim dinlenrdim ev isinii unuttum
toz alcak takadim kalmıyor
toplamni on.cesit gunluk mu canim masallahya İNşallah beninkide toparlar ama yemiyoko cok daha 7kilo bile degil
Ii aksmlar kizlarr cok kotuyum 14 yasndaki yegenm oldu cook dua edin
Kilosu gayet iyi benimki yedi aya on gun kaldi 7300 gr
Sen kilo almasi icin ayrica biseymi verdin tarif varsa banada yazarmisin
Kizlar bebislernz,artk gnduz,nevkdr aralikla uyuyo bbenm kizm iki gndr bir kez oglen uykusna yatti sonrada 4 saat snra 10dk uyudu kalkti normalde uc satte bir uyuyodu sizdede degstimi biranda bukdr acilnca uyku arasi garpsedmde gerci buara duzennmz yok saat basi aykta ondanda olablr.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?