Ii aksmlar kizlarr cok kotuyum 14 yasndaki yegenm oldu cook dua edin
ben sureklı ayn seylerı soyluyorum ama bu kasıgı gorunce agzını kılıtme bıberonu reddetme bıtecek mı bundan sonra boyle mı devam edecek acaba bunu bılıp kabullenmmek ıstıyorum artık ruhen ve bedenen cökmş durumdayım
canım mustide biberon almayan bir çocuk ve bir süredir kaşıklada zoru var..ben sureklı ayn seylerı soyluyorum ama bu kasıgı gorunce agzını kılıtme bıberonu reddetme bıtecek mı bundan sonra boyle mı devam edecek acaba bunu bılıp kabullenmmek ıstıyorum artık ruhen ve bedenen cökmş durumdayım
canım bnde aynı oyle vermeye calısıyrum yoksa gercekten aclıktan cok kotu seyler olacak cok cıddıyım cocuk hıc bırsey yemıyor boyle elımden yerse bı ıkı lokma ucuncu de yıne kılıtlıyo agzınıcanım mustide biberon almayan bir çocuk ve bir süredir kaşıklada zoru var..
ben 2 gündür kahvaltı ve çorbasını şöyle yedirdim bir dene istersen..
sabah bisküvisini biraz koyu yumşalttım ıhlamurla elimle alabileceğim şekilde içine peynisrini kattım..
1 yumurta sarısını diğer tabağa ezdimç
parmağımla yumurta sarısından biraz alıp birküviye batırdım elimle yedi..
hatta kendi eli ile yedirdim birazda bu şekilde 4 bisküvi 1 yumurta sarısı ve biraz peyniri yemiş oldu..
çorbayıda aynen ekmekle yaptım..ekmeği bandırdım bandırdım yedirdim (ekmek içi az birşey yabiki)..tabi arada kaşıklada koydym ağzına..
aynen valla cok fena durumdayım ınadından acmıyor agzını canım sevmekle ılgısı yok azcık tadına bakıyo yalanıyo sevıyo ama agzını acmıyo
Canım ya seni de ne çok zorladı Beyazıt paşa... Severek yediği hiç bişi yok mu canım mesela benim oğlum genelde sebzelerde başta öyle yapıyor sonra yine yiyor ama yoğurtta ağzını kendi açıyor seviyor..
canım bnde aynı oyle vermeye calısıyrum yoksa gercekten aclıktan cok kotu seyler olacak cok cıddıyım cocuk hıc bırsey yemıyor boyle elımden yerse bı ıkı lokma ucuncu de yıne kılıtlıyo agzını
canim benim bebisimde 24 kasim dogumlu biz nerdeyse 3 aydir oyleydik uykuda cok az biberonla mam iciyordu biberonu kesinlikle reddiyordu kasiga ağzını acmiyordu 3 ayda çöktüm cok sukur bir haftadır 2 no mamaya geçince uyanikkken de azda olsa almaya başladı kasiklarada ağzını açıyor ama çok fazla yemiyor ama bunada cok şükürben sureklı ayn seylerı soyluyorum ama bu kasıgı gorunce agzını kılıtme bıberonu reddetme bıtecek mı bundan sonra boyle mı devam edecek acaba bunu bılıp kabullenmmek ıstıyorum artık ruhen ve bedenen cökmş durumdayım
Kahvaltida baaska neler verebiliriz yaa ben az yumurta bl kac kasik peynir ihlamur verym bebe bisküvi yemedi bebe ekmei aldm onuda yemedi bukadarciklada. Doymuyo tabi biZm gibi yemek istiyo bizm yemeklere batryom. Ekmegi yiyo kendine hazirladiklarimi yemiyor .s
sen.buskuvimi.veriyorsun onuda elinlemi bende oyle deniyim bakiyim doyuurucu birsey yemiyor sutde birikmiyor artik doymuyo.bliyorum.skahvaltıda omlet yapabilirsin canım..
içine peyni falan katabilirsin tereyağlı ile..
onu yedirebilirsin..
eğer yutamaz dersen yine yanına ıhlamur yap elinle hafif ıslatarak ver
Ii aksmlar kizlarr cok kotuyum 14 yasndaki yegenm oldu cook dua edin
Canm biz babayı görmüyoruz desek yeridir bende beyazita yedirirken kendim de yiyorum ise yaramıyor maalesef çok saol önerilerin için valla burası olmasa kafayı yerdim iyice çok saolcanım sizde oturun onunla beraber...
sende birşeyler ye kendi yediğinden veriyormul gibi tyap..
3 gündür oğlumu bizim sofrada doyuryorum..
önce ona yediriyorum sonra ben yiyorum..
babasını izliyor yerken o yedikçe buda yiyor
sen.buskuvimi.veriyorsun onuda elinlemi bende oyle deniyim bakiyim doyuurucu birsey yemiyor sutde birikmiyor artik doymuyo.bliyorum.s
Günaydın kızlar sebze püresi yaptım kavanoza koyup buzdolabina kaldırdım. Kac gun verebilirim?
GÜNAYDIN BAYANLAR.
NASILSINIZ BUGÜN BEBİŞLER NASIL NAPTILAR HAFTA SONU.
BU ARADA HERKESİN KANDİLİ DE MÜBAREK OLSUN BOL BOL DUA EDELİM İNŞ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?