2014 Kasım Anneleri

Ii aksmlar kizlarr cok kotuyum 14 yasndaki yegenm oldu cook dua edin

ayy kıyamam yaaa başınız sağolsunn çok ama çok üzüldümmm kuzumm yaaa..
Allahım korusunn yaa evlat acısı çok zor..
Allah ablana ve eniştene bin sabır versinnn..
Rabbim centte kavuştursun
ablan dünyadaki en büyük acı ile karşılaşmış çok zor çlok..
bence sen oğlum dururmu edermi deme..
şu anda burada beklemen ablana büyük yalnış giy yanında ol..
oğlun birkaç gün ağlar ama ablanın en çok sana ihtiyacı var şu anda bence

ben sureklı ayn seylerı soyluyorum ama bu kasıgı gorunce agzını kılıtme bıberonu reddetme bıtecek mı bundan sonra boyle mı devam edecek acaba bunu bılıp kabullenmmek ıstıyorum artık ruhen ve bedenen cökmş durumdayım

Canım ya seni de ne çok zorladı Beyazıt paşa... Severek yediği hiç bişi yok mu canım mesela benim oğlum genelde sebzelerde başta öyle yapıyor sonra yine yiyor ama yoğurtta ağzını kendi açıyor seviyor..

canım mustide biberon almayan bir çocuk ve bir süredir kaşıklada zoru var..
ben 2 gündür kahvaltı ve çorbasını şöyle yedirdim bir dene istersen..
sabah bisküvisini biraz koyu yumşalttım ıhlamurla elimle alabileceğim şekilde içine peynisrini kattım..
1 yumurta sarısını diğer tabağa ezdimç
parmağımla yumurta sarısından biraz alıp birküviye batırdım elimle yedi..
hatta kendi eli ile yedirdim birazda bu şekilde 4 bisküvi 1 yumurta sarısı ve biraz peyniri yemiş oldu..

çorbayıda aynen ekmekle yaptım..ekmeği bandırdım bandırdım yedirdim (ekmek içi az birşey yabiki)..tabi arada kaşıklada koydym ağzına..

canım bnde aynı oyle vermeye calısıyrum yoksa gercekten aclıktan cok kotu seyler olacak cok cıddıyım cocuk hıc bırsey yemıyor boyle elımden yerse bı ıkı lokma ucuncu de yıne kılıtlıyo agzını

aynen valla cok fena durumdayım ınadından acmıyor agzını canım sevmekle ılgısı yok azcık tadına bakıyo yalanıyo sevıyo ama agzını acmıyo

canım sizde oturun onunla beraber...
sende birşeyler ye kendi yediğinden veriyormul gibi tyap..
3 gündür oğlumu bizim sofrada doyuryorum..
önce ona yediriyorum sonra ben yiyorum..
babasını izliyor yerken o yedikçe buda yiyor

canim benim bebisimde 24 kasim dogumlu biz nerdeyse 3 aydir oyleydik uykuda cok az biberonla mam iciyordu biberonu kesinlikle reddiyordu kasiga ağzını acmiyordu 3 ayda çöktüm cok sukur bir haftadır 2 no mamaya geçince uyanikkken de azda olsa almaya başladı kasiklarada ağzını açıyor ama çok fazla yemiyor ama bunada cok şükür
sizde biraz duzelirsiniz inşallah

Kahvaltida baaska neler verebiliriz yaa ben az yumurta bl kac kasik peynir ihlamur verym bebe bisküvi yemedi bebe ekmei aldm onuda yemedi bukadarciklada. Doymuyo tabi biZm gibi yemek istiyo bizm yemeklere batryom. Ekmegi yiyo kendine hazirladiklarimi yemiyor .s

kahvaltıda omlet yapabilirsin canım..
içine peyni falan katabilirsin tereyağlı ile..
onu yedirebilirsin..
eğer yutamaz dersen yine yanına ıhlamur yap elinle hafif ıslatarak ver

Günaydın kızlar sebze püresi yaptım kavanoza koyup buzdolabina kaldırdım. Kac gun verebilirim?

kahvaltıda omlet yapabilirsin canım..
içine peyni falan katabilirsin tereyağlı ile..
onu yedirebilirsin..
eğer yutamaz dersen yine yanına ıhlamur yap elinle hafif ıslatarak ver
sen.buskuvimi.veriyorsun onuda elinlemi bende oyle deniyim bakiyim doyuurucu birsey yemiyor sutde birikmiyor artik doymuyo.bliyorum.s

Ii aksmlar kizlarr cok kotuyum 14 yasndaki yegenm oldu cook dua edin

AY YAVRUM BENİM KIYAMAM İÇİM ACIDI RESMEN ÇOK KÖTÜ Bİ ACI ANLARIM TAHMİNDE EDERİM.
BAŞINIZ SAOLSUN CANIM RABBİM SABIRLAR VERSİN ANNESİNE BABASINA.
GİDEBİLİOSAN GİT DERİM CANIM ÇOCUK İLLAKİ UYUR ZOR Bİ ZAMANDA GİTMİCEN DE NE ZAMAN GİTCEN.
MELEK OLMUŞ RABBİM GÜNAHSIZ ALMIŞ YANINA CENNETLİK.ÇOK ÜZÜLDÜM SABAH SABAH VALLA ZATEN CANIM DA BYA SIKKINDI ÜZERİNE BU OLUNCA FENA OLDUM.:=(=(

GÜNAYDIN BAYANLAR.
NASILSINIZ BUGÜN BEBİŞLER NASIL NAPTILAR HAFTA SONU.
BU ARADA HERKESİN KANDİLİ DE MÜBAREK OLSUN BOL BOL DUA EDELİM İNŞ.

Canm biz babayı görmüyoruz desek yeridir bende beyazita yedirirken kendim de yiyorum ise yaramıyor maalesef çok saol önerilerin için valla burası olmasa kafayı yerdim iyice çok saol

sen.buskuvimi.veriyorsun onuda elinlemi bende oyle deniyim bakiyim doyuurucu birsey yemiyor sutde birikmiyor artik doymuyo.bliyorum.s

evet canım bizküvi veriyorum..
ıhlamurla eziyorum ama biraz katı şekilde anlatabildimmi..
elimle verebileceğim şekilde yani..

GÜNAYDIN BAYANLAR.
NASILSINIZ BUGÜN BEBİŞLER NASIL NAPTILAR HAFTA SONU.
BU ARADA HERKESİN KANDİLİ DE MÜBAREK OLSUN BOL BOL DUA EDELİM İNŞ.

aman napalım kuzum yaa musti paşanın gönlünü eyledik..
gezdir yedir uyut öyle yani..
sen nasılsın neden canın sıkkın..
hepimizin kandili kutlu olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…