- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
- 178
Iyıyız canm çok şükür sen nasılsn. Sanada hayrlı kandıllerGÜNAYDIN BAYANLAR.
NASILSINIZ BUGÜN BEBİŞLER NASIL NAPTILAR HAFTA SONU.
BU ARADA HERKESİN KANDİLİ DE MÜBAREK OLSUN BOL BOL DUA EDELİM İNŞ.
ayni sorun bizde de var ikinmaktan bir hal oluyor çocuğumaYa kızlar ek gıdadan berı kızımın kaka yapmakta zorlanıyo. Gunde bır kere yapıyo. Cok agr şeylerde vermıyorum. Arada ılık ıhlamur içirebilirmıyım acaba işe yarrmıki
Selam ek gıda ile cebelleşen güzel anneler. Kandiliniz mübarek olsun. Nasılsınız ? Benim oğlumun dün dişi çıktı. Var mi diş çıkaran?
aman napalım kuzum yaa musti paşanın gönlünü eyledik..
gezdir yedir uyut öyle yani..
sen nasılsın neden canın sıkkın..
hepimizin kandili kutlu olsun..
Iyıyız canm çok şükür sen nasılsn. Sanada hayrlı kandıller
vakti midir bilmiyorum ama çok da erken değil sanırım :) geneli 9 aylıkken falan cikariyormus
Anamm maşallah kuzuya... Valla bizim bişiler başladı ama doktorumuz daha zamanı var dedi...
Bizimde disimiz patladi 5 gun oncevakti midir bilmiyorum ama çok da erken değil sanırım :) geneli 9 aylıkken falan cikariyormus
içir tabiki tatlım birşey olmaz ama günde 1 kere yapması normal zatenYa kızlar ek gıdadan berı kızımın kaka yapmakta zorlanıyo. Gunde bır kere yapıyo. Cok agr şeylerde vermıyorum. Arada ılık ıhlamur içirebilirmıyım acaba işe yarrmıki
Var tatlım :) bizim iki dis çıktı. Hala sancılar dewam ediyoSelam ek gıda ile cebelleşen güzel anneler. Kandiliniz mübarek olsun. Nasılsınız ? Benim oğlumun dün dişi çıktı. Var mi diş çıkaran?
Ne zamaa kadar sürecek bu diş sıkıntısı acaba? Çok mizmiz oldu benimkiVar tatlım :) bizim iki dis çıktı. Hala sancılar dewam ediyo
Ne zamaa kadar sürecek bu diş sıkıntısı acaba? Çok mizmiz oldu benimki
Evet yapıyor ama ona yanstmyrm genelde eşime sarıyommÖyle olunca sinir basıyor mu. Şahsen benim kız sürekli kucak istiyor eé uykuda yok . Günde 1 kere uyuyor kalan süre hep yanındayim. Zor sabır ediyorum
Canım yapıyo ama katı yapıyo biraz. Cokta ıkınıyo yavrum. Zorlanmasa bır iki sayısı önemli degılde. Dokunur falan dıye vermıyodum ıhlamur aralarda ılık içirim rahatlar belkı yavrum. Demir ilacına başlıcaktk onuda başlarsam kakada dahada zorlanır dıye başlayamadımiçir tabiki tatlım birşey olmaz ama günde 1 kere yapması normal zaten
Boşver canım takmaya. Brnde artık elimin ailesının sorunlarından usandm yoklatmış gıbı davranıyorum. Bır aydr gıtmıyoruz o tarafa annmler geldı onları gordum yeter o bana. İnan onları gormuyoruz arada eşimi telle arıyo okadar. Oyle huzurluyız mutluyuzki anlatamam hiç birsey olmasa evlerıne gırdıgımızde bile biz eşimle kavgalarla donuyoruz. Tövbe sanki bişey var onlarda evınde. Evde konularını dahi etmıyoruz artık eşim zaten bana pek anlatmazdı. En son kv yı aramıştm ordakı sorunlarınızı arayıpta hergun kocama anlatıp durma burda onunda benmde moralımızı bozma falan dedim kızdm bıraz. Oda artık eşimi eve gelıncr arıyo sadecr nasılsnz falan dıyıp kapatıyo. Onceden lavaboya gıtse arar anlatırdı o derece yanı. Valla artık saygı sevgı yok bende.GEZEBİLDİYSENİZ NE GÜZEL BİZ EVDEYDİK VALLA YAVRUM İSTİO AMA GEZSİN BİZ FIRSAT OLMADI ÇIKMAYA.HER ZAMANKİ ŞEYLER CANIM KV HALA DA SİNİRİMİ ATAMADIM GERİLİCEĞİMİ BİLİODUM ZATEN EŞİM GELDİ ONLA KAVGA ETTİM VALLA NAPIM DÜNDE GELMİŞ BANA ŞEBEKLİK YAPIO KV YAPMADIN ÖLE SEVMİORUM BEN ÖNCE KIR SONRA ÖLE..
İYİ OLMAYA ÇALIŞIORUM CANIM YA NAPIM.
Boşver canım takmaya. Brnde artık elimin ailesının sorunlarından usandm yoklatmış gıbı davranıyorum. Bır aydr gıtmıyoruz o tarafa annmler geldı onları gordum yeter o bana. İnan onları gormuyoruz arada eşimi telle arıyo okadar. Oyle huzurluyız mutluyuzki anlatamam hiç birsey olmasa evlerıne gırdıgımızde bile biz eşimle kavgalarla donuyoruz. Tövbe sanki bişey var onlarda evınde. Evde konularını dahi etmıyoruz artık eşim zaten bana pek anlatmazdı. En son kv yı aramıştm ordakı sorunlarınızı arayıpta hergun kocama anlatıp durma burda onunda benmde moralımızı bozma falan dedim kızdm bıraz. Oda artık eşimi eve gelıncr arıyo sadecr nasılsnz falan dıyıp kapatıyo. Onceden lavaboya gıtse arar anlatırdı o derece yanı. Valla artık saygı sevgı yok bende.
Yakın olmanız kötü işte canmya. Aynen bız uzagız karşıda oturuyolar çok şükür. Yakın olsalar ben napardm bilmıyorum.ama emın ol ben bır guler yuz gosyersem yuz versem her hafta gelırler. Haftalarca kalırlar. Ama cok şükür o cesaretı bulamıyolar. E canım mesafe koyun aranıza o ne oyle cat kapı gelsın cıksın. Konuşsan rahatszlıklarını anlatsan anlayışlı olmazmıCANM SEN ŞANSLSIN EVDESİN GİTMİOSUN GÖRMEK İSTEMEZSEN GÖRMÜOSUN.BİZ ÖYLE DEĞİLİZ HER DAİM DİBİMDELER PAZARLARI BİLE UYUSAM UYUYAMIOM PAT DİE GELİO ERKENDEN DEMEZ Kİ UYUYODUR BELKİ GECE ÇOCUK DURMAMIŞTIR YOK.AMA BU SEFER OLAN GERÇEKTEN CANIMI ÇOK SIKTI BAKALIM NOLCAK BU HAFTADA AMELİYAT OLICAK GİTM DEDİM ÇIKTIĞINDA GİDERİM GEÇMİŞ OLSUN DAHADA GİDERSEM Ş...... DEDİM BAKALIM YA.
Günaydın hayırlı kandiller kızımında Dişi çıktı çok şükür Korktuğum kadar olmadı bebişinde ateş felan yaptımıSelam ek gıda ile cebelleşen güzel anneler. Kandiliniz mübarek olsun. Nasılsınız ? Benim oğlumun dün dişi çıktı. Var mi diş çıkaran?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?