Armut püresi Meyve suyu ve normal su içirmeyi eksik etme canım birde zeytin YağıCanım yapıyo ama katı yapıyo biraz. Cokta ıkınıyo yavrum. Zorlanmasa bır iki sayısı önemli degılde. Dokunur falan dıye vermıyodum ıhlamur aralarda ılık içirim rahatlar belkı yavrum. Demir ilacına başlıcaktk onuda başlarsam kakada dahada zorlanır dıye başlayamadım
Yakın olmanız kötü işte canmya. Aynen bız uzagız karşıda oturuyolar çok şükür. Yakın olsalar ben napardm bilmıyorum.ama emın ol ben bır guler yuz gosyersem yuz versem her hafta gelırler. Haftalarca kalırlar. Ama cok şükür o cesaretı bulamıyolar. E canım mesafe koyun aranıza o ne oyle cat kapı gelsın cıksın. Konuşsan rahatszlıklarını anlatsan anlayışlı olmazmı
Hepsini çıkarana kadar bitmiyor canım biri bitince diğeri başlıyoNe zamaa kadar sürecek bu diş sıkıntısı acaba? Çok mizmiz oldu benimki
Canım yapıyo ama katı yapıyo biraz. Cokta ıkınıyo yavrum. Zorlanmasa bır iki sayısı önemli degılde. Dokunur falan dıye vermıyodum ıhlamur aralarda ılık içirim rahatlar belkı yavrum. Demir ilacına başlıcaktk onuda başlarsam kakada dahada zorlanır dıye başlayamadım
Hiç denemedim bende yapıyım kızıma canımkahvaltıda omlet yapabilirsin canım..
içine peyni falan katabilirsin tereyağlı ile..
onu yedirebilirsin..
eğer yutamaz dersen yine yanına ıhlamur yap elinle hafif ıslatarak ver
Başınız Sağolsun canım Allah'ım sabır versinSagolun kizlar mevlam hic kimseye evlat acisi vermesin cook zor ablama igne ustune igne yapiliyo haziranin 3dede ailecej umreye gideceklerdi hem hafizdi yegenim okadar guzeldiki anlatamm trafik kazasi gecrdi
AIlahi rahmet eylesin annesine Babasına sabır versinIi aksmlar kizlarr cok kotuyum 14 yasndaki yegenm oldu cook dua edin
Kiyamam yavruma.Kizimda bir kac gundur çok kati kaka yapıyordu çok agladi.pirinç unu vermeye başlamıştım o kabız yaptı sanırım. İki gündür zeytinyağı iciriyorum ve pirinç ununu kestim. Normale döndü. Birde mamalara kayısı koymaya başladım.Ya kızlar ek gıdadan berı kızımın kaka yapmakta zorlanıyo. Gunde bır kere yapıyo. Cok agr şeylerde vermıyorum. Arada ılık ıhlamur içirebilirmıyım acaba işe yarrmıki
Lavas kirikızlar peynırde hangı markayı tercıh edıyorsunuz?
hangı peynırı verıcem bılemedım
Bizimkide taş gibi yapiyordu erik puresi verdim hipp oooo ustu basi batti yaparken düşün hemde iki kereeKiyamam yavruma.Kizimda bir kac gundur çok kati kaka yapıyordu çok agladi.pirinç unu vermeye başlamıştım o kabız yaptı sanırım. İki gündür zeytinyağı iciriyorum ve pirinç ununu kestim. Normale döndü. Birde mamalara kayısı koymaya başladım.
Yaptı canım eller sürekli ağızda olunca ateşlendiGünaydın hayırlı kandiller kızımında Dişi çıktı çok şükür Korktuğum kadar olmadı bebişinde ateş felan yaptımı
Ben daha vermedim.Kızlar hangı marka tereyagı vrıyosunuz bebişlere
Ben sızma zeytinyagi kullanıyorum tereyağ için bence erken ben şahsen 8.ay sonu kullanirim. Zeytinyagi bağırsak için de iyi hemBen daha vermedim.
Kahvaltiyami koyucazz
Vermek gerekirmi sebze purwsine zeytinyagi koyuyorum ama yeterli degilmidir acepp
Benimki erik puresiyle cok guzel yaptiiKizlar oglum kabiz oldu ilk defa( sabh ciglik atarak uyandi dunde hic kaka yapmadi sabh 5de sicak suyla masaj yapark ugrastm yapmadi minnacik sabn surdm hemen yapti biraz once yine yapamdi yine sabun yaptm yapti kayisi suyuda ozunude verdm ama henuz etkisini gostermedi nasil ikiniyr uzuluyrm yavruma ne onerirsiniz erigi denicm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?