2014 Kasım Anneleri

Armut püresi Meyve suyu ve normal su içirmeyi eksik etme canım birde zeytin Yağı

KESİNLİKLE OLMAZ ÇOCUĞUMLA İLGİLİ BİLE BİŞEY DEDİĞİMDE KIRILIO KIZIO BİŞİLER.
DEMİOKİ ANNEDİR ÖLE OLSUN BİLMM NE.SİZİN ARANIZDA BÜYÜK ŞELER OLMUŞ YA ONDAN HERALDE BİZDE OLMADI AMA BENİM ANLAYIŞLI OLMAM DAN BAZEN ÖLE BAĞIRIO ÖLE KAVGA EDİOKİ AĞZIMI AÇMIOM BAŞKASI OLSA EVİNE ALMAZ ONU BEN HEP DİORUM AMA BU SEFER BENDE BAĞIRDIM TELİ YÜZÜNE FALAN KAPADIM PAZAR GÜNÜ YİNE GELDİ ŞEBEKLİK YAPIO AMA HİÇ BAKMADIM BİDE YANINDA MİSAFİRLE GELMİŞ Kİ SURAT YAPMIOM AMAN CANIM İŞTE YA GERÇKETEN MUTLU DEĞİLİM EŞİMLE ÇOK ŞÜKÜR AMA KV OLDUKÇA MUTLU DEĞİLİM HUZURSUZUM YANİ EVİMDE BİLE DİKEN ÜSTÜNDEYİM YA

CANIM KAYISI VER İSTERSEN İSHAL YAPARMIŞ YA RAHATLATIR BELKİ.İÇİNDEN VER BENCE ÇOK VERME DE BU SEFERDE İSHALLE UĞRAŞIRSIN AMA HEMEN KÖTÜ YAPICAĞINI SANMIORUM.

Kızlar biberon almayan bebeklere lonsinohun beberonunu tavsiye ediyorlar intagramda hep ucu anne memesi gibi yumuşakmış bebek anneyi emer gibi emebiliyormuş bi deneyin isterseniz bu arada hayırlı kandiller

Oğlum çok kotu kustu midesinde birşey olmadığı için su kustu resmen banyo yaptırıp yaptırdım 80 cc mama icirebildim uykuda o kadar

Ya kızlar ek gıdadan berı kızımın kaka yapmakta zorlanıyo. Gunde bır kere yapıyo. Cok agr şeylerde vermıyorum. Arada ılık ıhlamur içirebilirmıyım acaba işe yarrmıki
Kiyamam yavruma.Kizimda bir kac gundur çok kati kaka yapıyordu çok agladi.pirinç unu vermeye başlamıştım o kabız yaptı sanırım. İki gündür zeytinyağı iciriyorum ve pirinç ununu kestim. Normale döndü. Birde mamalara kayısı koymaya başladım.

Bizimkide taş gibi yapiyordu erik puresi verdim hipp oooo ustu basi batti yaparken düşün hemde iki keree

Kızlar cok mutluyum. Eşimle evımızı satıp buyukçekmeceye taşınmaya karar verdık. Emlakçıyım zaten arkadaşlarım Geldı resımlerını falan cektı. Bekleyen müşteılernde oldugunu soyledı. İnş bu yaz sonuna kadar taşınmış oluruz. Burdan gıtmeyı cok istıyorum. Hiç sevmemiştim zaten resmen zorla oturuyodum üç senedır burdayz hergun eşime satalm dıyıp durdum. İnş en kısa zamnda taşınma telaşındayım demek istiyorum

Kizlar oglum kabiz oldu ilk defa( sabh ciglik atarak uyandi dunde hic kaka yapmadi sabh 5de sicak suyla masaj yapark ugrastm yapmadi minnacik sabn surdm hemen yapti biraz once yine yapamdi yine sabun yaptm yapti kayisi suyuda ozunude verdm ama henuz etkisini gostermedi nasil ikiniyr uzuluyrm yavruma ne onerirsiniz erigi denicm

Benimki erik puresiyle cok guzel yaptii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…