2014 Kasım Anneleri

Mamasını bardakla içirmeyi denedin mi hiç

canim dis mi yapiyo bu kadar? Doktora gittiniz mi? Allah korusun baska bi sey mi var?
kusması yenı deıl dogdugundan berı var 2 hafta once gttk dr a bırak kussun kılosu cok ıyı cok yedırme dedı gonderdı hepsı aynı seyı soyluyo cocuk kusmaktan helak oldu artık

Mamasını bardakla içirmeyi denedin mi hiç
bardakla kasıkla sulukla bıberonla hıc bı sekılde ıcmıyo sutun tadını alır almaz agzını kılıtlıyo mamayı degıstırdım ona da aynısını yapıyor ınek sutunu sulandırıp versem dıye dusunuyorum ama alerjıden korkuyorum

kusması yenı deıl dogdugundan berı var 2 hafta once gttk dr a bırak kussun kılosu cok ıyı cok yedırme dedı gonderdı hepsı aynı seyı soyluyo cocuk kusmaktan helak oldu artık

Canım olmazsa bi tıp fakültesi ya da arastirma hastanesine götür detaylbi bakarlar. Tahlil falan yaparlar. Tip fakulteleri sebebini bulmadan adami birakmaz. Senin de icin rahat etsin.Kilosu iyi birak kussun demez. (cocuk ac diyosun cok yedirmiyorum diyosun)

canım oglum emmedı hıc sımdıye kadar mamayla beslenıyordu ıstahı ıyıydı kılo alımımız da ıyıydı son yırmı guundur bıberon almıyo yemk ıstemıyo sımdıye kadarhıc yemıyo olamaz zaten

canım oglum emmedı hıc sımdıye kadar mamayla beslenıyordu ıstahı ıyıydı kılo alımımız da ıyıydı son yırmı guundur bıberon almıyo yemk ıstemıyo sımdıye kadarhıc yemıyo olamaz zaten

Bu yirmi gün içindegötürdün mü peki istahsizlik için ?? Goturmelisin sanki yirmi gün fazla geldi bana :/

Burda bu durumu yasayan ilk ben değilim çocuğumu ne zaman hangi Dr a nereye goturmem gerektiğini öğrenmek için paylaşımda bulunmuyorum burda benim yaşadıklarımı yasayan annelerle fikir alışverişinde bulunuyorum zaten sağ olsunlar

Bu yirmi gün içindegötürdün mü peki istahsizlik için ?? Goturmelisin sanki yirmi gün fazla geldi bana :/
bence de canım. Ihmal etme kendini de üzme

Yemekleri bi şeklide sevdirmeye çalışacaksın o zaman farklı farklı deneyerek yemek saatinde yapabildiğin kadar Güler yüzlü ol sakin sakin yedirmeye çalış sen böyle anlatınca üzülüyorum keşke elimden fazlası gelse .. Bizde diş çıkarcaz galiba artık ağlamaktan bugün sesi kısıldı anne sütü mama hiçbişey içmek istemiyor çok beyaz tenli yerde sürünüyor devamlı bacak araları pişik oldu huzursuzluk aştı gidiyor Rabbim hepimize sabır versin

Selam arkadaşlar. Tereyağı kullanıyorum ben bebeğe zaten zeytinyağı tadını aldimi yemiyor birsey. Corbalarini yaparken kullanıyorum.

Bizim de 3 gündür gece uykulari delik. Her saat başı uyanıyor resmen. Neyi var anlamadım. İki disi çıkmıştı zaten onlar mi huzursuz ediyor yenilerimi geliyor bilemedim.
Birde son zamanlarda emeklerken başını yere koyuyor. Başımı ağrıyor anlamadim. Çünkü uykusu oldugu zamanda aynisini yapıyor. Çok huzursuz gerçekten.

Bu bebeklere neler oluyor böyle mete de mızık mızık çok yoruyor hem okul hem uykusuzluk hem de ne istediğini anlayamadigim sevgili oğlum. Ama yine de seni çok yoruyor

Allah selamet versin

Ay kizlar kozim geceleri saat basi uyanmaya basladi boyle olup cozum bulan varmiydi sanki sibeltanju seninmi boyleydi bebegin muhallebimi yediriyodun yatmadan onerisi olan varmi
Buyudukce rahatliycaz derken benimki zorlasti ne guzel yatar uyurdu geceleri bi hafta sonra 7 aylık olucaz inşallah

Bizdede 20 gün boyunca ihtahsızlık vardı biberonuda almak istemedi emmek istemedii kilo olarak 20 günde sadece 200 gr almıştık ve sorunun demir ilacındann olduğunu keşfettik hazımsızlık yapıyordu.düzenli kaka yapan çocuk kakasını yapamıyordu.iilacı kesince 3-4 günde düzeliyor.başlayınca yine aynı .kesin çözüm okarak ilacı bıraktık 10 gün sonra normal hayata dönüş yaptık.sizide demir etkiliyor olabilir mi?

Bende başka ne veririz diye düşünnüyorum.
Yumurta sarisi
Bir cay kaşı pekmez
Kizartilmiş ekmmek bir tane bebek icin olan
Küçük paket labne karıştırdim
Cok kuru geldi ne yapacagimi bilemedim su koydum azcikk.
Amq bunlari yedi mama saatinde sadece yarim saat geç verdim mamayı.bunlar doyurmuyor kii yine mama yiyoruzz.

Ayy darısı basımıza.bende buyukcekmece istiyorum ama ise basliycam annem cocuga bakmaya buraya daha rahat gelir metrobusle orasi icin otobus gerekli trafik falan filan insallah bizede nasip olur buyukcekmeceden nerelere bakiyosun bulursan banada haber verirmisin canim merak ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…