ben sureklı ayn seylerı soyluyorum ama bu kasıgı gorunce agzını kılıtme bıberonu reddetme bıtecek mı bundan sonra boyle mı devam edecek acaba bunu bılıp kabullenmmek ıstıyorum artık ruhen ve bedenen cökmş durumdayım
canim dis mi yapiyo bu kadar? Doktora gittiniz mi? Allah korusun baska bi sey mi var?Oğlum çok kotu kustu midesinde birşey olmadığı için su kustu resmen banyo yaptırıp yaptırdım 80 cc mama icirebildim uykuda o kadar
Bugün günlük verdim canım. Patates havuç tsze fasulye. Tadına baktım ben olsam ben hic yemezdim. Icine biaz lir koydum idare ederdi.:)))ben günlük yapıyorum meyve kararıyor çünkü canım hem vitaminide kalmayabilir beklediğinde
kusması yenı deıl dogdugundan berı var 2 hafta once gttk dr a bırak kussun kılosu cok ıyı cok yedırme dedı gonderdı hepsı aynı seyı soyluyo cocuk kusmaktan helak oldu artıkcanim dis mi yapiyo bu kadar? Doktora gittiniz mi? Allah korusun baska bi sey mi var?
bardakla kasıkla sulukla bıberonla hıc bı sekılde ıcmıyo sutun tadını alır almaz agzını kılıtlıyo mamayı degıstırdım ona da aynısını yapıyor ınek sutunu sulandırıp versem dıye dusunuyorum ama alerjıden korkuyorumMamasını bardakla içirmeyi denedin mi hiç
kusması yenı deıl dogdugundan berı var 2 hafta once gttk dr a bırak kussun kılosu cok ıyı cok yedırme dedı gonderdı hepsı aynı seyı soyluyo cocuk kusmaktan helak oldu artık
canım oglum emmedı hıc sımdıye kadar mamayla beslenıyordu ıstahı ıyıydı kılo alımımız da ıyıydı son yırmı guundur bıberon almıyo yemk ıstemıyo sımdıye kadarhıc yemıyo olamaz zatenCanım olmazsa bi tıp fakültesi ya da arastirma hastanesine götür detaylbi bakarlar. Tahlil falan yaparlar. Tip fakulteleri sebebini bulmadan adami birakmaz. Senin de icin rahat etsin.Kilosu iyi birak kussun demez. (cocuk ac diyosun cok yedirmiyorum diyosun)
canım oglum emmedı hıc sımdıye kadar mamayla beslenıyordu ıstahı ıyıydı kılo alımımız da ıyıydı son yırmı guundur bıberon almıyo yemk ıstemıyo sımdıye kadarhıc yemıyo olamaz zatenCanım olmazsa bi tıp fakültesi ya da arastirma hastanesine götür detaylbi bakarlar. Tahlil falan yaparlar. Tip fakulteleri sebebini bulmadan adami birakmaz. Senin de icin rahat etsin.Kilosu iyi birak kussun demez. (cocuk ac diyosun cok yedirmiyorum diyosun)
canım oglum emmedı hıc sımdıye kadar mamayla beslenıyordu ıstahı ıyıydı kılo alımımız da ıyıydı son yırmı guundur bıberon almıyo yemk ıstemıyo sımdıye kadarhıc yemıyo olamaz zaten
canım oglum emmedı hıc sımdıye kadar mamayla beslenıyordu ıstahı ıyıydı kılo alımımız da ıyıydı son yırmı guundur bıberon almıyo yemk ıstemıyo sımdıye kadarhıc yemıyo olamaz zaten
bence de canım. Ihmal etme kendini de üzmeBu yirmi gün içindegötürdün mü peki istahsizlik için ?? Goturmelisin sanki yirmi gün fazla geldi bana :/
bardakla kasıkla sulukla bıberonla hıc bı sekılde ıcmıyo sutun tadını alır almaz agzını kılıtlıyo mamayı degıstırdım ona da aynısını yapıyor ınek sutunu sulandırıp versem dıye dusunuyorum ama alerjıden korkuyorum
Burda bu durumu yasayan ilk ben değilim çocuğumu ne zaman hangi Dr a nereye goturmem gerektiğini öğrenmek için paylaşımda bulunmuyorum burda benim yaşadıklarımı yasayan annelerle fikir alışverişinde bulunuyorum zaten sağ olsunlar
Bizdede 20 gün boyunca ihtahsızlık vardı biberonuda almak istemedi emmek istemedii kilo olarak 20 günde sadece 200 gr almıştık ve sorunun demir ilacındann olduğunu keşfettik hazımsızlık yapıyordu.düzenli kaka yapan çocuk kakasını yapamıyordu.iilacı kesince 3-4 günde düzeliyor.başlayınca yine aynı .kesin çözüm okarak ilacı bıraktık 10 gün sonra normal hayata dönüş yaptık.sizide demir etkiliyor olabilir mi?canım oglum emmedı hıc sımdıye kadar mamayla beslenıyordu ıstahı ıyıydı kılo alımımız da ıyıydı son yırmı guundur bıberon almıyo yemk ıstemıyo sımdıye kadarhıc yemıyo olamaz zaten
Bende başka ne veririz diye düşünnüyorum.Kahvaltida baaska neler verebiliriz yaa ben az yumurta bl kac kasik peynir ihlamur verym bebe bisküvi yemedi bebe ekmei aldm onuda yemedi bukadarciklada. Doymuyo tabi biZm gibi yemek istiyo bizm yemeklere batryom. Ekmegi yiyo kendine hazirladiklarimi yemiyor .s
Ayy darısı basımıza.bende buyukcekmece istiyorum ama ise basliycam annem cocuga bakmaya buraya daha rahat gelir metrobusle orasi icin otobus gerekli trafik falan filan insallah bizede nasip olur buyukcekmeceden nerelere bakiyosun bulursan banada haber verirmisin canim merak ederimKızlar cok mutluyum. Eşimle evımızı satıp buyukçekmeceye taşınmaya karar verdık. Emlakçıyım zaten arkadaşlarım Geldı resımlerını falan cektı. Bekleyen müşteılernde oldugunu soyledı. İnş bu yaz sonuna kadar taşınmış oluruz. Burdan gıtmeyı cok istıyorum. Hiç sevmemiştim zaten resmen zorla oturuyodum üç senedır burdayz hergun eşime satalm dıyıp durdum. İnş en kısa zamnda taşınma telaşındayım demek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?