bizde boyle ve bir aydir yaklasik cozum falanda yok birde rosebekin oyleydi.iNşallah duzelirler ne diyimAy kizlar kozim geceleri saat basi uyanmaya basladi boyle olup cozum bulan varmiydi sanki sibeltanju seninmi boyleydi bebegin muhallebimi yediriyodun yatmadan onerisi olan varmi
Buyudukce rahatliycaz derken benimki zorlasti ne guzel yatar uyurdu geceleri bi hafta sonra 7 aylık olucaz inşallah
Demir kullanmoruz canım bakalım hemen geçer inş çok yorucu bi süreçBizdede 20 gün boyunca ihtahsızlık vardı biberonuda almak istemedi emmek istemedii kilo olarak 20 günde sadece 200 gr almıştık ve sorunun demir ilacındann olduğunu keşfettik hazımsızlık yapıyordu.düzenli kaka yapan çocuk kakasını yapamıyordu.iilacı kesince 3-4 günde düzeliyor.başlayınca yine aynı .kesin çözüm okarak ilacı bıraktık 10 gün sonra normal hayata dönüş yaptık.sizide demir etkiliyor olabilir mi?
oyy biz hergün 6-7 arası kalkıyoruz gece saay başı uyanır olduk zombi modundayım..Merhaba arkadaşlar...
Esnemekten çalışamıyorum...
5,30 da uyandı bizim ki 8 e çeyrek kalaya kadar tek yapabildiğim kendi adıma süty.nimi giymek oldu : )))
Dün ek gıda işimiz faciaydı... Migrenim tutmuştu zaten o halde yine çorba yapayım dedim onu da zor boğuş 3-4 kaşık verdim kustu devam ediyordum bir ağlaması var çığlık çığlığa komşu geldi düşünün noldu diye susturamadım resmen sinirden krize girdi ben de çok sinirlendim bağırdım : ( Daha çok ağladı.. Sağolsun eşim geldi de o ilgilendi baya biraz dinlendim hiçbişi yapamadım dün...
yuruteci ben de düşünüyorum hatta konu bile acmıştım denemek icin bi iki kere koydum oglumsadece oyuncaklarla ilgilendi. Yurume kismiyla degil:))) sizde durumlar ne?selam kızlarr
bayadır girmedim
keyifler yerindedir umarım
biz iyiyiz
yürüteç aldım tavsiye ederim
defne ilgilendi baya
Kizlar bizim uyku sorunumuz yok yalniz biz oglumla ikimiz beraber yatiyoruz. Yatagina koysugum geceler zirt pirt uyaniyo. Yanimdayken emmek icin bile uyanmiyo bazen. Çokobeslemek de rahatsiz edebilir bebegi gece. Yeni ek gidalar da yapabilir. Yogurdu elmayi falan ilk yediginde gaz yapmisti gece. Dis de olabilir dediginiz gibi. Gun icinde iyi besliyorum gece uykusundan bir onceki beslenmesine kadar. Sonra banyo yapiyo. Sonra emiyo ve kut gidiyo. Gun icinde de hep yormaya calisiyorum. Gunduz cok uyutmuyorum. Ben bu rutine cok kucukken alistirdim. Uykusuzluk dis agrisi falan bi arada varsa anason çayı duydum care olarak. Ama denemedim. kac aylikken verilebilir bilmiyorum.
bizimki haa yürütemiyor yaa anca oynuyor hoppala gibi sekiyor içinde şapşikselam kızlarr
bayadır girmedim
biz iyiyiz
defne ilgilendi baya
Valla her sey birebir aynı diyebilirim. Ben kararliydim yatagina koyacaktim artik hasta oldu. burnu cok tikali zor nefes aliyo bu sefer ben kiyamadim. Gecen bi iki gece benim oglum da sık uyandi. Yakasina coldmiks mi ne onu dokuyorum mutlu mesut uyuyo:)isyan123 .!.:ya bizde böyleydil son 1 haftador bir hal oldu..
benim oğlumda yanımda uyuyor yoksa sürekli uyanıyor ve ağlıyor..
bana kalsa alışşsın ağlasın diyorum ama babası kıyamıyor..
koca yatakta oğlumla yatıyoruz baabsı ara oda da köşemde yatıyor..
biraz böyle yatacakmışız daha çok küçükmüş eşimin dediği bu..
neyse bakalım öteki haftadam itibaren ben yatağına yatırmaya başlıcam bir şekilde alışması lazım..
küçük beşiğinde uyuyor ona alışkın ama yatağa alışamadı daha..
İnş cabuk geçer uzamaz daha fazla bu kısır döngü sabırla herşeyi denemeye çalışıyorum ama bazen patliyorum mutfağa gidip kendi kendime soyleniyorum bağırıyorum ogluma yansıtmak istemiyorum insan dayanamiyo bazenYemekleri bi şeklide sevdirmeye çalışacaksın o zaman farklı farklı deneyerek yemek saatinde yapabildiğin kadar Güler yüzlü ol sakin sakin yedirmeye çalış sen böyle anlatınca üzülüyorum keşke elimden fazlası gelse .. Bizde diş çıkarcaz galiba artık ağlamaktan bugün sesi kısıldı anne sütü mama hiçbişey içmek istemiyor çok beyaz tenli yerde sürünüyor devamlı bacak araları pişik oldu huzursuzluk aştı gidiyor Rabbim hepimize sabır versin
aslında yanında uyurken emzirmek en kolayı..ama işte alışmaması lazımValla her sey birebir aynı diyebilirim. Ben kararliydim yatagina koyacaktim artik hasta oldu. burnu cok tikali zor nefes aliyo bu sefer ben kiyamadim. Gecen bi iki gece benim oglum da sık uyandi. Yakasina coldmiks mi ne onu dokuyorum mutlu mesut uyuyo:)
İnş cabuk geçer uzamaz daha fazla bu kısır döngü sabırla herşeyi denemeye çalışıyorum ama bazen patliyorum mutfağa gidip kendi kendime soyleniyorum bağırıyorum ogluma yansıtmak istemiyorum insan dayanamiyo bazen
oyy biz hergün 6-7 arası kalkıyoruz gece saay başı uyanır olduk zombi modundayım..
kuzum mustide yemiyor son günlerde yemediği zaman sorlamıyorum..
dün yogurda biküvi kattım öyle yedi akşam...
türlü türlü şey deniyorum..
senin oğlanın maşallahı vardı yiyordu nazaramı geldi
ya bizde böyleydil son 1 haftador bir hal oldu..
benim oğlumda yanımda uyuyor yoksa sürekli uyanıyor ve ağlıyor..
bana kalsa alışşsın ağlasın diyorum ama babası kıyamıyor..
koca yatakta oğlumla yatıyoruz baabsı ara oda da köşemde yatıyor..
biraz böyle yatacakmışız daha çok küçükmüş eşimin dediği bu..
neyse bakalım öteki haftadam itibaren ben yatağına yatırmaya başlıcam bir şekilde alışması lazım..
küçük beşiğinde uyuyor ona alışkın ama yatağa alışamadı daha..
Ne oluyor bu bebiklere ya uyku yok yemek yok bi deneyim canım belki yer dun mama kaşığını tabağını her şeyini degistirdim belki ise yarar diye eşim geldiğinde bizim ki uyumamisti sofraya beraber oturduktatlım dün mustide yemedi..en son yogurda hipp bebe büsküvisi kattım..
3 tatlı kaşığına 2 bisküvi koydum yedi..bir dene isterswn
8 kaşık yoğurt yedi bi babası bi ben verdik bugün ne yapcaz bakalimtatlım dün mustide yemedi..en son yogurda hipp bebe büsküvisi kattım..
3 tatlı kaşığına 2 bisküvi koydum yedi..bir dene isterswn
Allah yardımcın olsun canım.inşallah kısa sürede atlatırsınız.Demir kullanmoruz canım bakalım hemen geçer inş çok yorucu bi süreç
8 kaşık yoğurt yedi bi babası bi ben verdik bugün ne yapcaz bakalim
Kızlar cok mutluyum. Eşimle evımızı satıp buyukçekmeceye taşınmaya karar verdık. Emlakçıyım zaten arkadaşlarım Geldı resımlerını falan cektı. Bekleyen müşteılernde oldugunu soyledı. İnş bu yaz sonuna kadar taşınmış oluruz. Burdan gıtmeyı cok istıyorum. Hiç sevmemiştim zaten resmen zorla oturuyodum üç senedır burdayz hergun eşime satalm dıyıp durdum. İnş en kısa zamnda taşınma telaşındayım demek istiyorum
oyy biz hergün 6-7 arası kalkıyoruz gece saay başı uyanır olduk zombi modundayım..
kuzum mustide yemiyor son günlerde yemediği zaman sorlamıyorum..
dün yogurda biküvi kattım öyle yedi akşam...
türlü türlü şey deniyorum..
senin oğlanın maşallahı vardı yiyordu nazaramı geldi
selam kızlarr
bayadır girmedim
biz iyiyiz
defne ilgilendi baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?