2014 Kasım Anneleri

bizde boyle ve bir aydir yaklasik cozum falanda yok birde rosebekin oyleydi.iNşallah duzelirler ne diyim

günaydınnnn kızlar..
yahuu benim oğlumda gece aat başı uyanır oldu..
akşam mama yesede uyanıyor yemesede..
sanırım yine atakmı yada dişmi birşey var ama bilemedim

Merhaba arkadaşlar...
Esnemekten çalışamıyorum...
5,30 da uyandı bizim ki 8 e çeyrek kalaya kadar tek yapabildiğim kendi adıma süty.nimi giymek oldu : )))
Dün ek gıda işimiz faciaydı... Migrenim tutmuştu zaten o halde yine çorba yapayım dedim onu da zor boğuş 3-4 kaşık verdim kustu devam ediyordum bir ağlaması var çığlık çığlığa komşu geldi düşünün noldu diye susturamadım resmen sinirden krize girdi ben de çok sinirlendim bağırdım : ( Daha çok ağladı.. Sağolsun eşim geldi de o ilgilendi baya biraz dinlendim hiçbişi yapamadım dün...

Demir kullanmoruz canım bakalım hemen geçer inş çok yorucu bi süreç

oyy biz hergün 6-7 arası kalkıyoruz gece saay başı uyanır olduk zombi modundayım..
kuzum mustide yemiyor son günlerde yemediği zaman sorlamıyorum..
dün yogurda biküvi kattım öyle yedi akşam...
türlü türlü şey deniyorum..
senin oğlanın maşallahı vardı yiyordu nazaramı geldi

Kizlar bizim uyku sorunumuz yok yalniz biz oglumla ikimiz beraber yatiyoruz. Yatagina koysugum geceler zirt pirt uyaniyo. Yanimdayken emmek icin bile uyanmiyo bazen. Çokobeslemek de rahatsiz edebilir bebegi gece. Yeni ek gidalar da yapabilir. Yogurdu elmayi falan ilk yediginde gaz yapmisti gece. Dis de olabilir dediginiz gibi. Gun icinde iyi besliyorum gece uykusundan bir onceki beslenmesine kadar. Sonra banyo yapiyo. Sonra emiyo ve kut gidiyo. Gun icinde de hep yormaya calisiyorum. Gunduz cok uyutmuyorum. Ben bu rutine cok kucukken alistirdim. Uykusuzluk dis agrisi falan bi arada varsa anason çayı duydum care olarak. Ama denemedim. kac aylikken verilebilir bilmiyorum.

ya bizde böyleydil son 1 haftador bir hal oldu..
benim oğlumda yanımda uyuyor yoksa sürekli uyanıyor ve ağlıyor..
bana kalsa alışşsın ağlasın diyorum ama babası kıyamıyor..
koca yatakta oğlumla yatıyoruz baabsı ara oda da köşemde yatıyor..
biraz böyle yatacakmışız daha çok küçükmüş eşimin dediği bu..
neyse bakalım öteki haftadam itibaren ben yatağına yatırmaya başlıcam bir şekilde alışması lazım..
küçük beşiğinde uyuyor ona alışkın ama yatağa alışamadı daha..

Valla her sey birebir aynı diyebilirim. Ben kararliydim yatagina koyacaktim artik hasta oldu. burnu cok tikali zor nefes aliyo bu sefer ben kiyamadim. Gecen bi iki gece benim oglum da sık uyandi. Yakasina coldmiks mi ne onu dokuyorum mutlu mesut uyuyo:)

İnş cabuk geçer uzamaz daha fazla bu kısır döngü sabırla herşeyi denemeye çalışıyorum ama bazen patliyorum mutfağa gidip kendi kendime soyleniyorum bağırıyorum ogluma yansıtmak istemiyorum insan dayanamiyo bazen

aslında yanında uyurken emzirmek en kolayı..ama işte alışmaması lazım

tatlım dün mustide yemedi..en son yogurda hipp bebe büsküvisi kattım..
3 tatlı kaşığına 2 bisküvi koydum yedi..bir dene isterswn

Valla ne bileyim canım maşallah güzel yiyordu hep bi kase yerdi dün ben de gergindim sanırım yediremedim..

Benim bebiş doğduğundan beri kendi yatapında yatıyor şimdi hele anlıyorlar her şeyi alıştırın yatağına yine yanımızda odamızda ama kendi yatağında her zaman

tatlım dün mustide yemedi..en son yogurda hipp bebe büsküvisi kattım..
3 tatlı kaşığına 2 bisküvi koydum yedi..bir dene isterswn
Ne oluyor bu bebiklere ya uyku yok yemek yok bi deneyim canım belki yer dun mama kaşığını tabağını her şeyini degistirdim belki ise yarar diye eşim geldiğinde bizim ki uyumamisti sofraya beraber oturduk

ŞUAN NERDE OTURUODUNUZ CANIM NE GÜZEL KEŞKE BENM EŞİMDE BANA ÖLE BİŞEY TEKLİF KV DEDEN UZAKLAŞSAK.

AMA CANIM HAKLI DEĞİLLERMİ HEP AYNI ŞEYİ Mİ YİCEKLER BİZ YERMİYİZ SIKILIRIZ DEĞİŞİK YESİN BEBİŞLER.

selam kızlarr
bayadır girmedim
keyifler yerindedir umarım
biz iyiyiz
yürüteç aldım tavsiye ederim
defne ilgilendi baya

ÇOK ŞÜKÜR CANIM YA.
YÜRÜTEÇ ŞUAN ERKEN DEĞİL Mİ YA BİZİMKİLERDE DİO ALALIM DİE AMA
NE BİLİM BEN KARAR VEREMEDİM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…