- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
öyle uzun süre bırakmıyorum canımç..ŞUAN NERDE OTURUODUNUZ CANIM NE GÜZEL KEŞKE BENM EŞİMDE BANA ÖLE BİŞEY TEKLİF KV DEDEN UZAKLAŞSAK.
AMA CANIM HAKLI DEĞİLLERMİ HEP AYNI ŞEYİ Mİ YİCEKLER BİZ YERMİYİZ SIKILIRIZ DEĞİŞİK YESİN BEBİŞLER.
ÇOK ŞÜKÜR CANIM YA.
YÜRÜTEÇ ŞUAN ERKEN DEĞİL Mİ YA BİZİMKİLERDE DİO ALALIM DİE AMA
NE BİLİM BEN KARAR VEREMEDİM.
bizimki haa yürütemiyor yaa anca oynuyor hoppala gibi sekiyor içinde şapşik
ayakları tam basıyor canım yüksek değil gibi ama bir deneyim bir kademe daha indireyimYurutec yuksek geliyo olabilir mi
Bende ilk koydugumda hic gidemedi debelenip durdu. Babasi da bu yüksek geliyodur dedi bi alt kademeye indirdik hmen gitmeye basladi.
canım başladın mı nasıl gidiyor?Canım iznim bitiyor daha fazla alamıycam maddi durumlardan dolayı rapor desen yeterince aldım mecburen başlıycam yani
canım bunları gün içinde veriyorsun değil mi hepsini aynı anda vermiyorsundurlabne /2-3 mama kaısıgı
pekmez /1 mama kasıgı
yumurta sarısı/ 1 fasulye tanesı
sebze corbası (patates+havuc+bı cesıt sebze+az sızma zyagı)
elme 2 dilim rendesi
yogurt 4-5 mama kasıgı
su
canım spiral düşünüyorsan adetken git daha kolay oluyorKızlarrrrr... Dün regl oldummmm...
Ayın 15 ine doktorumdan randevu aldımmmm genel kontrol perde olayını vs. bir de spiral taktırmayı düşünüyorum
Çok korkuyorum dua edin ya
Canım valla anladmkı aclıktan uyanmıyo. Benmkıde iki saatte bır uyanıyo uyutmamda ıkı saati buluyoo ama aglama yok şükür. AGlayarsk uyanıyo benı gorunce susuyo oyun istıyo. Emerekte uyumuyo beşikte saatlerce sallıyorum. Ama şunu keşfettım hamıleyken dinlettıgım muzıkler vardı telden onu acıyorum sakınleşip uykuya dalması hızlanıyoAy kizlar kozim geceleri saat basi uyanmaya basladi boyle olup cozum bulan varmiydi sanki sibeltanju seninmi boyleydi bebegin muhallebimi yediriyodun yatmadan onerisi olan varmi
Buyudukce rahatliycaz derken benimki zorlasti ne guzel yatar uyurdu geceleri bi hafta sonra 7 aylık olucaz inşallah
Tabı verırım canım eşimin işyerı orda sahile yakın. Emlakc arkadaşlarım var onlar bakıyolar benim îçin. Olmadı beylikdüzü olucak işte hayırlı artıkAyy darısı basımıza.bende buyukcekmece istiyorum ama ise basliycam annem cocuga bakmaya buraya daha rahat gelir metrobusle orasi icin otobus gerekli trafik falan filan insallah bizede nasip olur buyukcekmeceden nerelere bakiyosun bulursan banada haber verirmisin canim merak ederim
aynı dediğin gibiyuruteci ben de düşünüyorum hatta konu bile acmıştım denemek icin bi iki kere koydum oglumsadece oyuncaklarla ilgilendi. Yurume kismiyla degil:))) sizde durumlar ne?
bi ay sonrada olur canmmŞUAN NERDE OTURUODUNUZ CANIM NE GÜZEL KEŞKE BENM EŞİMDE BANA ÖLE BİŞEY TEKLİF KV DEDEN UZAKLAŞSAK.
AMA CANIM HAKLI DEĞİLLERMİ HEP AYNI ŞEYİ Mİ YİCEKLER BİZ YERMİYİZ SIKILIRIZ DEĞİŞİK YESİN BEBİŞLER.
ÇOK ŞÜKÜR CANIM YA.
benimkide öyle oyuncaklarıyla ilgileniyobizimki haa yürütemiyor yaa anca oynuyor hoppala gibi sekiyor içinde şapşik
Malesef esenyurtta oturuyoım ve burayı hiççç sevmıyorumŞUAN NERDE OTURUODUNUZ CANIM NE GÜZEL KEŞKE BENM EŞİMDE BANA ÖLE BİŞEY TEKLİF KV DEDEN UZAKLAŞSAK.
ÇOK ŞÜKÜR CANIM YA.
bi ay sonrada olur canmm
ben heves ettimde
öyle uzun süre bırakmıyorum canımç..
yemek yaparaken bulaşı yıkarken falan..
yani gün içinde en fazka yarım saati buluyor.
Kızlarrrrr... Dün regl oldummmm...
Ayın 15 ine doktorumdan randevu aldımmmm genel kontrol perde olayını vs. bir de spiral taktırmayı düşünüyorum
Çok korkuyorum dua edin ya
canım spiral düşünüyorsan adetken git daha kolay oluyor
ben çıkarmayı düşünüyorum spirali
Canm ben prıma beyaz kullanıyrm cok memnunum.Kızlar molfix bez kullanıpta memnun olan var mı? Oğluma Molfix alıcam ama kararsız kaldım, sizler hangi bezleri kullanıyorsunuz, yardımınıza ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?