2014 Kasım Anneleri

Biz de yürüteç almayı düşünüyoruz bakalım benim oğlum sever diye düşünüyorum zaten yerinde durmuyor sürekli yürütüyoruz inşallah sever...

öyle uzun süre bırakmıyorum canımç..
yemek yaparaken bulaşı yıkarken falan..
yani gün içinde en fazka yarım saati buluyor.

Kızlarrrrr... Dün regl oldummmm...
Ayın 15 ine doktorumdan randevu aldımmmm genel kontrol perde olayını vs. bir de spiral taktırmayı düşünüyorum
Çok korkuyorum dua edin ya

Yurutec yuksek geliyo olabilir mi
Bende ilk koydugumda hic gidemedi debelenip durdu. Babasi da bu yüksek geliyodur dedi bi alt kademeye indirdik hmen gitmeye basladi.
ayakları tam basıyor canım yüksek değil gibi ama bir deneyim bir kademe daha indireyim

labne /2-3 mama kaısıgı
pekmez /1 mama kasıgı
yumurta sarısı/ 1 fasulye tanesı
sebze corbası (patates+havuc+bı cesıt sebze+az sızma zyagı)
elme 2 dilim rendesi
yogurt 4-5 mama kasıgı
su
canım bunları gün içinde veriyorsun değil mi hepsini aynı anda vermiyorsundur

Ayın 15 ine doktorumdan randevu aldımmmm genel kontrol perde olayını vs. bir de spiral taktırmayı düşünüyorum
canım spiral düşünüyorsan adetken git daha kolay oluyor
ben çıkarmayı düşünüyorum spirali

Canım valla anladmkı aclıktan uyanmıyo. Benmkıde iki saatte bır uyanıyo uyutmamda ıkı saati buluyoo ama aglama yok şükür. AGlayarsk uyanıyo benı gorunce susuyo oyun istıyo. Emerekte uyumuyo beşikte saatlerce sallıyorum. Ama şunu keşfettım hamıleyken dinlettıgım muzıkler vardı telden onu acıyorum sakınleşip uykuya dalması hızlanıyo

Tabı verırım canım eşimin işyerı orda sahile yakın. Emlakc arkadaşlarım var onlar bakıyolar benim îçin. Olmadı beylikdüzü olucak işte hayırlı artık

bi ay sonrada olur canmm
ben heves ettimde

Malesef esenyurtta oturuyoım ve burayı hiççç sevmıyorum

Selam millet bayadır giremedim birisi bebe bisküvisi tarifi yazmıştı gurmebebekten alıntılayıp galiba,birebir yaptım taş gbi oldu bnm dişim bile kesmiyo tam buğday unundanmı acaba dicem de bilemedim tarifi tutmadım yani 2yemek kaşığı pekmez de çok az tat bile vermemiş tarhana çorbası içiriyorum yumurta yoğurt kayısı baska ne versek acaba.bide şu hazır şeylre çok karşıydım doktor hipp 7 tahıl tavsiye etmşti almam diyodum geçen gözüme çarptı aldım sbhlatı veriyorum seviyo walla:)

öyle uzun süre bırakmıyorum canımç..
yemek yaparaken bulaşı yıkarken falan..
yani gün içinde en fazka yarım saati buluyor.

benimkide aslında bayılıo ayakta dursun zıp zıp zıplıo ama ne bilim daha küçük ya erken gibi gelio bana ya zararlı bişey olurmu bacaklarına falan gibi.

hadi gözün aydın canım.
keşke bende taktırabilsem ama bana olmuo ya.
ohh ne rahat

canım spiral düşünüyorsan adetken git daha kolay oluyor
ben çıkarmayı düşünüyorum spirali

sen nie çıkarıcan canım sıkıntı mı yaptı.

Kızım kakasını zor yapıyo demiştimya kayısı yediryorum ıkı gundur ve sabh kahvaltısını ıhlamurla yaptırıyorum bugun cok şukur cok rahat kaka yapıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…