kusması yenı deıl dogdugundan berı var 2 hafta once gttk dr a bırak kussun kılosu cok ıyı cok yedırme dedı gonderdı hepsı aynı seyı soyluyo cocuk kusmaktan helak oldu artık
Cnm ben molfix kullanıyorum. Gayet iyi. Primadan geçtim ben üstelik molfix beze. Geçerken pisik bile yapmadı bizde. Daha önce huggies denemistim o fena pisik yapmıştı. Birde fiyat olarak baktığında A101 en uygun satan yer ve evimizin dibinde olduğundan benim için gayet rahat oluyor.Kızlar molfix bez kullanıpta memnun olan var mı? Oğluma Molfix alıcam ama kararsız kaldım, sizler hangi bezleri kullanıyorsunuz, yardımınıza ihtiyacım var
ben memnunum canimm molfixtenKızlar molfix bez kullanıpta memnun olan var mı? Oğluma Molfix alıcam ama kararsız kaldım, sizler hangi bezleri kullanıyorsunuz, yardımınıza ihtiyacım var
benimkide oylee hala artk.agiz bezi bile.kullanmiuom.s ust degsyom biter İnşallah azalacak zamanla diyo drKusma konusunda seni çok iyi Anlıyorum. Oğlum doğduğundan beri kusuyor, gerçekten çok zor. Yere bırakıyorum rahat hareket etsin diye ama 10 dk sonra halı bitmiş vaziyette. Kokmasın diye Sürekli üstünü değiştirip, yüzünü boynunu yıkıyorum. Ben ve eşim de sürekli Kıyafet Değiştiriyoruz. Valla ağız bezleri yetmiyor yani. 6. Aya kadar geçer dediler ama henüz geçmedi malesefAllah sağlık sıhhat versin, Kuzucuklar hasta Olmasın Napalım canım, bazı bebekler kusarmış böyle.
Cnm ben molfix kullanıyorum. Gayet iyi. Primadan geçtim ben üstelik molfix beze. Geçerken pisik bile yapmadı bizde. Daha önce huggies denemistim o fena pisik yapmıştı. Birde fiyat olarak baktığında A101 en uygun satan yer ve evimizin dibinde olduğundan benim için gayet rahat oluyor.
Sağol canım molfixten inşallah bizde memnun kalırız. Kusma Konusun da Katılıyorum sana, inşallah zamanla bitecek. Kokmasın diye sürekli Kıyafet değiştir, makineye at, kurumasını bekle.. Bu döngü yoruyor insanı.ben memnunum canimm molfixten
benimkide oylee hala artk.agiz bezi bile.kullanmiuom.s ust degsyom biter İnşallah azalacak zamanla diyo dr
Selam millet bayadır giremedim birisi bebe bisküvisi tarifi yazmıştı gurmebebekten alıntılayıp galiba,birebir yaptım taş gbi oldu bnm dişim bile kesmiyo tam buğday unundanmı acaba dicem de bilemedim tarifi tutmadım yani 2yemek kaşığı pekmez de çok az tat bile vermemiş tarhana çorbası içiriyorum yumurta yoğurt kayısı baska ne versek acaba.bide şu hazır şeylre çok karşıydım doktor hipp 7 tahıl tavsiye etmşti almam diyodum geçen gözüme çarptı aldım sbhlatı veriyorum seviyo walla:)
Canım Prima beyaz kullanıyorum hiç de değiştirmeyi düşünmüyorum çok memnunumKızlar molfix bez kullanıpta memnun olan var mı? Oğluma Molfix alıcam ama kararsız kaldım, sizler hangi bezleri kullanıyorsunuz, yardımınıza ihtiyacım var
Ilk 3 ay bende Prima premium care kullandım canım, güzel bi bez ama çok pahallı. Son 3 aydır da Prima yeşil paketi kullanıyorum. Oğlum dişten dolayı bu aralar ishal, sürekli bez değiştiriyorum. Molfix daha uygun olduğu için onu denemekte fayda var, tabi inşallah pişik yapmaz.Canım Prima beyaz kullanıyorum hiç de değiştirmeyi düşünmüyorum çok memnunum
aynen bızde aynı durumdayız dogdundan beri azalmadi gitti kusmuk temizlemek ten bittik bizde ne hali ne onluk ne ağız bezi kıyafetler 7 ay olacak azalır diye bekliyorum ama nerdeee kusuyor diye anlatıyorum her bebek kusar diyorlar bizim ki öyle değil iste kimseye anlatamiyorum yani allah biliyor Rabbim şifa verir inşKusma konusunda seni çok iyi Anlıyorum. Oğlum doğduğundan beri kusuyor, gerçekten çok zor. Yere bırakıyorum rahat hareket etsin diye ama 10 dk sonra halı bitmiş vaziyette. Kokmasın diye Sürekli üstünü değiştirip, yüzünü boynunu yıkıyorum. Ben ve eşim de sürekli Kıyafet Değiştiriyoruz. Valla ağız bezleri yetmiyor yani. 6. Aya kadar geçer dediler ama henüz geçmedi malesefAllah sağlık sıhhat versin, Kuzucuklar hasta Olmasın Napalım canım, bazı bebekler kusarmış böyle.
Ben de primadan geçtim.gece yine prima kullanıyorum. Ama biz zayıfız prima daha iyi kavrıyor sankiBende şimdiye kadar Prima kullanıyodum, Molfixi deneyeyim o zaman. A101 den bugün alıyorum hemen, çok sağol.
Ben de primadan geçtim.gece yine prima kullanıyorum. Ama biz zayıfız prima daha iyi kavrıyor sanki
Slm arkadaslar bugün kontrolümüz vardi oglum 2 ayda 1 kg almis dr alt sinirda dediZEBEBEK Arkadasim bezindeki kristaller kum degil bezin icinde biriken idrarin disari cikmasiymis.bizim kumlar azalmis ama hala 2mm bikac tane var inşallah onlarida döker
Teşekkürler cnm amin bi sonraki aşı 9.ay ama bana gelmeden ara demisti saglik ocagi bizdede ayni seyler var bende cok yorgunum başa donduk sankiBenim oğlum da 2 ayda 800 gr almış. Bugün 6. Ay aşımızı olduk, çok huzursuz ve ağlıyor sürekli, valla bunaldım, çok yoruldumhemşireye bir dahaki aşıyı da sormayı unuttum, o da aşı kartına tarih yazmamış. Bi ara tekrar uğramam lazım. Bu arada geçmiş olsun canım inşallah biran önce kumlardan kurtulur yavrun.
Nasılsın arkadasım görüsemedik uzun zamandır pasam seni biraz yormus okuduğum kadarıyla canı sağolsun insallah hemen toparlar...Bez olayında pisik olmaması için altını her açtığın da zeytin yağı sürersen geçis döneminde faydası oluyor alısana kadar ben öyle yapmıstım bir süre bu 3. bezimiz malum 1 damla çisi bile hissetmek istemiyor beyefendi...Ilk 3 ay bende Prima premium care kullandım canım, güzel bi bez ama çok pahallı. Son 3 aydır da Prima yeşil paketi kullanıyorum. Oğlum dişten dolayı bu aralar ishal, sürekli bez değiştiriyorum. Molfix daha uygun olduğu için onu denemekte fayda var, tabi inşallah pişik yapmaz.
Melissa siz yer değismistiniz yanlıs hatırlamıyorsam acaba hava değisimi istahını etkilemis olabiliri miaynen bızde aynı durumdayız dogdundan beri azalmadi gitti kusmuk temizlemek ten bittik bizde ne hali ne onluk ne ağız bezi kıyafetler 7 ay olacak azalır diye bekliyorum ama nerdeee kusuyor diye anlatıyorum her bebek kusar diyorlar bizim ki öyle değil iste kimseye anlatamiyorum yani allah biliyor Rabbim şifa verir inş
Gözün Aydın canım taşınmak çok zor heleki bebişle Allah yardımcın olsun hoş sen Taşınma konusunda baya tecrübelenmişindirHeyyooo tayinim çıktı dostlar kurtuluyorum burdaninsallah İstanbul'dan da kurtulurum hayırlısıyla...Evlendiğimizden beri tasınıyoruz bu 8. olacak ama ilk defa gocunmadan koli yapıcam galiba Hepinize sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?