2014 Kasım Anneleri

Ayyy süper nereye çıktı... Hayırlı. Olsun tatlim
Heyyooo tayinim çıktı dostlar kurtuluyorum burdan insallah İstanbul'dan da kurtulurum hayırlısıyla...Evlendiğimizden beri tasınıyoruz bu 8. olacak ama ilk defa gocunmadan koli yapıcam galiba Hepinize sevgiler

Kızlar, konusu geçti mi bilmiyorum ama peynir yaptiktan sonra kalan suyu acayip faydaliymis. Sütün bütün proteini mineralleri bu suya geçiyormuş. benim gibi sakın dokmeyin:)) corbalari bu suyla yapabilirmisiz.

Heyyooo tayinim çıktı dostlar kurtuluyorum burdan insallah İstanbul'dan da kurtulurum hayırlısıyla...Evlendiğimizden beri tasınıyoruz bu 8. olacak ama ilk defa gocunmadan koli yapıcam galiba Hepinize sevgiler
ne yanii gidecek misin istanbuldaan senin adina cok sevindim canim nereye cikti.. Allah kolaylik versin tasinma surecinde masallah 8.demek

canım başladın mı nasıl gidiyor?
Başladım canım sağol valla idare ediyoruz iki gündür de yiğit rahatszbiraz nasıl gidio geldiğimi bilmiyorum, birde bugün o uyurken çıkmştm evden işten gelince hiç yüzüme bakmadı yaa çok üzüldüm:-(

gözün aydın cAnımm hayırlı olsun istediğin yer olmasınada sevindimm keşke ankara isteseydinn süper olur idi

Kızlar molfix bez kullanıpta memnun olan var mı? Oğluma Molfix alıcam ama kararsız kaldım, sizler hangi bezleri kullanıyorsunuz, yardımınıza ihtiyacım var
Ben doğumdam beri kullanıyorum. Fiyatı da primaya göre uygun. Çok memnunum. Hiç sorun yaşamadık. Şu an 4 numaradayız. Altı torbalanıyo ama yanlar sıkmasn diye.

Cok sagol canim bilgilendirdigi. İcin

Kızlar molfix bez kullanıpta memnun olan var mı? Oğluma Molfix alıcam ama kararsız kaldım, sizler hangi bezleri kullanıyorsunuz, yardımınıza ihtiyacım var
Ben molfix kullaniyorum ama benim kizim makatin olduu bolge genelde kirmizi oluyo acaba bezdenmi tum poposu degil ama ufak biyer sizdede boyle bisey varmi kizlar bezimi degistirsem acaba

Kizlarrrr :) sanırım alerjimiz geçiyor. Yani herhalde. Son zamanlarda ufak ufak atıştırma yapiorum. Kakasi koyu yeşil gerci dikkatli baksamda kan göremiyorum.
inşallah geçmiştir kizlar dua edin darısı diğer bebisleri alerjik olan annelere. Sizde deneyin arada kizlar.

Ben molfix kullaniyorum ama benim kizim makatin olduu bolge genelde kirmizi oluyo acaba bezdenmi tum poposu degil ama ufak biyer sizdede boyle bisey varmi kizlar bezimi degistirsem acaba
Canim bezden degildir o. Makati ise kaka yaparken zorlanıyor olabilir. Yada dr bize kakasi asidik olabilir demişti
hatta tahris olmuştu makati ondan olabilir demişti.

Ayyy süper nereye çıktı... Hayırlı. Olsun tatlim
Saol isyancım yine İstanbul' dayım ama suan oturduğum yerden daha iyi bir yere çıktı Eyüp
hayirli olsun canim hersey gonlunce olsun
Tesekkür ederim canımcım
Hayırlı olsun canım. Çok sevindim senin adına
Saol canım dilerim sende gönlünce bir yere gidersin en kısa zamanda.
ne yanii gidecek misin istanbuldaan senin adina cok sevindim canim nereye cikti.. Allah kolaylik versin tasinma surecinde masallah 8.demek
Ayy keske gidebilsem de gitsem malesef yine İstanbul da devam ama semt olarak suan oturduğum yer berbat ya tas ocaklarının tozunu solumaktan mahvolduk güvenlik olarak da çok kötü en azından Eren iyi bir ortam da yetisecek tüm çabamız onun için.Tasınma sürecini sorma koli yaparacak yaslanıcam bu gidisle
gözün aydın cAnımm hayırlı olsun istediğin yer olmasınada sevindimm keşke ankara isteseydinn süper olur idi
Tesekkürler canım Nerde o günler il dısı istesem ilk tercihim olur Ankara vazgeçilmezim ölünce beni oraya gömsünler
Hayırlı olsun hocammm :)
Sana yakınlastım seker

Canim bezden degildir o. Makati ise kaka yaparken zorlanıyor olabilir. Yada dr bize kakasi asidik olabilir demişti
hatta tahris olmuştu makati ondan olabilir demişti.
Bizimkide asidik heralde cunku hani kucukbi bolumu tam orasinin birlesim yeri surekli pisik kremi suruyorum mecburen
Sagol canim

Ya bisey farkettim kizim annem yanimizda oldugu gunler gece uyanmio cok fazla ama olmadigi geceler saatbasi uyaniyo kafayi yiycemm ya

Benim oglumunda da kîzarıklık var.genelde kakası yaparken zorlanıyor ondan kırmızıdır diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…