- 9 Nisan 2014
- 3.255
- 4.825
- 198
Saol canım bebisle zor olacak evet sıkıntılı bi durumGözün Aydın canım taşınmak çok zor heleki bebişle Allah yardımcın olsun hoş sen Taşınma konusunda baya tecrübelenmişindir
Heyyooo tayinim çıktı dostlar kurtuluyorum burdaninsallah İstanbul'dan da kurtulurum hayırlısıyla...Evlendiğimizden beri tasınıyoruz bu 8. olacak ama ilk defa gocunmadan koli yapıcam galiba Hepinize sevgiler
hayirli olsun canim hersey gonlunce olsunHeyyooo tayinim çıktı dostlar kurtuluyorum burdaninsallah İstanbul'dan da kurtulurum hayırlısıyla...Evlendiğimizden beri tasınıyoruz bu 8. olacak ama ilk defa gocunmadan koli yapıcam galiba Hepinize sevgiler
Heyyooo tayinim çıktı dostlar kurtuluyorum burdaninsallah İstanbul'dan da kurtulurum hayırlısıyla...Evlendiğimizden beri tasınıyoruz bu 8. olacak ama ilk defa gocunmadan koli yapıcam galiba Hepinize sevgiler
ne yanii gidecek misin istanbuldaanHeyyooo tayinim çıktı dostlar kurtuluyorum burdaninsallah İstanbul'dan da kurtulurum hayırlısıyla...Evlendiğimizden beri tasınıyoruz bu 8. olacak ama ilk defa gocunmadan koli yapıcam galiba Hepinize sevgiler
Başladım canım sağol valla idare ediyoruz iki gündür de yiğit rahatszbiraz nasıl gidio geldiğimi bilmiyorum, birde bugün o uyurken çıkmştm evden işten gelince hiç yüzüme bakmadı yaa çok üzüldüm:-(canım başladın mı nasıl gidiyor?
gözün aydın cAnımm hayırlı olsun istediğin yer olmasınada sevindimm keşke ankara isteseydinn süper olur idiHeyyooo tayinim çıktı dostlar kurtuluyorum burdaninsallah İstanbul'dan da kurtulurum hayırlısıyla...Evlendiğimizden beri tasınıyoruz bu 8. olacak ama ilk defa gocunmadan koli yapıcam galiba Hepinize sevgiler
Ben doğumdam beri kullanıyorum. Fiyatı da primaya göre uygun. Çok memnunum. Hiç sorun yaşamadık. Şu an 4 numaradayız. Altı torbalanıyo ama yanlar sıkmasn diye.Kızlar molfix bez kullanıpta memnun olan var mı? Oğluma Molfix alıcam ama kararsız kaldım, sizler hangi bezleri kullanıyorsunuz, yardımınıza ihtiyacım var
Hayırlı olsun hocammm :)Heyyooo tayinim çıktı dostlar kurtuluyorum burdaninsallah İstanbul'dan da kurtulurum hayırlısıyla...Evlendiğimizden beri tasınıyoruz bu 8. olacak ama ilk defa gocunmadan koli yapıcam galiba Hepinize sevgiler
Cok sagol canim bilgilendirdigi. İcinSlm arkadaslar bugün kontrolümüz vardi oglum 2 ayda 1 kg almis dr alt sinirda dediZEBEBEK Arkadasim bezindeki kristaller kum degil bezin icinde biriken idrarin disari cikmasiymis.bizim kumlar azalmis ama hala 2mm bikac tane var inşallah onlarida döker
Ben molfix kullaniyorum ama benim kizim makatin olduu bolge genelde kirmizi oluyo acaba bezdenmi tum poposu degil ama ufak biyer sizdede boyle bisey varmi kizlar bezimi degistirsem acabaKızlar molfix bez kullanıpta memnun olan var mı? Oğluma Molfix alıcam ama kararsız kaldım, sizler hangi bezleri kullanıyorsunuz, yardımınıza ihtiyacım var
Canim bezden degildir o. Makati ise kaka yaparken zorlanıyor olabilir. Yada dr bize kakasi asidik olabilir demiştiBen molfix kullaniyorum ama benim kizim makatin olduu bolge genelde kirmizi oluyo acaba bezdenmi tum poposu degil ama ufak biyer sizdede boyle bisey varmi kizlar bezimi degistirsem acaba
Saol isyancım yine İstanbul' dayım ama suan oturduğum yerden daha iyi bir yere çıktı EyüpAyyy süper nereye çıktı... Hayırlı. Olsun tatlim
Tesekkür ederim canımcımhayirli olsun canim hersey gonlunce olsun
Saol canım dilerim sende gönlünce bir yere gidersin en kısa zamanda.Hayırlı olsun canım. Çok sevindim senin adına
Ayy keske gidebilsem de gitsem malesef yine İstanbul da devam ama semt olarak suan oturduğum yer berbat ya tas ocaklarının tozunu solumaktan mahvolduk güvenlik olarak da çok kötü en azından Eren iyi bir ortam da yetisecek tüm çabamız onun için.Tasınma sürecini sorma koli yaparacak yaslanıcam bu gidislene yanii gidecek misin istanbuldaansenin adina cok sevindim canim nereye cikti.. Allah kolaylik versin tasinma surecinde masallah 8.demek
Tesekkürler canımgözün aydın cAnımm hayırlı olsun istediğin yer olmasınada sevindimm keşke ankara isteseydinn süper olur idi
Sana yakınlastım sekerHayırlı olsun hocammm :)
Bizimkide asidik heralde cunku hani kucukbi bolumu tam orasinin birlesim yeri surekli pisik kremi suruyorum mecburenCanim bezden degildir o. Makati ise kaka yaparken zorlanıyor olabilir. Yada dr bize kakasi asidik olabilir demişti
hatta tahris olmuştu makati ondan olabilir demişti.
Benim oglumunda da kîzarıklık var.genelde kakası yaparken zorlanıyor ondan kırmızıdır diye düşünüyorum.Ben molfix kullaniyorum ama benim kizim makatin olduu bolge genelde kirmizi oluyo acaba bezdenmi tum poposu degil ama ufak biyer sizdede boyle bisey varmi kizlar bezimi degistirsem acaba
Bilmiyorum ki canım geleli iki ay olacak istahimiz falan çok iyiydi simdi hic birşey yemek istemiyor resmen grev yapio çocukMelissa siz yer değismistiniz yanlıs hatırlamıyorsam acaba hava değisimi istahını etkilemis olabiliri mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?