- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
canım spiral düşünüyorsan adetken git daha kolay oluyor
ben çıkarmayı düşünüyorum spirali
benimkide aslında bayılıo ayakta dursun zıp zıp zıplıo ama ne bilim daha küçük ya erken gibi gelio bana ya zararlı bişey olurmu bacaklarına falan gibi.
hadi gözün aydın canım.
keşke bende taktırabilsem ama bana olmuo ya.
ohh ne rahat
sen nie çıkarıcan canım sıkıntı mı yaptı.
Kızlar molfix bez kullanıpta memnun olan var mı? Oğluma Molfix alıcam ama kararsız kaldım, sizler hangi bezleri kullanıyorsunuz, yardımınıza ihtiyacım var
Günaydın herkese dun eşim bebelac hazır meyve purelerinden almış bizimki belki yer diye BN ihtimal vermiyordum ama hic itirazsız iki küçük kavonoz yedi bnde şaşırdım ya gerçekten sevdi ya çok açtı bnm yaptığım meyve puresini yemiyor ama
Canım telaş yapma epilepsi çok farklı belirtileri var allah korusun atak dönemlerinde bizde de oluyor normalde gece ağlayarak uyanmazdi bugün nasıl içini çekerek uyandı korkmani gerektirecek birşey yok bence buyuyorlar dünyaya alışmaya çalışıyorlar bi de bizim ki gün içinde farklı birilerini görürse gece çok ağlıyor belki gün içinde yaşadığı bir şeyden etkilenmiştirgünaydınnn..
kızlar yaa musti 1 haftadır falan uyurken korkuyor sıçrıyor..
kapı açılsın ani bir hareket olsun sıçrayarak uyanıtyor sonra tekrar uyuyor..
korkuyorum yaaa..
dualarda okuyorum..
az önce internetten baktım epilepsi falan diyor Allah korusun..
bugün kontrolümüz vardo 6. ay..
eşimin işi çıktı gibi haftaya gideceğiz büyük ihtimalle bugün gitsek sorardım offf
Canım telaş yapma epilepsi çok farklı belirtileri var allah korusun atak dönemlerinde bizde de oluyor normalde gece ağlayarak uyanmazdi bugün nasıl içini çekerek uyandı korkmani gerektirecek birşey yok bence buyuyorlar dünyaya alışmaya çalışıyorlar bi de bizim ki gün içinde farklı birilerini görürse gece çok ağlıyor belki gün içinde yaşadığı bir şeyden etkilenmiştir
Gusnaydn kızlar eşimle dun çok fena kavga ettık. Bana ilk defa lanlı konuştu bende patladm. Sonrada benle evlendıgıne pişmanmısın dedı bende bu hallerını gordukce pişman oluyorum dedım. Oda bana kapı orda dedı. Bırde bu tartışmann üstüne mal ailesi geldı gece. Onlarn yanına bile gecmedm kızım uyuyodu odadanda cıkmadm. Eşim geldı bi ton özür diledi sinirle söyledm falan dedi. Ama asla affetmicem onu.gıden ben degıl o olucak butun gece uyumadm üzüntüden. Bavuluna kıyafetlerını doldurdum koydum kapıyaa biraz önce. Akşam evede almıcam nereye gıdıyosa gıtsın.
günaydınnn..
kızlar yaa musti 1 haftadır falan uyurken korkuyor sıçrıyor..
kapı açılsın ani bir hareket olsun sıçrayarak uyanıtyor sonra tekrar uyuyor..
korkuyorum yaaa..
dualarda okuyorum..
az önce internetten baktım epilepsi falan diyor Allah korusun..
bugün kontrolümüz vardo 6. ay..
eşimin işi çıktı gibi haftaya gideceğiz büyük ihtimalle bugün gitsek sorardım offf
Gusnaydn kızlar eşimle dun çok fena kavga ettık. Bana ilk defa lanlı konuştu bende patladm. Sonrada benle evlendıgıne pişmanmısın dedı bende bu hallerını gordukce pişman oluyorum dedım. Oda bana kapı orda dedı. Bırde bu tartışmann üstüne mal ailesi geldı gece. Onlarn yanına bile gecmedm kızım uyuyodu odadanda cıkmadm. Eşim geldı bi ton özür diledi sinirle söyledm falan dedi. Ama asla affetmicem onu.gıden ben degıl o olucak butun gece uyumadm üzüntüden. Bavuluna kıyafetlerını doldurdum koydum kapıyaa biraz önce. Akşam evede almıcam nereye gıdıyosa gıtsın.
Canım benim oğlum da 4. Aya kadar her harekatın zden sicrardi yani yanina doğru yurusem sicrardi o Derece bazı bebekler çok hassas olabiliyor hic aklıma kotu birşey getirmedim gerçekten uykudan çığlıklarla uyanya bilmiyorum tatlım bir haftadır falan var..
sıçrıyor resmen..
kapıyı açsam yada ne bileyim böyle ani hareket etsen hemen korkuyor..
ağlamıyor sonra uykuya dalıyor..
keşke bakmasaydım internete salak kafamm..
offf..
Canım adetliyken öyle duydum da zaten normalde utanıyorum bir de öyle gitmeye daha çok utanırım.. Sen neden çıkardın bir de takılırken canın çok yandı mı aşırı korkuyorum ben
Sana neden olmuyor canım bana da olup olmadığını bilmiyorum ki henüz ilk olacak korkuıyorum
İlk doğduğunda 2 aylık olana kadar prima care kullandım memnundum sonra molfix e geçtik ondan da çok memnun kaldım hala da kullanıyorum 4+ yı kullanıyoruz şu an.. Öyle oluyor ki bazen akşam 11 den sabah 7 ye kadar çıkarmadığım oluyor yine de hiçbir sızıntı olmuyor bez şişiyor şişiyor doluyor altını açıyorum yine kuru bebişimin poposu... Memnunum yani canım..
Günaydın arkadaşlar... Yine gülücüklerle kocaman sevgiler
Eki Görüntüle 1547472 Eki Görüntüle 1547473
Bu da sabah ki tatlı uykumuz..
Eki Görüntüle 1547474 Eki Görüntüle 1547475
ya bilmiyorum tatlım bir haftadır falan var..
sıçrıyor resmen..
kapıyı açsam yada ne bileyim böyle ani hareket etsen hemen korkuyor..
ağlamıyor sonra uykuya dalıyor..
keşke bakmasaydım internete salak kafamm..
offf..
dr a soracağım kuzum geçmezse şu and kafam çok dalgın senin bebeğinde neler vardı.
Canım bana eski günlerimi hatırlattın... Lütfen internetten okuyup da yıpratma kendini... Ben onun için neler çektim... Ameliyatlar vs. derken 1 ayım her gün ağlamakla geçiyordu artık resmen inanmıştım oğlumun epilepsi olduğuna hangi türüdür diye araştırmaya başlamıştım artık düşün yani... Sonra burdan gün çok ileri olunca babam geldi aldı bizi memlekete götürdü orda hemen eeg çektirdik baktırdık şükürler olsun öyle bişi çıkmadı... Kendini strese sokma.. Çocuktur olur gözlemlersin.. Gerçekten çok zor
Ailesı gelince eşim yanıma geldi resmen yalvardı. İstersen gıt onlarıda kov evden istemeden söyledm falan dedı bıanda sinirle soyledım dedı. Ama ben cok kırıldım kapı orda dıyebılıyosa sonuclarınada katlanıcak.
Kendi eşimle olan o büyük kavgamız geldi aklıma... O da bana neler söylemişti.. İnsanın o an içi çok acıyor yüreği kanıyor zaman ver.. Ki eşin özür de dilemiş benim ki özürü de kolay dilemez hatta üste çıkmaya bile çalışır.. Bir hata yapmayın canım.. Sakinleşin yine konuşursunuz..
yok canım korkmamış sordum anneme..Canım benim oğlum da 4. Aya kadar her harekatın zden sicrardi yani yanina doğru yurusem sicrardi o Derece bazı bebekler çok hassas olabiliyor hic aklıma kotu birşey getirmedim gerçekten uykudan çığlıklarla uyan
irdi o donemde gece gündüz yanlız birakmadim uyurken kucagimdan indirmedim korkmasın da diye şükür simdi geçti korkacak hic birşey yok öyle birşey olsa bastan beri belli olur zaten gün içinde sen yokken bir şeyden korkmuş olabilir annene bir sor istersen
ayy evet ya nereden baktı bilmyiorummmBENİM İLK GEBELİĞİM DIŞ GEBELİKTİ CANIM ONDAN HEMŞİRE ÇOK RİSKLİ SANA DEDİ OLMAZ DEDİ
MAŞALLAH SANA YA YERRİM SENİ BEN.
CANIM AMAN HERŞYDE BAKMASAK ŞU İNTERNETE OLMAZ KAFA KARIŞTIRIO.
BİŞEY DEĞİLDİR CANIM OLABİLİR MERAK ETME.UYKUSU HAFİF SE YADA
TAM DALMIOSA EN UFAK SESTE ÖLE YAPABİLİR YANİ.
yok canım korkmamış sordum anneme..
hiç yalnız bırakmıyor zaten annem güvenim sonsuz olsada söylerdi hemen..
belkide tam dalamıyordur bilmiyorum kontrole gittiğimizde baktırcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?