2014 Kasım Anneleri

günaydın kızlar.çalışanlara kolay gelsin bebeğine bakanlara da kolay gelsin.
yazamıyorum ama takip ediyorum arada.
belki hatırlarsınız erken doğum yapmıştım tansiyon sebebiyle.

evet canım hatırladım ben seni..
nasılsın bebeğin nasıl..
şimdi artık büyümüştür baya fotosunu atta görelim meleğimizi..

evet canım hatırladım ben seni..
nasılsın bebeğin nasıl..
şimdi artık büyümüştür baya fotosunu atta görelim meleğimizi..

yavaş yavaş büyüyor işte.
hiç foto atmamıştım bi deneyim bakalım.
hatırladığına sevindim.

BENİM İLK GEBELİĞİM DIŞ GEBELİKTİ CANIM ONDAN HEMŞİRE ÇOK RİSKLİ SANA DEDİ OLMAZ DEDİ

Hmm anladım canımmm bakalım doktorum ne diyecek valla bir bahane bulsam da taktırmasam o kadar korkuyorum : )

Teşekkürler ablası : )

dr a soracağım kuzum geçmezse şu and kafam çok dalgın senin bebeğinde neler vardı.

Canım bizde de sıçramalar zaten vardı ama benim bebeğim bir de uykuya geçtikten 5dk - 25 dk arası herhangi bir zamanda eğer sırt üstü yatıyorsa bir anda gözlerini kocaman açardı elleri yanda böyle ıh ıh ıh diye korkarak tavana bakardı sonra da ağlamaya başlardı... Doktorumuz 6. aya kadar morro refleksi olur normal dedi o korkma zamanında ellerde ayaklarda vs ritmik kasılmalar olması lazım epilepsi için dedi.. Tabii ikna olmadım ben çocuk nörolojiye götürdük işte.. Öyle canım çok zor bir süreçti o çocukları annelerini o kapıda doktorda beklerken her gördüğümde eriyip bitiyordum onlara da dua ediyordum kendimi onların içinde görüyordum artık.. Kafana takma uykuda sıçramalar normaldir öyle araştırma gerçekten insanı mahvediyor bu yazılanlar

Valla gelip özür dilemiş yalvarmış Benim eşim de bana herkes kendi yoluna olsun madem vs gibi bir sürü şey söylemişti sinirle söyleniyor işte tabi muhakkak bir karşılığı olacak ama anladıysa hatasını çok fazla da büyütme derim...

Sibeltanju canım sakin ol bi lan dedi diye öle yapma olabilir kavgalar böle önemli olan hatasını anlaması ki seninkide anlamış özür dilemiş ev almamazlık yapma he trip yap tavrını göster ama dışarda bırakma öle hemen.

şuan tam parmak ucunda canmm bir ay sonra alınabilir

Desteklerınız için tesekkurler arkadaslar hala cok gergınım mlsf birde üstune babasıda geldı evımıze o dahada cıldırttı benı.bakalm bu gün içindekı davranışlarına gore karar verıcem. TAbıkı affetmıcem cok sürünücek

yuruteci ben de düşünüyorum hatta konu bile acmıştım denemek icin bi iki kere koydum oglumsadece oyuncaklarla ilgilendi. Yurume kismiyla degil:))) sizde durumlar ne?
farklı değil canmm
oyuncakları favorisi
yürümesini beklemiyodum zaten erken daha

ayy maşallah yaa bu kız bebeklere hayranıömm maşallah..
inş 2. çocuğum kız olur benimde

allah gönlüne göre versin.
süslemesi çok güzel oluyo
babamızda kızıyo çok süsleme nazar değiyo diye.
hemen okuyorum ama.anne baba nazarı bile değermiş.
senin oğlan da benim favorim maşallah çok karizmatik

Canim Allah korusun epilepsi değildir. Çünkü bende Emir küçük iken sicrayip uyurken ağzında köpük biriktiriyordu. Bayagi bir arastirmistim. Ani ve yüksek seslere bizimki de aynu tepkiyi veriyor. Hatta söyle söyliyim o gün yüksek bir ses duymussa gece rüyasında görüyor sanırım sadece o günler oluyor mesela.

canım bende ara kanama yaptı hiç temiz olamadım bir türlü daha adette olmadım adet günlerimin de ipini kaçırdım artık

ayy insanın içine dert olur yaa minik kuzucuklar ama gözleriyle herşeyi ifade ediyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…