günaydın kızlar.çalışanlara kolay gelsin bebeğine bakanlara da kolay gelsin.
yazamıyorum ama takip ediyorum arada.
belki hatırlarsınız erken doğum yapmıştım tansiyon sebebiyle.
evet canım hatırladım ben seni..
nasılsın bebeğin nasıl..
şimdi artık büyümüştür baya fotosunu atta görelim meleğimizi..
BENİM İLK GEBELİĞİM DIŞ GEBELİKTİ CANIM ONDAN HEMŞİRE ÇOK RİSKLİ SANA DEDİ OLMAZ DEDİ
MAŞALLAH SANA YA YERRİM SENİ BEN.
CANIM AMAN HERŞYDE BAKMASAK ŞU İNTERNETE OLMAZ KAFA KARIŞTIRIO.
BİŞEY DEĞİLDİR CANIM OLABİLİR MERAK ETME.UYKUSU HAFİF SE YADA
TAM DALMIOSA EN UFAK SESTE ÖLE YAPABİLİR YANİ.
dr a soracağım kuzum geçmezse şu and kafam çok dalgın senin bebeğinde neler vardı.
Ailesı gelince eşim yanıma geldi resmen yalvardı. İstersen gıt onlarıda kov evden istemeden söyledm falan dedı bıanda sinirle soyledım dedı. Ama ben cok kırıldım kapı orda dıyebılıyosa sonuclarınada katlanıcak.
şuan tam parmak ucunda canmm bir ay sonra alınabilirŞUAN NERDE OTURUODUNUZ CANIM NE GÜZEL KEŞKE BENM EŞİMDE BANA ÖLE BİŞEY TEKLİF KV DEDEN UZAKLAŞSAK.
AMA CANIM HAKLI DEĞİLLERMİ HEP AYNI ŞEYİ Mİ YİCEKLER BİZ YERMİYİZ SIKILIRIZ DEĞİŞİK YESİN BEBİŞLER.
ÇOK ŞÜKÜR CANIM YA.
YÜRÜTEÇ ŞUAN ERKEN DEĞİL Mİ YA BİZİMKİLERDE DİO ALALIM DİE AMA
NE BİLİM BEN KARAR VEREMEDİM.
farklı değil canmmyuruteci ben de düşünüyorum hatta konu bile acmıştım denemek icin bi iki kere koydum oglumsadece oyuncaklarla ilgilendi. Yurume kismiyla degil:))) sizde durumlar ne?
3.5 aylık hali bu cnm.Eki Görüntüle 1547506
şimdi 7 bitti.
ayy maşallah yaa bu kız bebeklere hayranıömm maşallah..
inş 2. çocuğum kız olur benimde
şimdi 7 bitti.
hayırlı olsun. darısı başıma :)Heyyooo tayinim çıktı dostlar kurtuluyorum burdaninsallah İstanbul'dan da kurtulurum hayırlısıyla...Evlendiğimizden beri tasınıyoruz bu 8. olacak ama ilk defa gocunmadan koli yapıcam galiba Hepinize sevgiler
MAŞALLAH BAYA DA TOMBİŞ MİŞ NAZAR DEĞMESİN.
günaydınnn..
kızlar yaa musti 1 haftadır falan uyurken korkuyor sıçrıyor..
kapı açılsın ani bir hareket olsun sıçrayarak uyanıtyor sonra tekrar uyuyor..
korkuyorum yaaa..
dualarda okuyorum..
az önce internetten baktım epilepsi falan diyor Allah korusun..
bugün kontrolümüz vardo 6. ay..
eşimin işi çıktı gibi haftaya gideceğiz büyük ihtimalle bugün gitsek sorardım offf
şimdi 7 bitti.
Maşallah minik prenses.... İnşallah Rabbim ikinci bir evlat nasip eder o da kız olur... Çok şirin oluyorlar..
tşkederiz.
senin oğlana da maşallah gülüşü pek güzel.
benim kızım da çok güleç herkese güler
canım bende ara kanama yaptı hiç temiz olamadım bir türlü daha adette olmadım adet günlerimin de ipini kaçırdım artıkbenimkide aslında bayılıo ayakta dursun zıp zıp zıplıo ama ne bilim daha küçük ya erken gibi gelio bana ya zararlı bişey olurmu bacaklarına falan gibi.
hadi gözün aydın canım.
keşke bende taktırabilsem ama bana olmuo ya.
ohh ne rahat
sen nie çıkarıcan canım sıkıntı mı yaptı.
ayy insanın içine dert olur yaa minik kuzucuklar ama gözleriyle herşeyi ifade ediyorlarBaşladım canım sağol valla idare ediyoruz iki gündür de yiğit rahatszbiraz nasıl gidio geldiğimi bilmiyorum, birde bugün o uyurken çıkmştm evden işten gelince hiç yüzüme bakmadı yaa çok üzüldüm:-(
Saol canım sizin de az kaldı 10 haziranda basvurular hayırlısıyla kurtulursun ordanhayırlı olsun. darısı başıma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?