canımm ben daha çıkarmadım ama çıkarmayı düşünüyorum ben de ara kanama yaptı o yüzden hep lekeli gibiyim hap kullanmayı düşünüyorum artık takılırken iğne batarmış gibi acıdı ama o masanın gerginliği bambaşka oraya çıkarken zaten ben kasılıyorum ondan sonrası hemşirenin seni sakinleştirmesine kalıyor
Canım adetliyken öyle duydum da zaten normalde utanıyorum bir de öyle gitmeye daha çok utanırım.. Sen neden çıkardın bir de takılırken canın çok yandı mı aşırı korkuyorum ben
Sana neden olmuyor canım bana da olup olmadığını bilmiyorum ki henüz ilk olacak korkuıyorum
İlk doğduğunda 2 aylık olana kadar prima care kullandım memnundum sonra molfix e geçtik ondan da çok memnun kaldım hala da kullanıyorum 4+ yı kullanıyoruz şu an.. Öyle oluyor ki bazen akşam 11 den sabah 7 ye kadar çıkarmadığım oluyor yine de hiçbir sızıntı olmuyor bez şişiyor şişiyor doluyor altını açıyorum yine kuru bebişimin poposu... Memnunum yani canım..
maşalllahhhhh kuzuyaaa Allah her daim güldürsünGünaydın arkadaşlar... Yine gülücüklerle kocaman sevgiler
Eki Görüntüle 1547472 Eki Görüntüle 1547473
Bu da sabah ki tatlı uykumuz..
Eki Görüntüle 1547474 Eki Görüntüle 1547475
günaydınnn..
kızlar yaa musti 1 haftadır falan uyurken korkuyor sıçrıyor..
kapı açılsın ani bir hareket olsun sıçrayarak uyanıtyor sonra tekrar uyuyor..
korkuyorum yaaa..
dualarda okuyorum..
az önce internetten baktım epilepsi falan diyor Allah korusun..
bugün kontrolümüz vardo 6. ay..
eşimin işi çıktı gibi haftaya gideceğiz büyük ihtimalle bugün gitsek sorardım offf
Nasılsın arkadasım görüsemedik uzun zamandır pasam seni biraz yormus okuduğum kadarıyla canı sağolsun insallah hemen toparlar...Bez olayında pisik olmaması için altını her açtığın da zeytin yağı sürersen geçis döneminde faydası oluyor alısana kadar ben öyle yapmıstım bir süre bu 3. bezimiz malum 1 damla çisi bile hissetmek istemiyor beyefendi...
Dün aldım Molfixi kullandık. Şimdilik iyi gibi, inşallah sorun olmaz da devam ederiz . Prima 4 numaraya göre molfix 4 numara daha büyük geldi bana, poposunu daha iyi kavradı sanki. Bir de dediğin gibi yanları Prima gibi sıkmadı. Prima da yanlarda iz çıkıyordu hep.Ben doğumdam beri kullanıyorum. Fiyatı da primaya göre uygun. Çok memnunum. Hiç sorun yaşamadık. Şu an 4 numaradayız. Altı torbalanıyo ama yanlar sıkmasn diye.
Maşallah çok ama çok yakışıklısınGünaydın arkadaşlar... Yine gülücüklerle kocaman sevgiler
Eki Görüntüle 1547472 Eki Görüntüle 1547473
Bu da sabah ki tatlı uykumuz..
Eki Görüntüle 1547474 Eki Görüntüle 1547475
Ben molfix kullaniyorum ama benim kizim makatin olduu bolge genelde kirmizi oluyo acaba bezdenmi tum poposu degil ama ufak biyer sizdede boyle bisey varmi kizlar bezimi degistirsem acaba
bence hiç bişey yok merak etme canım her bebekte olur öyle sonra geçer hangi doktora götürüyon doktoru değiştirmek istyrmkontrolümüze öğleden sonra gideceğiz..
eşimin kardeşi götüerecek müsaitmiş..
14:20 ye randevu aldık..
inş herşey güzeldir.
bence hiç bişey yok merak etme canım her bebekte olur öyle sonra geçer hangi doktora götürüyon doktoru değiştirmek istyrm
ayy bizde musa beye gidiyorduk 4. ay 200 gr 5. ay 100 gr aldi bebegim normal dedi bizde ordaki eylem hanima goturduk ondan memnun kaldikcanım korktuğu için değil 6. ay kontrolü için gideceğim..
normalde medicanada musa göncüye gidiyorum..
ama 2. ayda ve şimdi mevlana hastanesinde ibrahim erkula gideceğiz..benim kayınpeder doktormuş rahmetli onun çok samimi arkadaşı..6. ayda getirin tüm kontrollerini yapalım demişti o yüzden götürüyorum çok ilgili bir adam..
sen kğime götürüyorsun
kontrolümüze öğleden sonra gideceğiz..
eşimin kardeşi götüerecek müsaitmiş..
14:20 ye randevu aldık..
inş herşey güzeldir.
Kızlar bır kac sorum olucak.bebişe hangı peynır verıyosunuz ben kendı yedıgımızı akşamdan suya koyup verıyodum. Labne alım dedım ondada tuz var ama tuzsuzunu bulamadm
Göz kontrolu yaptırmalımıyız ve nezamn yapılıyo
Kalça ultrasonunun ikincisine gerek varmı
musa bey bizimde doktorumuz çok konuşkan sempatik birisi ama 2 seferdir eve yakın diye mevlanadaki celal beye götürüyom hiç sevmedim adam hiç konuşmuyo orda sadece levent ve celal bey var diye biliyodum yenimi geldiki acabacanım korktuğu için değil 6. ay kontrolü için gideceğim..
normalde medicanada musa göncüye gidiyorum..
ama 2. ayda ve şimdi mevlana hastanesinde ibrahim erkula gideceğiz..benim kayınpeder doktormuş rahmetli onun çok samimi arkadaşı..6. ayda getirin tüm kontrollerini yapalım demişti o yüzden götürüyorum çok ilgili bir adam..
sen kğime götürüyorsun
canım ben lor yaptım sütü kestirerek. suyunu suzdum. O suyu da dökmüyoruz corba falan yapabilirsin cok faydali cok proteinliymis. Gurme bebekte labne tarifi var yoğurt mayalar gibi o da beyaz peynirden yapiliyo. Goz kontrolüne 6 aylikken goturdum. Goz arkalarina gozlerde kayma olup olmadığına goz bozukluğu var mi diye baktılar. kalca ultrasonu bi kere yaptirdik. Ikincisi yok özel bi durumunuz yoksaKızlar bır kac sorum olucak.bebişe hangı peynır verıyosunuz ben kendı yedıgımızı akşamdan suya koyup verıyodum. Labne alım dedım ondada tuz var ama tuzsuzunu bulamadm
Göz kontrolu yaptırmalımıyız ve nezamn yapılıyo
Kalça ultrasonunun ikincisine gerek varmı
slm canim benim bebisimde 24 kasim dogumlu ek gida isini hala oturtamadik bide bu ay sonunda calismaya baslayacam günlük menjnuz nasil neler yoyor ne kadar emiyor benimki emmiyor da sadece mama aliyor mustafa nin boy kilosu kaç mis masallah saglikliymisda benim.bebiste her sese sicrayip uyaniyorKızlar kontrolden geldik..
Şükür herşey normalmis..
Oturmasına ayakta ddurmasına refleksleri ne baktı herşey iyi dedi..
Ek gıdada herşey iyi gidiyor doğruveriyorsun kkoyun etinden kıyma ekle çorbalarında ek.olarak dedi..
İçim rahatladı şükürr
Gece korkarak sıçraması da sese aşırı duyarlı dedi ellerini saklatto falan o öyle kontrol etti..epilepsi falan yok dedi çok şükür
Disiniz hayırlı olsunnn:) biz daha çıkaramadık ya kıvranıyor benim ki ama patlamadı gitti...bu gün daha baska yordu beni kaç defa alt değistim bilmiyorum dis,çis,kus üçgenin de savruluyoruz iste:)) Pasam masallah sünnetini oldu disini de çıkardı oh missIyiyim çok şükür arkadaşım, memlekete gitmiştim. Kardeşimin düğünü vardı. Arabayla gidip, Senin tavsiyenle Erene arkada yatak yaptım. Yolumuz 9 saatti, ilk 4-5 saat iyiydi şükür. Sonra sıkıldı bizimki, bana ve Arabanın kapısına, camına vurmaya başladı. Neyse ki ara ara mola verdik. Güzel geçti yolculuğumuz. Eren bu aralar beni inanılmaz yoruyor. Altta dişimiz çıktı, sanırım onun huzursuzluğu var. Sürekli ağlama ve memnuniyetsizlik modunda. Bez Geçişi için de zeytinyağını kesinlikle denicem, çok sağol. Bu arada tayininin çıkmasına çok sevindim. Hayırlı olsun, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. Inşallah herşey hayırlısıyla gönlüne göre olur. Sen nasılsın ? Erenim nasıl, inşallah keyfi yerindedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?