Canim alirsam.mustela diye düşünüyorum ama genelde 1 yaştan önce kullanilmamasi gerektiği yazıyordu okudugum bir yazıda. Bilemedim bende almadim bu yüzden.arkadaşlarrr bebişler için güneş kremi alacak mısınızzz marka ne düşünüyorsunuz?
Kızlar bana dr kullanabılırsın dedı. Hatta ben sırmadan havuza degil denıze gırebılır. Guneş oldugunda krem kullanmalısın dedı.Canim alirsam.mustela diye düşünüyorum ama genelde 1 yaştan önce kullanilmamasi gerektiği yazıyordu okudugum bir yazıda. Bilemedim bende almadim bu yüzden.
Ben aldm bile canım bıkınıde mayoda aldm teyZesıde almış. Ama buyaz denıze gıdemıcez galıba. Ben hazır segılım vucut olarak cunku seneye tatıle gıdıce inşallahBelkı gunu birlik gıderız çekmeceye falanKızlar bebeginize mayo bakiyormusunuz? Ben tek parça citcitli olanlari çok beğeniyorum. Yalniz fiyatları biraz tuzlusizler ne almayi planliyorsunuz?
Sütlü meyveli kasık mamalarından dene istersen çesitleri de var bize iyi gelmisti ben 6. aya kadar uğrastım istahsızlıkla çok sükür simdi iyi insallah sizde asarsınız çok sıkıntılı ve yıpratıcı seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsun.Kavanoz mamalardan ben de veriyorum hippinkileri tavsiye ederim.Günaydın herkese dun eşim bebelac hazır meyve purelerinden almış bizimki belki yer diye BN ihtimal vermiyordum ama hic itirazsız iki küçük kavonoz yedi bnde şaşırdım ya gerçekten sevdi ya çok açtı bnm yaptığım meyve puresini yemiyor ama
Ben aldm bile canım bıkınıde mayoda aldm teyZesıde almış. Ama buyaz denıze gıdemıcez galıba. Ben hazır segılım vucut olarak cunku seneye tatıle gıdıce inşallahBelkı gunu birlik gıderız çekmeceye falan
Bu kadar fevrilik kaybettirir.Hata edersin esinin onuru kırılır yapma bence hatta eve gelmediyse suan o bavulu kaldır ortadan.Yazmayım dedim ama burda frene basman gerek sanırım.Gusnaydn kızlar eşimle dun çok fena kavga ettık. Bana ilk defa lanlı konuştu bende patladm. Sonrada benle evlendıgıne pişmanmısın dedı bende bu hallerını gordukce pişman oluyorum dedım. Oda bana kapı orda dedı. Bırde bu tartışmann üstüne mal ailesi geldı gece. Onlarn yanına bile gecmedm kızım uyuyodu odadanda cıkmadm. Eşim geldı bi ton özür diledi sinirle söyledm falan dedi. Ama asla affetmicem onu.gıden ben degıl o olucak butun gece uyumadm üzüntüden. Bavuluna kıyafetlerını doldurdum koydum kapıyaa biraz önce. Akşam evede almıcam nereye gıdıyosa gıtsın.
Valla canım duruyo hala almadm. Benım kırılan onurum neolucak. Artıslık yapmayı bılıyosa sonucuna katlansın. Dedim kendı kendıme bugun bakalm nasıl davranıcak sabahtan berı bı msj bıle atmadı. Atarsa yada arar guzel konuşursa alıcam yapmazsa almıcam. Ben ona muhtac degılım kapı gıbı ailem var arkamda kımseyede kendimı ezdırmem asla. Cocugum olmasa bır sanıye durmazdm. O şimdilik elimi kolumu baglıyo. 10 a kadar beklıcem bır gelışme olmazsa bende gerı vıtes yapmam. Dün ozürler dıleyen yalvaran adam butun gün aramadı. Ki benı cok ıyı tanıyo aklıma koydugumu düşünmeden yaparımBu kadar fevrilik kaybettirir.Hata edersin esinin onuru kırılır yapma bence hatta eve gelmediyse suan o bavulu kaldır ortadan.Yazmayım dedim ama burda frene basman gerek sanırım.
arkadaşlarrr bebişler için güneş kremi alacak mısınızzz marka ne düşünüyorsunuz?
Süper gidiyor açlıktan ölüyorum ama olsun pazar yeme bayramı yapıcam liste hazırlıycam ne yesem acep wafle basta o kesin
arkadaşlarrr bebişler için güneş kremi alacak mısınızzz marka ne düşünüyorsunuz?
Eki Görüntüle 1547974 Bu kremi aldım arkadaşlarla baya araştırdık
Enee 6 kilomu maşallah ben okadar versem oooooSüper gidiyor açlıktan ölüyorum ama olsun pazar yeme bayramı yapıcam liste hazırlıycam ne yesem acep wafle basta o kesin6 kilo gitti iyi mi senle konustuğumuzdan beri o gün geri basladım bozduğumun ertesi günü yani
Nereden alabiliriz bunu ve fiyati ne kadar acaba :)
Parmağa takılan aparatla kaşıyorm bitek o rahatlatıyo ztn herşeyi ağzına almak istiyo.allah yardımcımız olsun inş bisn önce çıkar bende hergün diş takibindeyimKizlar dis cikarma donemindeyiz. Oglum cok huysuz ve surekli aglior. Ozellikle yaptiginiz bisey var mi??? Tavsiyelerinizi bekliorm. Herkese iyi aksamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?