2014 Kasım Anneleri

arkadaşlarrr bebişler için güneş kremi alacak mısınızzz marka ne düşünüyorsunuz?
Canim alirsam.mustela diye düşünüyorum ama genelde 1 yaştan önce kullanilmamasi gerektiği yazıyordu okudugum bir yazıda. Bilemedim bende almadim bu yüzden.

Kızlar bebeginize mayo bakiyormusunuz? Ben tek parça citcitli olanlari çok beğeniyorum. Yalniz fiyatları biraz tuzlu sizler ne almayi planliyorsunuz?

Canim alirsam.mustela diye düşünüyorum ama genelde 1 yaştan önce kullanilmamasi gerektiği yazıyordu okudugum bir yazıda. Bilemedim bende almadim bu yüzden.
Kızlar bana dr kullanabılırsın dedı. Hatta ben sırmadan havuza degil denıze gırebılır. Guneş oldugunda krem kullanmalısın dedı.

Kızlar bebeginize mayo bakiyormusunuz? Ben tek parça citcitli olanlari çok beğeniyorum. Yalniz fiyatları biraz tuzlu sizler ne almayi planliyorsunuz?
Ben aldm bile canım bıkınıde mayoda aldm teyZesıde almış. Ama buyaz denıze gıdemıcez galıba. Ben hazır segılım vucut olarak cunku seneye tatıle gıdıce inşallahBelkı gunu birlik gıderız çekmeceye falan

Mesela ben bunlardan düşünüyorum. Bu tabi diğerlerine kiyasla uygun olani

Eklentiler

• Screenshot_2015-06-03-17-19-43.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 91
Sütlü meyveli kasık mamalarından dene istersen çesitleri de var bize iyi gelmisti ben 6. aya kadar uğrastım istahsızlıkla çok sükür simdi iyi insallah sizde asarsınız çok sıkıntılı ve yıpratıcı seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsun.Kavanoz mamalardan ben de veriyorum hippinkileri tavsiye ederim.

ONUN BİKİNİSİ YESİNLER :))

Bu kadar fevrilik kaybettirir.Hata edersin esinin onuru kırılır yapma bence hatta eve gelmediyse suan o bavulu kaldır ortadan.Yazmayım dedim ama burda frene basman gerek sanırım.

Bu kadar fevrilik kaybettirir.Hata edersin esinin onuru kırılır yapma bence hatta eve gelmediyse suan o bavulu kaldır ortadan.Yazmayım dedim ama burda frene basman gerek sanırım.
Valla canım duruyo hala almadm. Benım kırılan onurum neolucak. Artıslık yapmayı bılıyosa sonucuna katlansın. Dedim kendı kendıme bugun bakalm nasıl davranıcak sabahtan berı bı msj bıle atmadı. Atarsa yada arar guzel konuşursa alıcam yapmazsa almıcam. Ben ona muhtac degılım kapı gıbı ailem var arkamda kımseyede kendimı ezdırmem asla. Cocugum olmasa bır sanıye durmazdm. O şimdilik elimi kolumu baglıyo. 10 a kadar beklıcem bır gelışme olmazsa bende gerı vıtes yapmam. Dün ozürler dıleyen yalvaran adam butun gün aramadı. Ki benı cok ıyı tanıyo aklıma koydugumu düşünmeden yaparım

Enee 6 kilomu maşallah ben okadar versem ooooo bende yeniden başladım 3 gün oldu iyi gidyr şimdlk domates salatalığın dibine vuruyrm neler yiyosun nasıl yapyrsn yazsana banada fikir olsun ben birde 1 saat yürüyrmm okula arabayla gtmyrm bacaklarım iptal

Burada birisi bebek bisküvisi tarifi paylaşmıştı tarifi uydurmuş bende denedim süper oldu bide kendmize yaptım. Dün büyük boy şişme havuz aldım oğluma.salonun ortasına şişirip koyduk içinde oynuyo,oturmya çalışıyo devriliyo fln heryeri pofuduk oldgu için devrilince gülüyo bide. Bnm il içi tayinim çıkmadı maalesef,çıkan arkadaşlarıma hayırlı olsun

Kizlar dis cikarma donemindeyiz. Oglum cok huysuz ve surekli aglior. Ozellikle yaptiginiz bisey var mi??? Tavsiyelerinizi bekliorm. Herkese iyi aksamlar.

Kizlar dis cikarma donemindeyiz. Oglum cok huysuz ve surekli aglior. Ozellikle yaptiginiz bisey var mi??? Tavsiyelerinizi bekliorm. Herkese iyi aksamlar.
Parmağa takılan aparatla kaşıyorm bitek o rahatlatıyo ztn herşeyi ağzına almak istiyo.allah yardımcımız olsun inş bisn önce çıkar bende hergün diş takibindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…