Ilk defa duydum parmaga takilan aparat da neymis var mi resmi. Tesekkur ederim.Parmağa takılan aparatla kaşıyorm bitek o rahatlatıyo ztn herşeyi ağzına almak istiyo.allah yardımcımız olsun inş bisn önce çıkar bende hergün diş takibindeyim
Ilk defa duydum parmaga takilan aparat da neymis var mi resmi. Tesekkur ederim.
nasil uykusunda vRmi birdeğişiklik bizde ayni ayni dr disten olur dedi dis te yok gorunurdeEnee 6 kilomu maşallah ben okadar versem ooooobende yeniden başladım 3 gün oldu iyi gidyr şimdlk domates salatalığın dibine vuruyrm neler yiyosun nasıl yapyrsn yazsana banada fikir olsun ben birde 1 saat yürüyrmm okula arabayla gtmyrm bacaklarım iptal
canim ise iseyararsa lutfen soyle yoksa ben halsizlikten ölücemTotsandmore diye bir siteden kehribar diş kolyesi aldım Ağrı kesici özelliği varmış inşallah fayda eder iki gündür kullanıyoruz
canim ise iseyararsa lutfen soyle yoksa ben halsizlikten ölücem
yamanda mi oyle varmi. Görünürde dis falan bizde gece uykusu kalmadi gunduzde hic mutlu degil hep mizmizzTabiki biraz zaman geçsin bakalım söylerim sende alırsın olmazsa artık herşeyi demiyorum napayım
yamanda mi oyle varmi. Görünürde dis falan bizde gece uykusu kalmadi gunduzde hic mutlu degil hep mizmizz
aynen Allah yardimcimiz olsun yavrularımızada saglik versin İnşallah birde kac tane dis cikck iki yil boyle heralde kismetseDiş etleri kabarık dudakları kırmızı ağzının kenarlarında döküntü var ve çok Mızmız her yolu deniyorum diş bizi fena sallayacak valla
Canim kizma ama bak ne guzel yazmissin tamda yapmaman gerkeni "dusunmeden yaparim" diyeValla canım duruyo hala almadm. Benım kırılan onurum neolucak. Artıslık yapmayı bılıyosa sonucuna katlansın. Dedim kendı kendıme bugun bakalm nasıl davranıcak sabahtan berı bı msj bıle atmadı. Atarsa yada arar guzel konuşursa alıcam yapmazsa almıcam. Ben ona muhtac degılım kapı gıbı ailem var arkamda kımseyede kendimı ezdırmem asla. Cocugum olmasa bır sanıye durmazdm. O şimdilik elimi kolumu baglıyo. 10 a kadar beklıcem bır gelışme olmazsa bende gerı vıtes yapmam. Dün ozürler dıleyen yalvaran adam butun gün aramadı. Ki benı cok ıyı tanıyo aklıma koydugumu düşünmeden yaparım
gunaydin.bi ay kadar once benim kizimdada olmusdu.karbonatli suyla sildim hemen gecti.parmagina kucuk tulbent sar karbonatli suya batir oyle sil.Kızlar bebişimin yanağının iç kısmında 3 4 tane beyaz yara var pamukcuk bu mu oluyo sağlık ocağına mı götürsem acil yardım bekliyorm panik oldum
canımm ben daha çıkarmadım ama çıkarmayı düşünüyorum ben de ara kanama yaptı o yüzden hep lekeli gibiyim hap kullanmayı düşünüyorum artık takılırken iğne batarmış gibi acıdı ama o masanın gerginliği bambaşka oraya çıkarken zaten ben kasılıyorum ondan sonrası hemşirenin seni sakinleştirmesine kalıyor
maşalllahhhhh kuzuyaaa Allah her daim güldürsün
Maşallah çok ama çok yakışıklısınGülen yüzün hiç solmasın. Allah'a emanet bütün bebişler
Kızlar kontrolden geldik..
Şükür herşey normalmis..
Oturmasına ayakta ddurmasına refleksleri ne baktı herşey iyi dedi..
Ek gıdada herşey iyi gidiyor doğruveriyorsun kkoyun etinden kıyma ekle çorbalarında ek.olarak dedi..
İçim rahatladı şükürr
Gece korkarak sıçraması da sese aşırı duyarlı dedi ellerini saklatto falan o öyle kontrol etti..epilepsi falan yok dedi çok şükür
Kızlar bebeginize mayo bakiyormusunuz? Ben tek parça citcitli olanlari çok beğeniyorum. Yalniz fiyatları biraz tuzlusizler ne almayi planliyorsunuz?
Gitmeyi cok istiyorum. Bu kadar istedigim icin de korkuyorum sonra. Gittigim yerde huzurum bozulursa diye. Ins Rabbim hep hayırlı insanlarla karsilastirir hepimiziSaol canım sizin de az kaldı 10 haziranda basvurular hayırlısıyla kurtulursun ordan
slm canim benim bebisimde 24 kasim dogumlu ek gida isini hala oturtamadik bide bu ay sonunda calismaya baslayacam günlük menjnuz nasil neler yoyor ne kadar emiyor benimki emmiyor da sadece mama aliyor mustafa nin boy kilosu kaç mis masallah saglikliymisda benim.bebiste her sese sicrayip uyaniyor
gunaydin.bende spiral taktiracakdim.dun doktora gittim.dr.um adetin olsun, son gunu gel dedi.rahmin agzi acik olsun.yoksa canin cik yanar dedi.bende hala adet olmadim.oyle taktirmaya korktum.
İğne batarmış gibi acıması çok mu acıdı acaba.. Of ne bileyim acaip bir korku var içimde... Kendi doktoruma gidicem o takar zaten de inşallah bende de öyle sıkıntı yapmaz... Hap kullanmak istemiyorum kilo aldırıyor diye..
Amin canım hepsini güldürsün teşekkür ederim..
Sağolasın ablası... Amin... Hepsini Rabbim esirgesin..
Gözün aydın canım... Daha da öyle inceleme oğluşunu strese sokma kendini yok yere..
Canım burda denizimiz yok ama memlekete gidince denize sokacağım için ben bakıyorum ve " I play " diye bi marka var mayoları tek üstleri tek altları tek parça olanları şapkaları hep 50 faktör korumalı kafama çok yattı şu anda da bi satış sitesinde satışta.. Onlardan tavsiye ederim...
gunaydin.bende spiral taktiracakdim.dun doktora gittim.dr.um adetin olsun, son gunu gel dedi.rahmin agzi acik olsun.yoksa canin cik yanar dedi.bende hala adet olmadim.oyle taktirmaya korktum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?