2014 Kasım Anneleri

Parmağa takılan aparatla kaşıyorm bitek o rahatlatıyo ztn herşeyi ağzına almak istiyo.allah yardımcımız olsun inş bisn önce çıkar bende hergün diş takibindeyim
Ilk defa duydum parmaga takilan aparat da neymis var mi resmi. Tesekkur ederim.

nasil uykusunda vRmi birdeğişiklik bizde ayni ayni dr disten olur dedi dis te yok gorunurde

Diş etleri kabarık dudakları kırmızı ağzının kenarlarında döküntü var ve çok Mızmız her yolu deniyorum diş bizi fena sallayacak valla
aynen Allah yardimcimiz olsun yavrularımızada saglik versin İnşallah birde kac tane dis cikck iki yil boyle heralde kismetse

merhaba arkadaşlar.15 günlük tatil bitti ve evimize geldik.insanın evi gibisi yokmuş.uçak seyahatine gelince, emzirmek için keşke biraz daha geniş ve siyah bir örtü alsaymışım.uçak kalkarken ve inerken bebeklerde sıkıntı oluyor bu nedenle uçak kalkmadan emzirmeye başlayın derim,çünkü bebekler basınç ayarını emerek yapıyorlarmış.bunu 4 kere uçağa binerek iyice tecrübe ettim.emzikte çok işimi gördü.çocuğum ilk kez babaannesiyle amcasıyla halalarıyla tanıştı.hepside çok sevdi.umduğumdan iyi geçti memleket tatili ama insanın evi gibisi de yokmuş.memleket iznine gidicekler için bebeğinizin ağzına hergelenin birşeyler vermesine yedirmeye çalışmasına şimdiden kendinizi alıştırın

Canim kizma ama bak ne guzel yazmissin tamda yapmaman gerkeni "dusunmeden yaparim" diye
Yapma bence seytana prim verme
Seytanin dunyada en sevdigi seymis aile yikmak bosanmalar
Baska sekilde gururnu tamir etmeye calis konusma kocanla ne biliyim bisiler yap ama hemen oyle kapinin onune koyma esyalari fevri hareket etme insallah almissindir simdi okudum yazmak istedim

Kızlar bebişimin yanağının iç kısmında 3 4 tane beyaz yara var pamukcuk bu mu oluyo sağlık ocağına mı götürsem acil yardım bekliyorm panik oldum

Kızlar bebişimin yanağının iç kısmında 3 4 tane beyaz yara var pamukcuk bu mu oluyo sağlık ocağına mı götürsem acil yardım bekliyorm panik oldum
gunaydin.bi ay kadar once benim kizimdada olmusdu.karbonatli suyla sildim hemen gecti.parmagina kucuk tulbent sar karbonatli suya batir oyle sil.

İğne batarmış gibi acıması çok mu acıdı acaba.. Of ne bileyim acaip bir korku var içimde... Kendi doktoruma gidicem o takar zaten de inşallah bende de öyle sıkıntı yapmaz... Hap kullanmak istemiyorum kilo aldırıyor diye..

maşalllahhhhh kuzuyaaa Allah her daim güldürsün

Amin canım hepsini güldürsün teşekkür ederim..

Maşallah çok ama çok yakışıklısın Gülen yüzün hiç solmasın. Allah'a emanet bütün bebişler

Sağolasın ablası... Amin... Hepsini Rabbim esirgesin..

Gözün aydın canım... Daha da öyle inceleme oğluşunu strese sokma kendini yok yere..

Kızlar bebeginize mayo bakiyormusunuz? Ben tek parça citcitli olanlari çok beğeniyorum. Yalniz fiyatları biraz tuzlu sizler ne almayi planliyorsunuz?

Canım burda denizimiz yok ama memlekete gidince denize sokacağım için ben bakıyorum ve " I play " diye bi marka var mayoları tek üstleri tek altları tek parça olanları şapkaları hep 50 faktör korumalı kafama çok yattı şu anda da bi satış sitesinde satışta.. Onlardan tavsiye ederim...

8900/kg olumsuz tatlım..
sabah yumurta sarısı 4 büsküvi biraz peynir ve yarım çay bardağı ıhlamuru karıştırıp veriyorum bazen yumurtayı ayrı veriyorum yanında bunları veriyorum..
saat 11 gibi meyve püresi
saat 2 de çorba (sebze yada yogurt çorbası)
saat 5 gibi yoogurt ,
akşam 8 dede muhallebi yada ikindin yoğgurt vermediysem yoğgurdun içine 2-3 bebe büsküvisi katıp veriyorum..
aralarda ve geceleride hep emiyor

gunaydin.bende spiral taktiracakdim.dun doktora gittim.dr.um adetin olsun, son gunu gel dedi.rahmin agzi acik olsun.yoksa canin cik yanar dedi.bende hala adet olmadim.oyle taktirmaya korktum.

gunaydin.bende spiral taktiracakdim.dun doktora gittim.dr.um adetin olsun, son gunu gel dedi.rahmin agzi acik olsun.yoksa canin cik yanar dedi.bende hala adet olmadim.oyle taktirmaya korktum.

Oyyyy ben şu an regl im zaten sormadım da hiç bana da öyle der mi acaba boşu boşuna bir ay geçmesin arayıp sorsam mı utanıyorum da... Canın çok yanar dedi he oofffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…