2014 Kasım Anneleri

Benim öküz kocamda aynısını yaptı kutlamadı bile ama onu utandırmak istyorm öyle bi süpriz yapmalıyım ki o benimkini kutlamadığına üzülmeli
benimkide ne dogumda bir cicek bile aldi.nede anneler gunumu kutladi ben onu utandiricam İnşallah İnşallahcok begendgi bi yuzuk vardi birsz pahaliydi suan sadece esim calistgi icin alamdik onu alicam bebiismede babami seviyorum falan tarzi zibinlar varya onu gydrip besigine koycam hediyesini isten gelince oyle ordan alsin aklima.bu geldi şimdilik

Hiç bişey düşünesim yok o benimkini yarım ağız kutlamıştı
Seninki gene kutlamış benimki kutlamadı bile iki abim hediye almış verdilr ben almadım dıye çekinmedi bile:
aynen iyiymiş valla yapta utansın

Eklentiler

• image.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 142
Gündüzleri biraz daha uslu duruyor ya tesadüf etti yada cidden etkili salyasıda azaldı Totsandmore dan aldım kehribar bebek diş kolyesi konyak rengi yassı kesim olanı kargo dahil 70 tl en ucuz olanı aldım ben inşallah daha çok fayda eder
ciddimi siteyi bir daha. Yazr misin canim bakayim.tekrar

Eklentiler

• image.webp
    12 KB · Görüntüleme: 112
Günaydın bebeğimin dünden berİ vücudunda sönüp sönüp çıkan kırmızı kabartılar var her baktığımda yeri değişiyo bu sbh bacaklarında daha da artmış irili ufaklı boyutları sinek ısırığı gbi duruyo canım sıkıldı bi doktora götürmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…