2014 Kasım Anneleri

Ben de yapıyorum, veriyorm yani. Dilini değdirip çekiyor. Yalanırsa istiyo demek :) bi iki daha veriyorum. İstemezse mümkün değil ağzını açmıyo.
acaba tuz çok zarar verirmi ya kuzu çünkü büzümki öyle yiyiyor yani tabak tabak değil ama yiyiyor yani biraz

evet korkuyorum çok verirken içim hiç rahat değil

Bebisi tam oturan var mi kızlar bizimki hic oturamiyo hemen devriliyo hic dik tutmuyor kendini nasıl alistirabilirim acaba

OYY AYAKLARINI YERİM SENN YA NASIL TATLISIN MAŞALLAH SANA.
BÖLE NASIL EKLİOSUNNUZ YA KOCA Bİ SAYFA ÇIKMIŞ.BEN EK YAPINCA KÜÇÜK BİŞEY ÇIKIO LATTA :=)=)
canım ço teşekkür ederim :) resmi atınca yükleme yapınca altta bi küçük resim birde büyük resim yazıyor büyük resme tıklıyorum büyüyor sonra kaydediyorum

Bebisi tam oturan var mi kızlar bizimki hic oturamiyo hemen devriliyo hic dik tutmuyor kendini nasıl alistirabilirim acaba
mustafa oturuyor canım yaklaşık 15 gündür falan tam oturabiliyor..
oturt arkasına sağına soluna yastık koy sen tutma..
önünede oyuncak koy onlarla oyalansın kuzum

Maşallah yanaklara bak ya pofuduk ellerini yesinler çok tatlı birşey bu annesi ne güzel oturabiliyor bizimkinde tik yok hala ne kadar lık bebisin
dün yedinci ayını doldurdu canım oturur birgünde yapıveriyorler seninkide yakındır sık sık otuttur etrafına bişeyler koy bırak yere

OYY YERİMM SENİİ YAAA..
yaz gelmiş sizin oralara biz hala yağmurla cebelleşiyoruzzz :)
oyy o ayakları yerimm yaa maşallah nasıl oturuyorlar artık
sağolasın canımmm bizimde soğuk arada bir ısınıyor çıkıveriyoruz dışarı

Gunaydin guzel annelerr.bıdiklara ıhlamur aktardanmi hazirlardan mi kullaniyorsunuzz.
Birde kahvaltı olarak ben
Labne
Yumurta
Pekmez
Bir dilim kizartilmis ekmek
veriyorum.
Bazen bunlari bulamaç yapiyorum bazende yumurta ve labneyi veriyorum ayri ayri.
Verdigim seyler ogun olarak veremiyorum biz hala ayni sekilde mamayi devam ediyoruz
Degisik neler verebilirimm fikir verebilirmisinizz

mustafa oturuyor canım yaklaşık 15 gündür falan tam oturabiliyor..
oturt arkasına sağına soluna yastık koy sen tutma..
önünede oyuncak koy onlarla oyalansın kuzum
Yastıkların üstüne kendini birakiveriyo canım her gün denyrum tık yok ya hıc oturmak ıstemyo ılla yerde donecek surunecek

iyi gunler arkadaslar.sizlere birsey sormak istiyorum.ben ne profilime nede sayfaya fotoqraf yukleyemiyorum.eskiden boyle problem yasamazdim.simdiyse fotonun izin verilen dosya uzantisina icerigine sahip olmadigi yaziyor.bu ne demek oluyo.hep ayni tel den cekilen fotolari yukledim.bunu nasil duzelte bilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…