2014 Kasım Anneleri

Aa olabılır evet. Dolaptan çıkartıp dışarda bıraz beklettım ama cok ılık degıldı.
dolaptan çkarıp direk vericeksin ketılın üzerinde buharında biraz ılıtabilrsin ben öyle yapıyrm hatta az öncede öyle yaptm verrdm bnmkide uzunca bi zamandır ilk defa güzel lyoğurt yedi

hadi hayirli olsun canim sevindim darisi basimiza mi doyim ne diyim bilemedim biz de gorunen bir sey yok daha.. Ben yapmayi dusunmuyorum canim zaten mevludu 5.ayinda yaptik cok yoruluyor insan.. Cok güzel oluyor ama kizim hic firsat vermiyor zaten hicbir seye kalabalikta da cok agliyor mevlutte odamdan cikamamistim emzirmekten..

Anneler bana bi yardim edin yahu. 8 ginkuk bebeğim var.2 gün sariliktan hastanede yattik. ÇocuğunaAC kalmamasi lazim. Mama vermek istemiyorum. Sutun var ancakkk mememi zir tutuyor. 5. 6 kez anca çekiyor biraz bekliyor sonra gene aynisini yapıyor. Yani emetlrek doymuyor ememiyor. Durumu sagiyorum su donem de 2 saate bi emmeliymis. 40 cc kadar sutum cikiyor. Yeterli mi ne dersiniz??

Allah bagislasin canim..
Yanlis hatirlamiyorsam 30 cc yeter zaten kucucuk mideleri iki saati bile beklemeden sik siki emzir hem sutun artsin hem de sariligi yukselmesin canim.. Ememiyorsa sagdigini siringayla bebisinin agzina verin.. Zamanla ogrenecektir insallah..

Aynı şey benimde başıma gelmişti.sürekli sağ gögsünü .2 saatte bir sağdığın sütü bebeğine biberonla yada şırıngayla ver.kendini toparlayınca bebek emer merak etme.ama emzirmeyi ihmal etme.yoksa bu seferde biberona alışır seni emmek istemez.allah yardımcınız olsun şimdiden.sağdıkça sütün artacak merak etme.

E efsunkarr K keinetraene canlarim çok saolun. Valla az kaldi yiywcem kafayi. Sağ gogsumu tutuyor azcik emiyir. Agliyor susturamiyorum mecburen biberinka verdim.
Biberona alismasin diye diye sarilik oldu bebeğim inşaallah kisa zamanda tutar

Tuta ınşallah canım merak etme. Benımkıde hep sag gogsumu emerdı solu emmezdı ama ınatla solu emzırdm. Halada solda zorlanır. Pes etme emZır bol bol. Bencede ıkı saatı bekleme her agladgında gazı vs yoksa emzır. Farklı pozısyonlar dene belkı oyle tutar. Vaktin varsa netten emzırme pozısyonlarına bır bak canm

Kizlar bu arada etiketleme olayi artik oluyor sanirim forumda hayirli olsun.. muhat arkadas etiketleyince bildirim geldi..
Bu arada rica ederim canim saglikli günler dilerim.. Cok zor oldugunu o kadar iyi biliyorum ki Allah kolaylik versin..

Canim bizim orda bi adet vardır ayva yedirirler anneye hatta bebeğe de verirler suyundan bir damla kadar. Sarılık olmazmis. Ben bol bol tüketim o dönem ve bebegede vermişlerdi 1-2 damla. Ondan mi bilmiyorum ama gercekten hic çıkmadı sarılığı. Tabii şimdi o kadar küçük bebeğe verilir mi diyeceksin o sana kalmış. Ben birazda korkumdan yaptım. Çünkü zamanında sariliktan bütün kani degistirilmis biriyim...:/

Canim eğer ememiyorsa sütünü sağ siringa ile ver sürekli. Bunu bi dr ve hemşire yanımda söyledi bebeği sarilik olan bir anneye. Ne Kadar Cok alirsa sütü o kadar kolay atar vucudu sarılığı. Hem biberona da alismamis olur

çok teşekkür ederim yorumlarınız için.iyice ameliyat fikrine alışmaya başladım zaten.en yakın zamanda doktorumla planlıyacağız

Gunaydon arkadaslar
Sehjr disina kvlere gitmistik
İkiz torunlari hasta
Oksuruyor ve burunlari akiyor
Neymis bademciklerinsismis
Engeksiyon yokmjs
BulasmasmiS
Ve sonuc oglum hasta ;(
Nefes alamio burnu tikali dolu dolu
Hiriltili
Oksuruyor
Dun gece uyanip uyanip agladi
Bugun doktoru varsa ona goturcem
Serum siktim burnuna
Siz hasta olunca neler yaptiniz
Nasil duzelicek oglum

O gunlerde sut cok az geliove emzirmek cok Zor
Sariliktan uykuya daldigi icinememiyorzaten
Sen saat tut mutlaka emzir
Okadar sut yetermeraketme
Emerek atlatacak
Emdikce sut artiyo

lilipit gecmis olsn canim. Allah şifa versin Tugrul a. geçen bizim topikte mi nerde okudum hatırlamıyorum topuguna azicik viks sürmek iyi geliyormus.bir dene istersen. biz de yasadik aynısını. ventolin surup kullandık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…