2014 Kasım Anneleri

Cok gecmiş olsun canım umarım drunu bulursun en kısa zamanda ıyleşir paşamız.

Guanaydn arkadaşlar nasılsınız.
Guanaydn arkadaşlar nasılsınız.
Ben çok gerginim canım uykumuz sıkıntılıydı zaten ama iki gecedir hiç uyutmuyo on dk bir uyanıyo deli oldum gece gözüde kapalı bi sıkıntısı var ama çözemedim eliyle sürekli yüzünü kaşıyo uykusunu açmaya çalışıyo falan diş çıkarken böyle mi oluyo acaba

Bİlmiyorumkı canmya. Dr arayıp sorsaydn keşke. İnş önemli bişey yoktur

Yavrum ya kıyamam demek canı bişey istemiyodu inş erkenden iyleşir geçmiş olsn

Çok geçmiş olsun kuzucuğa ya çok üzülüyordum okudukça inşallah ilaçların bi an önce faydası olurda iyileşir inşallah

ayy cok sevindim insan sebebsiz yere git gel yapinca daha cok cani sıkılıyor iyilesir yvrucuk biran önce İnşallah
.

cok gecmis olsun.insallah cabucak iylesir oglun.

Yavrum demek sıkıntısı varmış geçmişler olsun Aklımda kalmıştın valla en kısa sürede iyileşir güzel güzel mamalarını yer inşallah

ayy kuzum bak sıkıntısı varmış yavrunun..kulaklarınu elleri ile çekiştirmiyormuydu kuzumm..
neyse annesi artık ilaçlar fayda eder ve inş hemen düzelirr..

geçmiş olsun tekrardan
COK SAOLUN KİZLAR GUZEL DİLEKLERİNİZ İCİN İLACLARİMİZİ KULLANİYORUZ DAHA İYİ İSTAHİ BİRAZ ACİLDİ OGLUSUMUN HALA BİBERONU REDDEDİYO AMA İNS ONU DA ALİR UYKUDA ZORLA İCİRMEYE CALİSİYORUM HERKESE İYİ BOL GEZMELİ PAZARLAR

Diştir canm büyük ihtimal benimkide çok sık uyanıor bu aralar ve gündüzde ne bulsa apzına götürüp dişini kaşıyo bi çıksaydıda rahat etselerdi yavrular

Demek ki neymiş ... doktora git denilmesi de bir çeşit tavsiyeymis. Bir cesit paylasimmis. yanlis anlamamak lazimmis. Allah sifasini versin...

Aslnda ben kızıma babalar gunu temalı bır tulum almak istıyorum ama nerden bulurum bilmıyorum burdan bır arkadaşta ona bakıyodu. AMA Instagram yada favede yapan vardır ama kullanmadgm için bulmam zor. Bilen varsa yrdmcı olabılırmı

Cnm eger balgami varsa göğsünü sicak tutmaya gayret et balgamini rahat çıkarsın diye. Serum fizyolojisi kullan. Ben eğer genel durumu iyi ise yani ateş falan yoksa dr a almadım hiç. Evde kendi kendine ilaçsız atlatmasi en güzeli.

Bende bilmiyorumki bayanlara cokta erkeklere hediye almaktan nefret ediyorm

ben hicbisey yapmak istemiyorum.cunki beni sozle bile kutlamadi.ama belki sevdiyi cevizli keki yaparim.ona buda cok.
Benim öküz kocamda aynısını yaptı kutlamadı bile ama onu utandırmak istyorm öyle bi süpriz yapmalıyım ki o benimkini kutlamadığına üzülmeli

Ben bulursam sana söyleyim canım Bende arıyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…