- 29 Ağustos 2013
- 2.049
- 3.001
- 448
Cok gecmiş olsun canım umarım drunu bulursun en kısa zamanda ıyleşir paşamız.Gunaydon arkadaslar
Sehjr disina kvlere gitmistik
İkiz torunlari hasta
Oksuruyor ve burunlari akiyor
Neymis bademciklerinsismis
Engeksiyon yokmjs
BulasmasmiS
Ve sonuc oglum hasta ;(
Nefes alamio burnu tikali dolu dolu
Hiriltili
Oksuruyor
Dun gece uyanip uyanip agladi
Bugun doktoru varsa ona goturcem
Serum siktim burnuna
Siz hasta olunca neler yaptiniz
Nasil duzelicek oglum
Guanaydn arkadaşlar nasılsınız.
Ben çok gerginim canım uykumuz sıkıntılıydı zaten ama iki gecedir hiç uyutmuyo on dk bir uyanıyo deli oldum gece gözüde kapalı bi sıkıntısı var ama çözemedim eliyle sürekli yüzünü kaşıyo uykusunu açmaya çalışıyo falan diş çıkarken böyle mi oluyo acabaGuanaydn arkadaşlar nasılsınız.
Ayy zor canım Allah kolaylk versinGünaydın. sizler keyif yapadurun bugün, ben mesai..
Bİlmiyorumkı canmya. Dr arayıp sorsaydn keşke. İnş önemli bişey yokturBen çok gerginim canım uykumuz sıkıntılıydı zaten ama iki gecedir hiç uyutmuyo on dk bir uyanıyo deli oldum gece gözüde kapalı bi sıkıntısı var ama çözemedim eliyle sürekli yüzünü kaşıyo uykusunu açmaya çalışıyo falan diş çıkarken böyle mi oluyo acaba
Yok canmya düşünmedm. Aklımada bişey gelmıyo. Sende varmı bişeyler. E duları cıkıp hedıyede alamıyorumkı. Cocukla nasıl gıdım. Ancak netten sıparış verebılırım bişey alıcaksamda.Kızlar babalar günü için ne düşünüyosunuz
TeşekkürlerAyy zor canım Allah kolaylk versin
Yavrum ya kıyamam demek canı bişey istemiyodu inş erkenden iyleşir geçmiş olsn
Çok geçmiş olsun kuzucuğa ya çok üzülüyordum okudukça inşallah ilaçların bi an önce faydası olurda iyileşir inşallah
.ayy cok sevindim insan sebebsiz yere git gel yapinca daha cok cani sıkılıyor iyilesir yvrucuk biran önce İnşallah
cok gecmis olsun.insallah cabucak iylesir oglun.
Yavrum demek sıkıntısı varmış geçmişler olsun Aklımda kalmıştın valla en kısa sürede iyileşir güzel güzel mamalarını yer inşallah
COK SAOLUN KİZLAR GUZEL DİLEKLERİNİZ İCİN İLACLARİMİZİ KULLANİYORUZ DAHA İYİ İSTAHİ BİRAZ ACİLDİ OGLUSUMUN HALA BİBERONU REDDEDİYO AMA İNS ONU DA ALİR UYKUDA ZORLA İCİRMEYE CALİSİYORUM HERKESE İYİ BOL GEZMELİ PAZARLARayy kuzum bak sıkıntısı varmış yavrunun..kulaklarınu elleri ile çekiştirmiyormuydu kuzumm..
neyse annesi artık ilaçlar fayda eder ve inş hemen düzelirr..
geçmiş olsun tekrardan
Diştir canm büyük ihtimal benimkide çok sık uyanıor bu aralar ve gündüzde ne bulsa apzına götürüp dişini kaşıyo bi çıksaydıda rahat etselerdi yavrularBen çok gerginim canım uykumuz sıkıntılıydı zaten ama iki gecedir hiç uyutmuyo on dk bir uyanıyo deli oldum gece gözüde kapalı bi sıkıntısı var ama çözemedim eliyle sürekli yüzünü kaşıyo uykusunu açmaya çalışıyo falan diş çıkarken böyle mi oluyo acaba
Kolay gelsin bugün eşimde mesaide allh kolaylık versin..Günaydın. sizler keyif yapadurun bugün, ben mesai..
Hiç bişey düşünesim yok o benimkini yarım ağız kutlamıştıKızlar babalar günü için ne düşünüyosunuz
.
COK SAOLUN KİZLAR GUZEL DİLEKLERİNİZ İCİN İLACLARİMİZİ KULLANİYORUZ DAHA İYİ İSTAHİ BİRAZ ACİLDİ OGLUSUMUN HALA BİBERONU REDDEDİYO AMA İNS ONU DA ALİR UYKUDA ZORLA İCİRMEYE CALİSİYORUM HERKESE İYİ BOL GEZMELİ PAZARLAR
Cnm eger balgami varsa göğsünü sicak tutmaya gayret et balgamini rahat çıkarsın diye. Serum fizyolojisi kullan. Ben eğer genel durumu iyi ise yani ateş falan yoksa dr a almadım hiç. Evde kendi kendine ilaçsız atlatmasi en güzeli.Gunaydon arkadaslar
Sehjr disina kvlere gitmistik
İkiz torunlari hasta
Oksuruyor ve burunlari akiyor
Neymis bademciklerinsismis
Engeksiyon yokmjs
BulasmasmiS
Ve sonuc oglum hasta ;(
Nefes alamio burnu tikali dolu dolu
Hiriltili
Oksuruyor
Dun gece uyanip uyanip agladi
Bugun doktoru varsa ona goturcem
Serum siktim burnuna
Siz hasta olunca neler yaptiniz
Nasil duzelicek oglum
ben hicbisey yapmak istemiyorum.cunki beni sozle bile kutlamadi.ama belki sevdiyi cevizli keki yaparim.ona buda cok.Kızlar babalar günü için ne düşünüyosunuz
Bende bilmiyorumki bayanlara cokta erkeklere hediye almaktan nefret ediyormYok canmya düşünmedm. Aklımada bişey gelmıyo. Sende varmı bişeyler. E duları cıkıp hedıyede alamıyorumkı. Cocukla nasıl gıdım. Ancak netten sıparış verebılırım bişey alıcaksamda.
Benim öküz kocamda aynısını yaptı kutlamadı bile ama onu utandırmak istyorm öyle bi süpriz yapmalıyım ki o benimkini kutlamadığına üzülmeliben hicbisey yapmak istemiyorum.cunki beni sozle bile kutlamadi.ama belki sevdiyi cevizli keki yaparim.ona buda cok.
Ben bulursam sana söyleyim canım Bende arıyorum çünküAslnda ben kızıma babalar gunu temalı bır tulum almak istıyorum ama nerden bulurum bilmıyorum burdan bır arkadaşta ona bakıyodu. AMA Instagram yada favede yapan vardır ama kullanmadgm için bulmam zor. Bilen varsa yrdmcı olabılırmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?