2014 Kasım Anneleri

Ayy aynisi yemjn ederim aynisi oluo
Uyurken cikio uyaninca kayboluo bu ne ki

Gunaydin arkadaslar
Cvp veren arkadaslarima tesekkur ederim
Oglumu doktora goturemedim soktorumuz bu aksam calisiyornus aksam goturexegim
Atesi yok ama cok oksuruo burnu akio ve geniz akintisi var sanirim
Napcam bilemedim
İhlamur ve ayva cayi iyi geliomus internette okudum
Oglu boyle hasta olan oldu mu

Çok geçmiş olsun canım benim bebeğim de hasta biz de öğleden sonra götürcez burnu akmıyor ama köhür köhür çok derin öksürüyor 10 gün önce sadece kızarıklık var ıhlamur ve dut kurusu ndan çay yap içir atlatır inşallah demişti.. Gerçekten iyi geliyor ikisini de yapıyorum kekik de öksürüğe iyi geliyor çok sık öksürmüyor nadir öksürüyor ama çok derin öksürüyor korkuyorum... Bana da geniz akıntısı var gibi geldi yutkunuyor arada öksürürken.. Bakalım doktorumuz ne diyecek..

Canim arkadasim en ince ayrintisina kadar tek tek cevapladigin cookk tesekkurd ederim saolasin valla bizimmi gece 12 de derin uykuya geciyo sekizde uyaniyo ve her saat basi kalkiyo o sekilde :)

Rica ederim canım... Saat başı uyanması bana kırkımı hatırlattı çok zor ya ama iyi ki varlar..

Ben de almıştım oğluma bayıldı ses çıkaran ne varsa hoşuna gidiyor

ya bizdede hafif hafif öksürük var birde burun tıkanıklığı..
ıhlamur veriyorum ilerlemesin diyeç..üşimdi dr a götürsem birşey vermez öksürüğü çok yok..
hep bu havaların anormalliği yüzünden

coook tesekkurler canimn

BEN ÖLE EVDEN KOVMK FALAN YAPAMAM HERALDE YA BİZİM ARAMIZDA ŞAHSİ PROBLEMİMİZ OLSA HAYATTA ÜZÜLMEM ANLAŞAMIOZ DERİM BİŞEY DERİM UMRUM OLMAZ AMA BÖLE ANASI YÜZÜNDEN TARTIŞINCA AĞIR KONUŞUORUZ DAHA ÇOK ÜZÜLÜORUM İLK DEFA OLAN BİŞEY BİDE BU LAFLAR.TAM DA DOĞUM GÜNÜMDE BİZE OLSA ÇOK ÜZÜLÜRÜZ BUGÜNÜMÜ BULDUNUZ DİE Kİ BENM EŞİM HİÇ ATLAMAZ ÖLE GÜNLERİ NELER YAPAR.KONUŞMUOZ DİE DÜN BENİ OY KULLANMAYA BİLE GÖTÜRMEDİ :=)=)=)

Durumun varsa çekip gitsene ne katlanıyosun

OKADAR KOLAYMI CANIM GİTMEK SEVİOSUN KİŞİSEL PROBLEMİMİN YOK SORUN ANASI İSE HİÇ DE GİDİLMİO.BEN NELER SÖLEDİM ŞUANDA OKADAR ÜZGÜNÜM Kİ ÇÜNKÜ NE O NEDE BEN HAKETMİYORUZ BÖLE İYİ ANLAŞIYORUZ ÇÜNKÜ NORMALDE.

Canım aana önerıcegım tek şey şu olur kv senın nekadar huzurunu bozuyosa sende onunkını boz ozaman saygı falan boş boyle ınsanlar için. Bunun sonu gelmez. Sen nekadar huzursuzluk olmasn dıye ugrasırsan o senın sabrını dener. Her yerde her zaman cvabını ver altta kalma üste cık zamanla susar merak etme ama pes edersen daha cok huzurunuz kacar. Ama eşininde bıraz senın tarafnda olması lazm. Oda ıkı trafı idare edemıyo anlaşılan anne baskın oldugu için o tarafa daha yakın gıbı. E okadar annecıyse evlenmeseymiş oturup annesının baskın karakterını çekseymiş. Bizimde tek sıkıntı ailesıydı. Onceden tek laf ettırmezdı şimdi agzıma gelenı sayıyorum oda anladı ne olduklarını ses cıkarmıyo bana.

yok canım benimkide aslında konuşuo bağırıo bana da bişey demio nieöle diosun falan die.naptoysa fayda etmioki kadına hemen hastalanıo tansiyonu çıkıo bayılıo falan oda napsın eşime kızdığım benm son olayda anneme gelsin demedi die.annesi konusunda allah var bahna bişey demiyo herşeyde sölüom anasına kızdığım zaman.ee noldu dün annem geldi gitti aldı nasıl konuşuolar muhabbet ediolar oğlumun annanesi gelmiş bilmm ne falan die ee noldu ortam gerdi okadar.

KIZLAR BAKIN NE BULDUM ÇOK GÜEL DİMİ YA..

Eklentiler

• ilk_babalar_gunu_bebek_onlugu_274.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 118
ya bu babalar gününe bende takıldım baba oğuk tişörtleri baktım türkiyede pek yok varsada hep 2 yaş üstü..
olanlarda aliexpress te var o da 1 aya anca gelir off

Geçmiş olsun cnm.. neden ki acaba. Merak ettim..

Ayy aynisi yemjn ederim aynisi oluo
Uyurken cikio uyaninca kayboluo bu ne ki
Yumurtadan şüpheleniyorum o alerji yapmış olablr,bideben normlde dudak kalemi kullanıyorum geçen ilk defa ruj sürdüm akşama geçmişti nerdeyse dudağımda,brz öyle mıncırdım bnm oğlanı söylemesi ayıp o da olablrmi diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…