Ayy aynisi yemjn ederim aynisi oluoGünaydın bebeğimin dünden berİ vücudunda sönüp sönüp çıkan kırmızı kabartılar var her baktığımda yeri değişiyo bu sbh bacaklarında daha da artmış irili ufaklı boyutları sinek ısırığı gbi duruyo canım sıkıldı bi doktora götürmek lazım
Gunaydin arkadaslar
Cvp veren arkadaslarima tesekkur ederim
Oglumu doktora goturemedim soktorumuz bu aksam calisiyornus aksam goturexegim
Atesi yok ama cok oksuruo burnu akio ve geniz akintisi var sanirim
Napcam bilemedim
İhlamur ve ayva cayi iyi geliomus internette okudum
Oglu boyle hasta olan oldu mu
Canim arkadasim en ince ayrintisina kadar tek tek cevapladigin cookk tesekkurd ederim saolasin valla bizimmi gece 12 de derin uykuya geciyo sekizde uyaniyo ve her saat basi kalkiyo o sekilde :)
E bebekten aldm kızlar. BEnımkı bıcır bıcır cvp verıyo kumandadan ses geldıkce
Buarada kızımda oturunca hafıf one düşüyo. Koltugun en sonuna oturtuyorum yanınada ben oturup destek verıyorum kumandayıda verıyorum elıne deymeyın keyfıne:)
Gunaydin arkadaslar
Cvp veren arkadaslarima tesekkur ederim
Oglumu doktora goturemedim soktorumuz bu aksam calisiyornus aksam goturexegim
Atesi yok ama cok oksuruo burnu akio ve geniz akintisi var sanirim
Napcam bilemedim
İhlamur ve ayva cayi iyi geliomus internette okudum
Oglu boyle hasta olan oldu mu
coook tesekkurler canimnGündüzleri biraz daha uslu duruyor ya tesadüf etti yada cidden etkili salyasıda azaldı Totsandmore dan aldım kehribar bebek diş kolyesi konyak rengi yassı kesim olanı kargo dahil 70 tl en ucuz olanı aldım ben inşallah daha çok fayda eder
Benımkıde senınkıne benze şey söylemişti. Htta okumuşsundur bavulunu hazrlamıştm onun. Ogundn berı acayıp degısme var eşimde peşımde fır dönuyo resmen. Onlara muhtacmışız gıbı davranıyolarya cıldırıyorum. Ben cok süründürdüm. Sinirlede olsa benı gozden çıkardı resmen Halada yüz vermıyorum pek. Bırak bıde dogum gununumu kutlıcaksn.
Durumun varsa çekip gitsene ne katlanıyosun
Eki Görüntüle 1551607 ben bir arkadasima yaptim kizlar begenirseniz ilgilenebilirim..
Canım aana önerıcegım tek şey şu olur kv senın nekadar huzurunu bozuyosa sende onunkını boz ozaman saygı falan boş boyle ınsanlar için. Bunun sonu gelmez. Sen nekadar huzursuzluk olmasn dıye ugrasırsan o senın sabrını dener. Her yerde her zaman cvabını ver altta kalma üste cık zamanla susar merak etme ama pes edersen daha cok huzurunuz kacar. Ama eşininde bıraz senın tarafnda olması lazm. Oda ıkı trafı idare edemıyo anlaşılan anne baskın oldugu için o tarafa daha yakın gıbı. E okadar annecıyse evlenmeseymiş oturup annesının baskın karakterını çekseymiş. Bizimde tek sıkıntı ailesıydı. Onceden tek laf ettırmezdı şimdi agzıma gelenı sayıyorum oda anladı ne olduklarını ses cıkarmıyo bana.BEN ÖLE EVDEN KOVMK FALAN YAPAMAM HERALDE YA BİZİM ARAMIZDA ŞAHSİ PROBLEMİMİZ OLSA HAYATTA ÜZÜLMEM ANLAŞAMIOZ DERİM BİŞEY DERİM UMRUM OLMAZ AMA BÖLE ANASI YÜZÜNDEN TARTIŞINCA AĞIR KONUŞUORUZ DAHA ÇOK ÜZÜLÜORUM İLK DEFA OLAN BİŞEY BİDE BU LAFLAR.TAM DA DOĞUM GÜNÜMDE BİZE OLSA ÇOK ÜZÜLÜRÜZ BUGÜNÜMÜ BULDUNUZ DİE Kİ BENM EŞİM HİÇ ATLAMAZ ÖLE GÜNLERİ NELER YAPAR.KONUŞMUOZ DİE DÜN BENİ OY KULLANMAYA BİLE GÖTÜRMEDİ :=)=)=)
OKADAR KOLAYMI CANIM GİTMEK SEVİOSUN KİŞİSEL PROBLEMİMİN YOK SORUN ANASI İSE HİÇ DE GİDİLMİO.BEN NELER SÖLEDİM ŞUANDA OKADAR ÜZGÜNÜM Kİ ÇÜNKÜ NE O NEDE BEN HAKETMİYORUZ BÖLE İYİ ANLAŞIYORUZ ÇÜNKÜ NORMALDE.
Canım aana önerıcegım tek şey şu olur kv senın nekadar huzurunu bozuyosa sende onunkını boz ozaman saygı falan boş boyle ınsanlar için. Bunun sonu gelmez. Sen nekadar huzursuzluk olmasn dıye ugrasırsan o senın sabrını dener. Her yerde her zaman cvabını ver altta kalma üste cık zamanla susar merak etme ama pes edersen daha cok huzurunuz kacar. Ama eşininde bıraz senın tarafnda olması lazm. Oda ıkı trafı idare edemıyo anlaşılan anne baskın oldugu için o tarafa daha yakın gıbı. E okadar annecıyse evlenmeseymiş oturup annesının baskın karakterını çekseymiş. Bizimde tek sıkıntı ailesıydı. Onceden tek laf ettırmezdı şimdi agzıma gelenı sayıyorum oda anladı ne olduklarını ses cıkarmıyo bana.
Hangı sıteden buldn canımKIZLAR BAKIN NE BULDUM ÇOK GÜEL DİMİ YA..
Geçmiş olsun cnm.. neden ki acaba. Merak ettim..Günaydın bebeğimin dünden berİ vücudunda sönüp sönüp çıkan kırmızı kabartılar var her baktığımda yeri değişiyo bu sbh bacaklarında daha da artmış irili ufaklı boyutları sinek ısırığı gbi duruyo canım sıkıldı bi doktora götürmek lazım
Yumurtadan şüpheleniyorum o alerji yapmış olablr,bideben normlde dudak kalemi kullanıyorum geçen ilk defa ruj sürdüm akşama geçmişti nerdeyse dudağımda,brz öyle mıncırdım bnm oğlanı söylemesi ayıp o da olablrmi diyorumAyy aynisi yemjn ederim aynisi oluo
Uyurken cikio uyaninca kayboluo bu ne ki
Çok saol cnm bu tarz şeylre coresatin kullanıyorm inş geçer tamamenGeçmiş olsun cnm.. neden ki acaba. Merak ettim..
tamam canim ceva0 için teşekkürler
evet ya yaz gelmiyorHani günes mi var ki
evet öyle sanırımBen yazmamıstım ama bu zımbırtı demek ki herkeste aynı seyi çağrıstırıyo yada yada bu alınınca hepimizin basına aynı sey mi geliyo yoksaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?