Masallah oglusuna.bugun benim kizimda 6aylik oldu.bizde yolu yariladik
valla ben cok sabirsizim.kizima surekli anne bebe baba demekden cenem ariyo.cabucak konussun istiyorum.yurutmekde istiyorum.ama Allah korusun kizim carpik bacak olur :))SİZEDE MAŞALLAH DOĞDU 40 I NE ZAMAN ÇIKICAK ŞU NE ZAMAN OLICAK YOK 6 AYLIK OLSADA BİRAN ÖNCE EK GIDALAR BAŞLASAK DİODUK ŞİMDİDE DİORUZ YÜRÜSE KONUŞSA YOK DOĞUM GÜNÜ OLSA FALAN ÇOK MU SABIRSISIZ ACABA :=)
SİZEDE MAŞALLAH DOĞDU 40 I NE ZAMAN ÇIKICAK ŞU NE ZAMAN OLICAK YOK 6 AYLIK OLSADA BİRAN ÖNCE EK GIDALAR BAŞLASAK DİODUK ŞİMDİDE DİORUZ YÜRÜSE KONUŞSA YOK DOĞUM GÜNÜ OLSA FALAN ÇOK MU SABIRSISIZ ACABA :=)
valla ben cok sabirsizim.kizima surekli anne bebe baba demekden cenem ariyo.cabucak konussun istiyorum.yurutmekde istiyorum.ama Allah korusun kizim carpik bacak olur :))
Olmaaaz sana yokBende bendeee istiyorum:)
Ben yapiyorum el emegiaaa çok güzelmiş valla kendin mi yapıosun.yoksa hazırmı bu
Valla canım sen al utandır alışmasın böyle bence nasıl başlarsa öyle giderlerbana anneler gununde bi tane papatya tanesi bile almayan eşime babalar gununde hıc bısey almak ıstemıyorum ne ozel bı gun ne surprız hıc bısey yok valla flort ederken her gun bı surprız yap evlennce tık yok kandırıldım resmen
yok canım bnmkı umutsuz vaka yuzune soyluyorum adamın daha ne yapyım yanı yok yanı anlamak ıstemıyocok sınır bozucu bı durum yanı bnde saf her ozel gunde beklıyorum belkı bu sefer dıye yıne husran her daım feryat fıgan kalbımValla canım sen al utandır alışmasın böyle bence nasıl başlarsa öyle giderler
buyukler cocugu erken yurutursen. bacaklari egilir carpik olur derler.bende onlarin yalancisiyim:)niye çarpık olacak.
buyukler cocugu erken yurutursen. bacaklari egilir carpik olur derler.bende onlarin yalancisiyim:)
Canım tabiki kolay değil ama bizi alana kadar herşey çok iyi annelerimiz bu kadar azarlamadı ağlatmadı bizi eşlerimiz yanımızda değil senin üzülmene ağlamana katlanıyosa çekip gitmeyi hakediyolar hiçte zor değil yalvaracaklar ben kendi adıma kv son bi şans verdim eşime de dedim karını bi savunanadın diye oda söylemediğimi nerden biliyosun dedi bende eğer kv beni savunaaydın annen beni azarlayamazdı dedim haklısın dedi anneleri dolduruşa getiriyo bunlarda biizi haşlıyo o kadar kıymet veriyoruz noluyo çünkü eşlerimizin kaybetme korkusu yok ondan dedim git diye benimki git desin bi öfkeylede olsa gösteririm ona gününü bizler alttan aldıkca tepemize çıkartıyorzBEN ÖLE EVDEN KOVMK FALAN YAPAMAM HERALDE YA BİZİM ARAMIZDA ŞAHSİ PROBLEMİMİZ OLSA HAYATTA ÜZÜLMEM ANLAŞAMIOZ DERİM BİŞEY DERİM UMRUM OLMAZ AMA BÖLE ANASI YÜZÜNDEN TARTIŞINCA AĞIR KONUŞUORUZ DAHA ÇOK ÜZÜLÜORUM İLK DEFA OLAN BİŞEY BİDE BU LAFLAR.TAM DA DOĞUM GÜNÜMDE BİZE OLSA ÇOK ÜZÜLÜRÜZ BUGÜNÜMÜ BULDUNUZ DİE Kİ BENM EŞİM HİÇ ATLAMAZ ÖLE GÜNLERİ NELER YAPAR.KONUŞMUOZ DİE DÜN BENİ OY KULLANMAYA BİLE GÖTÜRMEDİ :=)=)=)
OKADAR KOLAYMI CANIM GİTMEK SEVİOSUN KİŞİSEL PROBLEMİMİN YOK SORUN ANASI İSE HİÇ DE GİDİLMİO.BEN NELER SÖLEDİM ŞUANDA OKADAR ÜZGÜNÜM Kİ ÇÜNKÜ NE O NEDE BEN HAKETMİYORUZ BÖLE İYİ ANLAŞIYORUZ ÇÜNKÜ NORMALDE.
Kızlar babalar günü hediyesi konuşulMuş ben kızım doğduğunda hastanede eşimle fotoğraflarını çekmiştim onu ve son zamanlarda çektiğim bi fotoğraflarını kalbin içine koydum büyük kalpte ilk doğduğu günün fotosu altta küçük kalpte son hali bu ikisini birleştirdim 1 yaş beyaz tişörtüne bastırdım arkasına da CANIM BABAMIN ILK BABALAR GÜNÜ KUTLU OLSUN 21.06.2015 yazdırdim. Annemden dönerken Külotlu Çorabın üstüne elbise gibi giydirdim çok tatlı oldu eşimde bayıldı fikir olsun diye yazdım
Sende bendensin:)yüzüne karşı diyorum e gidelim hadi beğendiğin bişey varsa alalım diyo bende ona hödüksün yürü git senden bişey olmaz diyorum ama her özel günde de bekliyom gene bişey yok önceden her ay ay günümüzü kutlardık 6. Ayımızda şehir dışına çiçekler gönderirdi hepsi yalan oldu:)bana anneler gununde bi tane papatya tanesi bile almayan eşime babalar gununde hıc bısey almak ıstemıyorum ne ozel bı gun ne surprız hıc bısey yok valla flort ederken her gun bı surprız yap evlennce tık yok kandırıldım resmen
biz kizimla disaridayiz.annemin kucuk bahcesi var.agaclarini sulamaya gelmisdik.kendisi sehir disinda.kizim burayi cok seviyo.o misil misil uyudu.bende isimi yaptim.simdi evimize donuyoruz.Kızlar nerdesınız yahuu:)))
Oh neguzEl. Bızde bır haftadr evdeyız. Yarın eşim izinli ailemin yanına gıdıcez inşallh.biz kizimla disaridayiz.annemin kucuk bahcesi var.agaclarini sulamaya gelmisdik.kendisi sehir disinda.kizim burayi cok seviyo.o misil misil uyudu.bende isimi yaptim.simdi evimize donuyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?