- 11 Aralık 2013
- 1.248
- 788
- 73
- 35
Şimdi aşı takvimimize baktım da yaptırmışim ben.Merhaba hanimlar az once saglik ocağindan aradilar
Cocuk felci aşısını yaptıran varmi aranızda
Şimdi aşı takvimimize baktım da yaptırmışim ben.
Bizde geçen hafta bursa ya gittik kayinpederim rahatsızlaninca acil dönmek zorunda kaldık.bende de tam tersi oldu evde mizmiz ağlayan durmayan zeynep orda bir uslu durdu inanamadım ya iki yaşındaki uslu olan diğer kızım elif de coştu coştu allahım hiç laf dinlemedi beni babasını görmezden gelmeler sağa sola kosturmalar millet diyor bebek de pek bi uslu diye. Ama eve geldik aynı zeynep geri döndü mizmizlik devam.Slm kizlar ablmin yanina gittim dondum oglum beni rezillll etti aglmktn catladi resmen 1gun bile kalamdm hepp kucagimda ve disarda gezdik ablm git dedi bebekler hissedermis ordaki stresi dedi dogru buna inanyrm 1defada mezarliga gittim yok boyle aglama catliyr resmn
6. Ay aşısında 4. Asi olarak verildi ağzından. 6.ayda ateş yapti Emir'de aşılarıCocuk felci aşısını yaptıran varmı arkadaşlar
Evet bi ağızdan üç tane de bacaktan vuruldu sanki yanlış hatırlamıyorsam.ve atesimizde üç gün boyunca oldu ates dusurucu verdim fitil verdimKarma aşıyla birliktemi yaptırdınız ateş falan oldumu ağızdan aliniyormus oyle dediler
Benimki birsure dik oturuyo ama hicbisey yapmadim kendi vucudu nezaman hazirsa ozaman canim sikinti yapma cocugu zorlamaBebisi tam oturan var mi kızlar bizimki hic oturamiyo hemen devriliyo hic dik tutmuyor kendini nasıl alistirabilirim acaba
bu akşam sofradda konuşuldu yine. yani kaşık kaşık yemiyor bence sorun olmaz. mesela çorban içiyordm tavuk ssuyuna, iki üç bezelye tanessi kadar ekmeği batırıp verdim oyalansın ddiyeacaba tuz çok zarar verirmi ya kuzu çünkü büzümki öyle yiyiyor yani tabak tabak değil ama yiyiyor yani biraz
sağol caanım. nasaıl heycaan? bu hafta açıklanır gibi şarklarKolay gelsin bugün eşimde mesaide allh kolaylık versin..
kızz ssiz istanbulda nerde güneş gördünüz de böyle kolu bacağı açtınızzzEki Görüntüle 1551871 güünaydıııın
Eşler pols galiba:)hakkınızda hayrlısısağol caanım. nasaıl heycaan? bu hafta açıklanır gibi şarklar
Bir hafta mı iyi dayanıyomuşsun ben çok daralıyorum evde ya hemen atıyorum kendimi evden çalışırken de evi özlerdim:)Oh neguzEl. Bızde bır haftadr evdeyız. Yarın eşim izinli ailemin yanına gıdıcez inşallh.
aynen. amiinnnnEşler pols galiba:)hakkınızda hayrlısı
Şark mı bekliyosunuz peki benim eşimde pols biz tanıştığımızda şarktan dönmüştü babam o şartla verdi onayı:)tekrar gitmeyiz diye kandırdı beni hayrlısı şimdilik ankaradayız ondan dikkatimi çekti:)aynen. amiinnnn
evet bizimkide öyle çok az yiyiyorbu akşam sofradda konuşuldu yine. yani kaşık kaşık yemiyor bence sorun olmaz. mesela çorban içiyordm tavuk ssuyuna, iki üç bezelye tanessi kadar ekmeği batırıp verdim oyalansın ddiye
üç dört gün önce hava iyiydi ama tam olarak hatırlamıyorumkızz ssiz istanbulda nerde güneş gördünüz de böyle kolu bacağı açtınızzz
bende sizdeniiiiimŞark mı bekliyosunuz peki benim eşimde pols biz tanıştığımızda şarktan dönmüştü babam o şartla verdi onayı:)tekrar gitmeyiz diye kandırdı beni hayrlısı şimdilik ankaradayız ondan dikkatimi çekti:)
zaten bi bakmışsın yapmadıkları birşeyi bir anda yapıvermişler, eninde sonunda büyüyüvericekler ah bizimde dişimiz bi çıkıverse çok sıkıntı yapıyorBenimki birsure dik oturuyo ama hicbisey yapmadim kendi vucudu nezaman hazirsa ozaman canim sikinti yapma cocugu zorlama
Bebekler 40 ına kadar bişiye alışmaz merak etme mama nie vermiyorsun en azından sarılığı geçene kadar hem emzir hem mama ver@efsunkarr @keinetraene canlarim çok saolun. Valla az kaldi yiywcem kafayi. Sağ gogsumu tutuyor azcik emiyir. Agliyor susturamiyorum mecburen biberinka verdim.
Biberona alismasin diye diye sarilik oldu bebeğiminşaallah kisa zamanda tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?