2014 Kasım Anneleri

Bu arada oglumun yuzu ve vucdunda kizariklik oldu 2 gun boyunca bende alerjik dedim ama sicaktn ve cok aglamsina bagladm surekli yikadim bugun gecti gibi cok az var yanklarnda malum adanayim tek citcitliyla duruyo cok sick hava uyurken bile uzerine bise ortmyrum zaten aciyr orturmuyor sadece midesine bluzunu koyuyrum

Bizde geçen hafta bursa ya gittik kayinpederim rahatsızlaninca acil dönmek zorunda kaldık.bende de tam tersi oldu evde mizmiz ağlayan durmayan zeynep orda bir uslu durdu inanamadım ya iki yaşındaki uslu olan diğer kızım elif de coştu coştu allahım hiç laf dinlemedi beni babasını görmezden gelmeler sağa sola kosturmalar millet diyor bebek de pek bi uslu diye. Ama eve geldik aynı zeynep geri döndü mizmizlik devam.

Bebisi tam oturan var mi kızlar bizimki hic oturamiyo hemen devriliyo hic dik tutmuyor kendini nasıl alistirabilirim acaba
Benimki birsure dik oturuyo ama hicbisey yapmadim kendi vucudu nezaman hazirsa ozaman canim sikinti yapma cocugu zorlama

acaba tuz çok zarar verirmi ya kuzu çünkü büzümki öyle yiyiyor yani tabak tabak değil ama yiyiyor yani biraz
bu akşam sofradda konuşuldu yine. yani kaşık kaşık yemiyor bence sorun olmaz. mesela çorban içiyordm tavuk ssuyuna, iki üç bezelye tanessi kadar ekmeği batırıp verdim oyalansın ddiye

Benimki birsure dik oturuyo ama hicbisey yapmadim kendi vucudu nezaman hazirsa ozaman canim sikinti yapma cocugu zorlama
zaten bi bakmışsın yapmadıkları birşeyi bir anda yapıvermişler, eninde sonunda büyüyüvericekler ah bizimde dişimiz bi çıkıverse çok sıkıntı yapıyor

Bebekler 40 ına kadar bişiye alışmaz merak etme mama nie vermiyorsun en azından sarılığı geçene kadar hem emzir hem mama ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…