Aynen gercekten sasirtici sekilde surekli yeni seyler oluyo ise baslayinca kacircaklarim icin uzuluyorum aslinda bizimkide daha cikmadi bazen cok rahatsiz ediyo bazende rahat zaman zaman atam yapiyo heralde disler ben gec cikmasini istiyorum ya isircsk diye cok korkuyorum nekadar gec okdar iyi bosver benimki biberonda emiyo belki disleri zarar gorur curumesini hizlandirir nebiliyimzaten bi bakmışsın yapmadıkları birşeyi bir anda yapıvermişler, eninde sonunda büyüyüvericekler ah bizimde dişimiz bi çıkıverse çok sıkıntı yapıyor
Benimki biberona alosmisti valla zor tutturduk memeyiBebekler 40 ına kadar bişiye alışmaz merak etme mama nie vermiyorsun en azından sarılığı geçene kadar hem emzir hem mama ver
İpka verdik ve ilk hazırlık daha, pek ihtimal yok gitmeye. Ama yine de bu teşkilatın işi belli olmaz. O yüzden merakla bekliyoruzŞark mı bekliyosunuz peki benim eşimde pols biz tanıştığımızda şarktan dönmüştü babam o şartla verdi onayı:)tekrar gitmeyiz diye kandırdı beni hayrlısı şimdilik ankaradayız ondan dikkatimi çekti:)
6.ay aşını yaptırırken Yapılıyor canım oMerhaba hanimlar az once saglik ocağindan aradilar
Cocuk felci aşısını yaptıran varmi aranızda
Çok güzel canım bende foto Albümü yaptırcam baba kız resimlerini koycam ama yanına ne yapsam hala Düşünme aşamadındayımKızlar babalar günü hediyesi konuşulMuş ben kızım doğduğunda hastanede eşimle fotoğraflarını çekmiştim onu ve son zamanlarda çektiğim bi fotoğraflarını kalbin içine koydum büyük kalpte ilk doğduğu günün fotosu altta küçük kalpte son hali bu ikisini birleştirdim 1 yaş beyaz tişörtüne bastırdım arkasına da CANIM BABAMIN ILK BABALAR GÜNÜ KUTLU OLSUN 21.06.2015 yazdırdim. Annemden dönerken Külotlu
Biz parka dadandık her gün parktayız kızım sallanmaya çok seviyor:)Kızlar nerdesınız yahuu:)))
Benim kızımda öyle aldanmayın böyle görünüşüne diyorum valla:)Bizde geçen hafta bursa ya gittik kayinpederim rahatsızlaninca acil dönmek zorunda kaldık.bende de tam tersi oldu evde mizmiz ağlayan durmayan zeynep orda bir uslu durdu inanamadım ya iki yaşındaki uslu olan diğer kızım elif de coştu coştu allahım hiç laf dinlemedi beni babasını görmezden gelmeler sağa sola kosturmalar millet diyor bebek de pek bi uslu diye. Ama eve geldik aynı zeynep geri döndü mizmizlik devam.
Işilik olmuştur canım çok terletmemeye çalış bide banyo yaptırıyormuşsun zaten geçerBu arada oglumun yuzu ve vucdunda kizariklik oldu 2 gun boyunca bende alerjik dedim ama sicaktn ve cok aglamsina bagladm surekli yikadim bugun gecti gibi cok az var yanklarnda malum adanayim tek citcitliyla duruyo cok sick hava uyurken bile uzerine bise ortmyrum zaten aciyr orturmuyor sadece midesine bluzunu koyuyrum
Yastıkların üstüne kendini birakiveriyo canım her gün denyrum tık yok ya hıc oturmak ıstemyo ılla yerde donecek surunecek
Canım tabiki kolay değil ama bizi alana kadar herşey çok iyi annelerimiz bu kadar azarlamadı ağlatmadı bizi eşlerimiz yanımızda değil senin üzülmene ağlamana katlanıyosa çekip gitmeyi hakediyolar hiçte zor değil yalvaracaklar ben kendi adıma kv son bi şans verdim eşime de dedim karını bi savunanadın diye oda söylemediğimi nerden biliyosun dedi bende eğer kv beni savunaaydın annen beni azarlayamazdı dedim haklısın dedi anneleri dolduruşa getiriyo bunlarda biizi haşlıyo o kadar kıymet veriyoruz noluyo çünkü eşlerimizin kaybetme korkusu yok ondan dedim git diye benimki git desin bi öfkeylede olsa gösteririm ona gününü bizler alttan aldıkca tepemize çıkartıyorz
merhaba kuzum...Kizlar günaydın herkese bizim oğlan biberonla kavgalı hala uyutup öyle iciriyorum bazen kanmiyo bi de eksi şeyler seviyorum yogurtu illa eksi olacak tatlı şeyleri sevmiyor bebe biskuvisi falan zorla yediriyorum hazır meyve küreleri hafif eksi gibi oluyor onu yiyor benim yaptığımı yemiyo dun çorba yapmıştım zor icirdim bi de yarim patatesi başlayıp yoğurtla karıştırınca yiyor her gün patates yese birşey olur mu ki
Canım ben sogan mercımek patates zeytınyagı tavuk suyuyla corba yapıorum onu sevmıo senn onerebılecegn bı corba tarıfı var mımerhaba kuzum...
benim oğlumda sevmiyor tatlıyı..
ekşi mahoş şeyleri daha çok seviyor..
bende yoğgurda bebe bisküvisi katıyorum bazen onu yiyot..
patates yesin birşey olmaz..
ben geçen gün patates ve peyniri ezdim çok az ıhlamurla o şekilde elimle yedirdim onuda sevdi..
dünde unu kavurdum ondan çorba yaptım yanında yoğgurtla öyle yedirdim annemde tüm mamaları unutunca böyle yaptım..
Canım ben sogan mercımek patates zeytınyagı tavuk suyuyla corba yapıorum onu sevmıo senn onerebılecegn bı corba tarıfı var mı
canım tarhana denemedım burda bebekler ıcın tarhana bulamadım bızım yedıgımızde agır olur dıe vermedım yogurt corbasını da yemıo sıpa nasıl bı damak tadı varsa uyum saglayamadım henuız her gun de patates yogurt vermek ıstemıyorum valla sastım ycanım yoğgurt çorbası ve tarahana verdinmi..
bu yaptığım çorbanın pek besin değeri yok ama mustafa seviyor hiçbirşey yemezse3 bunu yapıyorum..
unu kahverengileşinceye kadar kavuruyorum..
2 tatlı kaşığı una 1 çay badağı su kyup muhallebi kıvamında pişiriyorum..içine de istediğim şeyleri atıyorum..
geçen gün peynir koydumm..
dün yogurtla yedirdim..
pekmez koyabilirsin, yada devam sütü ekleyebilirsin aynı pirinç unu igib kuzum..
kokulu olunca seviyor..
en azından aç kalmasın
canım tarhana denemedım burda bebekler ıcın tarhana bulamadım bızım yedıgımızde agır olur dıe vermedım yogurt corbasını da yemıo sıpa nasıl bı damak tadı varsa uyum saglayamadım henuız her gun de patates yogurt vermek ıstemıyorum valla sastım y
X xilerixx ablayı tanırmısın bilmiyorum eskilerden onun oğlu asla ek gıayı kabul etmedi kadın herşeyi denedi yok asla almıyor..canım tarhana denemedım burda bebekler ıcın tarhana bulamadım bızım yedıgımızde agır olur dıe vermedım yogurt corbasını da yemıo sıpa nasıl bı damak tadı varsa uyum saglayamadım henuız her gun de patates yogurt vermek ıstemıyorum valla sastım y
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?