2014 Kasım Anneleri

zaten bi bakmışsın yapmadıkları birşeyi bir anda yapıvermişler, eninde sonunda büyüyüvericekler ah bizimde dişimiz bi çıkıverse çok sıkıntı yapıyor
Aynen gercekten sasirtici sekilde surekli yeni seyler oluyo ise baslayinca kacircaklarim icin uzuluyorum aslinda bizimkide daha cikmadi bazen cok rahatsiz ediyo bazende rahat zaman zaman atam yapiyo heralde disler ben gec cikmasini istiyorum ya isircsk diye cok korkuyorum nekadar gec okdar iyi bosver benimki biberonda emiyo belki disleri zarar gorur curumesini hizlandirir nebiliyim
Buarada kzim bugun yedi aylik oluyo inanamiyorum zaman nasilda geciyo daha dun nasil dogurucam diye kara kara dusunuyodum cok sukur Rabbim acilarini gostermesin saglikla huzurla mutlulukla imanla bol sans kismet bereketle dolu hayatlari olsun aminnnn

İpka verdik ve ilk hazırlık daha, pek ihtimal yok gitmeye. Ama yine de bu teşkilatın işi belli olmaz. O yüzden merakla bekliyoruz

Çok güzel canım bende foto Albümü yaptırcam baba kız resimlerini koycam ama yanına ne yapsam hala Düşünme aşamadındayım

Benim kızımda öyle aldanmayın böyle görünüşüne diyorum valla:)

Işilik olmuştur canım çok terletmemeye çalış bide banyo yaptırıyormuşsun zaten geçer

EVET HAKLISIN EMİNİM ASLINDA BENM EŞİM HERŞEYİ SÖLÜO AMA KADIN CAZGIR HE O BİZİ İLGİLENDİRMEZ KENDİ ANALARI BAŞA ÇIKACAKLAR YANİ.ÇALIŞMAMIŞIM OLSAM CANIM BELKİDE GİDERDİM AMA O DA KOLAY DEĞİL KOLAY DEĞİL DERKEN Bİ KERE GİDİNCE AMA KIYMET KALMAZRABBİM O DURUMLARA GETİRMESİN KİMSEYİ BEN 1 GÜN KÜS KALDIM EVDE HİÇ KONUŞMADIK O BİLE BANA BNASIL KOYDU O DIŞARI ÇIKTI BEN ARKASINDAN AĞLADIM O DERECE ÇÜNKÜ KİŞİSEL PROBLEMİMİZ YOK KONU ANASI ONUN YÜZÜNDEN OLUNCA DAHA KÖTÜ OLUO.

Kizlar günaydın herkese bizim oğlan biberonla kavgalı hala uyutup öyle iciriyorum bazen kanmiyo bi de eksi şeyler seviyorum yogurtu illa eksi olacak tatlı şeyleri sevmiyor bebe biskuvisi falan zorla yediriyorum hazır meyve küreleri hafif eksi gibi oluyor onu yiyor benim yaptığımı yemiyo dun çorba yapmıştım zor icirdim bi de yarim patatesi başlayıp yoğurtla karıştırınca yiyor her gün patates yese birşey olur mu ki

merhaba kuzum...
benim oğlumda sevmiyor tatlıyı..
ekşi mahoş şeyleri daha çok seviyor..
bende yoğgurda bebe bisküvisi katıyorum bazen onu yiyot..
patates yesin birşey olmaz..
ben geçen gün patates ve peyniri ezdim çok az ıhlamurla o şekilde elimle yedirdim onuda sevdi..
dünde unu kavurdum ondan çorba yaptım yanında yoğgurtla öyle yedirdim annemde tüm mamaları unutunca böyle yaptım..

Canım ben sogan mercımek patates zeytınyagı tavuk suyuyla corba yapıorum onu sevmıo senn onerebılecegn bı corba tarıfı var mı

Canım ben sogan mercımek patates zeytınyagı tavuk suyuyla corba yapıorum onu sevmıo senn onerebılecegn bı corba tarıfı var mı

canım yoğgurt çorbası ve tarahana verdinmi..
bu yaptığım çorbanın pek besin değeri yok ama mustafa seviyor hiçbirşey yemezse3 bunu yapıyorum..
unu kahverengileşinceye kadar kavuruyorum..
2 tatlı kaşığı una 1 çay badağı su kyup muhallebi kıvamında pişiriyorum..içine de istediğim şeyleri atıyorum..
geçen gün peynir koydumm..
dün yogurtla yedirdim..
pekmez koyabilirsin, yada devam sütü ekleyebilirsin aynı pirinç unu igib kuzum..
kokulu olunca seviyor..
en azından aç kalmasın

canım tarhana denemedım burda bebekler ıcın tarhana bulamadım bızım yedıgımızde agır olur dıe vermedım yogurt corbasını da yemıo sıpa nasıl bı damak tadı varsa uyum saglayamadım henuız her gun de patates yogurt vermek ıstemıyorum valla sastım y

yavaş yavaş alışıacak canım başka yolu yokki..
yophurt çorbasına nane falan ekledinmi belki öyle sever..
tuz yasak ama çok minik tuz epelesen..
ya ne bileyim yemedikleri zaman herşeye başvuruyoruz valla..
tarhana satılıyor canım bir araştır istersen acısız.

X xilerixx ablayı tanırmısın bilmiyorum eskilerden onun oğlu asla ek gıayı kabul etmedi kadın herşeyi denedi yok asla almıyor..
kendi yedikleri yemekten vermiş geçen gün tadımlık onu yemiş..
şimdi çok az salça çok az tuz ile yemek yapıyor içine az ekmek içi katıp veriyor...napsın yoksa hiçbirşey yemiyor..anne sütütde yetmiyoe aç çocuk hep ağlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…