2014 Kasım Anneleri

takip ettign işimize yarayack birileri varmi bende sirf bu yuzden actm yenide yabancisiyim:)

Kızlar dün hepsiburada dan chicco pochet Lunch mama sandalyesi siparişi verdim. Inşallah Güzeldir ve oğlum sever. Fiyatı da iyi geldi, indirimde şuan.

resmen sinirlerim yıprandı...Sadece bir aciklama ya sadecesu gun su saat die...
Her kurum acikladi bi emniyet teskilati kaldi..Bi teskilat calisanlarina bu kadar mi deger vermez..Alti ustu polnete su gun aciklanacak yazacaksin 15 saniyeni alir mi ya
Bu da yetmezmiz gibi esim Mardine gitti secim icin takviye 5 gun oldu gideli 5 gundur kızımla tek basimiza oturuyoruz ne ailemin yanina gidebiliyorum ne ev esyasi toplayabiliyorum..
Esime ne zaman geleceksiniz diyorum cvp bilmiyorum...
tayin aciklanir mi artik diyorum cvp bilmiyorum..
Hadi diyelim yalniz kalmayalim artik diye kalktim gittim istanbula ya tayin aciklanirsa geri mi gelicem onca zahmet..
önümüz Ramazan..Oruc oruc cocukla kimsemde yok burda..
Nereye gideriz diye heyecan yapmam lazimken Hakkariyse hakkari şırnaksa şırnak yeterki aciklansin diye stres yapiyrm..
Icim sisti memurlar.net takip etmekten..

Ah bu kaynanalar ya bizde mi böyle olacaz

• [QUOTE="pntmrt, post: 41317735, member: 661 ben tarhanayı e bebekten aldım bugün yaptım içmedi gerçi ordan alabilirsin.Benim oğlum da sebze Çorbası içmiyo patates kabakla Çorba yaptım içine 4-5 kaşık yoğurt koydum içmeyince,hemen içti şaşırdım valla.yoğurt katıcaz galiba herşeye başka çare yok.[/QUOTE]
    Bende üç gun once e bebekten tarhana aldim sevmedii.tadi eksii o yuzden yemiyorlar bence.guzel degill

Slm kızlar bıgün gezmelerdeydık. Kızım cok yoruldu yoldayız uyuyo şuan. Ya bugun kızıma bıraz sinir oldum :=). Annmlere gttık bugun ne annmde ne babamda durmadı agladı hep. Sonra kv ye gıttık kızım o mendebur suratlılarda anam bir neşelı bır gülüyo oynuyo ben nasıl uyuz oldm anlatamam. CAdım sankı ınadına yapıyo. Ben sevmedıkçe daha yakınlaşıyo onlara sanki. Eşimde mest oldu bu durumdan tabii

Slm arkadaşlar bi sorum olacakti bebeklerin ize günde kaç cc mama veriyorsunuz.ben ek gidayı arttırmak için mama yi biraz azaltmayı deniyorum fakat bizim kız en çok mama yi iştahla yiyor.zaten dogdugundan beri kusan bir bebegim var halen de devam etmekte.mamayida azaltmayı istesem de basaramayacagim galiba en çok mama yi seviyor.

daha fazla sarkmasin nolur
Benim tahminim öyle ama inşallah bi an önce açıklarlar ya...Bugün eşim diyordu güya dün bekliyorlarmış ama herhang, bişey olmadı yine inşallah bu hafta içinde belli olur psikolojik olarak insan yıpranıyor gerçekten allah yardımcın olsun seninde..

Oglum bronsit olmus cnm cok sikkin
Dikkat edin bebislere
Hava degisiminden olmus
Cok fena oksuruyor
Buhar makinesi aldik maske ile buhar ve ilac veriyrz
Bi suru ilaci var
Antibiyotik falan

Geçmiş olsun canım. Dört ay önce kızım da bronşit olmuştu. Buhar makinesiyle pulmicort ve ventolin kullanmıştı. Bir de antibiyotik vermişti doktorumuz. Beş gün içerisinde geçmişti. Buhar makinesi ile verilen ilaçlar çok iyi geliyor. Hiç üzülme çabucak toparlanır.

Oglum bronsit olmus cnm cok sikkin
Dikkat edin bebislere
Hava degisiminden olmus
Cok fena oksuruyor
Buhar makinesi aldik maske ile buhar ve ilac veriyrz
Bi suru ilaci var
Antibiyotik falan

Ogluma bugün zaturre teshisi kondu.
Birisi cok tavsiye etti bi gunde bronslari acilmis bu gece denicem sen de deneyebilirsin. Bir sogani piyazlik dogruyosun z.yagi karabiberle az kavurup Gazeteye koyuyorsun bi kac yerinden delip ilikken gogsune koy bebisin. sabaha kdr beklet. Bi de terine cok dikkat etmeliymis. Allah sifa versin yavrulara.

Ayy sorma hop oturup hop kalkıyoorm ama su seçim safsatası yüzünden sanki dahada sarkacak gibi geliyor bana sizde istediniz mi tayin?
Ya tercih zorunlu biliyosun ki ama ipka verdik. Gitme ihtimalimiz pek yok ama yine de belli olmaz
Çok sinir bozucu gerçekten. Her sene böyle. Ha bu cuma. Ha öbür cuma diye bekle dur. Seçimden önce açıklanmayacağı barizdi ama artık açıklansın yani. Haziran 15de ilk ilişik kesme olması lazım normalde ama şu an çok zor görünüyor..

Aman kabız olmasında

o nerelerde yahu hiç hiç görünmüyor sen görüşüyorsun galiba slm söyle bizden.iyi ki varsın be isyeaan

Bi sebepte yok ortada ..Niye bekleniliyo onuda bilmiyo kimse ztn 3 yildir esime sordugum tek soruda net cvp alamadm ki..
ne zmn gelicen?bilmiyrm
yarin izinlimisin?bilmiyorum
izinli oldugu gun bugun evdesin ins?bilmiyorum
Su gun izne cikalm?komisere bagli..
Belirsizlik insani sinir ediyo

Malesef bizim meslek böyle. Geçen sene belki hatırlarsın kurban bayramında ben korka korka 3 gün kala tatil rezervasyonu yaptırdım. Sabah yola çıkacaktık ki akşamdan göreve çağırdılar. Kobani olayları patladı. Güç bela yurt dışı telefonlarını arayarak iptal ettirebildim. Bayram günü zehir oldu tüm aileye.. Okul okuyorum güya bu çalışma şartlarında mümkün mü ders çalışmak.. Ve ben ki bu mesleğe aşık bir insan.. Seni çok iyi anlıyorum. Açıklamaları önemli ama bundan daha önemlisi hangi gün açıklanacağı...

Haklısınız valla pols eşi olmak çok zormuş bende şark falan yok eşim bekarken yapmış ama yineede heran diken üstündeyiz yazık sanki memur değiller öyle muamele görüyolar bende memurum ve eşim çok kıskanıyo oh ne güzel 8 5 diye:)

Kızlar benim bebiş 30 aralık doğumlu ben ek gıdaya daha başlamadım tattırıyodum sadece dr kontrolümüz vardı artık geçebilirsin dedi ve diyetisyene yönlendirdi bilgi versin diye kesinlikle bebe bisküvisi vermiyceksin dişleri çıkacağı için şekerden uzak durcaksın dedi bende evde kendim yapsam dedim içinde nişasta falan olacak genede verme yoğurt meyve çorba ver dedi şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…