- 29 Eylül 2013
- 1.132
- 1.272
- 408
Ayy sorma hop oturup hop kalkıyoorm ama su seçim safsatası yüzünden sanki dahada sarkacak gibi geliyor bana sizde istediniz mi tayin?sağol caanım. nasaıl heycaan? bu hafta açıklanır gibi şarklar
takip ettign işimize yarayack birileri varmi bende sirf bu yuzden actm yenide yabancisiyim:)Kizlar naparsunuz? Iki gündür oğlum çok huzursuz. Ne istediğini bilmiyorum ve iştahsızlık var. Hiç birsey yemiyor mesela... üst disler mi geliyor anlamadım.
Sizler iyisiniz umarim.instagramda bir sürü çekiliş var kizlar haberiniz olsun :)
daha fazla sarkmasin nolurAyy sorma hop oturup hop kalkıyoorm ama su seçim safsatası yüzünden sanki dahada sarkacak gibi geliyor bana sizde istediniz mi tayin?
Ah bu kaynanalar ya bizde mi böyle olacazEVET HAKLISIN EMİNİM ASLINDA BENM EŞİM HERŞEYİ SÖLÜO AMA KADIN CAZGIR HE O BİZİ İLGİLENDİRMEZ KENDİ ANALARI BAŞA ÇIKACAKLAR YANİ.ÇALIŞMAMIŞIM OLSAM CANIM BELKİDE GİDERDİM AMA O DA KOLAY DEĞİL KOLAY DEĞİL DERKEN Bİ KERE GİDİNCE AMA KIYMET KALMAZRABBİM O DURUMLARA GETİRMESİN KİMSEYİ BEN 1 GÜN KÜS KALDIM EVDE HİÇ KONUŞMADIK O BİLE BANA BNASIL KOYDU O DIŞARI ÇIKTI BEN ARKASINDAN AĞLADIM O DERECE ÇÜNKÜ KİŞİSEL PROBLEMİMİZ YOK KONU ANASI ONUN YÜZÜNDEN OLUNCA DAHA KÖTÜ OLUO.
Benim tahminim öyle ama inşallah bi an önce açıklarlar ya...Bugün eşim diyordu güya dün bekliyorlarmış ama herhang, bişey olmadı yine inşallah bu hafta içinde belli olur psikolojik olarak insan yıpranıyor gerçektendaha fazla sarkmasin nolur
Oglum bronsit olmus cnm cok sikkin
Dikkat edin bebislere
Hava degisiminden olmus
Cok fena oksuruyor
Buhar makinesi aldik maske ile buhar ve ilac veriyrz
Bi suru ilaci var
Antibiyotik falan
Oglum bronsit olmus cnm cok sikkin
Dikkat edin bebislere
Hava degisiminden olmus
Cok fena oksuruyor
Buhar makinesi aldik maske ile buhar ve ilac veriyrz
Bi suru ilaci var
Antibiyotik falan
Ya tercih zorunlu biliyosun ki ama ipka verdik. Gitme ihtimalimiz pek yok ama yine de belli olmazAyy sorma hop oturup hop kalkıyoorm ama su seçim safsatası yüzünden sanki dahada sarkacak gibi geliyor bana sizde istediniz mi tayin?
Ya tercih zorunlu biliyosun ki ama ipka verdik. Gitme ihtimalimiz pek yok ama yine de belli olmazAyy sorma hop oturup hop kalkıyoorm ama su seçim safsatası yüzünden sanki dahada sarkacak gibi geliyor bana sizde istediniz mi tayin?
Çok sinir bozucu gerçekten. Her sene böyle. Ha bu cuma. Ha öbür cuma diye bekle dur. Seçimden önce açıklanmayacağı barizdi ama artık açıklansın yani. Haziran 15de ilk ilişik kesme olması lazım normalde ama şu an çok zor görünüyor..resmen sinirlerim yıprandı...Sadece bir aciklama ya sadecesu gun su saat die...
Her kurum acikladi bi emniyet teskilati kaldi..Bi teskilat calisanlarina bu kadar mi deger vermez..Alti ustu polnete su gun aciklanacak yazacaksin 15 saniyeni alir mi ya
Bu da yetmezmiz gibi esim Mardine gitti secim icin takviye 5 gun oldu gideli 5 gundur kızımla tek basimiza oturuyoruz ne ailemin yanina gidebiliyorum ne ev esyasi toplayabiliyorum..
Esime ne zaman geleceksiniz diyorum cvp bilmiyorum...
tayin aciklanir mi artik diyorum cvp bilmiyorum..
Hadi diyelim yalniz kalmayalim artik diye kalktim gittim istanbula ya tayin aciklanirsa geri mi gelicem onca zahmet..
önümüz Ramazan..Oruc oruc cocukla kimsemde yok burda..
Nereye gideriz diye heyecan yapmam lazimken Hakkariyse hakkari şırnaksa şırnak yeterki aciklansin diye stres yapiyrm..
Icim sisti memurlar.net takip etmekten..
Aman kabız olmasındaKizlar günaydın herkese bizim oğlan biberonla kavgalı hala uyutup öyle iciriyorum bazen kanmiyo bi de eksi şeyler seviyorum yogurtu illa eksi olacak tatlı şeyleri sevmiyor bebe biskuvisi falan zorla yediriyorum hazır meyve küreleri hafif eksi gibi oluyor onu yiyor benim yaptığımı yemiyo dun çorba yapmıştım zor icirdim bi de yarim patatesi başlayıp yoğurtla karıştırınca yiyor her gün patates yese birşey olur mu ki
o nerelerde yahu hiç hiç görünmüyor sen görüşüyorsun galiba slm söyle bizden.iyi ki varsın be isyeaan@xilerixx ablayı tanırmısın bilmiyorum eskilerden onun oğlu asla ek gıayı kabul etmedi kadın herşeyi denedi yok asla almıyor..
kendi yedikleri yemekten vermiş geçen gün tadımlık onu yemiş..
şimdi çok az salça çok az tuz ile yemek yapıyor içine az ekmek içi katıp veriyor...napsın yoksa hiçbirşey yemiyor..anne sütütde yetmiyoe aç çocuk hep ağlıyor
Bi sebepte yok ortada ..Niye bekleniliyo onuda bilmiyo kimse ztn 3 yildir esime sordugum tek soruda net cvp alamadm ki..Ya tercih zorunlu biliyosun ki ama ipka verdik. Gitme ihtimalimiz pek yok ama yine de belli olmaz
Çok sinir bozucu gerçekten. Her sene böyle. Ha bu cuma. Ha öbür cuma diye bekle dur. Seçimden önce açıklanmayacağı barizdi ama artık açıklansın yani. Haziran 15de ilk ilişik kesme olması lazım normalde ama şu an çok zor görünüyor..
Malesef bizim meslek böyle. Geçen sene belki hatırlarsın kurban bayramında ben korka korka 3 gün kala tatil rezervasyonu yaptırdım. Sabah yola çıkacaktık ki akşamdan göreve çağırdılar. Kobani olayları patladı. Güç bela yurt dışı telefonlarını arayarak iptal ettirebildim. Bayram günü zehir oldu tüm aileye.. Okul okuyorum güya bu çalışma şartlarında mümkün mü ders çalışmak.. Ve ben ki bu mesleğe aşık bir insan.. Seni çok iyi anlıyorum. Açıklamaları önemli ama bundan daha önemlisi hangi gün açıklanacağı...Bi sebepte yok ortada ..Niye bekleniliyo onuda bilmiyo kimse ztn 3 yildir esime sordugum tek soruda net cvp alamadm ki..
ne zmn gelicen?bilmiyrm
yarin izinlimisin?bilmiyorum
izinli oldugu gun bugun evdesin ins?bilmiyorum
Su gun izne cikalm?komisere bagli..
Belirsizlik insani sinir ediyo
Haklısınız valla pols eşi olmak çok zormuş bende şark falan yok eşim bekarken yapmış ama yineede heran diken üstündeyiz yazık sanki memur değiller öyle muamele görüyolar bende memurum ve eşim çok kıskanıyo oh ne güzel 8 5 diye:)resmen sinirlerim yıprandı...Sadece bir aciklama ya sadecesu gun su saat die...
Her kurum acikladi bi emniyet teskilati kaldi..Bi teskilat calisanlarina bu kadar mi deger vermez..Alti ustu polnete su gun aciklanacak yazacaksin 15 saniyeni alir mi ya
Bu da yetmezmiz gibi esim Mardine gitti secim icin takviye 5 gun oldu gideli 5 gundur kızımla tek basimiza oturuyoruz ne ailemin yanina gidebiliyorum ne ev esyasi toplayabiliyorum..
Esime ne zaman geleceksiniz diyorum cvp bilmiyorum...
tayin aciklanir mi artik diyorum cvp bilmiyorum..
Hadi diyelim yalniz kalmayalim artik diye kalktim gittim istanbula ya tayin aciklanirsa geri mi gelicem onca zahmet..
önümüz Ramazan..Oruc oruc cocukla kimsemde yok burda..
Nereye gideriz diye heyecan yapmam lazimken Hakkariyse hakkari şırnaksa şırnak yeterki aciklansin diye stres yapiyrm..
Icim sisti memurlar.net takip etmekten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?