2014 Kasım Anneleri

bende dun gıttım benımkılerı gormeye 7,6 cnm olmuslar ıkısıde ense kalınlıklarıda normalmıs
derın bı nefes aldım cok sukur haftaya yenıden gıdecegım cınsıyetler ıcın ayakları bırbırıne degıyor
keyıflerı yerınde :))

çok sağol canım yaa okuyunca azcık kendime geliyorum yalnız olmadığnı ayıp olcak ama bilmek güzel şey tek ben değilim diyosun.herkes öyle diyo aslında bebek kucağına gelsin herşeyi unutacak bi daha düşünceksin diye.ben halimi görünce bana bi tane yeter diyorumda:)artık saat gün sayıyyorum okulda çocuklar tatil için çetele tutmuşlar bende bulantılar için tutuyorum o çeteleyi.
pzt.doktora gittim işte oturdum adamın masasına kalkmıyorum gel ultr.bakalım diyo şu bulantıya çare bulunda öyle gösteririm diye:)güldü bayaa:)benim doktorda öyle dedi 16.haftayı bekle diye bekliyorum dört gözle karnım aç yaa 54.3 ile başlamıştım 52yim şimdi kiloyu falanda sıkıntı etmiyorum zaten bebek benden alıyo tosuncuk aç olan benim:)
mecburiyetten okula gidiyorum ama okuldaki hocalar bile çok saldın kendini diyolar.gerçekten kişisel temizliği bile yapamazmı insan halim yok canım istemiyor forma gibi aynı şeyleri giyiyorum git gel.
Allah ım herkesin yardımcısı olsun herkesin kendine bebeğine sağlık versin daha büyük sıkıntılar vermesin inş.öpüldünüz kızlar burayı çok seviyorum en azından paylaşıyorum derdimi birileri ile.aileden uzaktayım telde sürekli hastayım kötüyüm diyemiyorum anneye falan üzülmesin diye eşim sağlsun yanımda ama erkek mantığı bi yere kadar anlıyor tek hamile sen değilsin milyonlarca insan doğum yapıyor dayanabilirsin diyo hoş kendince moral veriyor garibimm:)

hehe maşallahhhh
benimkiler hiççç birbirlerinin suratına bakmıyorlar biri kız biri erkek mi acaba ya da iki kız da birbirine trip atıyor olabilir hehehehehe

hehe maşallahhhh
benimkiler hiççç birbirlerinin suratına bakmıyorlar biri kız biri erkek mi acaba ya da iki kız da birbirine trip atıyor olabilir hehehehehe

hayy maşallahh sizlere :)
ben biriyle baş edemiyorum siz ikizlerle nasıl baş ediyonuz farklı bişey olmalı iki tane bebiş karında:):)

ben biriyle baş edemiyorum siz ikizlerle nasıl baş ediyonuz farklı bişey olmalı iki tane bebiş karında:):)

daha bişey anlamadım ben valla hareketlerini falan hissetmiyorum ya Allah verir inşallah baş etme gücünü de

hehe maşallahhhh
benımkılerde basları ayrı yerlerde
mıden cok bulanıyorsa kızdırlar oyle derler

cok tatlı tskler sanada

daha bişey anlamadım ben valla hareketlerini falan hissetmiyorum ya Allah verir inşallah baş etme gücünü de

ben hıssedıyorum tek olmasıyla cok farklı ayrı yerlerde atıyorlar :)

benımkılerde basları ayrı yerlerde
mıden cok bulanıyorsa kızdırlar oyle derler

cok tatlı tskler sanada

ben hıssedıyorum tek olmasıyla cok farklı ayrı yerlerde atıyorlar :)

kızzz nasıl atıyolar neyini hissediyosun bakim 15. haftada...ben bazen karnım açken kasıklarımdaki sertlikten nerede durduklarını anlayabiliyorum sadece elimle...

Merhaba arkadaslar herkes ıcın hayırlı uğurlu olsun dıyorum ve benım bır skntım var eğer aynı seylerı paylasıyrsak lütfen yardım edın hamıleyım 9+4 fakat hamıleyım olmakla hepatıt b olduğumuza ogrendım kendımı zaten gecmıs durumdayım bebeğe doğumdan sonra iğne vurulacak ama emzırmeyle gecıyormu gecmıyrmu her doktor farklı söylüyor her hafta doktorlardayız benım yaşadığım akıntıyı yaşayan varsa lütfen yardımlasalım

kızzz nasıl atıyolar neyini hissediyosun bakim 15. haftada...ben bazen karnım açken kasıklarımdaki sertlikten nerede durduklarını anlayabiliyorum sadece elimle...

tek atım oluyor pıt pıt dıye sureklı atarsa bagırsak hareketı oluyo
ıdrara sıkısıkkken de cok hıssedılıyorlar.
ben kızımıda erken hıssetmıstım yakındır senınde

tek atım oluyor pıt pıt dıye sureklı atarsa bagırsak hareketı oluyo
ıdrara sıkısıkkken de cok hıssedılıyorlar.
ben kızımıda erken hıssetmıstım yakındır senınde

aaa ikinciyse tabi erken hissedersin canım inşallah görürüz o günleri de sağlıkla....

Hepatit b olduğunuzu nasıl öğrendiniz. Çok geçmiş olsun inşallah..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cok gecmıs olsun bılgım yok bu konuyla rabbım yardım etsın

Cok teşekkürler hamıle olduktan sonra rutın testlerde çıktı yenı evlıyım yenı kalmışım evlilik testlerındede çıkmamıştı esımdede yok ;(

Rabbim koymuştur muhakkak bi yoluna.. Başka uzmanlara da göründünüz mü. Böyle konularda tek bir doktora güvenemem de o yüzden..

Tabıkı hem kadın dogum hem gastroentolojıyle bırlıkte dahılede var her hafta düzenli kan alıp bakıyorlar ama saun araştırmadayım onlarda net bır şey söylemıyor degerlere bakarak durum netleşecek ama bebek ıcın cok korkuyorum her doktorda nette farklı söylüyor nette en ucuz görebiliyor ınsan bebek cok ıstyrdum ama sudan hiç aevınemıyrum korktu içindeyim endıselıyım

Sizin in dua edicem arkadaşım.. Inşallah ki bişi olmuycak. Gelişmeleri burda paylaşın olur mu. Destekçiniz oluruz her türlü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…