Yok canm tek ikiz hicc istemiydm zaten evborcm var maddi manevi yetisemezdm Allah buna saglik versn
Çok şükür iyiydi canım biri 5.30 cm diğeri 4.60 cm ymiş okadar minik oldukları için de cinsiyetlerini sormadım nerden görcek adam :) zaten biri bacak bacak üstüne atmış diğeri de sırtını dönmüştü :) ense kalınlıkları da 1.8 çıktı iyi dedi doktor çok şükür Allahıma darısı ikiliye gitceklerin başına inşallah..
Artenurcum, o kadar iyi anliyorum ki durumunu, o kadar iyi tahmin edebiliyorum ki caresizligini, keske elimden bir sey gelse de izdirabini hafifletebilsem.. En azindan sunu bil, yalniz degilsin, senin gibi, benim gibi o kadar cok hamile var ki, ve hep sapasaglam, saglikli bebekler dogurmuslar.
Bir de bulantilarin hafiflemesi icin 12 haftayi degil oncelikle 14 haftayi, sonra da 16 haftayi beklemek gerekiyormus. Benim doktorum da 16. haftaya kadar devam edebilir bulanti dedi. Dolayisiyla umudunu kesme, ben kesmiyorum. 16 haftadan kesinlikle azalacak, bu sekilde devam etmesi imkansiz. Tum hamileligi bulantili gecenler bile 4. ay bittikten sonra bulantinin kesilmese bile oldukca azaldigini soyluyor. O nedenle biraz daha sabir, biraz daha caba.
Cok zor oldugunu biliyorum, cok zor. Hayati sorgulatiyor, nefes almak eziyet oluyor, hatta ben bir gun inan nerdeyse kendimi camdan atacak kadar bunalmistim, aklimi kaybedecegimi sandim. Tibbin bu kadar caresiz olmasi da cok ilginc, aklim almiyor dogrusu. Nelere care buluyorlar da, su gebelik bulantisina nasil bir derman bulamiyorlar hayret. Ama simdilik boyle, yapacak bir seyimiz de yok. Eeeenn kotusunu atlattik, dusunsene 7-8-9 haftalarda olabilirdik simdi, bitti gitti bak. 16. haftaya az kaldi, biraz daha gayret canim. Umarim bebeklerimiz saglikla dogdugunda bugunleri uzak hatiralar olarak anariz, bir daha da boyle izdirap cekmeyiz.
bende dun gıttım benımkılerı gormeye 7,6 cnm olmuslar ıkısıde ense kalınlıklarıda normalmıs
derın bı nefes aldım cok sukur haftaya yenıden gıdecegım cınsıyetler ıcın ayakları bırbırıne degıyor
keyıflerı yerınde :))
hehe maşallahhhh
benimkiler hiççç birbirlerinin suratına bakmıyorlar biri kız biri erkek mi acaba ya da iki kız da birbirine trip atıyor olabilir hehehehehe
hayy maşallahh sizlere :)
ben biriyle baş edemiyorum siz ikizlerle nasıl baş ediyonuz farklı bişey olmalı iki tane bebiş karında:):)
benımkılerde basları ayrı yerlerde
hehe maşallahhhh
benimkiler hiççç birbirlerinin suratına bakmıyorlar biri kız biri erkek mi acaba ya da iki kız da birbirine trip atıyor olabilir hehehehehe
hayy maşallahh sizlere :)
ben biriyle baş edemiyorum siz ikizlerle nasıl baş ediyonuz farklı bişey olmalı iki tane bebiş karında:):)
daha bişey anlamadım ben valla hareketlerini falan hissetmiyorum ya Allah verir inşallah baş etme gücünü de
benımkılerde basları ayrı yerlerde
mıden cok bulanıyorsa kızdırlaroyle derler
cok tatlıtskler sanada
ben hıssedıyorum tek olmasıyla cok farklı ayrı yerlerde atıyorlar :)
kızzz nasıl atıyolar neyini hissediyosun bakim 15. haftada...ben bazen karnım açken kasıklarımdaki sertlikten nerede durduklarını anlayabiliyorum sadece elimle...
tek atım oluyor pıt pıt dıyesureklı atarsa bagırsak hareketı oluyo
ıdrara sıkısıkkken de cok hıssedılıyorlar.
ben kızımıda erken hıssetmıstım yakındır senınde
Merhaba arkadaslar herkes ıcın hayırlı uğurlu olsun dıyorum ve benım bır skntım var eğer aynı seylerı paylasıyrsak lütfen yardım edın hamıleyım 9+4 fakat hamıleyım olmakla hepatıt b olduğumuza ogrendım kendımı zaten gecmıs durumdayım bebeğe doğumdan sonra iğne vurulacak ama emzırmeyle gecıyormu gecmıyrmu her doktor farklı söylüyor her hafta doktorlardayız benım yaşadığım akıntıyı yaşayan varsa lütfen yardımlasalım
aaa ikinciyse tabi erken hissedersin canım inşallah görürüz o günleri de sağlıkla....
Merhaba arkadaslar herkes ıcın hayırlı uğurlu olsun dıyorum ve benım bır skntım var eğer aynı seylerı paylasıyrsak lütfen yardım edın hamıleyım 9+4 fakat hamıleyım olmakla hepatıt b olduğumuza ogrendım kendımı zaten gecmıs durumdayım bebeğe doğumdan sonra iğne vurulacak ama emzırmeyle gecıyormu gecmıyrmu her doktor farklı söylüyor her hafta doktorlardayız benım yaşadığım akıntıyı yaşayan varsa lütfen yardımlasalım
Hepatit b olduğunuzu nasıl öğrendiniz. Çok geçmiş olsun inşallah..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cok teşekkürler hamıle olduktan sonra rutın testlerde çıktı yenı evlıyım yenı kalmışım evlilik testlerındede çıkmamıştı esımdede yok ;(
Tabıkı hem kadın dogum hem gastroentolojıyle bırlıkte dahılede var her hafta düzenli kan alıp bakıyorlar ama saun araştırmadayım onlarda net bır şey söylemıyor degerlere bakarak durum netleşecek ama bebek ıcın cok korkuyorum her doktorda nette farklı söylüyor nette en ucuz görebiliyor ınsan bebek cok ıstyrdum ama sudan hiç aevınemıyrum korktu içindeyim endıselıyım
selam herkese, izmirde önereceğiniz hastane ve doktor var mı arkadaşlar ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?