Sizin in dua edicem arkadaşım.. Inşallah ki bişi olmuycak. Gelişmeleri burda paylaşın olur mu. Destekçiniz oluruz her türlü..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba,ben yeşim baytura gidiyorumve çok memnunum.hem Prof hem de perinatolog 😊tavsiye ederim😊
Cok iyi cnm ya. Ilk gebeligin mi?
Merhaba arkadaslar herkes ıcın hayırlı uğurlu olsun dıyorum ve benım bır skntım var eğer aynı seylerı paylasıyrsak lütfen yardım edın hamıleyım 9+4 fakat hamıleyım olmakla hepatıt b olduğumuza ogrendım kendımı zaten gecmıs durumdayım bebeğe doğumdan sonra iğne vurulacak ama emzırmeyle gecıyormu gecmıyrmu her doktor farklı söylüyor her hafta doktorlardayız benım yaşadığım akıntıyı yaşayan varsa lütfen yardımlasalım
merhaba
benim yengem hepatit b bagiisikligi vardi iki kez dogum yapti
bebeklere igne vuruldu onlarda hic birsey yok emzirdi diye biliyorum ama tam emin degilim
yanliz esinize bulasmamasi icin onunda igne olmasi lazim
Gunaydın kızlar nasılsınız?
Benim kafama takılan birşey var şuana kadar tam 4.5 kilo almışım normal değil gibime geliyor daha öncekilerde sanki bu ilk aylarda 1-2 kilo almıştım gibi bir his var.
Sizler kac kilo aldınız şimdiye kadar?
Ya süper yazmana çök sevindim yüzüm bır an güldü cok sagoLll onemseyıp vakti ayırıp yazdığın ıcın:)ama bağışıklıkları belkıde sadece taşıyıcıyı ben bulastırıcıyım anladım esın oldu asık ikinci aşıyı olacak eğer sorabılırsenız bulastırıcıyım olup doğurmuşsa görüşmek ıstedım kendısıyle
cok bir bilgim yok ama ben tasiyici diye biliyorum canim dayim belirli araliklarla igne oluyo sanirim onun disinda cocuklar bir kere oldu dogumdan sonra baska bir sorunda cikmadi
çok sağol canım yaa okuyunca azcık kendime geliyorum yalnız olmadığnı ayıp olcak ama bilmek güzel şey tek ben değilim diyosun.herkes öyle diyo aslında bebek kucağına gelsin herşeyi unutacak bi daha düşünceksin diye.ben halimi görünce bana bi tane yeter diyorumda:)artık saat gün sayıyyorum okulda çocuklar tatil için çetele tutmuşlar bende bulantılar için tutuyorum o çeteleyi.
pzt.doktora gittim işte oturdum adamın masasına kalkmıyorum gel ultr.bakalım diyo şu bulantıya çare bulunda öyle gösteririm diye:)güldü bayaa:)benim doktorda öyle dedi 16.haftayı bekle diye bekliyorum dört gözle karnım aç yaa 54.3 ile başlamıştım 52yim şimdi kiloyu falanda sıkıntı etmiyorum zaten bebek benden alıyo tosuncuk aç olan benim:)
mecburiyetten okula gidiyorum ama okuldaki hocalar bile çok saldın kendini diyolar.gerçekten kişisel temizliği bile yapamazmı insan halim yok canım istemiyor forma gibi aynı şeyleri giyiyorum git gel.
Allah ım herkesin yardımcısı olsun herkesin kendine bebeğine sağlık versin daha büyük sıkıntılar vermesin inş.öpüldünüz kızlar burayı çok seviyorum en azından paylaşıyorum derdimi birileri ile.aileden uzaktayım telde sürekli hastayım kötüyüm diyemiyorum anneye falan üzülmesin diye eşim sağlsun yanımda ama erkek mantığı bi yere kadar anlıyor tek hamile sen değilsin milyonlarca insan doğum yapıyor dayanabilirsin diyo hoş kendince moral veriyor garibimm:)
mıdem kotu yaa :/
Anladım cnm ama taşıyıcı olmakla bulastırıcıyım olmak farklıymıs bır dev kişiye verdigi zarar bazıları kısıye zarar veremiyormuş ama bazıları enzımler yüksek çıkarsa karacıgere zarar vwrebılıyrmus devamlı kontrolü ettirmek gerekıyrsa belkıde karacıger kanserıne kadar gıdıyrmus bu durum bende bebegım aynı durumu yasar doye cok korkuyorum...ben hem taşıyıcı hemden bulastırıcıyım hemde enzımlerım yüksek çıktık riskli gruptayım suan kontrolü ediyorlar devamlı bakalım ama rahat konusabıldgın bır akrabanda eğer yanlış anlama çünkü ınsanlar bazen söyletmek istemez cevresı korkmasın diye bulastırıcıyım degılmı dıyor aslında çökecek düşük bır ıhtımalmıs AIDS gıbı sadece cınsel yolla bulaştığını düşünen ınsanlar olduğu sürece bu konu hep hızlı kapaklı konuşuluyor bana bırı deseydıkı hamıle olmadan önce bak böyle bır hastalık var dıye ben hemden iğnesini vurulurum ama nerden bılıcez bana yenı bulaşmış bır sene önce evlılık testınde çıkmadı esımdede çıkmadı dıscılerde bıle kapılıyormuş ama net bır şey bılemem tabıkıde ama rahat konusabıldgın bır yengende eğer benım ıcın sorabılırsenız cok sevınırım lığın ıcın tekrar teşekkür ederim vakit ayırıp yazman bıle beyni cok mutlu ettı
onda evlenmeden öncede vardi hatta annesinde ablalalrinda vs onlardada var
bu konuda kendisi hassas hic konusmadik ama anneannem baana onun yedigi ictigi biseyden icmeyin derdi artik cok ayrintisini bilemiyorumki canim
kendisiyle pek diyalogum yok canim yoksa ayrintili sorardim
allah sana sifa versin insallah saglikla alirsin kucagina bebegini hayirli hab erler bekliyoruz senden
Anladım cnm cok teşekkürler aslında konuşulması gereken konu ama suan kendımde olduğu ıcın bıkıyorum yemek kaplarından bıle geçemiyor geçme olasılığın binde bırmışlar bır senede aynı evde yaşayan kısıler arasında çökecek kolay geçemiyormuş esler cocuklar arasında daha cok geç iuyormuş bulastırıcı y dı demek k ı yandı bilgisizlik ınsanların konuşmamaya konuşmamaya ıtıyor eskimde şimdi kendı aıle me söyleyecek dıyor bende bunun skntısındayım söylem e deiyorum ama söylemem k daha kötü neyse teşekkür eder im cok sağl
Bravo şekerim Osmaniye de oturuyorum aslen Antepliyim ama burada 13yıl oldu işten dolayı buradayız ister istemez dillerini kullanıyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
zaten nen çok d&r da var sanki değil mi ne zamandır araştırıyorum çünkü
ben de arıyorum canım öyle bir şey, biyerde nette buldum ama tükenmiş. başka da içime sinen bulamadım. bulursak haberleşelim
tamam canım bulursam haber veririm bende
bakayım canım bir de senin dediğine
bir ara öyle de düşündüm ama sanki hazır olanlar daha detaylı gibi geldi
hmm sağol canım inceledim baya d&r da ama gözümden kaçmış demek bir daha bakayım bir de genelde benim baktıklarımı pembe mavi diye ayırmışlar cinsiyet de daha belli olmadığından almamıştım
severim anteplileri bendehayırlı doğumlar inşallah
Izmirde olan birisine rastladım sonunda :) bende karşıyaka da oturuyorum ama kontrole çınarlı ya gidiyorum sen ne taraftasın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?