Bende ayni durumu yaşadım dün kontrol vardı bebegimin kalbi durmuşkurtaj oldum. Kasım annesi degilim artik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar bende sizinle ayni şeyleri yasadim dun kürtaj oldum bende. Zor olduğunu çok iyi anlıyorum fakat bundan sonra ki bebeklerimiz için ruh sagligimizi düşünerek hareket etmeliyiz. Eğer cennete giden bebeklerimiin nasibi olsaydi dogacaklardi. Sizleri tanimasamda kucakliyorum sevgi herşeyin ilaci unutmayin
canmm çok geçmiş olsun..allahım bi daha yaşatmasın..en hayırlı zamanda yerini doldursun inş..düşüklerin sebebini araştırmışmıydın..bende yaşadım bu ikinci hamileliğim..araştırdığımda pıhtılaşma çıktı..eğer yapmadıysan ihmal etme nolur..en azından sebebini bilirsin
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Rabbim yasatmasin insallah. Benim ilk gebeligimdi. Sana da cok geçmiş olsun. Doktorumla konuştuk, incelemeye gitmedi sadece patolojiye gönderildi diye biliyorum. Genetik tahlil yaptirsak mi diye dusunuyoruz esimle. Bu arada benim hic kanamam olmadi 2 gündür bu normal mi, oldukça tedirginim
benimde sadece kürtajın yapıldığı gün kanamam olmuştu..bi daha olmadı normal yani..patolojiden bişey çıkmıyo..ilk düşük olduğu için yeterince araştırmazlar..sen mutlaka trombofili paneline baktır canmm..kolay bi işlem..sadece kan verceksin,genetiğe yolluycaklar..ben ilk düşükte baktırdım..pıhtılaşma yüzünden düşmüş..şimdiki gebeliğimde iğne kullanıyorum..bidaki bebeğini riske atmamak adına baktır bence..toplumda sık görülen bişeymiş zaten..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben bursada yasiyorum. Şevket yilmaz araştırma hastanesi var burada, orda trombofili paneli testi yapiliyormus hafta içi randevu alirim. Özel hastane olarak yapan bir yer varmi burada bilmiyorum
düşüğün üzerinden 6hafta geçmesi lazım,yaptırabilmen için..gebelik hormonları tamamen kaybolmalı..doktor bana öyle söylemişti..bu arada kaç haftalıktı..
Bunu söylediğin çok iyi oldu canim ona gore ayarlayayim randevumu öyleyse. SAT gore 10 haftalik olması gerekiyordu fakat 7+1 di kalp atisi yoktu ve sekil olarak gelişmemişti. Ayrintili 2 ayri ultrason da incelendi. Ona gore karar verildi alinmasina
tekrar çok geçmiş olsun canmm..allah bi daha yaşatmasın aynı acıyı..sen benden daha güçlüsün bence..ben bi ay toparlanamamıştım..aralıkta yaşadım bende..2 kere mens oldum 3.ay mutlu haberi aldım..allahım en kısa zamanda senide sevindirsinn..
Pazartesi gecesi kanamam olunca sali sabahi acil gittik incelemeler arastirmala 4 saat surdu ve hastahaneden cikarken ağlamaktan bayilmak uzreydim kimseyle konusmayi istemedim. Eve gelirken düşündüm daha kotusude olabilirdi. Bunu yasadiysam mutlaka Rabbim benim iyiligim için yasatmistir. Esimde benim öyle uzulmeme dayanamıyordu onu öyle görmekte beni çok üzdü. Çok şükür ikimizde saglikliyiz eğer nasibimizde anne baba olmak varsa zaten buna hiçbirşey engel olamaz. Bunlari uzun uzun yaziyorum ki benimle ayni şeyleri yasayip üzülen varsa hatirlasin ki Rabbim herşeyin en iyisini veriyor. Bunlar düşünerek biraz rahatlattim kendimi. Hatta operasyona girerken iki annemi de ben sakinlestirdim. Çok şükür boyle bir sabir verdi Rabbim. İnşallah bende çok uzun zaman geçmeden tekrar bu güzel hamilelik duygusunu tekrar yasarim saglikli olarak. Canim bu arada trombofili paneli testi ne kadar surede cikiyor
gerçekten düşüncelerin takdir edilesi..15 gün sürdü benimkinin çıkması..üniversite hastanesinde yaptırmıştım..
Teşekkür ederim canim, Rabbim bunu yaşayanların hepsi için kolaylastirsin yoksa çok zor. İnşallah 3-4 aya bende o güzel haberi tekrar sizlerle paylasirim :) burda yazdiklariniz öyle rahatlatti ki beni, destek olmaniz.. Şimdiden hepiniz iyi birer anne olacaginizin ispatini yaptiniz saglicakla kalin
Pazartesi gecesi kanamam olunca sali sabahi acil gittik incelemeler arastirmala 4 saat surdu ve hastahaneden cikarken ağlamaktan bayilmak uzreydim kimseyle konusmayi istemedim. Eve gelirken düşündüm daha kotusude olabilirdi. Bunu yasadiysam mutlaka Rabbim benim iyiligim için yasatmistir. Esimde benim öyle uzulmeme dayanamıyordu onu öyle görmekte beni çok üzdü. Çok şükür ikimizde saglikliyiz eğer nasibimizde anne baba olmak varsa zaten buna hiçbirşey engel olamaz. Bunlari uzun uzun yaziyorum ki benimle ayni şeyleri yasayip üzülen varsa hatirlasin ki Rabbim herşeyin en iyisini veriyor. Bunlar düşünerek biraz rahatlattim kendimi. Hatta operasyona girerken iki annemi de ben sakinlestirdim. Çok şükür boyle bir sabir verdi Rabbim. İnşallah bende çok uzun zaman geçmeden tekrar bu güzel hamilelik duygusunu tekrar yasarim saglikli olarak. Canim bu arada trombofili paneli testi ne kadar surede cikiyor
Akasya, canim benim, cok tesekkur ederim. Gozlerim doldu inan, Allah razi olsun destegin icin... Yapayalniz hissettigim bir anda ilac gibi geldin.
Gececek bugunler insallah. Benden de zor durumda olanlar varmis, en azindan kanli istifralarim olmadi ve yavas yavas iki yudumdan fazla su icmeye basladim cok sukur.
Bulantilar cok yogunken olumlu dusunmek cok zor, ama birazcik olsun azalinca hayata bakisim, nefes alisim bile degisiyor gercekten.
Kuzulari saglikla alalim kucaklarimiza, bu gunler tebessumle hatirlayacagimiz zamanlar gelsin insallah.
Herkese saglikli, huzurlu gunler diliyorum.
selam herkese, izmirde önereceğiniz hastane ve doktor var mı arkadaşlar ??
Canimsin, niye ayip olsun, cok normal. Yalniz olmadigini bilmek insana guc veriyor. Kesinlikle yalniz degilsin, ben varim, daha pek cok insan var bulanti ve istifradan muzdarip. En zorunu atlattik, hep beraber bu haftalari da geride birakicaz insallah.
Sorma ben de kendimi cok saldim, gayet bakimli, topuklusunu eksik etmeyen, ustune basina dikkat eden, kendince bir tarzi olan biriydim. Simdi cok guluyorum ama hamilelikte de kullanirim diye organik makyaj urunlerine filan gecmistim :) O kadar uzak ki su an makyaj... :) 2 aydir zombi gibi ve elimde surekli torbayla ruh seklinde dolasiyorum is yerinde, zaten yuzume bakan anliyor, gececek gececek diyor. Inan ben kac gece dislerimi fircalamadan, lenslerimi cikarmadan uyudum, 1 aya yakin bir zaman tirnaklarimi kesmeden, hatta ayip olacak simdi ama epilasyonumu filan hic yapmadan dolastim, kisisel bakim filan hak getire, uzerimi zor giyiyorum ayol :)
Esim de senin esin gibi kendince destek oluyor, ama pek basarili sayilmaz :) Hatta ikinciden filan bahsediyor da, ben su anda bir daha boyle bir azabi cekmeyi aklima bile getirmek istemiyorum. Bunu kismetse saglikla, hayirlisiyla kucagimiza alalim da, sonrasi Allah kerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?