Kızlar iyi akşamlar herkese
Ikili test için giden arkadaşlar hangi aralığa normal dedi doktorunuz ense kalınlığı için
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aslen konya merkezliyim aslında.ama şimdilik konyanın bir ilçesindeyim öğretmenim burda bakalım kısmetse tayin isteyip konyaya geliriz diyorum.sen neresinde oturuyosun canım görüşürüz inş.bende çok isterim.
benim doktorumun ilk söyledği şey çamaşır suyundan uzak dur demişti. bence hamileleiğin boyunca çamaşır suyunu unut, bir sıkıntı olmasın cnm
Merhaba bende izmirdeyim😊 yeşim baytura gidiyorum ama doğum için araştırma yapmadım henüz kent diye düşünüyorum ama fiyatları konusunda bir bilgim yok henüz.siz araştırdınız mı?
2.5 a kadar normal kabul ediyoruz dedi canım
Benim doktorum 3mm'ye kadar normal dedi benim ense kalinligi filan normal cikti ama yinede kan testinden korkuyorum off insallah guzel sonuclar alalim
Gunaydn kizlr mutlu hafta sonlari dilyrm gerci ben calsyrmda(dun dr kemk yapisi cook iiyi dedi duydugm 1.60 crl ve 62 diodu sekreterine ne anlama geliyo bilmyrm sonuc 15 gunde cikackmis 26hzirana da renkliusg dedi 2 haziranda diger muaynemiz iyiki videoya almism 1 ay dayanamzdm :)))
günaydın arkadaşlarımmm
mutlu hafta sonları diliyorum farkındalığı bol olan ve dolu dolu yaşadığımızz
Herkese merhaba arkadaslar,
Yavas yavas ikili test sonuclarimiz gelmeye baslamis forumda gordugum kadariyla.
Az once ben de sonucumu ogrendim, temiz oldugunu soyledi doktor, cok sukur. Darisi tum diger test yaptiracak ve sonuc bekleyen arkadaslarima.
Bulantilarim devam ediyor, cok iyi beslenemiyorum diye uzuluyorum, ama olumlu test sonucu ile teselli bulayim bari kendime diyorum.
Hamileligi sonuna kadar saglikla goturup hayirlisiyla bebeklerimizi kucagimiza almak nasip olur umarim.
Sabah doktora gittim bebeğimin kalp atışını alamadık ben aranızdan ayrılıyorum herkese sağlıklı gebelikler sağlıklı hayırlı evlatlar diliyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gunaydın kızlar nasılsınız?
Benim kafama takılan birşey var şuana kadar tam 4.5 kilo almışım normal değil gibime geliyor daha öncekilerde sanki bu ilk aylarda 1-2 kilo almıştım gibi bir his var.
Sizler kac kilo aldınız şimdiye kadar?
yarın gidicem canım doktora ama belli olmaz sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?