2014 Kasım Anneleri

Kızlar iyi akşamlar herkese
Ikili test için giden arkadaşlar hangi aralığa normal dedi doktorunuz ense kalınlığı için

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim doktorum 3mm'ye kadar normal dedi benim ense kalinligi filan normal cikti ama yinede kan testinden korkuyorum off insallah guzel sonuclar alalim

selçukludayım canım m1 real yakınlarında oturuyorum inş çıkar tayinin hayırlısı bakalım

Ya ben şaşırıyorum bazı arkadaşlar kullanıyorlar mış çamaşır suyu ama çoğu bebek bu yüzden düşüyor Muş geçmişte ki annelerimiz hep anlatır bu tür hikayeler benim görümcem de bu yüzden bebeğini kaybetmiş aman dikkat arkadaşlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydn kizlr mutlu hafta sonlari dilyrm gerci ben calsyrmda(dun dr kemk yapisi cook iiyi dedi duydugm 1.60 crl ve 62 diodu sekreterine ne anlama geliyo bilmyrm sonuc 15 gunde cikackmis 26hzirana da renkliusg dedi 2 haziranda diger muaynemiz iyiki videoya almism 1 ay dayanamzdm :)))

Merhaba bende izmirdeyim😊 yeşim baytura gidiyorum ama doğum için araştırma yapmadım henüz kent diye düşünüyorum ama fiyatları konusunda bir bilgim yok henüz.siz araştırdınız mı?

Merhaba maalesef bende henüz araştırma yapmadım şuan doktorum çınarlı da olduğu için eğer bir aksilik çıkmazsa orada olur diye düşünüyorum.fiyat duyar duymaz paylaşırım mutlaka 👍

Benim doktorum 3mm'ye kadar normal dedi benim ense kalinligi filan normal cikti ama yinede kan testinden korkuyorum off insallah guzel sonuclar alalim

Şu kan tahlillerini de bir alsak içimiz rahatlayacak hayırlısı ile güzel olacak inşallah herşey

canım ultrasona göre senle aynıyız, ben sana kendimden yola çıkarak fikir verebilirim, 62 dediğin muhtemelen boyu 6.2 cm olmalı, 1.6 da sanırım ense kalınlığı, sonuçlar gayet normal allahın izniyle, inşallah kan sonuçlarımız da iyi çıkar hepimizin, bizim diğer randevu tarihleri belli değil henüz

Herkese merhaba arkadaslar,

Yavas yavas ikili test sonuclarimiz gelmeye baslamis forumda gordugum kadariyla.

Az once ben de sonucumu ogrendim, temiz oldugunu soyledi doktor, cok sukur. Darisi tum diger test yaptiracak ve sonuc bekleyen arkadaslarima.

Bulantilarim devam ediyor, cok iyi beslenemiyorum diye uzuluyorum, ama olumlu test sonucu ile teselli bulayim bari kendime diyorum.

Hamileligi sonuna kadar saglikla goturup hayirlisiyla bebeklerimizi kucagimiza almak nasip olur umarim.

Canım dün bir yazı okudum direk sen geldin aklıma, Hiper Emesis Gravidarium bir araştır bakalım, belki senin durum böyle birşey olabilir..

Gunaydın kızlar nasılsınız?

Benim kafama takılan birşey var şuana kadar tam 4.5 kilo almışım normal değil gibime geliyor daha öncekilerde sanki bu ilk aylarda 1-2 kilo almıştım gibi bir his var.

Sizler kac kilo aldınız şimdiye kadar?

Sabah doktora gittim bebeğimin kalp atışını alamadık ben aranızdan ayrılıyorum herkese sağlıklı gebelikler sağlıklı hayırlı evlatlar diliyorum

Bende ayni durumu yaşadım dün kontrol vardı bebegimin kalbi durmuş kurtaj oldum. Kasım annesi degilim artik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben 600 gr aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…