merhaba kızlar,aranıza yeni katıldım ilk kez mesaj yazıyorum... yaşım 42...bebeğimin beklenen doğum tarihi birkaç kez değişmekle birlikte şu an en son 19 kasım 2014 olarak görünüyor bursadanım 2.çocuğum olacak kısmetse... hemen hemen tüm yazılan mesajları okudum tüm arkadaşlara sağlık ve sabır diliyorum ...
arkadaşlar 13 yıldır bebegım olmuyoe tefrıcıye okuyorum yardım edermısınız
Ya ben şaşırıyorum bazı arkadaşlar kullanıyorlar mış çamaşır suyu ama çoğu bebek bu yüzden düşüyor Muş geçmişte ki annelerimiz hep anlatır bu tür hikayeler benim görümcem de bu yüzden bebeğini kaybetmiş aman dikkat arkadaşlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
mecbur kalınca eşine havale et bence , umarım yardımcıdır sanaçamaşısuyu olmadan olmuo artık napalım dikkar edeceğiz
slm kızlaaar. çatlak önleyici kremlerinizi kullanmaya başladınız mı? ben lierac aldım bir iki defa kullandım düzenli kullanmaya ne zaman başlamalıyım?
Özelden nasıl yaziliyor pek bilmiyorum
Özelden nasıl yaziliyor pek bilmiyorum
Çok şükür iyiydi canım biri 5.30 cm diğeri 4.60 cm ymiş okadar minik oldukları için de cinsiyetlerini sormadım nerden görcek adam :) zaten biri bacak bacak üstüne atmış diğeri de sırtını dönmüştü :) ense kalınlıkları da 1.8 çıktı iyi dedi doktor çok şükür Allahıma darısı ikiliye gitceklerin başına inşallah..
gözün aydın tatlım. çok sevindim.maşallah size
canım sayı ve süre söylersen ben de okurum. ezberimde zaten
canım sayı ve süre söylersen ben de okurum. ezberimde zaten
bende okuyabilirim..
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOkac tane okumak istersen arkadasim allah razı olsun
arkadaşlar midem çok ağrıdığı için 3 gündür kekik çayı içiyordum ama az önce öğrendim ki sakıncalıymış gebelikte. bi sorun olur mu acaba
Merhaba bitki çaylarının düşüğe yol açtığını duymuştum. Doktorlar da önermiyo sakıncalı olduğunu söylüyo . Ama birkaç kere içmenin zararı olmaz heralde aşırıya kaçmamışsın çünkü. Sen içini rahat tut . Eğer bi sorun olsaydı zaten vücudunun buna tepki vermesi gerekirdi.
çok teşekkür ederim cevabın için canım. yarın dr kontrolüm var ama sabahı nasıl edicem bilmiyorum. normalde çok dikkatliyim ama midem o kadar kötüydü ki boşluğuma geldi
çok teşekkür ederim cevabın için canım. yarın dr kontrolüm var ama sabahı nasıl edicem bilmiyorum. normalde çok dikkatliyim ama midem o kadar kötüydü ki boşluğuma geldi
hiç sorun etme arkadaş ben grip olmuştum bildiğim tüm bitki çaylarını bolca tükettim ilaç kullanamadığımdan günlerce sürdü çok şükür hiçbir şey olmadı senin ki benim yanımda hiç bişey değil takma kafana benim de yarın sabah doktor randevum var stresten heralde olmayacak şeyler geliyor aklıma normal heralde hepimizde var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?