2014 Kasım Anneleri

hoşgeldiniz ,hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin inşallah

çok tşkler hoşbuldum ... herkes bebeğini kucağında sağlıklı görsün inşallah.. o günlere hepimiz erişelim inşallah

katılıyorum sana ben evhamlanmasınlar diye söylemiyorum ama benim annem de bu yüzden bebeğini kaybetmiş çok dikkat etmeli inş bi sıkıntı olmaz hiç birine

slm kızlaaar. çatlak önleyici kremlerinizi kullanmaya başladınız mı? ben lierac aldım bir iki defa kullandım düzenli kullanmaya ne zaman başlamalıyım?

slm kızlaaar. çatlak önleyici kremlerinizi kullanmaya başladınız mı? ben lierac aldım bir iki defa kullandım düzenli kullanmaya ne zaman başlamalıyım?

Ben bübchen in anne duş jeli ve vücut yağını kullanmaya başladım ama henüz bulamadım deavlı olarak neyi kullanacağımı.Lierac ı bende duydum ama hiç birinden emin değilim ama her ne kullanıyosak şimdiden başlamalıyız bence

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

gözün aydın tatlım. çok sevindim.maşallah size

arkadaşlar midem çok ağrıdığı için 3 gündür kekik çayı içiyordum ama az önce öğrendim ki sakıncalıymış gebelikte. bi sorun olur mu acaba

arkadaşlar midem çok ağrıdığı için 3 gündür kekik çayı içiyordum ama az önce öğrendim ki sakıncalıymış gebelikte. bi sorun olur mu acaba

Merhaba bitki çaylarının düşüğe yol açtığını duymuştum. Doktorlar da önermiyo sakıncalı olduğunu söylüyo . Ama birkaç kere içmenin zararı olmaz heralde aşırıya kaçmamışsın çünkü. Sen içini rahat tut . Eğer bi sorun olsaydı zaten vücudunun buna tepki vermesi gerekirdi.

çok teşekkür ederim cevabın için canım. yarın dr kontrolüm var ama sabahı nasıl edicem bilmiyorum. normalde çok dikkatliyim ama midem o kadar kötüydü ki boşluğuma geldi

çok teşekkür ederim cevabın için canım. yarın dr kontrolüm var ama sabahı nasıl edicem bilmiyorum. normalde çok dikkatliyim ama midem o kadar kötüydü ki boşluğuma geldi

hiç sorun etme arkadaş ben grip olmuştum bildiğim tüm bitki çaylarını bolca tükettim ilaç kullanamadığımdan günlerce sürdü çok şükür hiçbir şey olmadı senin ki benim yanımda hiç bişey değil takma kafana benim de yarın sabah doktor randevum var stresten heralde olmayacak şeyler geliyor aklıma normal heralde hepimizde var

Bu ana kadar bisey olmamis korkma bence ama dahada icme.sadece ihlamura izin veriyor doktorlar o da en fazla gunde iki bardak

Yaa canim içimi rahatlattin .aynen ya bi kalbini duysam dedim duydum cok şükür ama evham bitmiyor.bu annelik nasil bi duygu böyle!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…